70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar, şimdi birkaç işim var sonra gelicem bugün buradayım bol bol

Ay ben hala tartıya çıkamıyorum korkudan yaa, cuma günü güzel bir rakam görürüm umarım :26:
3 haftadır fln tartılmıyorum en son 79.8 göstermişti, o rakamı görünce ben iyice bozutmuştum, şimdi 1 haftadır sizlerle çok dikkatli besleniyorum, cuma günü ağlamak istemiyorum

Ben şu işleri halledeyim hemen geleyim

Günaydddıınnnnn

Dün bi dilim ekmeğim kalmıştı onu yedim kahvlatıda.Öğlen markete gitmeye üşendiğim için kahvaltı hariç ekmek yemedm, beyaz ekmeğe de elimi sürmedim,bi lokma alsam gerisi gelecekti eminim akşamda ekmeksiz yedim yemeğimi,eve gittim meyve su falan idare ettim uyudum,sabah işe gelirken açlıktan bayılacaktımmmmm Piskolojik olarak mı artık bilmiyorum sürekli kafamda ''dün ekmek yemedm ya ondan çok acıktım'' düşüncesi vardı.Hele metrodan inice o poğaçaların kokusu nasıl geldiiii anlatamam irademi korudum iş yerine gelip mis gibi diyet veya sağlıklı kahvaltımı yaptım

böleolcağını bileydim baştan atardım

kızzyedinmi onu ben demedimmi güllü lokum kalorilidir die gerçi nutella neyse
:18::18:

dayanamıyoruz ya
zararlı olduğunu bile bile yiyoruz
nefsimize bi hakim olabilsek zaten
ben bugun iyice cozuttum azönce dondurma yidim.:18:
oh maşallah
aranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
hoş geldin gel tabi

seda sayanin tüketicisinimi aradin cumhurbaskaninada bi mektup gönderseydin aslanim benim
ben size diyomgelin bacımdie belkide ballı kocasıylakavga etti yine bana gelmek için yola çıktı
aman dur kiz yazik o barismis geri kocisiyle ben gelirim
yeme kiz mine kapuska daha güzel makarna hamur güzel degil viyana disinda köyler var canim ama kimbilir nerde üretiliyor birde uzak buraya
çok pasta yime bizede ayır

aman ye tabi bidahamı gelcez dünyaya (anam öle der hep)
kiz kizi yoldan cikarma sana
2 kurabiye haricinde güzel minem
ödemdir inşallah o 1600
ucundan biraz ye bari pastadan çok yeme

[/B]
yok tatlim ödem oldugunu sanmiyom :18:

yedım cnm yedım
mercımek çorbası
salata
yoğurt
1 tane kucucuk sıgara böregı
aha kacamagini yakaladim sonunda kiz o sigara böregi nerden cikti niye yedin bakim
olabılır cnm maydonoz suyu ödem attırıyoya sende iç bacım ama kimseye soleme burdakıler sısko kalsın emı
tadi nasil ki tuhaf olan seyleri icemiyorum ben :83:
ohhh ohh yaz sen hani nutella hani dondurma
nutella nırde aferın bak meyve yemıssın ama aksamın cok az olmuş 3 kasık yanına salata ekleseydın barı
sende az degilsin a nutella yi unutmamissin
heben saplarınıda yiyom bi kökü kalıyo dur bide öle deneyim suziye bak oyun oynuyor ama bura gelmiyor
ay yakalanmissim kiz ben onu tele indirdim o oyunu wcye ciktikca oynuyom anam

tamam bıde ole dene sekerım suzı ne oyunu oynuyokı

nıye kız erkenmı kaltın yıne. senınkı gec gelıyo cnm vermen ıçın once yemen lazım doğu olanı yapıyon sen

olsun yinede sabah kahvaltı akşamyemeği hep yanlız ağlayacağımcandy crus oynuyor.sanırımana sayfaya bildirimleri düşüyor
face mi cikiyo anam herkes oyuncu sancak beni
kız sabah beraber yaparsınız işte
candy crushı ben bıtırdım
seslende gelsın
bende meyve salatası yaptım onu yıyom
face telden hep acik bana seslenin gelirim ben seve seve sac yolmaya
kız hande bıde olmasak topık bos kalacak hırlısı var hırsızı kımse düşünmüyor topığı
siz varsiniz diye nöbetci tutuk sizi
ay valla öle galbakız listeme göre akşamüstü 7 le 8 arası ballının gelmesi gerekiyordu yok.daha sonra gece yine gelmesi gerek bakalım gelecekmi.acaba nete vayanalı ballı yazsak çıkarmı.
baska birsey istesen olacakmis söyleye söyleye getirtirdin balliyi helal sana
öle anacım biz bekçi gibi bekliyoz işte tükkanı bekleyecezzz napacazzz.olsun en çok biz burdayız en çok biz zayıflayacaz
kiz hande sen kac kilosun cizelgen dogrumu gel haftaya yarisak senlen benim gaza gelmem lazim benim kiloma yakinsin
balliylan yarisiyorduk da o beni solladi gecti hic demediki anam ben bu kizi beklim diye

aaa gitmiş güldoğru yazıyo altta bacım nickinimi değiştirdin.gördüm seni çık yukarı
haha herkesi desifre ettin

