valla yaratıcılık sıfır bendeÖğretmen olan arkadaşlara bir sorum olacak, kızım 7.sınıfa gidiyor, teknoloji tasarım için icat bulması gerekiyormuş, günlük yaşamda hayatı kolaylaştıran bir icat bulmamız gerekiyor, bu konuda bilgisi ilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, acillll
babalar hiddetlenir tabiiiKızım 7.sınıfa gidiyor canım, evet haklısın zaten önce de söylememişti de ben de yakalamştım yanlış olduğunu anlatmıştım, sonra babası bulunca, sinirlenip hiddetlendi, ondan sonra da oturduk 2-3 saat konuştuk, gerekirse konuşursun da bizimle de tanıştırırsın da dedi ama bilmiyorum yani çok zor bir dönemdeyiz.
bende oğlak burcuyumaslan burcum benim.yapamıyorum işte.öle kadınsı şeyleri sevemiyorum hep cicili kitiyli bölekarekterlşi pijamalarım var.hele romantiklik yapamıyorum.kadınsı şeyler giydiğimde zaten eşimde gülüyor içimizden gelmiyor bi türlü.daha kaldırmadıçarşafları boyuna asmış enine 2 kat yapsa gene bu kadar uzamaz bi o uzatıyor mahallede.doğal gaz çalışması var.her yer toz cam bile açılmıyor.ama o çok temizya seriyor çarşafları.anlamadımnası iş sıkta yıkıyor bide.
sabah ve öğlen yemeyip sadece akşammı besleniliyor? birde hepmi öyle yeniyor yoksa haftada 1 falanmı?selam canlarım geçmişi okudum da alıntılayamadım kusuruma bakmayın
başım ağrıyor bi duygusallık var üzerimde..
dilek gelmiş hoşgelmiş.. hep gelsin
suzim senin eşin de sinirden öyle söylemişe benziyor. sabah kalkıp senin tahlillerinle ilgilendiğine göre.. evi terkedecek adam bunları yapmaz. seni seviyor belli ki ama işte şu yalan da çok kötü bi huy bu yaştan sonra nasıl düzelir bilmemannenin de seni savunmaması kötü olmuş. böyle durumlarda aile desteği çok önemli
fadime abla bugün dikkat ettim bakalım öğlen kızlarla bi dondurma yedik gerçi amaçok zorlanmadım iyiyim çok şükür. diyet için değil de bu taş devri beslenme şekli diye bir şey var. sağlıklı beslenmek için bunları uygulamayı düşünüyorum. bakalım yapabilirsem burda açık süt satılıyor maya da bulursam kendim yoğurt mayalarım belki. dikkat etmek lazım aslında çok katkı maddesi var da işte bu devirde de doğalını bulmak zor haklısın
yemeğim pişiyor canlarım. geç kalmadan akşam yemeğimi yiyeyim.
öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere
ben bişey yaptım 3 çay kaşığı nutella yedim
bende evde mayalıyom diyete başladığımdan beri yiyorumama hazır olanı bende severim.eğer yoğurtlu makarna yiyeceksem hazır tercih ederim.ev yoğurdunun kıvamıne olursa olsun hafif bir ekşili koluyor.bu arada ben dün keçiyoğurdunla vedalaşabildim.çünkü bozulmuş.üzüldüm çok eşimde yemediğimiz şeyi ziyan etmeyelim die müzeyelemeyiz dedi
valla yaratıcılık sıfır bende
bizim okuldada proje yapıyorlar ama aklımda kalmamış hiçbirisi
babalar hiddetlenir tabiii
kızları kıymetli, yanlış yapacak korkusu, etraftan laf duyarım korkusu
ben olsam bende panik yapardım
ama en sakin olunması gereken dönem
anne için daha zor
allah yardımcın olsun
kızın aşık olmuşşş oy oy
bende oğlak burcuyum
romantiklik bendede yoktur
öyle mum ışığında yemekler falan bana komik gelir
sabah ve öğlen yemeyip sadece akşammı besleniliyor? birde hepmi öyle yeniyor yoksa haftada 1 falanmı?
