Günaydddıınnnnn
Dün bi dilim ekmeğim kalmıştı onu yedim kahvlatıda.Öğlen markete gitmeye üşendiğim için kahvaltı hariç ekmek yemedm, beyaz ekmeğe de elimi sürmedim,bi lokma alsam gerisi gelecekti eminimakşamda ekmeksiz yedim yemeğimi,eve gittim meyve su falan idare ettim uyudum,sabah işe gelirken açlıktan bayılacaktımmmmm Piskolojik olarak mı artık bilmiyorum sürekli kafamda ''dün ekmek yemedm ya ondan çok acıktım'' düşüncesi vardı.Hele metrodan inice o poğaçaların kokusu nasıl geldiiii anlatamam irademi korudum iş yerine gelip mis gibi diyet veya sağlıklı kahvaltımı yaptım
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah
günaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
Ay suzi yaa bende korkuyorum tartıdan :26:
Sen de kilo verdikçe bozuyon kendini suzi ya
hoşgeldın cnm 3 gun sık dişini gerisi gelir zaten sunuda yıyım bısı olmaz bunuda yıyım dersen gerısı gelıyoherkese merhabalar..
24 yaşındayım 78 kiloyum.. kendimi bildim bileli böyle kiloluyum,artık kurtulmak istiyorum. ama o kadar iradesizim kii( ne zaman diyete başlasam aynı günün akşamı bozuveriyorum (( bunaldım artık yardım edin banaaaaaa
Ay suzi yaa bende korkuyorum tartıdan :26:
Sen de kilo verdikçe bozuyon kendini suzi ya
herkese merhabalar..
24 yaşındayım 78 kiloyum.. kendimi bildim bileli böyle kiloluyum,artık kurtulmak istiyorum. ama o kadar iradesizim kii( ne zaman diyete başlasam aynı günün akşamı bozuveriyorum (( bunaldım artık yardım edin banaaaaaa
hoşgeldın cnm 3 gun sık dişini gerisi gelir zaten sunuda yıyım bısı olmaz bunuda yıyım dersen gerısı gelıyo
kız nora daha tartılmadınmı kız ben çatladım meraktan
Çok geçmiş olsun canım :26::26::26:
Simiti yemediğin içindeeeeeeeeeeeeeeee
Ay ben hiç dayanamam simite ya
hoşgeldın cnm 3 gun sık dişini gerisi gelir zaten sunuda yıyım bısı olmaz bunuda yıyım dersen gerısı gelıyo
hoşbulduk :) dayanamıyorum ya.. yurtta kalıyorum ben,aşağısı açık büfe. zaten açım o kadar çeşidi görünce dayanamıyorum. bi akıl verin nasıl hakim oluyosunuz kendinize???
ayy durdurdum
höh ağla ağla nereye kadar.. şiştim
Gel canım aramıza hoşgeldin
Ben BuseBiz burada diyet yapmadan sağlıklı menülerle, yağdan, tuzdan, kaloriden, şekerden uzak durup spora yaparak bi de bol bol çene çala çala kilo veriyoruz
İradesizlik hepimizin sorunu , bunu değiştirmek kolay değil ve zaman alıyor, sabırlı olmak en önemlisi
hoşbulduk :) dayanamıyorum ya.. yurtta kalıyorum ben,aşağısı açık büfe. zaten açım o kadar çeşidi görünce dayanamıyorum. bi akıl verin nasıl hakim oluyosunuz kendinize???
Bir süre sık dişini, zorlanacaksın tabi ki, ama daha sonra alışacaksın beslenme düzenine, o büfeden uzak dur, biz çok güzel kafa kırar saç yolar itinayla yerin dibine sokarız adamı
ya tee 3-4 hafta önce buraya gelmeden 79.8 falan görmüştüm, onu görünce iyice yedim yedim şiştim
Şimdi işte o zamandan beri tartılmıyorum, bu cuma tartılcam bakalım, tam 1 hafta olucak düzgün beslenmeye başlayalı
Çok korkuyorum
hım 3 hafta olmuş o zaman cumaya ıyı bı rakam görecen kız
Bir süre sık dişini, zorlanacaksın tabi ki, ama daha sonra alışacaksın beslenme düzenine, o büfeden uzak dur, biz çok güzel kafa kırar saç yolar itinayla yerin dibine sokarız adamı
sokun valla hatta dövün beni(( nasıl bir diyet uyguluyosunuz peki?? ne kadar kilo veriyosunuz haftada???
dayanacaksın cnm yasın daha genç incecık olduğunu dusun güzel elbıseler al kendıne içine gircem dıye ugrashoşgeldın cnm 3 gun sık dişini gerisi gelir zaten sunuda yıyım bısı olmaz bunuda yıyım dersen gerısı gelıyo
hoşbulduk :)) nasıl hakim oluyosunuz ya kendinize,bir akıl verin :))
valla cnm ınceldıgını gördükçe hakım oluyosun yemegı yıyosun o an zevk alıyosun bıtıyo ama zayıflayınca sureklı zevk alıyosun
olsun cnm oda bı başlangıç yeterkı bozmadan devam etkız yok
son 2 haftadır düzenli besleniyorum, o arada ki iki haftayı ne sen sor ne ben söyleyeyim
sokun valla hatta dövün beni(( nasıl bir diyet uyguluyosunuz peki?? ne kadar kilo veriyosunuz haftada???
cnm bız 3 ara 3 ana öğün şeklınde besleniyoruz
bazen 1 kılo bazen 100gr bazende hıç veremdıgımız bıle oluyo ama yola devam edıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?