70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heben saplarınıda yiyom bi kökü kalıyo dur bide öle deneyim suziye bak oyun oynuyor ama bura gelmiyor
tamam bıde ole dene sekerım suzı ne oyunu oynuyokı
ay gözlerim kapanıyo çok uykumvar bugun ya nie böle oldu ki adamda yoldaymış geliomuş.bıktım yanlız yemekten

nıye kız erkenmı kaltın yıne. senınkı gec gelıyo cnm vermen ıçın once yemen lazım doğu olanı yapıyon sen

tamam bıde ole dene sekerım suzı ne oyunu oynuyokı

nıye kız erkenmı kaltın yıne. senınkı gec gelıyo cnm vermen ıçın once yemen lazım doğu olanı yapıyon sen

olsun yinede sabah kahvaltı akşamyemeği hep yanlız ağlayacağımcandy crus oynuyor.sanırımana sayfaya bildirimleri düşüyor

olsun yinede sabah kahvaltı akşamyemeği hep yanlız ağlayacağımcandy crus oynuyor.sanırımana sayfaya bildirimleri düşüyor

kız sabah beraber yaparsınız işte
candy crushı ben bıtırdım
seslende gelsın
bende meyve salatası yaptım onu yıyom

kız sabah beraber yaparsınız işte
candy crushı ben bıtırdım
seslende gelsın
bende meyve salatası yaptım onu yıyom

bende bi ara oynuyordum amabıraktım sonra çiftlik oynadımonuda bıraktım.bura çıkınca hepsini boşadım ay şimdi deve kuşu gibi ayakta uyuyacam

kız körle yatan sası kalkar kocana uykucu dıye dıye sana bulstı

ay valla öle galbakız listeme göre akşamüstü 7 le 8 arası ballının gelmesi gerekiyordu yok.daha sonra gece yine gelmesi gerek bakalım gelecekmi.acaba nete vayanalı ballı yazsak çıkarmı.

ay valla öle galbakız listeme göre akşamüstü 7 le 8 arası ballının gelmesi gerekiyordu yok.daha sonra gece yine gelmesi gerek bakalım gelecekmi.acaba nete vayanalı ballı yazsak çıkarmı.
kaçtı bu ballı kaçtı
öle anacım biz bekçi gibi bekliyoz işte tükkanı bekleyecezzz napacazzz.olsun en çok biz burdayız en çok biz zayıflayacaz
en çok biz zayıflıcaz hhııh
bende heran acil çıkış yapabilirim kapı ziliylen beraber

tamm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…