seni bilmem ama ben uygulayamam sanırım çünkü 6 öğün beslenmeyi bile beceremiyorumki 2 öğün 1 öğün ölürüm herhalde
ben yoğurdumu evde yapıyorum ama hazır yoğurdu daha çok seviyorum buhafta mayalayamadım eşime sipariş verdim şimdi
ama bikaç gün geçsin isteyeceğim süt
off
bende kurabiyess
bende evde mayalıyom diyete başladığımdan beri yiyorumama hazır olanı bende severim.eğer yoğurtlu makarna yiyeceksem hazır tercih ederim.ev yoğurdunun kıvamıne olursa olsun hafif bir ekşili koluyor.bu arada ben dün keçiyoğurdunla vedalaşabildim.çünkü bozulmuş.üzüldüm çok eşimde yemediğimiz şeyi ziyan etmeyelim die müzeyelemeyiz dedi
off
cok sagol fadimem insallah hakkimizda hayirlisiSağolasın canımmmBen barıştımya kocişle, inşallah seninkii de akıllanır, adam olur canım ya, çok üzülüyorum evde huzursuzluk oldu mu, iş falan neyse de, ev en önemlisi, ev de huzur gibisi yok.Allah sizi de inşallah huzura erdirsin canım.
sana daha güzelini yazarım bacım.ay ev darmadağınık oldu yatacak bir döşeğimiz kaldı köy usulü gibi oldu banada bi dünya iş çıktı.bu üst kattaki yine bidünya çarşaf sarkıttı.
bi ileri bi geri bende bazen senin gibi bunaliyorum ama burayida biraksam iyice salacam hic önüne gecemem sistikce siserim poff dedim yani sabah bende kendimeFazla bişeyin yok zaten ki.
Dediğin gibi simitler şişmiş bi ödem falan da olabilir.
1 ay dikkat etsen meyvesini çok güzel alırsın.
Pofss Suziii.:26:
İyi diyelim iyi olalım canım nolsun iş güç ugrasıp duruyoruz.
ye ben döv beni
ilk biriki gün zor oluyor minem ahada bende bugün öglene kadar ölüyorum aclikdan sandimmidemi küçültmem gerek
çok zorlanıyorum bugün
doymadım açımmmmmmm
bende üzüldüm duyunca herhalde iyilesmisdir dedim kötüye yormadim allah rahmet eylesin onun icinde zor dönem oldu kac sene bebisimiz olsun diye ugrastilar adamin cocugu oldu göremedi doyamadiSağol canım da, nerde bulcaz herşeyin doğalını ki, bulsak da çook pahalı oluyor:26::26:
Allah daha beterinden korusun, gelmiş geçmiş etsin canım, bir kan akıtsanız iyi olacak sanırım.
Allah şifa versin.
Selam canım, sen nerden katılıyordun, ne işle meşgülsün, tanıtır mısın kendini?
OIhhhh oh ne güzel, gelmiş geçmiş olsun bakalım, bizler de iyiyz canım aynen devam.
Onun eşi vefat etmiş canım, Hasrett söylemişti, duyduğumuzda biz de çok üzüldük, takdiri ilahi
Hadi bakalım Suziyle siz yapın da, işe yararsa biz de geliriz arkanızdan.
Olur canım olur, sen gel.
Allah sabır versin canım, düzelir inşallah.