ben nıye göremiyom len dalgamı geçıyon gıcık

kız gözetle aşağıyı bir görünüyor bir kayboluyor yat pusuya
bagildim sizin sohbete
kocisle baristigina sevinddim tatlim eme birde eme si var bunun senin yüzünden sistim sisko oldum gelmedin diye yemege vurdumm kendimi habire yedim de yedim sonracima cocuklugma kadar indim ama yine gelmedin sonuc ben sana tüstüm

feysimi de dondurdum
bu sıralar biraz yalnız takılsam iyi olcak

ayy durdurdum
höh ağla ağla nereye kadar.. şiştim

tatlim sekerim bebegim kiyamam ben sana
annengilden uzakda olman o bencil giciklarla ayni evi paylasman hepsi toplanmis icine allahim insallah tez zamanda gönlüne ferahlih versin seker kiz sIkma sen tatli canini gececek insallah
keske yakininda olsam cikar gelirdim ariyormussun kalacak yer betülüm :26:
Rabbim güzel insanlar cikarsin karsimiza insallah
amin
aaaa balkaymak gelmiş bütün gün beklediler muratlarına erdiler :)

püsküü yemezsen daha iyiydin canim makarnada öylen oldugu daha iyi

afferim kiz
valla alkış eşimgelirken almışoye ben durummuyumzaten canımdaistiordu:131::131:
elma canin isteseydin yogurt isteseydin niye dondurma istiyon ki
ana korktum :83:
aranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
tabii gel canim hosgeldin
zaten o evde oturtukca benim canim daha cok sIkIliyor insallah bi is bulurda girer fadimecim öyle birsey bakiyor zaten vize lzim olmadan calisacagi bir is
amin canim allahim cocuklarimizi beladan uzak tutsun
bu hafta fenalardayim fadimecim

ne güzel özetlemissin
günaydin fadimecim bazen dünya islerine yetisemiyoruz dedigin giibi motor takilmis gibi motor olsa coktan bozulurdun

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Canım o kadar kendini zorlama, öğlen ve akşam da sonuçta birer dilim ekmek yiyebilirsin, yediğin yemeğe bağlı, sebze yemeği varsa 1 dilim ekmek yanında iyi olur, çok sıkarsan, çabuk da pes etme ihtimali oluyor.

Aynen motor olsa çoktan bozulurdun, biz de bozulduk aslında, guatrdan ameliyat oldum, sürekli geçmeyen kasık ağrılarım var, gözlerim ağrıyor, baş dönmesi şikayetim var, hangi birini saysamki, dişçiye gidilecek, işte biz de çoktan bozulduk aslında da yıkılmadan ayakta duruyoz, sırf çocuklar için, onlar yarın büyüyüp gitti mi bizi arayıp sormayacaklar belki:26::26:Allah hepimize sabır versin de, odur budur derken ömür geçip gidiyor beee

günaydin bebis bence eksi cikasaksin hemde güzel bi rakam bekliyorum senden
günaydin canim iyi yapmissin bosver saglikli kahvalti yapinca insan hem dha fazla doyuyor hemde kendinle gurur duyuyor
günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah
insallah canim günaydin

bugünde sen deprsyon moduna girmissin fadimecim ay napacan herseyi kafaya takarsan kafayida yersin
bazen insan cok bunaliyor bir aaarrrraaa diye bagirasi geliyor dimi
bizmi cok takintiliyiz anlamadim ki su almanlara bakiyorum da ne rahat duruyorlar hic birseyi bizim gibi kafaya takmiyorlar ondan bunlar yipranmamis gibi duruyorlar bizse cabuk cöküyoruz

kız sıgara böregınden kaçamakmı olur kızartmadım fırında yaptım hemıde kucucuktu
maydonoz suyunun tadı fena deıl cnm ben içine limon sıkıp bitkı çayı gıbı içiyom
aman bacım handeden bişi kaçmıyor gırıp çıktığın yırlere dıkkat et
kız wc demı oynuyon allah ıyılıgını versın
Eki Görüntüle 699182

günaydin kizlar
ben sistim bugün tartilmadim korktum

günaydın sekerım
doğru sole aksam ne yedın kızmıcam bak

günaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim

niye hamur yokmu sigara böreginde hem sabah yeseydin aksam niye yidin banane
ay bak hosuma gitmesse bide cok korkuyorum :18:herseyi icemem ben
he kiz ajanlik var onun icinde
he niye ki bos duvara mi bakim
günaydin tatlim
sen kizman belkide sanki birileri bizi gözetliyo gibime geliyor

ay cok gecmis olsun canim ya iyiki gecmis ateslendimi cocuk ben cok korkuyorum elimde dereceyle dolanip duruyorum
afferim kiz :130: bu hafta bomba gibi gelcen desene

tamam ya tamam bı daha yemıcem söz kızma bana
aman içme zaten 3 gun falan içicen fazlazı zarar
he valla gırerken korkuyom hande yakalıcak dıye
anam zaten 3 güne bır buyuk wc ye cıkıyom onun sevıncıyle nasıl sey edıyom bılemıyom
dun yıne yedın demı kız

ay cok gecmis olsun canim ya iyiki gecmis ateslendimi cocuk ben cok korkuyorum elimde dereceyle dolanip duruyorum
afferim kiz :130: bu hafta bomba gibi gelcen desene

öyle cnm çocuklar olunca herşey degişiyo onlar hastalanmasında
öyle cnm hıç kaçamak yapmıyom tartıda sevındırıyo benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…