amin canım çoook içten amin...
aaaa balkaymak gelmiş bütün gün beklediler muratlarına erdiler :)
umarim öglen makarnan cok degildir canimBugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir salatalık
ara
9lu form çay 1 ekşi elma 2 yulaflı form püsküüü
sonra 1 püsküü daha yedim
öğlen
(evde yemek yoktu mecburen böyle oldu)
yoğurtlu bol kırmızı biber ve naneli makarna
ara
soda
akşam
sade nescafe 3 adet yulaflı püsküü
ara
2 salatalık
şimdide yoğurt bol kırmızı biberli
2 bardakta çay
sonra yatak
umarim öglen makarnan cok degildir canim
aksam bisküvi yiyipde simdi neden yogurtlu biber :44:
umarim öglen makarnan cok degildir canim
aksam bisküvi yiyipde simdi neden yogurtlu biber :44:
ben bugun iyice cozuttum azönce dondurma yidim.:18:
valla alkış eşimgelirken almışoye ben durummuyumzaten canımdaistiordu:131::131:bende istiyorum ama yemicem bugün tatlı krizini aştım kendi kendime çok mutluyum o yüzden kendimi başarılı sayıyorum eğer yenilipte yemeğe başlasaydım orda bitcekti herşey aferin bana alkııışşşşş
valla alkış eşimgelirken almışoye ben durummuyumzaten canımdaistiordu:131::131:
valla alkış eşimgelirken almışoye ben durummuyumzaten canımdaistiordu:131::131:
koşu bandım yokki
ise hazirlayip götürsenişteydim o vardı elimin altında 9da çıkıyorum işten çıktıktan sonra yürüyüş yaptım 45 dk içim kıyıldı bastırcak bişey olark yoğurt yiyim dedim makarna da 6 kkaşıktı
:26::26:oturda geçmişi oku ceza sana suzi senle çekilmiş küçüklük fotoğrafını yayınladı
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:aferın aferın sız sısko kalın ben zayıflayım hıh
ılk güne gore güzel cnm bozmamanı temenı edyorum
guldoğruda buranın eskilerindenaaa gitmiş güldoğru yazıyo altta bacım nickinimi değiştirdin.gördüm seni çık yukarı
gözümüz yollarda kaldı
ben geldiiimmm
cumartesi gec geldik pazarda gezmelerdeydik bugünde yogunlukdan gelemedim kizlaarrr
bu arada kocisle sey ettikimm baristik
neler yaptiniz bakem
anaam gecmis ne kadar birikmiiiss
amma cene var heee
ay ne yapsamki gitsemmi gecmise gitmesemmi :44:
gitsem uzun sürer
gitmesem haberleri dedikodulari kaciririm
eee siz neler yaptinizzz
feysimi de dondurdum
bu sıralar biraz yalnız takılsam iyi olcak
ara ara olur böyle durumlar canımdepresifim bugünlerde
telefonla bile konuşmak istemiyorum kimseyle
annem babamla konuşmak bile ağlatıyor beni..
annem bugün diyo özledim seni kara gözlü kızım filan.. iyice duygusallaştık..
biliyo ya evde sorunlar olduğunu..
babam da diyo kızım üzülme ben seni biliyorum rahat davranamadığın yerde huzurlu olmazsın
insanlarla şakalaşmak gerekirse mıncıklamak öyle sevmek istersin
ama sabretcen filan diyo..
onlar böyle dedikçe ağlayasım geliyor benimde..
babamla konuşurken ağladım da o farketmedi çaktırmadım..
