bacım ben acil çıkayım kocacım geldi yemek falan koyayım şimdi ona gelmeye çalışcam
slm kızlarr nasılsınz ben kötüyüm.bu hafta bildirim yapmadım kilo almışım çünkü canım çok sıkıldı
bu kesinlikle olmamış bikere sabah düzgün başlamışsın öğlen yemeği yememekle metebolizmanı zayıflatmışssın.sonra akşam 5 kaşık makarnaya saldırmışsın kimakarna en fazla 2 kaşık veriliyo.yeşillik yok meyve yok.bölevucuduna eziyet edersin kilo verirsende en kısa zamanda geri alırsın.dengen bozulur.birde nerde duydugumu hatırlamıyorum ama böledengesiz beslendiğinde vücut kendini kıtlıkta sandığı için yediklerinin hepsini depolamaya başlıyormuş
Cok severim bu filmi deeeBeetlejuice - Day-o (Banana Boat Song) - YouTube
al bacım bak burdaki gibi yapak yemeyek oynayak zayıflayak benim sarıkafa gibi yapıyolar bunlarda akşam filde gördüm
Ahanda yakalandik amaniiinhe topiği takip edemediğini az önce gördük bvacım eğleniyon saol anacım birde accık zayıflasam bu dana gibi iri halimden kurtulsam.e olsun oda bişey içecekte olr
Katiliyorum kilo goremedim bn detatlım göze batan bi kilon yok ki zaten
iyisin yani
ama neden daha iyi olmayasın??
senin gelinlik olduğundan da zayıf gösteriyor
ondan en azından kilonu
aa bu kadında özel olacak minik ballı 2aklıma ne geldi ya.kaynanam nette sürekli okey oynar ordan arkadaşlar bulmuş böle bizi gibi.kadının biri sürekli hile yapanları tehtit ediyormuş sizbenimkim olduğumu biliyormusunuz die neyse bizimki bunla kanka olmuş cep tellerini falan almışlar birbirlerinin.kadın çıka çıka abdullah gülün yeğeni çıktı. benim düğüne bilem gelmişti.ne gülmüştük ya.bunlarda öle bişey çıkacaklar kesin ballı obamanın karısı çıkacak zaten avatarındada arap vardı bi ara.
Ben 20 liraya almistim kilisten.. izmirde aynisi 300 liraydi.. nerdesin sen bedenin kac olursa giy bnmkini.. 36 bnm bedenim
her hafta kilo veremeyebiliriz canım öyle kendini kötü hissetme
ben de bu hafta 900 gram almıştım ama yılmak yok hiç bi zaman
keşke bildirim yapsaydın
ah bebeğim ikimiz de artılardayız
bu hafta dikkat edelim
bende istiyorum faceeeeseker faceden ekleyecektım senı ekleyemedım ya
benimki kilo amaaaaal bir şişen daha ne bu topiğe gaz pompaladılar heral
istikrar olmayınca insede geri çıkıyorgel minecim canım gel, şişlikleri indiririz biz
yolmasinda dobic mi kalayim minemseven insan yollarmis hem severim hem döverim misali
yine senin çok gelmemiş canım 2 günlük işin var sadecegeçmiş olsun minecim bu arada bende sendenim gelenler geldi banada
bizzde artıyızslm kızlarr nasılsınz ben kötüyüm.bu hafta bildirim yapmadım kilo almışım çünkü canım çok sıkıldı
sende bendensin deseneher hafta kilo veremeyebiliriz canım öyle kendini kötü hissetme
ben de bu hafta 900 gram almıştım ama yılmak yok hiç bi zaman
keşke bildirim yapsaydın
inanırmısın betülün ev arkadaşıyla neolmuş diye merak etmiştim geçmişe gittim hatta sonra senin yazdığını buldummineeeeeee aaaaaaaa
dur bacim biseyler unuttum
abababa ev arkadaslariyla problem yasamis
sinir oldum dün bacim
