:18::18:böleolcağını bileydim baştan atardım
kızzyedinmi onu ben demedimmi güllü lokum kalorilidir die gerçi nutella neyse
nefsimize bi hakim olabilsek zaten
dayanamıyoruz ya
zararlı olduğunu bile bile yiyoruz
oh maşallahben bugun iyice cozuttum azönce dondurma yidim.:18:
hoş geldin gel tabiaranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
seda sayanin tüketicisinimi aradinah şu mobilya bi olsa 8 aydır şarkı oldu dilimde bi sabah seda sayanda tüketici derneği başkanı çıktı ona sordum şikayet et dedi mobilyalarını.ana sendemi aslansın benimkanım sana ondan kaynadı o zman sapık falan değilmişim demekki
aman dur kiz yazik o barismis geri kocisiyle ben gelirimben size diyomgelin bacımdie belkide ballı kocasıylakavga etti yine bana gelmek için yola çıktı
yeme kiz mine kapuska daha güzel makarna hamur güzel degil
diye diye benimde canımı çektirdiniz
yapıpta yesemmi hiç canım kapuska istemiyor
canım türk mahalleleri falan yokmu
yokmudur orda inek işleriyle uğraşan
hmm ben niye öyle yorumladımkiii
sanki senin dün yazdıklarından öyle anladım
neyse
o sitenin linkini bir daha paylaşırmısın canım
baştanda atamıyor insan
bende beğenmediğim bişey olursa kıyamam atmaya bozulunca atarım
çok pasta yime bizede ayır
kiz kizi yoldan cikarma sanaaman ye tabi bidahamı gelcez dünyaya (anam öle der hep)
2 kurabiye haricinde güzel minemdaha akşam yemeğimi yemedim yaaaa
neyse menümü yazayım bozmam umarım
bozarsan yazarım
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeği
1 dilim peyaz peynir
2 parmak kadar kaşar(salatalık domates kalmamıştı :26:
5 tane zeytin
ara
5 tane yenidünya
öğlen
6 yemek kaşığı kapuska
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
ara
3 tane erik
ara
1 fincan türk kahvesi
2 tane kurabiye
akşam
6 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt keten tohumlu
söğüş salata
kızlar ilk günüm haaa
ona göre yorumlayın :))
yok tatlim ödem oldugunu sanmiyom :18:ödemdir inşallah o 1600
ucundan biraz ye bari pastadan çok yeme
[/B]
maydozun saplarını ayıklıyorum cnm sonra 2 bardak suya 10 yada 15 tane sap atıp 2 dk kaynatıp dınlendırıp içiyom
senınde işin zor be yavrum anam kendımı vasfıye teyze gıbı hısssettım
başlamakta yolun yarısı cnm bozmada
aferın barı sabah yeseydın
aferın aferın sız sısko kalın ben zayıflayım hıh
gel kız bana gel kocıs ıse gıttı
öyle cnm dıkkat edınce ıster ıstemez gıdıyo
bızde dışarı çıktık cnm ondan açıl cıkıs yaptım
kız bak aksam cozutma karısmam
kız gaza gelmesene
ılk güne gore güzel cnm bozmamanı temenı edyorum
aha kacamagini yakaladim sonundayedım cnm yedım
mercımek çorbası
salata
yoğurt
1 tane kucucuk sıgara böregı
tadi nasil ki tuhaf olan seyleri icemiyorum ben :83:olabılır cnm maydonoz suyu ödem attırıyoya sende iç bacım ama kimseye soleme burdakıler sısko kalsın emı
ohhh ohh yaz senkız gaz yapcak mercimekçorbası.dur bende yazayım
sabah:su,maydonoz,domates,peynri,1dilimkepekekmek,3 fincan çay
ara:tğrk kahvesi
öğle:2 kırmızı köz biberle yapılmışyogurtlı pul biberli dere otlu yemek
:1kupa yeşil çay,1elma
akşam:3 kaşık bakla yemeği üzerine sarmısaklı yogurt
belki daha ilerde 1 bardak süt içerim dolapta var bozulmasın
sende az degilsin anutella nırdeaferın bak meyve yemıssın ama aksamın cok az olmuş 3 kasık yanına salata ekleseydın barı
ay yakalanmissimheben saplarınıda yiyom bi kökü kalıyodur bide öle deneyim suziye bak oyun oynuyor ama bura gelmiyor
tamam bıde ole dene sekerım suzı ne oyunu oynuyokı
nıye kız erkenmı kaltın yıne. senınkı gec gelıyo cnm vermen ıçın once yemen lazım doğu olanı yapıyon sen
face mi cikiyoolsun yinede sabah kahvaltı akşamyemeği hep yanlız ağlayacağımcandy crus oynuyor.sanırımana sayfaya bildirimleri düşüyor
face telden hep acik bana seslenin gelirim ben seve seve sac yolmayakız sabah beraber yaparsınız işte
candy crushı ben bıtırdım
seslende gelsın
bende meyve salatası yaptım onu yıyom
siz varsiniz diye nöbetci tutuk sizikız hande bıde olmasak topık bos kalacak hırlısı var hırsızı kımse düşünmüyor topığı
baska birsey istesen olacakmis söyleye söyleye getirtirdin balliyi helal sanaay valla öle galbakız listeme göre akşamüstü 7 le 8 arası ballının gelmesi gerekiyordu yok.daha sonra gece yine gelmesi gerek bakalım gelecekmi.acaba nete vayanalı ballı yazsak çıkarmı.