öff yine akıyo
feysimi de dondurdum
bu sıralar biraz yalnız takılsam iyi olcak
depresifim bugünlerde
babam da diyo kızım üzülme ben seni biliyorum rahat davranamadığın yerde huzurlu olmazsın
öff yine akıyo
Oyyy kara gözlüm çitlenbiğim benim ağlarmışda yirim seniayy durdurdum
höh ağla ağla nereye kadar.. şiştim
Hadi bakalım canım inşallah fayda görürsün.selam canlarım geçmişi okudum da alıntılayamadım kusuruma bakmayın
başım ağrıyor bi duygusallık var üzerimde..
dilek gelmiş hoşgelmiş.. hep gelsin
suzim senin eşin de sinirden öyle söylemişe benziyor. sabah kalkıp senin tahlillerinle ilgilendiğine göre.. evi terkedecek adam bunları yapmaz. seni seviyor belli ki ama işte şu yalan da çok kötü bi huy bu yaştan sonra nasıl düzelir bilmemannenin de seni savunmaması kötü olmuş. böyle durumlarda aile desteği çok önemli
fadime abla bugün dikkat ettim bakalım öğlen kızlarla bi dondurma yedik gerçi amaçok zorlanmadım iyiyim çok şükür. diyet için değil de bu taş devri beslenme şekli diye bir şey var. sağlıklı beslenmek için bunları uygulamayı düşünüyorum. bakalım yapabilirsem burda açık süt satılıyor maya da bulursam kendim yoğurt mayalarım belki. dikkat etmek lazım aslında çok katkı maddesi var da işte bu devirde de doğalını bulmak zor haklısın
yemeğim pişiyor canlarım. geç kalmadan akşam yemeğimi yiyeyim.
öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere
1 kare ile kalabilirsen olur.Bi karecik bitter çuku yesem olurmuuuu
Kız neden öyle diyon büyük konuşma, cumaya belki bişey olacak ve sen kaçırcan, inşallah kaçırmaz ve ekside görürsün de, kendini o kadar şartlandırma bence.Akşam yemeğimi de yedm ve bu günüde bitirdik çok şükür :) Cuma tartıda - çıkmazsam inhatar ederim
Bu haftaki kaçamağın olsun bu sefer affediyom, bi daha olmasınben bişey yaptım 3 çay kaşığı nutella yedim
Buldum kitap tutucu diye bir aparat yapmışlar, yatarken elinde tutmadan koyuyorsun rafa onu yaptırdım marangoza bahtına artık, internet sağolsun
valla yaratıcılık sıfır bende
bizim okuldada proje yapıyorlar ama aklımda kalmamış hiçbirisi
babalar hiddetlenir tabiii
kızları kıymetli, yanlış yapacak korkusu, etraftan laf duyarım korkusu
ben olsam bende panik yapardım
ama en sakin olunması gereken dönem
anne için daha zor
allah yardımcın olsun
kızın aşık olmuşşş oy oy
bende kurabiyess
Gidene yapacak hiçbişey yok canım, ben de ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, fani dünya dedikleri bu olsa gerek. Eşinin de evde falan yapabileceği bişeyler yok mu peki, illa resmi bir yerde mi olması lazım, böyle el altından çalışabileceği tanıdık bir yer falan olsa, ne bileyim burda kolayya o işler ondan dedim:26::26: İnşallah en kısa zamanda hallolur, sen bir şekilde iş bulup çalışması gerektiğini kafasında şartlandırsan, çocuğumuz büyüyor ona iyi bir gelecek bırakmamız desen:26::26:cok sagol fadimem insallah hakkimizda hayirlisi
cekmissin bide hay allah
bi ileri bi geri bende bazen senin gibi bunaliyorum ama burayida biraksam iyice salacam hic önüne gecemem sistikce siserim poff dedim yani sabah bende kendime
bende artik birseyler degistirmem lazim fistik ev is ev is dogru dürüst görüstügüm arkadasim bile kalmadi disariya bile dogru dürüst cikmiyorum
ye ben döv beni
ilk biriki gün zor oluyor minem ahada bende bugün öglene kadar ölüyorum aclikdan sandim
bende üzüldüm duyunca herhalde iyilesmisdir dedim kötüye yormadim allah rahmet eylesin onun icinde zor dönem oldu kac sene bebisimiz olsun diye ugrastilar adamin cocugu oldu göremedi doyamadi