bicim temiz kalpli kiz
bunlara cok yüz vermis
fatura yatcakmis yatirmamislar
elektirikler kesilmis
kiyamam yine bizimki götürmüs
alismislar bacim
yapan var nasil olsa
ha birde gülanne regl olmus
haftaya bomba gibi geliyom diyo
amann iste konusuyo
ben gelicem insallah bomba gibi haberi yok
neyse bacim birde nazugur vardi ya
hani varisten amaliyat olucakti
anam o dr. senin bu dr.benim gezmisler
amaliyati ertelemisler
varis corabi giycem diyo
yazin zor oluyo diyo
anaamm eskiden ameliyatmi vardi
yapstir sülügü gitsin iste
tabi bu arada diyette yapmamis
ama geldim yine diyo
26 NİSAN 2013 TARİHLİ LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] NICK [/TD]
[TD] BAŞLANGIÇ [/TD]
[TD] GEÇEN HAFTA [/TD]
[TD] BU HAFTA [/TD]
[TD] GİDEN [/TD]
[TD] TOPLAM GİDEN [/TD]
[TD] HEDEF [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] tolga_dyg [/TD]
[TD] 82,9 [/TD]
[TD] 68,8 [/TD]
[TD] 67,3 [/TD]
[TD] 1,500 [/TD]
[TD] 15,6 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] ssecemm [/TD]
[TD] 87 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] 63,6 [/TD]
[TD] 1,400 [/TD]
[TD] 23,4 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] gurbet [/TD]
[TD] 69 [/TD]
[TD] 67,2 [/TD]
[TD] 66 [/TD]
[TD] 1,200 [/TD]
[TD] 3 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] azerii [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] 72,8 [/TD]
[TD] 71,8 [/TD]
[TD] 1,000 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] nzo [/TD]
[TD] 82,7 [/TD]
[TD] 74,2 [/TD]
[TD] 73,2 [/TD]
[TD] 1,000 [/TD]
[TD] 9,5 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] balkaymakim [/TD]
[TD] 79 [/TD]
[TD] 70,9 [/TD]
[TD] 69,9 [/TD]
[TD] 1,000 [/TD]
[TD] 9,1 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] BenSuzi [/TD]
[TD] 77,1 [/TD]
[TD] 74 [/TD]
[TD] 73,2 [/TD]
[TD] 800 [/TD]
[TD] 3,9 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8 [/TD]
[TD] prensescoko [/TD]
[TD] 80,5 [/TD]
[TD] 76,9 [/TD]
[TD] 76,3 [/TD]
[TD] 600 [/TD]
[TD] 4,2 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9 [/TD]
[TD] geveze9292 [/TD]
[TD] 77 [/TD]
[TD] 71,5 [/TD]
[TD] 71 [/TD]
[TD] 500 [/TD]
[TD] 6 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10 [/TD]
[TD] superisi33 [/TD]
[TD] 85 [/TD]
[TD] 75,4 [/TD]
[TD] 75 [/TD]
[TD] 400 [/TD]
[TD] 10 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11 [/TD]
[TD] neskuik [/TD]
[TD] 74 [/TD]
[TD] 63,9 [/TD]
[TD] 63,6 [/TD]
[TD] 300 [/TD]
[TD] 10,4 [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12 [/TD]
[TD] handelevent [/TD]
[TD] 76,5 [/TD]
[TD] 74,5 [/TD]
[TD] 74,3 [/TD]
[TD] 200 [/TD]
[TD] 2,2 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 13 [/TD]
[TD] ftemiz [/TD]
[TD] 62,8 [/TD]
[TD] 61,8 [/TD]
[TD] 61,8 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 55 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 14 [/TD]
[TD] gulanne [/TD]
[TD] 84,5 [/TD]
[TD] 77 [/TD]
[TD] 77 [/TD]
[TD] 0 [/TD]
[TD] 7,5 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 15 [/TD]
