70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım çoook içten amin...

aaaa balkaymak gelmiş bütün gün beklediler muratlarına erdiler :)

umarim öglen makarnan cok degildir canim
aksam bisküvi yiyipde simdi neden yogurtlu biber :44:

umarim öglen makarnan cok degildir canim
aksam bisküvi yiyipde simdi neden yogurtlu biber :44:

işteydim o vardı elimin altında 9da çıkıyorum işten çıktıktan sonra yürüyüş yaptım 45 dk içim kıyıldı bastırcak bişey olark yoğurt yiyim dedim makarna da 6 kkaşıktı

ben bugun iyice cozuttum azönce dondurma yidim.:18:

bende istiyorum ama yemicem bugün tatlı krizini aştım kendi kendime çok mutluyum o yüzden kendimi başarılı sayıyorum eğer yenilipte yemeğe başlasaydım orda bitcekti herşey aferin bana alkııışşşşş

valla alkış eşimgelirken almışoye ben durummuyumzaten canımdaistiordu:131::131:

olsun yarın yarım saat fazla spor yaparsın bak leslie sensone var internetten aç yap onunla spor yürüyüş yaptırıyo evet 5 dk da 500 adım falan var seversin belki onu

olsun yarın yarım saat fazla spor yaparsın bak leslie sensone var internetten aç yap onunla spor yürüyüş yaptırıyo evet 5 dk da 500 adım falan var seversin belki onu baya faydalı

işteydim o vardı elimin altında 9da çıkıyorum işten çıktıktan sonra yürüyüş yaptım 45 dk içim kıyıldı bastırcak bişey olark yoğurt yiyim dedim makarna da 6 kkaşıktı
ise hazirlayip götürsen

oturda geçmişi oku ceza sana suzi senle çekilmiş küçüklük fotoğrafını yayınladı
:26::26:

söyyle bi gecmise bakayim dedim abooovvv

ne kaynatmisiniz anaaammm

hakkimda dedikodular yayilmis

zenci oldugum konusulmus yalaaannn

suzi bana sormadan fotomu yayinlamis

neyse anladim sizi bos birakmaya gelmiyoo

gözüm üzerinizde

aferın aferın sız sısko kalın ben zayıflayım hıh
ılk güne gore güzel cnm bozmamanı temenı edyorum
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
aaa gitmiş güldoğru yazıyo altta bacım nickinimi değiştirdin.gördüm seni çık yukarı
guldoğruda buranın eskilerinden
okuyup kaçıyor demekki
yakalandı
gözümüz yollarda kaldı
seni arayıp soracağımız bir yerde yok
kulaklarındamı çınlamadı
feysimi de dondurdum
bu sıralar biraz yalnız takılsam iyi olcak

ara ara olur böyle durumlar canım
bende bazen hiçbişey yaşamadan olur
keyifsiz kimseyle konuşmak istememe falan
senin bide evde sorunların olmuş normal yani bu şekilde hissetmen
ama güçlü olmak zorundasın
bikaç ay geçince ayy ben onlar içinmi üzülmüşüm dememelisin canım

feysimi de dondurdum
bu sıralar biraz yalnız takılsam iyi olcak

ayy durdurdum
höh ağla ağla nereye kadar.. şiştim
Oyyy kara gözlüm çitlenbiğim benim ağlarmışda yirim seni
üzme kendini canım bugünlerde gelip geçicek
şuan içinde bulunduğun durum ve ailenden uzak oluşun sevdiklerinin yanında olmaması da seni etkiliyor
bu aralar doğayla iç içe olmaya çalış
çok sevdiğin kişileri al yanına eğlenin gülün içini dök ağla rahatla
herşey gelir geçer bebeğim önemli olan can sağlığı hiç üzme o güzel kalbini

Hadi bakalım canım inşallah fayda görürsün.

Bi karecik bitter çuku yesem olurmuuuu
1 kare ile kalabilirsen olur.

Akşam yemeğimi de yedm ve bu günüde bitirdik çok şükür :) Cuma tartıda - çıkmazsam inhatar ederim
Kız neden öyle diyon büyük konuşma, cumaya belki bişey olacak ve sen kaçırcan, inşallah kaçırmaz ve ekside görürsün de, kendini o kadar şartlandırma bence.

ben bişey yaptım 3 çay kaşığı nutella yedim
Bu haftaki kaçamağın olsun bu sefer affediyom, bi daha olmasın