bugün annemin dogum günü yayemesem bi dilim pastasini küser :26: bugünde bozuldu gibi kaliyor 4 günüm geri aldim verdiklerimi ne diyeyim ben aklinanmiyorum
bende istiyorum makarnasaka yapiyorum minem biliyorum kapuska ama onuda canim cekti
vise problemleri var fadimecim vise onaylanmadi haber bekliyoruz
benim babamda seker hastasi doktorlar hep soruyorlar ailede seker hastasi varmi varsa sen daha cok dikkat etmen lazim diyorlar
oh oh yandan yandan
zaman degisti gercekden fadimecim artik cok erken basliyor cocuklar flörtlere falan benim zamanimda bile 17 yasina kadar erkek arkadasim yok dedim diye dalga gecip gülmüslerdinbenim amcamin kizlarida 13-14 yasinda her birinin erkek arkadasi var ama dogalda görülüyor arkadaslari arasinda bilmiyorum ki insan anne olunca herseyden korumak istiyoruz cocuklarimizi allahin izniyle insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi canim arkadasim
İnşallah canım inşallah, Allah çocuklarımızın bahtını kaderini açık etsin
Sen yine de dikkat et suzim, yedim diye salma, ne kadar dikkat etsen kardır.kadin varken fazla giremedim simdide mesaim bitiyor olmadi böylebugün aslinda hic pasta yiyesim yok carsamba tatil yine araya bos gün giriyor ben bu hafta aldigimi versem keske sabit kalsam bile iyidir zaten arti 1.600 kilo arti ciktim vereyim onu yeter
öptüm cok kendinize dikkat edin gününüz güzel gönlünüz hos hafif gecsin :80:
Olur canım olur sıkma canınıah şu mobilya bi olsa 8 aydır şarkı oldu dilimde bi sabah seda sayanda tüketici derneği başkanı çıktı ona sordum şikayet et dedi mobilyalarını.ana sendemi aslansın benimkanım sana ondan kaynadı o zman sapık falan değilmişim demekki
Güzel canım ilk güne göre kurabiye hariç tam olmuş, kurabiye nazarlığı olsundaha akşam yemeğimi yemedim yaaaa
neyse menümü yazayım bozmam umarım
bozarsan yazarım
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 dilim peyaz peynir
2 parmak kadar kaşar(salatalık domates kalmamıştı :26:
5 tane zeytin
ara
5 tane yenidünya
öğlen
6 yemek kaşığı kapuska
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
ara
3 tane erik
ara
1 fincan türk kahvesi
2 tane kurabiye
akşam
6 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt keten tohumlu
söğüş salata
kızlar ilk günüm haaa
ona göre yorumlayın :))
he böle olcan vicdanını rahatlatcan vicdan rahatlıcak ama çalışmazsan alcan totoları anam hep öle derdi
oh oh oh sendemi vicdan rahatlatıyon bacım özür dilerim kendim çok yiyip dopiç kaldım
kız çöpmü oldun başımıza nası verdinide yazaydın ya o kiloyu
keşke duygu burda olaydı ogidiyo biyere faydasınıda gördğ bide buca tıpı çok anlatıyor millet.
Doğru yapıyon canım, maydanoz çok faydalı diyetisyenler de genelde veriyor, suyunun fazlası böbreklere zararlı.ben maydonozun kendiniyiyom sabahları acaba yanlışmı yapıyom suyunumu içmem lazım:44:
Bekleyin anacım hırsızlar dadanmasınöle anacım biz bekçi gibi bekliyoz işte tükkanı bekleyecezzz napacazzz.olsun en çok biz burdayız en çok biz zayıflayacaz
İyiyiz canım ne olsun senin dedikodunu yaptık durduk, suzi hala küs kocasıyla, biz barıştık, Mine tekrar diyete başladı, Dİlek arada bi ceee yapıp kaçıyo, Nesquik düğünde yemiş içmiş gelmiş, boılcana da döktürmüş, Handelevent komşunun nevresimlerle bozdu, hergün çarşaf asıyo kadın, mobilyalarıyla da vbaşı dertte, Ssceme çok yemiş kandırıyo yine bizi, Ababa taş devri diyetine başladı, unuttuklarım da hoşgörsünler, yaşlılık, senin kadar olamadam da özetler bunlar aklımda kalan.