Ohhh oh afiyet bal şeker olsun ciciiş yarasın, verirsin sen. Evet ya Balkaymak da buraya koysun biz görünce kaldırsın ne olacak ki sankim, hatırlıyor musun bir de Zerra mız vardı öyle, ne isim ne face, ama onun fotoları vardı
bende istiyorum makarna
dana gibi yersen miden genişlerse bu yemekle doyulurmu canım yaaa
Eki Görüntüle 698410
vise problemleri var fadimecim vise onaylanmadi haber bekliyoruzCanım biz burda herşeyden az ve sağlıklı yiyerek kilo vermeye çalışıyoruz, liposuction da bence gereksiz, daha yaşın da gençmiş,burada bizi takip ederek sağlıklı bir şekilde verebilirsin, moral en önemli şey, öncelikle kendine inanmalısın ki yapabilesin.
Günaydın canım,
İyi fdersler.
Tünaydın canım, aminnnnn. Çok sevindim senin adına
Tabiiki alırız hoşgeldin canım.
Günaydın karabatak, ne var ne çok??
Slm canım,
Umarım bugün kaçamaksız geçirirsin.
Ben sana inanmammmmm
Tünaydın, olsun bugün yeni bir gün, bir daha olmasın
Selam canım,
tüm günün menüsünü toplu bir şekilde yazarsan
sabah
ara
öğlen
ara
akşam
şeklinde daha kolay yorumlanır.
Evet canım hiç kolay değil ve de ezilen hep kadınlar oluyor, sabrettikçe bazen daha ileri gidiyolar, arada resti çekmesini de bileceksin ki akılları başlarına gelsin, hiç üzülme sen de o da farkına varacaktır hatasının, neden bir işe girip çalışmıyor ki? Sonuçta evi geçindirmesi gereken koca yani, sen mecbur değilken çalışıyosun, bir işe girip çalışsın.
aksama keske kuru fasulye yemesen karbonhydrati cok diye biliyorum canim :26:Kahvaltı: 1 yumurta,2 dilim peynir,yarım domates,yarım salatalık,1 dilim ekmek
Öğle : yakından çektiğim için devasa gözüksede tabak ve kase minik :) ve ekmek yemedim.
Eki Görüntüle 698438
Ara :2-3 kayısı
Akşam:iş yerinde yediğim için öğlenin aynısı
benim babamda seker hastasi doktorlar hep soruyorlar ailede seker hastasi varmi varsa sen daha cok dikkat etmen lazim diyorlarAh bi az yemeyi ve de abartmadan yemeyi öğrenebilsek olacak bu iş de, Türk milleti olarak şu pasta börek işleri, öldürüyor bizi, ben de çocuklar için yapıyorum genelde her hafta sonu, yapınca da yeniyor yaniii
Beyaz leblebin falan yok mu, kalorisi az bişeylerle geçiştirseydin.
Evet tadımlık yemek bizim gibi iştahlı kimseler için zor sanırım.
Benim eşim köstek konumunda oluyor buradaKıskançlıktan yapıyor herhalde diye düşünüyorum yoksa bir insan neden karısının zayıflamasını istemesin ki, herşeyden önce sağlıklı olmak için zayıf olmamız lazım, benim babam şeker hastası, eşim kendisi de şeker hastası ve kilolu insanlar da daha da kolay çıkna bir hastalık, hiç o kısımları düşünmüyor ama ona inat dikkat edeceğim, çatlasın da patlasın
oh oh yandan yandankızlar şimdi tartıldım 65.8im
kiz lahana iyidir ödem mödem kalmaz ye gitsinay ne bilim hayatımda bikezmecburen fabrikada kapuska yedimbpsikolojikbolarakmı bilmiyorum 1 hafta midembbağırsaklarım bozuldulahanaylakerevizi sevmiyorum.kokuyorlar.bir lahana turşusunu seviyom
kız sen artıkgeçen gün nası şey ettiysen.durduğun yerde veriyon.