Buldum kitap tutucu diye bir aparat yapmışlar, yatarken elinde tutmadan koyuyorsun rafa onu yaptırdım marangoza bahtına artık, internet sağolsun Evet benim için zor, bir de çalışıyorum fazla vaktim yok ki çocuğu takip edebileyim, inşallah aklını başına getirir, kitaplar falan alıyorum işte okusun kendini geliştirsin diye artık Allah yardımcımız olsun.

bende kurabiyess

Gidene yapacak hiçbişey yok canım, ben de ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, fani dünya dedikleri bu olsa gerek. Eşinin de evde falan yapabileceği bişeyler yok mu peki, illa resmi bir yerde mi olması lazım, böyle el altından çalışabileceği tanıdık bir yer falan olsa, ne bileyim burda kolayya o işler ondan dedim:26::26: İnşallah en kısa zamanda hallolur, sen bir şekilde iş bulup çalışması gerektiğini kafasında şartlandırsan, çocuğumuz büyüyor ona iyi bir gelecek bırakmamız desen:26::26:

cnm bana dedin galiba :) bacim ben il haft ck slktim kendimi ekmegi yagi sekei kestim 2. hafta kepekli ekmek ekledim sabahlari 3. hafta nomal yedim azar azar sonradan tekar 1. hafta gibi basladim ayran ck iciom bide yagsiz sut 2 gunde 1 litre kadar iciom icine azicik kahve ve tarcin bazende cok cnm isteyince az yagli kakao atiom tatlandirici kullandim seker yerine fazla spor yapmadim havalar yeni duzeldi ama evde yapabildigimi yaptim suaralar tekardan 1.hafta gibi basladim 6 hafta kadar oldu arada kacirmadimd eyil hic ama aldigim kaloriyi hep hesapladim :)

ben maydonozun kendiniyiyom sabahları acaba yanlışmı yapıyom suyunumu içmem lazım:44:
Doğru yapıyon canım, maydanoz çok faydalı diyetisyenler de genelde veriyor, suyunun fazlası böbreklere zararlı.

öle anacım biz bekçi gibi bekliyoz işte tükkanı bekleyecezzz napacazzz.olsun en çok biz burdayız en çok biz zayıflayacaz
Bekleyin anacım hırsızlar dadanmasın
İyiyiz canım ne olsun senin dedikodunu yaptık durduk, suzi hala küs kocasıyla, biz barıştık, Mine tekrar diyete başladı, Dİlek arada bi ceee yapıp kaçıyo, Nesquik düğünde yemiş içmiş gelmiş, boılcana da döktürmüş, Handelevent komşunun nevresimlerle bozdu, hergün çarşaf asıyo kadın, mobilyalarıyla da vbaşı dertte, Ssceme çok yemiş kandırıyo yine bizi, Ababa taş devri diyetine başladı, unuttuklarım da hoşgörsünler, yaşlılık, senin kadar olamadam da özetler bunlar aklımda kalan.

Ay canım canım kıyamam, geçecek bugünler, üzme o tatlı canını, hepsi bir anı olarak kalacak geçmişte, sen kendi değerini kıymetini bil canım, gelecekte çok güzel günler bekliyor seni emin ol.

Yalnız hissettikçe gel canım buraya yaz alırız can sıkıntını hiiiiç sıkma canını, Suziyle Balkaymağı güreştiririz olmadı

Çok az olmuş bu menüler, nerde yemek-çorba-salata bir tek yoğurtla öğün mü olur??

koşu bandım yokki
İnternetten lesli ve jillian michaels var oınu aç yap canım.

aranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
Tabiiki aldık bile hoşgeldin

Kepek ekmek yerine çavdar-tam buğday-tahıllı ekmekler yiyebilirsin, kepek ekmek kansızlık yapıyor.

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Akşam bir koşu gittim marangoza kızımın ödevini yaptırdım, eve gittim yemek yaptım, ufak kızın ödevlerinin başına geçtik, anam öğretmeni de bir ödev vermiş ki, sanırsın 1 haftalık ödev, yap yap bitiremedik, saat 23 e kadar onunla uğraştım, arada saat 21 gibi eşim geldi, ona dedim yemeğini ye, benden bişey isteme. Daha 1.sınıfa gidiyor ufak kızım, o kadar ödevi 1 güne niye yığmış anlamadım öğretmeni de, bazen oluyor 1 sayfa ödev veriyor, dün de hem bir sürü ödev vermiş, hem de 1 hikaye kitabı göndermiş, onu tam bitiremedik artık, öyle işte. Akşam da sadece 1 biber dolmasıyla, 1 tbk.tavuklu bezelye ve yoğurt yedim.
Bizde durumlar böyle işte kızlar, yoğun bir tempo, motor takmış gibi hissediyom bazen kendimi, motor taksan anca bu kadar olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…