- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
saol betulcum cok saoltatlım göze batan bi kilon yok ki zaten
iyisin yani
ama neden daha iyi olmayasın??
senin gelinlik olduğundan da zayıf gösteriyor
ondan en azından kilonu
ankaralı namık arabada beş evde onbeş - YouTube bunu buldumbacım bu nası nedense bu şarkıyı duyunca balkaymak canlandı gözümün önünde nire gitti bu sular bugun acsba:44:kız salla şişko falan kalmazsın yandan yandan:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:hemoynamayı öğren bizim oraya gelin olmak kolay değil
saol betulcum cok saol
nasıl guzel moral verdın bana
ooohhh yandan
ben roman havasını bılmıyorum kısce ya
anacım sağını solunu kontrol et delık melık olmasınbi yerimde fazladan delik oldu galba farketmediğim sağım solumda ıslanmadı ama hayret o ka su noldu
açtırıyon bana bu şarkıları sonra kalkıp oynuyom deligibi kend ikendime evde
anacım sağını solunu kontrol et delık melık olmasın
fenamı kız spor yapıyon
bende faceden senı gözetlıyom vıdeolarını cok begendım
anacım sağını solunu kontrol et delık melık olmasın
fenamı kız spor yapıyon
bende faceden senı gözetlıyom vıdeolarını cok begendım
kız gurbet benıde ekle face e goreyım senıde
kız onu eklemedımkı gızlı gızlı suzuyom senıde gordum
kız gurbet benıde ekle face e goreyım senıde
anam casus var
bacım gurbet kankamda balkaymağın cemiyetinden göstermiyorlar
kız onu eklemedımkı gızlı gızlı suzuyom senıde gordum
kız yok gösterırımde kocamın işinden çekınıyom
anam anladım ozman bunların balkaymakla kocası casus bunlarda kocalarına ajanlık yapıyor.bendemi çekinsem acep sonuçta toptan gıdada çalışıyo rakip şirketler olabilir
öğrencen bacım yok çağresi salla salla dur bide ababanın kasetini koyayım teybe
Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
allah ıyılıgını versın kızbıraz merak edın
aa bu kadında özel olacak minik ballı 2aklıma ne geldi ya.kaynanam nette sürekli okey oynar ordan arkadaşlar bulmuş böle bizi gibi.kadının biri sürekli hile yapanları tehtit ediyormuş sizbenimkim olduğumu biliyormusunuz die neyse bizimki bunla kanka olmuş cep tellerini falan almışlar birbirlerinin.kadın çıka çıka abdullah gülün yeğeni çıktı. benim düğüne bilem gelmişti.ne gülmüştük ya.bunlarda öle bişey çıkacaklar kesin ballı obamanın karısı çıkacak zaten avatarındada arap vardı bi ara.
aa bu kadında özel olacak minik ballı 2aklıma ne geldi ya.kaynanam nette sürekli okey oynar ordan arkadaşlar bulmuş böle bizi gibi.kadının biri sürekli hile yapanları tehtit ediyormuş sizbenimkim olduğumu biliyormusunuz die neyse bizimki bunla kanka olmuş cep tellerini falan almışlar birbirlerinin.kadın çıka çıka abdullah gülün yeğeni çıktı. benim düğüne bilem gelmişti.ne gülmüştük ya.bunlarda öle bişey çıkacaklar kesin ballı obamanın karısı çıkacak zaten avatarındada arap vardı bi ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?