he süpriz oldua ama söylemesini beklerdim.bizimkide hiç beceremez öle romantik sözler söylemeyigerçi bende diyemem gülesim gelio romantik olmaya çalışınca içimde kurt var galba konsantre olamıyom
afferim bak dikkat ettin ne güzel eksi gördün rakamdaay üzüldüm cnm düzelr inş
bende ıı seker cıs mıs yemedim kız romantık takıldık
kız çek aşağı çarşafları düşsün
afıyet olsun cnm doyulur nıye doyulmasın
afıyet olsun seker
cnm benımkı sınbonun 20tlye aldım dıjıtal olandan 4 senedır kullanıyom
hıç sorma cnm volkan patlaması yasadım.. yok kız ondan deıl hergun spor yapıyom hıç cıs yemıyom bıde maydonoz suyu içiyom oda ödem attırıyo
kime laf atiyon yine kizhoşgeldin özel ve gizli ve zayıf bayan
sagol canim:111::111::111: başım döndü yahu bu ne çene 1 gğn gelmedin alt tarafı 20 sayfa ilerlemişiniz maşallah
kopma topikten kız sakın2. olmakta iyi tebrikler cnm
öyle güzel anlatmışınki resmen oraya gittim geldimbu arada benim annemde t.dağlı ..
canım çok geçmiş olsun geldimi üst üste gelir hep
bacım ne merak yahu nasıl buldun
bencede bırak şu vejateryanlığı çok şeyler kaçırıyosun
önce kendini düşün suzim mutlu değilsende zorlama geçen günler geri gelmiyor
spor ve diyet yapsan ameliyat tek çözümmü ?
hay maşallah ye sen daha makarnaları dondurmaları
selam
kapuska kız o
mobilyanda insaallah istedigin gibi güzel olur canimben maydonozun kendini yiyom suyunumu içsem acep akşam benimkine yeşil çay bitmiş al dedim.bi sürü bitki çayı getirmiş.kayılısı form çayı vardı akşam içtim.bugun motoru bozdum.gaz gitti.iyi oldu.ay ben hergün spor yapmaya üşeniyorum.yani bütün evi temizleyimama o spor disiplinine uyamıyorum bir türlüyook artık çıkacaktım yukarıda kocası evde.mangal olsa evde yakacam duman içinde kalsın ama umrunda olmazki pasaklının.dışarsı toz içinde dünden beri kazıyorlar.bu çarşaf seriyo mobilya işallah düzelir.kız çok para verdik.şimdi odada bir kuru yatak kaldı.kendimi yeniden çeyiz düzülüyomuş gibi hissettim
ayni yerde tartil hep canim ben yerinden kibirtatmiyorum hic :26:Bendeki tartıda ucuzlardan biri 80 diyo biri 78 :)
insallah canim hepberaber incecik olacagiz insallahTekrar herkese merhabalar
Öncelikler cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Tabiki de ameliyat tek çözüm değil bunun farkında olan bilinçli biriyimBen yıllarca spor ve diyetlerle kilo verdim, incelme sağladım. Ama bölgesel olarak ne kadar uğraşsam da yok edemediğim bir yağlanmam var kızlar Spor salonlarında özel hocalarla mı uğraşmadım o bölge için, sabah koşularına mı çıkmadım.. neler neler Zaten çok ameliyat meraklısı da değilim ki ; öyle olsam ilk operasyonu şimdiden olurdum ancak ben 10 kilo kadar zayıflamadan hiçbirşeye girişmemek için kendime söz verdim. Doktorumla da bu kilo verme sürecinde görüşüp ona göre karar vericez.
Dediğim gibi şuan sağlıklı beslenme ve spor ile 10 kilo vermek birinci önceliğim.
