70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrik ederim bebeğim, eğer böyle yapmasaydın kendini kötü hissederdin zaten

herkese merhabalar..
24 yaşındayım 78 kiloyum.. kendimi bildim bileli böyle kiloluyum,artık kurtulmak istiyorum. ama o kadar iradesizim kii ( ne zaman diyete başlasam aynı günün akşamı bozuveriyorum (( bunaldım artık yardım edin banaaaaaa

Çok geçmiş olsun canım :26::26::26:

Simiti yemediğin içindeeeeeeeeeeeeeeee

Ay ben hiç dayanamam simite ya

hoşgeldın cnm 3 gun sık dişini gerisi gelir zaten sunuda yıyım bısı olmaz bunuda yıyım dersen gerısı gelıyo
Ay suzi yaa bende korkuyorum tartıdan :26:
Sen de kilo verdikçe bozuyon kendini suzi ya

kız nora daha tartılmadınmı kız ben çatladım meraktan

Gel canım aramıza hoşgeldin

Ben Buse Biz burada diyet yapmadan sağlıklı menülerle, yağdan, tuzdan, kaloriden, şekerden uzak durup spora yaparak bi de bol bol çene çala çala kilo veriyoruz

İradesizlik hepimizin sorunu , bunu değiştirmek kolay değil ve zaman alıyor, sabırlı olmak en önemlisi

hoşgeldın cnm 3 gun sık dişini gerisi gelir zaten sunuda yıyım bısı olmaz bunuda yıyım dersen gerısı gelıyo

kız nora daha tartılmadınmı kız ben çatladım meraktan

ya tee 3-4 hafta önce buraya gelmeden 79.8 falan görmüştüm, onu görünce iyice yedim yedim şiştim

Şimdi işte o zamandan beri tartılmıyorum, bu cuma tartılcam bakalım, tam 1 hafta olucak düzgün beslenmeye başlayalı

Çok korkuyorum

hoşbulduk :)) nasıl hakim oluyosunuz ya kendinize,bir akıl verin :))

hım 3 hafta olmuş o zaman cumaya ıyı bı rakam görecen kız

hoşbulduk :) dayanamıyorum ya.. yurtta kalıyorum ben,aşağısı açık büfe. zaten açım o kadar çeşidi görünce dayanamıyorum. bi akıl verin nasıl hakim oluyosunuz kendinize???

Canm yemeğe inmeden önce mutlaka su iç tokluk hissi veriyor. Yemek alırken sürekli açım diye düşünerek tabağını doldurma.
Orda sana güzel görünen şeyler midene girince seni kötü gösteriye böyle düşün Ve en önemlisi sen nasıl olmak istiyorsun,tombik mi fit mi ? Herşey senin elinde,kimse o yemekleri zorla yedirmiyor zayıflaaaaa
Yeterince gaz verdim mi

Son düzenleme:
kız yok

son 2 haftadır düzenli besleniyorum, o arada ki iki haftayı ne sen sor ne ben söyleyeyim
olsun cnm oda bı başlangıç yeterkı bozmadan devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…