70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslinda bende cok gidemiyorum ama bekliyorum wc de iste
:78:
öyle cnm çocuklar olunca herşey degişiyo onlar hastalanmasında
öyle cnm hıç kaçamak yapmıyom tartıda sevındırıyo benı
evet hastalanmasinlar kuzularimiz hadi bakalim cuma ilk 3 de görcez seni gibime geliyor
Günaydın okudum telden hepinizi şeyedeyim geliom kıpraşmayın bi yere vururum
ne edcen kiz bizi haha hadi gel bekliyoz
hosgeldin canim bende bunaldikca burdayim canim kizlar geri gaz veriyor devam ediyoruz yolumuza
Ay suzi yaa bende korkuyorum tartıdan :26:
Sen de kilo verdikçe bozuyon kendini suzi ya
sen niye korkuyon kuzu bence sevindirecek seni tarti hakket busecim ya kilo verince simariyorum alincada bunaliyom nolcak benim halim :26:

boyun kaç cnm senın 71 kıloda bmı dusuk baya

cinladi bacim özledim

aranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
hosgeldin caniim
sagol bacimm
kiz senin benim tahtimda gözünmü var

Türkiyede öyle ödev veriyolar ki
cocular beceremiyor anne babalar yapiyor ne anladim
Allah yardimcin olsun canim

oyyyy kiyamammm küsmeeee
gel burayaa öpücemmmmm

Eki Görüntüle 699182

günaydin kizlar
ben sistim bugün tartilmadim korktum

gecmis olsun canim :26:

hosgeldin caniim buraya takil

çok teşekkür ederiiimm :))) peki nasıl bi diyet listesi uyguluyosunuz???

Ne pişmişse ondan yiyorum iş yerinde,tabi makarna,pilav gibi şeyler yemiyorum,max.2 kaşık alıyorum yemeği ve mutlaka çorba içiyorum,günde 2-3 lt arası su içiyorum,akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum,her öğünde bi dilim uno denge ekmeği yiyorum,kahvaltı da mutlaka yumurta yiyorum çünkü tok tutyor.Bende yeniyim bu 2. haftam burda geçen hafta 1 kg verdim.

Son düzenleme:

bence gaz maz hikaye bacım ben senelrdir gaz veriomkendime tık yok bu siteye başka birşey için gelmiştim gezerken burayı buldum deniyeyim dedim.burdaki arkadaşlıklar espiriler tavsiyeler kilo verdirip düzene sokuyo.eğer düzenli gelirsen başarırsın

kızgurbet günaydın dedim wc den not bıraktım bir suzimgörmüş senle muhattap olmuyoz heral bugunbekleyin beni bacım bu sabah tartıldım cumaya bomba geliyorum.bu arada bağırsaklarım bozuk ölecektim gece karın ağrısından

kizz wc denmi yaziyoonn

çokk teşekkürler :)) o zamaaann bu sabah kahvaltıdaki abartmalarımı unutuyor ve bugün öğlenden itibaren diyete tekrar başlıyorumm :)) yalnız bırakmayın ama beni gene bozuyorum yoksa (

günaydın bebem görmedim senı kız kaç gördün tartıda
1,58 canm o bmı ne anlamıyorum orda yazıyor ama :44:çok mu cahilimmmmm
hım o zaman yanlış buyuk ıhtımal boyunu yazarken metre cınsınden hesapla cnm
ben geldiimm

ne habersiniz kizlarr

hosgeldın ben ıı ıste iş güç ugrasıoz sen napıon

ne olsun bacim
bende kizi okula biraktim
ordan bir iki yere ugradim geldim kahvalti
hemen burayi actim
anam daha yataklarimi bile toplamadim
yemekde yapilcak
ben daha oturuoyyooooomm

Daha seninle konuşmam
Küstüm Küstüm..
Ne yaparsan yap barışmam
Küstüm Küstüm..
Artık sana hiç karışmam
Küstüm Küstüm.. Küstüm

Padişahın kızı olsan
Küstüm Küstüm.. Küstüm

padisahin kizimisin yoksa padisah kaldimi ki sanki ozaman sen süleymanin kizisin

ne olsun bacim
bende kizi okula biraktim
ordan bir iki yere ugradim geldim kahvalti
hemen burayi actim
anam daha yataklarimi bile toplamadim
yemekde yapilcak
ben daha oturuoyyooooomm

kalk bacım kalk gıdekte evımızı topluyak bız hande gıbı çocuksuz deılıkkı onun evı batmıyor bızımkı batıyo

kız bu fotoğraftakide ninenmi yoksa sonra zenci değilimdion aha ninende zencii işte
he aradım valla evde oturmakla bişey olmuyo yol gösteren lazım.sonra netten tüketici haklarının numarasını buldum nerde olduğunu öğrendimyolu tarif ettirdim.anca o kadar tehtit savurdumda zorla almaya geldiler işte mobilyaları.he bacımçizelge doğru tamam yarışakhaftaya çok pis geçerim seni amahe ben topiğe girip çıkanların listesini tutuyom dedim ya.bak ballı akşamüstü gelmedi ama akşama tekrar gelmesi lazım dedim geldi.arada böle kaçaklarda oluyo güldoğru gibi onlarıda profillerini kontrol ediyom normalde nerde takılıyomuş yenimiymiş die
ay ız simiti bana yollayaydın ne özlemçekiyom ona.tabi çıtırolacam dedin bakmadın çocuğa iyimi şimdi geçmiş olsun
evet ben gizli ajan kız topiği koruyom fenamı başkası kaçak gelip zayıflamasın diebizde herşey resmi

yakaldımzaten hepinizi burda olmasamda telden online bağlanıyom.bi çarşambalarım tatil.ondada görev senin bacımay ben motoru bozdum 2 gündür duramıyom.o çıkmayan sular birikmiş heral içimde

ama suzimmm yaaaaaaaaa

kalk bacım kalk gıdekte evımızı topluyak bız hande gıbı çocuksuz deılıkkı onun evı batmıyor bızımkı batıyo

istemiyooommm :84:
bacim yaaa sen seninkini hallettikden sonra banada gelsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…