tamam bıde ole dene sekerım suzı ne oyunu oynuyokıheben saplarınıda yiyom bi kökü kalıyodur bide öle deneyim suziye bak oyun oynuyor ama bura gelmiyor
ay gözlerim kapanıyo çok uykumvar bugun ya nie böle oldu ki adamda yoldaymış geliomuş.bıktım yanlız yemekten
tamam bıde ole dene sekerım suzı ne oyunu oynuyokı
nıye kız erkenmı kaltın yıne. senınkı gec gelıyo cnm vermen ıçın once yemen lazım doğu olanı yapıyon sen
olsun yinede sabah kahvaltı akşamyemeği hep yanlız ağlayacağımcandy crus oynuyor.sanırımana sayfaya bildirimleri düşüyor
kız sabah beraber yaparsınız işte
candy crushı ben bıtırdım
seslende gelsın
bende meyve salatası yaptım onu yıyom
bende bi ara oynuyordum amabıraktım sonra çiftlik oynadımonuda bıraktım.bura çıkınca hepsini boşadım ay şimdi deve kuşu gibi ayakta uyuyacam
ana 4 ziyaretçi var pazartesidie diyete başlayan çok heral
kız körle yatan sası kalkar kocana uykucu dıye dıye sana bulstı
kız hande bıde olmasak topık bos kalacak hırlısı var hırsızı kımse düşünmüyor topığı
kaçtı bu ballı kaçtıay valla öle galbakız listeme göre akşamüstü 7 le 8 arası ballının gelmesi gerekiyordu yok.daha sonra gece yine gelmesi gerek bakalım gelecekmi.acaba nete vayanalı ballı yazsak çıkarmı.
en çok biz zayıflıcaz hhııhöle anacım biz bekçi gibi bekliyoz işte tükkanı bekleyecezzz napacazzz.olsun en çok biz burdayız en çok biz zayıflayacaz
bende heran acil çıkış yapabilirim kapı ziliylen beraber
bende gıdımde maydanoz suyu yapım
fazlakaynat bende içeyim ay köyümü özledimhava o kadar sıcak kibugun evde zor durduk cam kapıda acamıyom toz var yandım bguun
gel cnm kaynattım içelım
bızım burada hala kalorıfer yanıyo bılıynmu aksamları donuyoz
aaa gitmiş güldoğru yazıyo altta bacım nickinimi değiştirdin.gördüm seni çık yukarı
gelmiş he bak aşagıdakız meraktan öldük nerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?