[TD] BHR84 [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 68,7 [/TD]
[TD] 69,1 [/TD]
[TD] +400 [/TD]
[TD] 3,9 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] :99::99::99: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 16 [/TD]
[TD] umay0110 [/TD]
[TD] 65,5 [/TD]
[TD] 63,8 [/TD]
[TD] 64,6 [/TD]
[TD] +800 [/TD]
[TD] 0,9 [/TD]
[TD] 58 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 17 [/TD]
[TD] abababa [/TD]
[TD] 73 [/TD]
[TD] 60,4 [/TD]
[TD] 61,3 [/TD]
[TD] +900 [/TD]
[TD] 11,7 [/TD]
[TD] 58 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet kızlaaaarr
bu haftanın birincisi tolga_dyg oldu
bol bol tebrik ediyoruz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşımız oslew
hoşgeldin
kilo verenleri kutluyorum
veremeyenler de dikkat etsinler diyorum yaza az kaldı
bi kusurumuz olduysa affola
ayy bız gene meraklı cemıyetıbacım gurbet kankamda balkaymağın cemiyetinden göstermiyorlar
kız onu eklemedımkı gızlı gızlı suzuyom senıde gordum
kız yok gösterırımde kocamın işinden çekınıyom
ben sana yeterım bebısçatlak seni ay çok güldüm
beni niye kimse eklemiyo facedeeennn
bende merak ettim sizi :26:
aa bu kadında özel olacak minik ballı 2aklıma ne geldi ya.kaynanam nette sürekli okey oynar ordan arkadaşlar bulmuş böle bizi gibi.kadının biri sürekli hile yapanları tehtit ediyormuş sizbenimkim olduğumu biliyormusunuz die neyse bizimki bunla kanka olmuş cep tellerini falan almışlar birbirlerinin.kadın çıka çıka abdullah gülün yeğeni çıktı. benim düğüne bilem gelmişti.ne gülmüştük ya.bunlarda öle bişey çıkacaklar kesin ballı obamanın karısı çıkacak zaten avatarındada arap vardı bi ara.
çok kafama takıyorum cnm ya moralman çöktüm iştahım çok açık
pazartesi başlayacam inşallah
yürüyüşe başlayayım diyorum ama bu seferde sürücü kursu başlıyor akşam yürüyüşe gideceğim saatlerde
sende bendensin desene
sen çabuk veriyorsun yine
ben 10 günde verdiğimi 2 günde alıyorum
inanırmısın betülün ev arkadaşıyla neolmuş diye merak etmiştim geçmişe gittim hatta sonra senin yazdığını buldum
ne iyi ettin kız
düşün bakalım unuttukların varmı?
ama sessiz söyle bak sanki dinliyorlar gibi
sekerım cekınme cekınme bız facedekı arkadaslarla gercek arkadas gıbı olduk
ayy bu nasıl bır cunle oldu anlamdım ama sız anlayın ıste
ben sana yeterım bebıs
gerçek arkadaş ne kız yalancıktan arkadaş mıyız biz
oyy yetersin tabii de hepinizin yeri ayrı bebişim
ay o film yüzünden kocamla kavga ettim dün gece uyudu izlemedi ama benim çocukluğumun filmi bayılırımCok severim bu filmi deee
Ahanda yakalandik amaniiin
Katiliyorum kilo goremedim bn de
Sen cok yasa emi guldurdun gece gece
ay canım ya keşke yardımcı olabilseydimbenimde huyum kötü işte kıyamıyorum vermeye 40 beden almıştım bende 240 liraydıofff çok sıkıldım :)
bindallı arıyorum kiralık ama bulamadım bitürlübikere giyilcek nasılsa kiralım dedim o da bakıyom bakıyom boşa bakıyom
he bende yazarken çok güldüm ballı ne düşünüyo bilmem.gurbettin kocasıda sanırım karsta köy ağası aşiretten çekiniyor.