kiz hande sen kac kilosun cizelgen dogrumuöle anacım biz bekçi gibi bekliyoz işte tükkanı bekleyecezzz napacazzz.olsun en çok biz burdayız en çok biz zayıflayacaz
haha herkesi desifre ettinaaa gitmiş güldoğru yazıyo altta bacım nickinimi değiştirdin.gördüm seni çık yukarı
ben nıye göremiyom len dalgamı geçıyon gıcık
bagildim sizin sohbetekız gözetle aşağıyı bir görünüyor bir kayboluyor yat pusuya
kocisle baristigina sevinddim tatlim
ben geldiiimmm
cumartesi gec geldik pazarda gezmelerdeydik bugünde yogunlukdan gelemedim kizlaarrr
bu arada kocisle sey ettikimm baristik
neler yaptiniz bakem
anaam gecmis ne kadar birikmiiiss
amma cene var heee
ay ne yapsamki gitsemmi gecmise gitmesemmi :44:
gitsem uzun sürer
gitmesem haberleri dedikodulari kaciririm
eee siz neler yaptinizzz
feysimi de dondurdum
bu sıralar biraz yalnız takılsam iyi olcak
depresifim bugünlerde
telefonla bile konuşmak istemiyorum kimseyle
annem babamla konuşmak bile ağlatıyor beni..
annem bugün diyo özledim seni kara gözlü kızım filan.. iyice duygusallaştık..
biliyo ya evde sorunlar olduğunu..
babam da diyo kızım üzülme ben seni biliyorum rahat davranamadığın yerde huzurlu olmazsın
insanlarla şakalaşmak gerekirse mıncıklamak öyle sevmek istersin
ama sabretcen filan diyo..
onlar böyle dedikçe ağlayasım geliyor benimde..
babamla konuşurken ağladım da o farketmedi çaktırmadım..
öff yine akıyo
ayy durdurdum
höh ağla ağla nereye kadar.. şiştim
tatlim sekerim bebegim kiyamam ben sanagezip tozmaya vakit bile yok ki.. 3 hafta bizim yaz tatili
evdekilere ağladığımı duyurmuyorum bile zaten.. dua edin de şu ev işini halledeyim kurtulayım burdan
evet çok vaktimi alıyordu zaten gerçi şimdi de ne kadar dayancam bilinmez de
neyse ki kocişinle barışmışsın canım çok sevindim
regli yakın değil tatlım ya
inan burda çok yalnız hissediyorum kendimi
yakın arkadaşlarım hep uzakta.. burda da çok sevdiğim arkadaşlarım var ama diğerleri gibi değiller
boş boş duruyorum evde..
çok bunaldım bu şehirden
aminRabbim güzel insanlar cikarsin karsimiza insallah
aaaa balkaymak gelmiş bütün gün beklediler muratlarına erdiler :)
püsküü yemezsen daha iyiydin canim makarnada öylen oldugu daha iyiBugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir salatalık
ara
9lu form çay 1 ekşi elma 2 yulaflı form püsküüü
sonra 1 püsküü daha yedim
öğlen
(evde yemek yoktu mecburen böyle oldu)
yoğurtlu bol kırmızı biber ve naneli makarna
ara
soda
akşam
sade nescafe 3 adet yulaflı püsküü
ara
2 salatalık
şimdide yoğurt bol kırmızı biberli
2 bardakta çay
sonra yatak
afferim kizbende istiyorum ama yemicem bugün tatlı krizini aştım kendi kendime çok mutluyum o yüzden kendimi başarılı sayıyorum eğer yenilipte yemeğe başlasaydım orda bitcekti herşey aferin bana alkııışşşşş
elma canin isteseydin yogurt isteseydin niye dondurma istiyon kivalla alkış eşimgelirken almışoye ben durummuyumzaten canımdaistiordu:131::131:
anasöyyle bi gecmise bakayim dedim abooovvv
ne kaynatmisiniz anaaammm
hakkimda dedikodular yayilmis
zenci oldugum konusulmus yalaaannn
suzi bana sormadan fotomu yayinlamis
neyse anladim sizi bos birakmaya gelmiyoo
gözüm üzerinizde Eki Görüntüle 699079
tabiiaranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
zaten o evde oturtukca benim canim daha cok sIkIliyor insallah bi is bulurda girer fadimecim öyle birsey bakiyor zaten vize lzim olmadan calisacagi bir isHadi bakalım canım inşallah fayda görürsün.