ben geldiiimmm
cumartesi gec geldik pazarda gezmelerdeydik bugünde yogunlukdan gelemedim kizlaarrr
bu arada kocisle sey ettikimm baristik
neler yaptiniz bakem
anaam gecmis ne kadar birikmiiiss
amma cene var heee
ay ne yapsamki gitsemmi gecmise gitmesemmi :44:
gitsem uzun sürer
gitmesem haberleri dedikodulari kaciririm
eee siz neler yaptinizzz
Ay canım canım kıyamam, geçecek bugünler, üzme o tatlı canını, hepsi bir anı olarak kalacak geçmişte, sen kendi değerini kıymetini bil canım, gelecekte çok güzel günler bekliyor seni emin ol.depresifim bugünlerde
öff yine akıyo
Yalnız hissettikçe gel canım buraya yaz alırız can sıkıntını hiiiiç sıkma canını, Suziyle Balkaymağı güreştiririz olmadıgezip tozmaya vakit bile yok ki.. 3 hafta bizim yaz tatili
evdekilere ağladığımı duyurmuyorum bile zaten.. dua edin de şu ev işini halledeyim kurtulayım burdan
evet çok vaktimi alıyordu zaten gerçi şimdi de ne kadar dayancam bilinmez de
neyse ki kocişinle barışmışsın canım çok sevindim
regli yakın değil tatlım ya
inan burda çok yalnız hissediyorum kendimi
yakın arkadaşlarım hep uzakta.. burda da çok sevdiğim arkadaşlarım var ama diğerleri gibi değiller
boş boş duruyorum evde..
çok bunaldım bu şehirden
Çok az olmuş bu menüler, nerde yemek-çorba-salata bir tek yoğurtla öğün mü olur??Bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir salatalık
ara
9lu form çay 1 ekşi elma 2 yulaflı form püsküüü
sonra 1 püsküü daha yedim
öğlen
(evde yemek yoktu mecburen böyle oldu)
yoğurtlu bol kırmızı biber ve naneli makarna
ara
soda
akşam
sade nescafe 3 adet yulaflı püsküü
ara
2 salatalık
şimdide yoğurt bol kırmızı biberli
2 bardakta çay
sonra yatak
İnternetten lesli ve jillian michaels var oınu aç yap canım.koşu bandım yokki
söyyle bi gecmise bakayim dedim abooovvv
ne kaynatmisiniz anaaammm
hakkimda dedikodular yayilmis
zenci oldugum konusulmus yalaaannn
suzi bana sormadan fotomu yayinlamis
neyse anladim sizi bos birakmaya gelmiyoo
gözüm üzerinizde Eki Görüntüle 699079
Tabiiki aldık bile hoşgeldinaranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
Kepek ekmek yerine çavdar-tam buğday-tahıllı ekmekler yiyebilirsin, kepek ekmek kansızlık yapıyor.cnm bana dedin galiba :) bacim ben il haft ck slktim kendimi ekmegi yagi sekei kestim 2. hafta kepekli ekmek ekledim sabahlari 3. hafta nomal yedim azar azar sonradan tekar 1. hafta gibi basladim ayran ck iciom bide yagsiz sut 2 gunde 1 litre kadar iciom icine azicik kahve ve tarcin bazende cok cnm isteyince az yagli kakao atiom tatlandirici kullandim seker yerine fazla spor yapmadim havalar yeni duzeldi ama evde yapabildigimi yaptim suaralar tekardan 1.hafta gibi basladim 6 hafta kadar oldu arada kacirmadimd eyil hic ama aldigim kaloriyi hep hesapladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?