ayy bız gene meraklı cemıyetı
sekerım cekınme cekınme bız facedekı arkadaslarla gercek arkadas gıbı olduk
ayy bu nasıl bır cunle oldu anlamdım ama sız anlayın ıste
ben sana yeterım bebıs
ayyyy cok guldum yaaaa
süpersin suzimaa okadar gecmiben bu aylarda saniyordum :44: sizde biraz erkene alin yavrum cok heycan yaptiniz
hayal ettiginden dahada güzel olacak insallah tatlim :123:
ay ben degistim hasretcim :86: 300-500 suzi gitti herhalde bu hafta kacamak yaptigim halde 800 gramm vermissim
ballida bugün 6lilari gördü
sen de telasdan vermissindir kuzum tartildinmi hic
canım pizza istedi bütün günbugun burayla çok ilgilenemedim bacımkafam kalkmıyo uykum var topladı kız çamaşırları.yeter mahalleye +18 oldu apartman iyicer
ben demiyeyim bacımhiç şoklanamadımgalba -200 gerçi bu hafta ipin ucu kaçtıda kaçtıpizzalar falan yedim + olmadığıma şükür.belki + dıda dünkü şoktan sonra - de olabilir bilmiom.morelim bozuldu ama
ayyy suzim alemsin yaaaanam senin pizzalarin yaninda benim cekirdekler mahsum kaliray aklima komik birsey geldi aman balli duymasin bi isirgani anlattim dalga gecti benlen
bi kac gün önce yada gecen haftamiydin :44:neyseoglisi kresden aldim ama cok sisim eve gitcez diye kosturuyoruz simdi arkama sagima soluma baktim baktim kimse yok saldim gazi disariya ne bileyim bu kadar ses cikaracagini tekrar baktim türk amca arkamda utandim oglum osurma ayip dedim oda demezinmi birde seslicene ya anne ben osurmadim sen osurdun diye
birde gülüyor benim oglan bi tarafdan kikir kikir oglum deme öyle diyom anne sen osurdun ya diyo sus diyom sen osurdun sen diyo ayy yerin dipine girdim :78: iyide o adamda nerden cikti sanki birde türk ya okadar sansizlikmi olur
migrosta var onlardan ben görmüştümSen nerdeydin canım, Türkiye'de var mı böyle bişey?
bendede biara şey oldu
ahaahha aynısı bende de oluyo, hani uzaktan baksan kız benden zayıf ama ben beğenmiyorum kızı kilosu yüzünden
İşte kafayı yiyoruz yavaş yavaş
dukanda meslekten men edilmişti diye biliyorum :44:Ne kadar cabuk ılerlıo topık yaaa, artık okuyamıyorum amma yazıonuz bacılar.. tanıtım gunlerınde beslenme ve dıyetetık bolumu de vardı.. uzun uzun karatay ve dukan anlattılar.. ben ozet geceyım; Yapmayın.. kısa surede zayıflanır, kısa surede alınır.. kalbe ve bobreklere zararlıymış.. hatta karatay hanımcıım, arkadasıyla mahkemelıkmış; cunku arkadasına verdıgı dıyetle kadıncagız kalp krızı atagı gecırmış.. Yine de sız bılırsınız tabı.. benım menumu de bılen bılır, kısa zamanda verdıgım kıloyu da.. kımsenın saglıgı bozulmasın, cok zor cunku tamiri..
aklıma ne geldibenimki gecen aramis kizim evdeydi ekmek lazimmi demis o da annemi ara o na sor demis aramadi gicikcokta umrum sanki
ftemiz suzii buldummmmmmmmmmmm
bence kocalarimizin seylerini keselim
gece uyurlarken tutalim keselim
hem bidaha sey edemezler
dillerini diyom yahuu dillerinii
nasil fikir ama düsünsenize dillerini kesersek konusamazlar bidaha bizde kafa dinleriz
soran olursada cok uzundu kapiya skisti deriizz
valla sesli güldüm balım yaaahandelevent sende su hareketleri yapeminim rahatliyacaksin
Eki Görüntüle 695657 Eki Görüntüle 695658
900ün üstüne +1100mü yoksa eksidemisin canım?başlayalım canım. ben az öğün yiyorum bu sıralar. suya daha çok dikkat ediyorum okulda da içiyorum.
2 günde 1100 kurtarmışım yine şükür :18:
kurs dönüşü eşin seni alsın dolaşın biraz kızın da gelir hem yaz geliyor akşam yürümesi gibi olur hoş olur
bizim de dersler 1 mayısta başlıcakmış. akşam 6-8 arasındaki derslere gitcem sanırım gidersem tabi o da.
kararlıyım ya 58 olcam inşallah yakında.. hadi sen de dikkat et bak az kaldı
bi ders çalışayım dedim her yerden arkadaşlara daldım faceden telefondan burdan..
hayır ders çalışmak beni istemiyor ne yapabilirim kodum bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?