Hedeflediğim kiloya herhalde en son ortaokulda sahip olabilmiştim, biraz zorlanacağım sanırım o rakamları kırmakta. Ama yılmak yok öyle değil mi?Buraya yazdıkça benim için de motivasyon olacak. Gazamız mübarek olsun güzel bayanlar
olabilirmi fasulyemi dikiyor acabakız kaçırdılarmı ballımı yoksa
bahçeye gıttı bızı unuttu tabı sımdı domates bıber ekıyodur o
nereye giiaçıl cıkış
özletti kendini ya Eki Görüntüle 698774 sümüklüleri siskolari herseyiyle özledimballı ballı sözüm sana gel artık.sensizlikten kırılıyok burlarda
ohh miss affiyet olsunacaba közlenmiş kımızı biberin kalorisi ne kadardır.öğle öğününe koydumda ben aklıma takıldı.közlenmiş kızmızı biberi sarmısaklı yoğurtladım içine pul biberle dere otu dğradım
güzel olur bence iyi fikir=
bayılırım közlenmiş biberle patlıcana.baktım 1 biber 12 kaloriymiş.ben 2 tane yedim.2*12=24 içine 2kaşıkta yoğgrt koydum oda 100 gr 95 kaloriymiş.dereotunla pul biberini saymıyom.toplasan kabaca 200 kalori almışımdır bu ögünden bence mantıklı hemde doyurucu.acaba bunu ögün die sürekli kullansammı:44::44::44:
Tatlı istiyoruuummmmm ölüyoruuummmmm oooffff oofff işi bırakcam yemin ediyorum diyet yapıyosun markette çalışıyosun herşey elinin altında dokunuyosun ama açıp yiyemiyosunn adalet mi buuuuuu
bul onu hande Eki Görüntüle 698778 sherlock holmesim benim27-04-2013, 18:46
balkaymakim, Diyet Grupları bölümündeki 70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte
en son burda gördüğümüz zaman.şimd ielime bi büyüteç alıp izlerini takip edecem:104::104:
aradim bulamadim canim 100 grami 362 kaloriymis ama 1 tanesi kac gramm ki :44:1 tane güllü lokum yesem kaç kaloridir kine
fistik belki vakti zamani ayarladikdan sonra süpriz yapacakdirYok valla öncesinde evlilik diyen çocuk artık hiç lafını yapmıyor.
Bi keresinde ben dedim. Ben demeden bu konuyu açma lütfen dedi.
Kırıldım bende bi daha da açmadım.
bi de ben bozabilsemmotoru bozdumdie sevinecem nerdeyse göbeksiz kendimi daha bi beyendim:108::108:
Benimde ihtiyacım var o motoru bozmayane itin yada ne yedin
zaman degisti gercekden fadimecim artik cok erken basliyor cocuklar flörtlere falan benim zamanimda bile 17 yasina kadar erkek arkadasim yok dedim diye dalga gecip gülmüslerdinKızım 7.sınıfa gidiyor canım, evet haklısın zaten önce de söylememişti de ben de yakalamştım yanlış olduğunu anlatmıştım, sonra babası bulunca, sinirlenip hiddetlendi, ondan sonra da oturduk 2-3 saat konuştuk, gerekirse konuşursun da bizimle de tanıştırırsın da dedi ama bilmiyorum yani çok zor bir dönemdeyiz.
kiz bende aslanimben böle durumlarda kayısılı form çayıiçiyorum etkili oluyor.amabu kadar etki etmiyordu gen gecen haftadan beri bağırsak sorunu yaşıyodum gaz vardı ondanda böle olabilir.
aslan burcum benim.yapamıyorum işte.öle kadınsı şeyleri sevemiyorum hep cicili kitiyli bölekarekterlşi pijamalarım var.hele romantiklik yapamıyorum.kadınsı şeyler giydiğimde zaten eşimde gülüyor içimizden gelmiyor bi türlü.daha kaldırmadıçarşafları boyuna asmış enine 2 kat yapsa gene bu kadar uzamaz bi o uzatıyor mahallede.doğal gaz çalışması var.her yer toz cam bile açılmıyor.ama o çok temizya seriyor çarşafları.anlamadımnası iş sıkta yıkıyor bide.