1 kare ile kalabilirsen olur.
Kız neden öyle diyon büyük konuşma, cumaya belki bişey olacak ve sen kaçırcan, inşallah kaçırmaz ve ekside görürsün de, kendini o kadar şartlandırma bence.
Bu haftaki kaçamağın olsun bu sefer affediyom, bi daha olmasın
Buldum kitap tutucu diye bir aparat yapmışlar, yatarken elinde tutmadan koyuyorsun rafa onu yaptırdım marangoza bahtına artık, internet sağolsunEvet benim için zor, bir de çalışıyorum fazla vaktim yok ki çocuğu takip edebileyim, inşallah aklını başına getirir, kitaplar falan alıyorum işte okusun kendini geliştirsin diye artık Allah yardımcımız olsun.
Gidene yapacak hiçbişey yok canım, ben de ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, fani dünya dedikleri bu olsa gerek. Eşinin de evde falan yapabileceği bişeyler yok mu peki, illa resmi bir yerde mi olması lazım, böyle el altından çalışabileceği tanıdık bir yer falan olsa, ne bileyim burda kolayya o işler ondan dedim:26::26: İnşallah en kısa zamanda hallolur, sen bir şekilde iş bulup çalışması gerektiğini kafasında şartlandırsan, çocuğumuz büyüyor ona iyi bir gelecek bırakmamız desen:26::26:
oh oh yandan yandan
zaman degisti gercekden fadimecim artik cok erken basliyor cocuklar flörtlere falan benim zamanimda bile 17 yasina kadar erkek arkadasim yok dedim diye dalga gecip gülmüslerdinbenim amcamin kizlarida 13-14 yasinda her birinin erkek arkadasi var ama dogalda görülüyor arkadaslari arasinda bilmiyorum ki insan anne olunca herseyden korumak istiyoruz cocuklarimizi allahin izniyle insallah sorunsuz atlatirsiniz bu dönemi canim arkadasim
İnşallah canım inşallah, Allah çocuklarımızın bahtını kaderini açık etsin
Sen yine de dikkat et suzim, yedim diye salma, ne kadar dikkat etsen kardır.
Olur canım olur sıkma canını
Güzel canım ilk güne göre kurabiye hariç tam olmuş, kurabiye nazarlığı olsun
ne güzel özetlemissinDoğru yapıyon canım, maydanoz çok faydalı diyetisyenler de genelde veriyor, suyunun fazlası böbreklere zararlı.
Bekleyin anacım hırsızlar dadanmasın
İyiyiz canım ne olsun senin dedikodunu yaptık durduk, suzi hala küs kocasıyla, biz barıştık, Mine tekrar diyete başladı, Dİlek arada bi ceee yapıp kaçıyo, Nesquik düğünde yemiş içmiş gelmiş, boılcana da döktürmüş, Handelevent komşunun nevresimlerle bozdu, hergün çarşaf asıyo kadın, mobilyalarıyla da vbaşı dertte, Ssceme çok yemiş kandırıyo yine bizi, Ababa taş devri diyetine başladı, unuttuklarım da hoşgörsünler, yaşlılık, senin kadar olamadam da özetler bunlar aklımda kalan.
Ay canım canım kıyamam, geçecek bugünler, üzme o tatlı canını, hepsi bir anı olarak kalacak geçmişte, sen kendi değerini kıymetini bil canım, gelecekte çok güzel günler bekliyor seni emin ol.
Yalnız hissettikçe gel canım buraya yaz alırız can sıkıntını hiiiiç sıkma canını, Suziyle Balkaymağı güreştiririz olmadı
Çok az olmuş bu menüler, nerde yemek-çorba-salata bir tek yoğurtla öğün mü olur??
İnternetten lesli ve jillian michaels var oınu aç yap canım.
