70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla yaratıcılık sıfır bende
bizim okuldada proje yapıyorlar ama aklımda kalmamış hiçbirisi
babalar hiddetlenir tabiii
kızları kıymetli, yanlış yapacak korkusu, etraftan laf duyarım korkusu
ben olsam bende panik yapardım
ama en sakin olunması gereken dönem
anne için daha zor
allah yardımcın olsun
kızın aşık olmuşşş oy oy
bende oğlak burcuyum
romantiklik bendede yoktur
öyle mum ışığında yemekler falan bana komik gelir
sabah ve öğlen yemeyip sadece akşammı besleniliyor? birde hepmi öyle yeniyor yoksa haftada 1 falanmı?
seni bilmem ama ben uygulayamam sanırım çünkü 6 öğün beslenmeyi bile beceremiyorumki 2 öğün 1 öğün ölürüm herhalde
ben yoğurdumu evde yapıyorum ama hazır yoğurdu daha çok seviyorum buhafta mayalayamadım eşime sipariş verdim şimdi
ama bikaç gün geçsin isteyeceğim süt

bende evde mayalıyom diyete başladığımdan beri yiyorumama hazır olanı bende severim.eğer yoğurtlu makarna yiyeceksem hazır tercih ederim.ev yoğurdunun kıvamıne olursa olsun hafif bir ekşili koluyor.bu arada ben dün keçiyoğurdunla vedalaşabildim.çünkü bozulmuş.üzüldüm çok eşimde yemediğimiz şeyi ziyan etmeyelim die müzeyelemeyiz dedi

bende kurabiyess
off

üzüldünmü gerçekten bozulduğuna
kurtulmuşsun işte

cok sagol fadimem insallah hakkimizda hayirlisi
sana daha güzelini yazarım bacım.ay ev darmadağınık oldu yatacak bir döşeğimiz kaldı köy usulü gibi oldu banada bi dünya iş çıktı.bu üst kattaki yine bidünya çarşaf sarkıttı.
cekmissin bide hay allah
bi ileri bi geri bende bazen senin gibi bunaliyorum ama burayida biraksam iyice salacam hic önüne gecemem sistikce siserim poff dedim yani sabah bende kendime
bende artik birseyler degistirmem lazim fistik ev is ev is dogru dürüst görüstügüm arkadasim bile kalmadi disariya bile dogru dürüst cikmiyorum
ye ben döv beni
midemi küçültmem gerek
çok zorlanıyorum bugün
doymadım açımmmmmmm
ilk biriki gün zor oluyor minem ahada bende bugün öglene kadar ölüyorum aclikdan sandim
bende üzüldüm duyunca herhalde iyilesmisdir dedim kötüye yormadim allah rahmet eylesin onun icinde zor dönem oldu kac sene bebisimiz olsun diye ugrastilar adamin cocugu oldu göremedi doyamadi
bugün annemin dogum günü ya yemesem bi dilim pastasini küser :26: bugünde bozuldu gibi kaliyor 4 günüm geri aldim verdiklerimi ne diyeyim ben aklinanmiyorum

dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa

Eki Görüntüle 698410
bende istiyorum makarna saka yapiyorum minem biliyorum kapuska ama onuda canim cekti
vise problemleri var fadimecim vise onaylanmadi haber bekliyoruz
aksama keske kuru fasulye yemesen karbonhydrati cok diye biliyorum canim :26:

benim babamda seker hastasi doktorlar hep soruyorlar ailede seker hastasi varmi varsa sen daha cok dikkat etmen lazim diyorlar

Eklentiler

• $karisik.gif
    20,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $sisman-kadin.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 95
  • $20080314_sherlock_holmes.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 102
kızlar şimdi tartıldım 65.8im

oh oh yandan yandan
kiz lahana iyidir ödem mödem kalmaz ye gitsin ben cok severim lahananin hertürlüsünü :111:
afferim bak dikkat ettin ne güzel eksi gördün rakamda
hoşgeldin özel ve gizli ve zayıf bayan
kime laf atiyon yine kiz
sagol canim öyle aslinda canim ya
mobilyanda insaallah istedigin gibi güzel olur canim
Bendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
ayni yerde tartil hep canim ben yerinden kibirtatmiyorum hic :26:
insallah canim hepberaber incecik olacagiz insallah
kız kaçırdılarmı ballımı yoksa
bahçeye gıttı bızı unuttu tabı sımdı domates bıber ekıyodur o
olabilirmi fasulyemi dikiyor acaba bence carsamba burda tatil belki kizin okulu yoksa vakit bulamamisdir yoksa niye gelmesin ki
nereye gii
ballı ballı sözüm sana gel artık.sensizlikten kırılıyok burlarda
özletti kendini ya Eki Görüntüle 698774 sümüklüleri siskolari herseyiyle özledim
ohh miss affiyet olsun
güzel olur bence iyi fikir
Tatlı istiyoruuummmmm ölüyoruuummmmm oooffff oofff işi bırakcam yemin ediyorum diyet yapıyosun markette çalışıyosun herşey elinin altında dokunuyosun ama açıp yiyemiyosunn adalet mi buuuuuu
cik ordan hemen tombililerin yaninda calis Eki Görüntüle 698776 ozaman yemezsin belki
27-04-2013, 18:46
balkaymakim, Diyet Grupları bölümündeki 70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte

en son burda gördüğümüz zaman.şimd ielime bi büyüteç alıp izlerini takip edecem:104::104:
bul onu hande Eki Görüntüle 698778 sherlock holmesim benim
1 tane güllü lokum yesem kaç kaloridir kine
aradim bulamadim canim 100 grami 362 kaloriymis ama 1 tanesi kac gramm ki :44:
Yok valla öncesinde evlilik diyen çocuk artık hiç lafını yapmıyor.
Bi keresinde ben dedim. Ben demeden bu konuyu açma lütfen dedi.
Kırıldım bende bi daha da açmadım.
fistik belki vakti zamani ayarladikdan sonra süpriz yapacakdir
motoru bozdumdie sevinecem nerdeyse göbeksiz kendimi daha bi beyendim:108::108:
bi de ben bozabilsem
Benimde ihtiyacım var o motoru bozmaya ne itin yada ne yedin

zaman degisti gercekden fadimecim artik cok erken basliyor cocuklar flörtlere falan benim zamanimda bile 17 yasina kadar erkek arkadasim yok dedim diye dalga gecip gülmüslerdin benim amcamin kizlarida 13-14 yasinda her birinin erkek arkadasi var ama dogalda görülüyor arkadaslari arasinda bilmiyorum ki insan anne olunca herseyden korumak istiyoruz cocuklarimizi allahin izniyle insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi canim arkadasim
kiz bende aslanim
bencede bana plöf yapti gitcem diye korksun dedi ama bende birsey demeyince birsey yokmus gibi davrandi bana öyle geliyor ki simdi yavas yavas korkmaya basladi benden
ne yiycen seker
Bi karecik bitter çuku yesem olurmuuuu
bi kare ama sadece yada yarina sakla halen canin istiyorsa sabah ac karnina ye wc ye götürür belki
Akşam yemeğimi de yedm ve bu günüde bitirdik çok şükür :) Cuma tartıda - çıkmazsam inhatar ederim
bende geleyimmi

ben bişey yaptım 3 çay kaşığı nutella yedim

bende hep hazir yiyorum yogurtu hos nerden inek bulup sagip sütünü alip yogurt yapacam :86:

bende kurabiyess

bayildim bunlara
ohh cok sükür gitti kecili yogurt bidaha kecili birsey alma kiz
of evler dandini bütün kıyafertelr ortada bunaldım.çantamı alıp çıkasım var evden
benide götür
bende 1 tane güllü lokum
bende 1 dilim yas pasta ama daha yemedim eve varinca

taş devri şeklinde beslenme doğal şeylerden yemek canım. onu genel olarak uygulamaya çalışcam kaç öğün olduğunun bi önemi yok. un tuz şeker kesilecek ya da çok çok azaltılcak. diğer şeyler de o sitede var işte bakalım yapabilirsem.
akşam yemeğinden ertesi gün 9-10 civarına kadar beslenmeme kısmını uygulamaya çalışcam. az önce yedim mesela yemeğimi. yarın okula aç gidicem sonra okulda hafif bişeyler yerim artık. bugün bi küçük şişe kefir içtim yanında da 4 incir yedim. yetti.. bakalım deneyelim

bencede bana plöf yapti gitcem diye korksun dedi ama bende birsey demeyince birsey yokmus gibi davrandi bana öyle geliyor ki simdi yavas yavas korkmaya basladi benden

ne yiycen seker

fırında köfteli patates yaptım canım ekmeksiz bi tabak yedim. az yağlı yapmıştım zaten.. yanında çok az da turşu yedim.
belli canım blöf yaptığı.. iyi yaptın susma rahatsız olduğun şeyleri söyle. adam akıllı konuşun sen sustukça tepene çıkmış

kadin varken fazla giremedim simdide mesaim bitiyor olmadi böyle bugün aslinda hic pasta yiyesim yok carsamba tatil yine araya bos gün giriyor ben bu hafta aldigimi versem keske sabit kalsam bile iyidir zaten arti 1.600 kilo arti ciktim vereyim onu yeter
öptüm cok kendinize dikkat edin gününüz güzel gönlünüz hos hafif gecsin :80:

ah şu mobilya bi olsa 8 aydır şarkı oldu dilimde bi sabah seda sayanda tüketici derneği başkanı çıktı ona sordum şikayet et dedi mobilyalarını.ana sendemi aslansın benimkanım sana ondan kaynadı o zman sapık falan değilmişim demekki

ben size diyomgelin bacımdie belkide ballı kocasıylakavga etti yine bana gelmek için yola çıktı

ilk biriki gün zor oluyor minem ahada bende bugün öglene kadar ölüyorum aclikdan sandim

bende istiyorum makarna saka yapiyorum minem biliyorum kapuska ama onuda canim cekti
diye diye benimde canımı çektirdiniz
yapıpta yesemmi hiç canım kapuska istemiyor

bende hep hazir yiyorum yogurtu hos nerden inek bulup sagip sütünü alip yogurt yapacam :86:

bayildim bunlara
canım türk mahalleleri falan yokmu
yokmudur orda inek işleriyle uğraşan
hmm ben niye öyle yorumladımkiii
sanki senin dün yazdıklarından öyle anladım
neyse
o sitenin linkini bir daha paylaşırmısın canım
böleolcağını bileydim baştan atardım
baştanda atamıyor insan
bende beğenmediğim bişey olursa kıyamam atmaya bozulunca atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…