bencede bana plöf yapti gitcem diye korksun dedi ama bende birsey demeyince birsey yokmus gibi davrandi bana öyle geliyor ki simdi yavas yavas korkmaya basladi bendenselam canlarım geçmişi okudum da alıntılayamadım kusuruma bakmayın
başım ağrıyor bi duygusallık var üzerimde..
dilek gelmiş hoşgelmiş.. hep gelsin
suzim senin eşin de sinirden öyle söylemişe benziyor. sabah kalkıp senin tahlillerinle ilgilendiğine göre.. evi terkedecek adam bunları yapmaz. seni seviyor belli ki ama işte şu yalan da çok kötü bi huy bu yaştan sonra nasıl düzelir bilmemannenin de seni savunmaması kötü olmuş. böyle durumlarda aile desteği çok önemli
fadime abla bugün dikkat ettim bakalım öğlen kızlarla bi dondurma yedik gerçi amaçok zorlanmadım iyiyim çok şükür. diyet için değil de bu taş devri beslenme şekli diye bir şey var. sağlıklı beslenmek için bunları uygulamayı düşünüyorum. bakalım yapabilirsem burda açık süt satılıyor maya da bulursam kendim yoğurt mayalarım belki. dikkat etmek lazım aslında çok katkı maddesi var da işte bu devirde de doğalını bulmak zor haklısın
yemeğim pişiyor canlarım. geç kalmadan akşam yemeğimi yiyeyim.
öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere
ne yiycen sekerpişmemiş daha
bi kare ama sadece yada yarina sakla halen canin istiyorsa sabah ac karnina ye wc ye götürür belkiBi karecik bitter çuku yesem olurmuuuu
bende geleyimmiAkşam yemeğimi de yedm ve bu günüde bitirdik çok şükür :) Cuma tartıda - çıkmazsam inhatar ederim
ben bişey yaptım 3 çay kaşığı nutella yedim
bende hep hazir yiyorum yogurtu hos nerden inek bulup sagip sütünü alip yogurt yapacam :86:
valla yaratıcılık sıfır bende
bizim okuldada proje yapıyorlar ama aklımda kalmamış hiçbirisi
babalar hiddetlenir tabiii
kızları kıymetli, yanlış yapacak korkusu, etraftan laf duyarım korkusu
ben olsam bende panik yapardım
ama en sakin olunması gereken dönem
anne için daha zor
allah yardımcın olsun
kızın aşık olmuşşş oy oy
bende oğlak burcuyum
romantiklik bendede yoktur
öyle mum ışığında yemekler falan bana komik gelir
sabah ve öğlen yemeyip sadece akşammı besleniliyor? birde hepmi öyle yeniyor yoksa haftada 1 falanmı?
seni bilmem ama ben uygulayamam sanırım çünkü 6 öğün beslenmeyi bile beceremiyorumki 2 öğün 1 öğün ölürüm herhalde
ben yoğurdumu evde yapıyorum ama hazır yoğurdu daha çok seviyorum buhafta mayalayamadım eşime sipariş verdim şimdi
bende kurabiyess
ohh cok sükür gitti kecili yogurt bidaha kecili birsey alma kizbende evde mayalıyom diyete başladığımdan beri yiyorumama hazır olanı bende severim.eğer yoğurtlu makarna yiyeceksem hazır tercih ederim.ev yoğurdunun kıvamıne olursa olsun hafif bir ekşili koluyor.bu arada ben dün keçiyoğurdunla vedalaşabildim.çünkü bozulmuş.üzüldüm çok eşimde yemediğimiz şeyi ziyan etmeyelim die müzeyelemeyiz dedi
off
benide götürof evler dandini bütün kıyafertelr ortada bunaldım.çantamı alıp çıkasım var evden
bende 1 dilim yas pasta ama daha yemedim eve varincabende 1 tane güllü lokum
bencede bana plöf yapti gitcem diye korksun dedi ama bende birsey demeyince birsey yokmus gibi davrandi bana öyle geliyor ki simdi yavas yavas korkmaya basladi benden