Tabiiki aldık bile hoşgeldin
Kepek ekmek yerine çavdar-tam buğday-tahıllı ekmekler yiyebilirsin, kepek ekmek kansızlık yapıyor.
günaydin fadimecimGünaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Akşam bir koşu gittim marangoza kızımın ödevini yaptırdım, eve gittim yemek yaptım, ufak kızın ödevlerinin başına geçtik, anam öğretmeni de bir ödev vermiş ki, sanırsın 1 haftalık ödev, yap yap bitiremedik, saat 23 e kadar onunla uğraştım, arada saat 21 gibi eşim geldi, ona dedim yemeğini ye, benden bişey isteme. Daha 1.sınıfa gidiyor ufak kızım, o kadar ödevi 1 güne niye yığmış anlamadım öğretmeni de, bazen oluyor 1 sayfa ödev veriyor, dün de hem bir sürü ödev vermiş, hem de 1 hikaye kitabı göndermiş, onu tam bitiremedik artık, öyle işte. Akşam da sadece 1 biber dolmasıyla, 1 tbk.tavuklu bezelye ve yoğurt yedim.
Bizde durumlar böyle işte kızlar, yoğun bir tempo, motor takmış gibi hissediyom bazen kendimi, motor taksan anca bu kadar olur yani
Canım o kadar kendini zorlama, öğlen ve akşam da sonuçta birer dilim ekmek yiyebilirsin, yediğin yemeğe bağlı, sebze yemeği varsa 1 dilim ekmek yanında iyi olur, çok sıkarsan, çabuk da pes etme ihtimali oluyor.Günaydddıınnnnn
Dün bi dilim ekmeğim kalmıştı onu yedim kahvlatıda.Öğlen markete gitmeye üşendiğim için kahvaltı hariç ekmek yemedm, beyaz ekmeğe de elimi sürmedim,bi lokma alsam gerisi gelecekti eminimakşamda ekmeksiz yedim yemeğimi,eve gittim meyve su falan idare ettim uyudum,sabah işe gelirken açlıktan bayılacaktımmmmm Piskolojik olarak mı artık bilmiyorum sürekli kafamda ''dün ekmek yemedm ya ondan çok acıktım'' düşüncesi vardı.Hele metrodan inice o poğaçaların kokusu nasıl geldiiii anlatamam irademi korudum iş yerine gelip mis gibi diyet veya sağlıklı kahvaltımı yaptım
Aynen motor olsa çoktan bozulurdun, biz de bozulduk aslında, guatrdan ameliyat oldum, sürekli geçmeyen kasık ağrılarım var, gözlerim ağrıyor, baş dönmesi şikayetim var, hangi birini saysamki, dişçiye gidilecek, işte biz de çoktan bozulduk aslında da yıkılmadan ayakta duruyoz, sırf çocuklar için, onlar yarın büyüyüp gitti mi bizi arayıp sormayacaklar belki:26::26:Allah hepimize sabır versin de, odur budur derken ömür geçip gidiyor beeeafferim kiz
zaten o evde oturtukca benim canim daha cok sIkIliyor insallah bi is bulurda girer fadimecim öyle birsey bakiyor zaten vize lzim olmadan calisacagi bir is
amin canim allahim cocuklarimizi beladan uzak tutsun
bu hafta fenalardayim fadimecim
ne güzel özetlemissin
günaydin fadimecimbazen dünya islerine yetisemiyoruz dedigin giibi motor takilmis gibi motor olsa coktan bozulurdun
günaydin bebisGünaydın kızlar, şimdi birkaç işim var sonra gelicem bugün buradayım bol bol
Ay ben hala tartıya çıkamıyorum korkudan yaa, cuma günü güzel bir rakam görürüm umarım :26:
3 haftadır fln tartılmıyorum en son 79.8 göstermişti, o rakamı görünce ben iyice bozutmuştum, şimdi 1 haftadır sizlerle çok dikkatli besleniyorum, cuma günü ağlamak istemiyorum
Ben şu işleri halledeyim hemen geleyim
günaydin canimGünaydddıınnnnn
Dün bi dilim ekmeğim kalmıştı onu yedim kahvlatıda.Öğlen markete gitmeye üşendiğim için kahvaltı hariç ekmek yemedm, beyaz ekmeğe de elimi sürmedim,bi lokma alsam gerisi gelecekti eminimakşamda ekmeksiz yedim yemeğimi,eve gittim meyve su falan idare ettim uyudum,sabah işe gelirken açlıktan bayılacaktımmmmm Piskolojik olarak mı artık bilmiyorum sürekli kafamda ''dün ekmek yemedm ya ondan çok acıktım'' düşüncesi vardı.Hele metrodan inice o poğaçaların kokusu nasıl geldiiii anlatamam irademi korudum iş yerine gelip mis gibi diyet veya sağlıklı kahvaltımı yaptım
insallah canim günaydingünaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah
Canım o kadar kendini zorlama, öğlen ve akşam da sonuçta birer dilim ekmek yiyebilirsin, yediğin yemeğe bağlı, sebze yemeği varsa 1 dilim ekmek yanında iyi olur, çok sıkarsan, çabuk da pes etme ihtimali oluyor.
