70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hasret ay bende görücem yaa , çok güzel oldun bacım çok merak ettim
bende senı merak edıyorum seker

oh mıs gıbı koku gelıo
sende hergun tartılırsan oyle olur tartılma bıraz
küsme cnm barısın tabı küsmek kaka kaka
kız saplarını kaynatmaya ayıkladım uçlarınıda kahvaltıda yıyom

güzel cnm afıyet olsun

bende sandım onları çöpe atıyon ne bileyim aman ben kökleri hariç hepsini yiyom ya tartılmıyodum hergün ama geçen hafta kilo veremeyince bende bu sabah bakalım nnolmuş die merakla uyandım oracıkta felç olacaktım

düşünme cnm dusununcede kılo veremıyon oluruna bırak tatlım

ben beğendim hande de beğendi balkaymak aradı durdu bulamadı maşallah oğluşuna
ne olcak bacım kazanırsan ödülü ne:44:

Annaam gördüm okudum baya ugrasmis kaymak.. kizz hande güzel gacisin.. baharcim o markanin yemek setini kazanacaktik. 3. Olduk galiba icecek seti varmis ona da.. deli kadinin biri de deli etti ztn.. amaaan ekleyin beni anacim.. topigi artik takipleyemiom cooook hizli ilerliyor yawww

he topiği takip edemediğini az önce gördük bvacım eğleniyon saol anacım birde accık zayıflasam bu dana gibi iri halimden kurtulsam.e olsun oda bişey içecekte olr

tatlım göze batan bi kilon yok ki zaten
iyisin yani
ama neden daha iyi olmayasın??
senin gelinlik olduğundan da zayıf gösteriyor
ondan en azından kilonu

one kız sevmedim hareketlı bısıler cal

nereye gıdıolar acebhandenın içtiği sular nerden çıkıyo

sıskoyum ben ben sıskoyum

ankaralı namık arabada beş evde onbeş - YouTube bunu buldumbacım bu nası nedense bu şarkıyı duyunca balkaymak canlandı gözümün önünde nire gitti bu sular bugun acsba:44:kız salla şişko falan kalmazsın yandan yandan:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:hemoynamayı öğren bizim oraya gelin olmak kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…