ne yiycen seker
böleolcağını bileydim baştan atardım
üzüldünmü gerçekten bozulduğuna
kurtulmuşsun işte
bende 1 tane güllü lokum
bende 1 tane güllü lokum
oh oh yandan yandan
kiz lahana iyidir ödem mödem kalmaz ye gitsinben cok severim lahananin hertürlüsünü :111:
afferim bak dikkat ettin ne güzel eksi gördün rakamda
kime laf atiyon yine kiz
sagol canimöyle aslinda canim ya
mobilyanda insaallah istedigin gibi güzel olur canim
ayni yerde tartil hep canim ben yerinden kibirtatmiyorum hic :26:
insallah canim hepberaber incecik olacagiz insallah
olabilirmi fasulyemi dikiyor acababence carsamba burda tatil belki kizin okulu yoksa vakit bulamamisdir yoksa niye gelmesin ki
nereye gii
özletti kendini ya Eki Görüntüle 698774 sümüklüleri siskolari herseyiyle özledim
ohh miss affiyet olsun
güzel olur bence iyi fikir
cik ordan hemen tombililerin yaninda calis Eki Görüntüle 698776 ozaman yemezsin belki
bul onu hande Eki Görüntüle 698778 sherlock holmesim benim
aradim bulamadim canim 100 grami 362 kaloriymis ama 1 tanesi kac gramm ki :44:
fistik belki vakti zamani ayarladikdan sonra süpriz yapacakdir
bi de ben bozabilsem
zaman degisti gercekden fadimecim artik cok erken basliyor cocuklar flörtlere falan benim zamanimda bile 17 yasina kadar erkek arkadasim yok dedim diye dalga gecip gülmüslerdinbenim amcamin kizlarida 13-14 yasinda her birinin erkek arkadasi var ama dogalda görülüyor arkadaslari arasinda bilmiyorum ki insan anne olunca herseyden korumak istiyoruz cocuklarimizi allahin izniyle insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi canim arkadasim
kiz bende aslanim
bencede bana plöf yapti gitcem diye korksun dedi ama bende birsey demeyince birsey yokmus gibi davrandi bana öyle geliyor ki simdi yavas yavas korkmaya basladi benden
ne yiycen seker
bi kare ama sadece yada yarina sakla halen canin istiyorsa sabah ac karnina ye wc ye götürür belki
bende geleyimmi
bende hep hazir yiyorum yogurtu hos nerden inek bulup sagip sütünü alip yogurt yapacam :86:
bayildim bunlara
ohh cok sükür gitti kecili yogurt bidaha kecili birsey alma kiz
benide götür
bende 1 dilim yas pasta ama daha yemedim eve varinca
diye diye benimde canımı çektirdinizilk biriki gün zor oluyor minem ahada bende bugün öglene kadar ölüyorum aclikdan sandim
bende istiyorum makarnasaka yapiyorum minem biliyorum kapuska ama onuda canim cekti
canım türk mahalleleri falan yokmubende hep hazir yiyorum yogurtu hos nerden inek bulup sagip sütünü alip yogurt yapacam :86:
bayildim bunlara
hmm ben niye öyle yorumladımkiiitaş devri şeklinde beslenme doğal şeylerden yemek canım. onu genel olarak uygulamaya çalışcam kaç öğün olduğunun bi önemi yok. un tuz şeker kesilecek ya da çok çok azaltılcak. diğer şeyler de o sitede var işte bakalım yapabilirsem.
akşam yemeğinden ertesi gün 9-10 civarına kadar beslenmeme kısmını uygulamaya çalışcam. az önce yedim mesela yemeğimi. yarın okula aç gidicem sonra okulda hafif bişeyler yerim artık. bugün bi küçük şişe kefir içtim yanında da 4 incir yedim. yetti.. bakalım deneyelim
baştanda atamıyor insanböleolcağını bileydim baştan atardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?