Aynen motor olsa çoktan bozulurdun, biz de bozulduk aslında, guatrdan ameliyat oldum, sürekli geçmeyen kasık ağrılarım var, gözlerim ağrıyor, baş dönmesi şikayetim var, hangi birini saysamki, dişçiye gidilecek, işte biz de çoktan bozulduk aslında da yıkılmadan ayakta duruyoz, sırf çocuklar için, onlar yarın büyüyüp gitti mi bizi arayıp sormayacaklar belki:26::26:Allah hepimize sabır versin de, odur budur derken ömür geçip gidiyor beee
kız sıgara böregınden kaçamakmı olur kızartmadım fırında yaptım hemıde kucucuktuseda sayanin tüketicisinimi aradincumhurbaskaninada bi mektup gönderseydin aslanim benim
aman dur kiz yazik o barismis geri kocisiyle ben gelirim
yeme kiz mine kapuska daha güzel makarna hamur güzel degilviyana disinda köyler var canim ama kimbilir nerde üretiliyor birde uzak buraya
kiz kizi yoldan cikarma sana
2 kurabiye haricinde güzel minem
yok tatlim ödem oldugunu sanmiyom :18:
aha kacamagini yakaladim sonundakiz o sigara böregi nerden cikti niye yedin bakim
tadi nasil ki tuhaf olan seyleri icemiyorum ben :83:
ohhh ohh yaz senhani nutella hani dondurma
sende az degilsin anutella yi unutmamissin
ay yakalanmissimkiz ben onu tele indirdim o oyunu wcye ciktikca oynuyom anam
face mi cikiyoanam herkes oyuncu sancak beni
face telden hep acik bana seslenin gelirim ben seve seve sac yolmaya
siz varsiniz diye nöbetci tutuk sizi
baska birsey istesen olacakmis söyleye söyleye getirtirdin balliyi helal sana
kiz hande sen kac kilosun cizelgen dogrumugel haftaya yarisak senlen benim gaza gelmem lazim benim kiloma yakinsin
balliylan yarisiyorduk da o beni solladi gecti hic demediki anam ben bu kizi beklim diye
haha herkesi desifre ettin
bagildim sizin sohbete
kocisle baristigina sevinddim tatlimeme birde eme si var bunun senin yüzünden sistim sisko oldum gelmedin diye yemege vurdumm kendimi habire yedim de yedim sonracima cocuklugma kadar indim ama yine gelmedin sonuc ben sana tüstüm
tatlim sekerim bebegim kiyamam ben sana
annengilden uzakda olman o bencil giciklarla ayni evi paylasman hepsi toplanmis icine allahim insallah tez zamanda gönlüne ferahlih versin seker kiz sIkma sen tatli canini gececek insallah
keske yakininda olsam cikar gelirdimariyormussun kalacak yer betülüm :26:
amin
püsküü yemezsen daha iyiydin canim makarnada öylen oldugu daha iyi
kız sıgara böregınden kaçamakmı olur kızartmadım fırında yaptım hemıde kucucuktu
maydonoz suyunun tadı fena deıl cnm ben içine limon sıkıp bitkı çayı gıbı içiyom
aman bacım handeden bişi kaçmıyor gırıp çıktığın yırlere dıkkat et
kız wc demı oynuyon allah ıyılıgını versın
günaydın sekerım
doğru sole aksam ne yedın kızmıcam bak
günaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
niye hamur yokmu sigara böreginde hem sabah yeseydin aksam niye yidin banane
ay bak hosuma gitmesse bide cok korkuyorum :18:herseyi icemem ben
he kiz ajanlik var onun icinde
he niye kibos duvara mi bakim
günaydin tatlim
sen kizman belkidesanki birileri bizi gözetliyo gibime geliyor
Günaydın canm,geçmiş olsun minnoşagünaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
ay cok gecmis olsun canim ya iyiki gecmisateslendimi cocuk ben cok korkuyorum elimde dereceyle dolanip duruyorum
afferim kiz :130: bu hafta bomba gibi gelcen desene
Günaydın canm,geçmiş olsun minnoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?