Canm yemeğe inmeden önce mutlaka su iç tokluk hissi veriyor. Yemek alırken sürekli açım diye düşünerek tabağını doldurma.
Orda sana güzel görünen şeyler midene girince seni kötü gösteriye böyle düşünVe en önemlisi sen nasıl olmak istiyorsun,tombik mi fit mi ? Herşey senin elinde,kimse o yemekleri zorla yedirmiyor zayıflaaaaa
Yeterince gaz verdim mi
çok teşekkür ederiiimm :))) peki nasıl bi diyet listesi uyguluyosunuz???
olsun cnm oda bı başlangıç yeterkı bozmadan devam et
cnm bız 3 ara 3 ana öğün şeklınde besleniyoruz
bazen 1 kılo bazen 100gr bazende hıç veremdıgımız bıle oluyo ama yola devam edıyoz
ara öğünlerde ne yiyosunuz genellikle?? meyve?? diyet bisküvi???
tamam ya tamam bı daha yemıcem söz kızma bana
aman içme zaten 3 gun falan içicen fazlazı zarar
he valla gırerken korkuyom hande yakalıcak dıye
anam zaten 3 güne bır buyuk wc ye cıkıyom onun sevıncıyle nasıl sey edıyom bılemıyom
dun yıne yedın demı kız
evet hastalanmasinlar kuzularimizöyle cnm çocuklar olunca herşey degişiyo onlar hastalanmasında
öyle cnm hıç kaçamak yapmıyom tartıda sevındırıyo benı
ne edcen kiz bizi hahaGünaydın okudum telden hepinizi şeyedeyim geliom kıpraşmayın bi yere vururum
hosgeldin canimherkese merhabalar..
24 yaşındayım 78 kiloyum.. kendimi bildim bileli böyle kiloluyum,artık kurtulmak istiyorum. ama o kadar iradesizim kii( ne zaman diyete başlasam aynı günün akşamı bozuveriyorum (( bunaldım artık yardım edin banaaaaaa
sen niye korkuyon kuzu bence sevindirecek seni tartiAy suzi yaa bende korkuyorum tartıdan :26:
Sen de kilo verdikçe bozuyon kendini suzi ya
Canm yemeğe inmeden önce mutlaka su iç tokluk hissi veriyor. Yemek alırken sürekli açım diye düşünerek tabağını doldurma.
Orda sana güzel görünen şeyler midene girince seni kötü gösteriye böyle düşünVe en önemlisi sen nasıl olmak istiyorsun,tombik mi fit mi ? Herşey senin elinde,kimse o yemekleri zorla yedirmiyor zayıflaaaaa
Yeterince gaz verdim mi
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
guldoğruda buranın eskilerinden
okuyup kaçıyor demekki
yakalandı
gözümüz yollarda kaldı
seni arayıp soracağımız bir yerde yok
kulaklarındamı çınlamadı
ara ara olur böyle durumlar canım
bende bazen hiçbişey yaşamadan olur
keyifsiz kimseyle konuşmak istememe falan
senin bide evde sorunların olmuş normal yani bu şekilde hissetmen
ama güçlü olmak zorundasın
bikaç ay geçince ayy ben onlar içinmi üzülmüşüm dememelisin canım
hosgeldin caniimaranıza başka birini alıyor musunuz bede 72 kiloyum zayıflamak istiyorum .böyle daha çok motive olucağımı düşünüyorum
sagol bacimmDoğru yapıyon canım, maydanoz çok faydalı diyetisyenler de genelde veriyor, suyunun fazlası böbreklere zararlı.
Bekleyin anacım hırsızlar dadanmasın
İyiyiz canım ne olsun senin dedikodunu yaptık durduk, suzi hala küs kocasıyla, biz barıştık, Mine tekrar diyete başladı, Dİlek arada bi ceee yapıp kaçıyo, Nesquik düğünde yemiş içmiş gelmiş, boılcana da döktürmüş, Handelevent komşunun nevresimlerle bozdu, hergün çarşaf asıyo kadın, mobilyalarıyla da vbaşı dertte, Ssceme çok yemiş kandırıyo yine bizi, Ababa taş devri diyetine başladı, unuttuklarım da hoşgörsünler, yaşlılık, senin kadar olamadam da özetler bunlar aklımda kalan.
Ay canım canım kıyamam, geçecek bugünler, üzme o tatlı canını, hepsi bir anı olarak kalacak geçmişte, sen kendi değerini kıymetini bil canım, gelecekte çok güzel günler bekliyor seni emin ol.
Yalnız hissettikçe gel canım buraya yaz alırız can sıkıntını hiiiiç sıkma canını, Suziyle Balkaymağı güreştiririz olmadı
Çok az olmuş bu menüler, nerde yemek-çorba-salata bir tek yoğurtla öğün mü olur??
İnternetten lesli ve jillian michaels var oınu aç yap canım.
Tabiiki aldık bile hoşgeldin
Kepek ekmek yerine çavdar-tam buğday-tahıllı ekmekler yiyebilirsin, kepek ekmek kansızlık yapıyor.
Türkiyede öyle ödev veriyolar kiGünaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Akşam bir koşu gittim marangoza kızımın ödevini yaptırdım, eve gittim yemek yaptım, ufak kızın ödevlerinin başına geçtik, anam öğretmeni de bir ödev vermiş ki, sanırsın 1 haftalık ödev, yap yap bitiremedik, saat 23 e kadar onunla uğraştım, arada saat 21 gibi eşim geldi, ona dedim yemeğini ye, benden bişey isteme. Daha 1.sınıfa gidiyor ufak kızım, o kadar ödevi 1 güne niye yığmış anlamadım öğretmeni de, bazen oluyor 1 sayfa ödev veriyor, dün de hem bir sürü ödev vermiş, hem de 1 hikaye kitabı göndermiş, onu tam bitiremedik artık, öyle işte. Akşam da sadece 1 biber dolmasıyla, 1 tbk.tavuklu bezelye ve yoğurt yedim.
Bizde durumlar böyle işte kızlar, yoğun bir tempo, motor takmış gibi hissediyom bazen kendimi, motor taksan anca bu kadar olur yani
oyyyy kiyamammm küsmeeeeseda sayanin tüketicisinimi aradincumhurbaskaninada bi mektup gönderseydin aslanim benim
aman dur kiz yazik o barismis geri kocisiyle ben gelirim
yeme kiz mine kapuska daha güzel makarna hamur güzel degilviyana disinda köyler var canim ama kimbilir nerde üretiliyor birde uzak buraya
kiz kizi yoldan cikarma sana
2 kurabiye haricinde güzel minem
yok tatlim ödem oldugunu sanmiyom :18:
aha kacamagini yakaladim sonundakiz o sigara böregi nerden cikti niye yedin bakim
tadi nasil ki tuhaf olan seyleri icemiyorum ben :83:
ohhh ohh yaz senhani nutella hani dondurma
sende az degilsin anutella yi unutmamissin
ay yakalanmissimkiz ben onu tele indirdim o oyunu wcye ciktikca oynuyom anam
face mi cikiyoanam herkes oyuncu sancak beni
face telden hep acik bana seslenin gelirim ben seve seve sac yolmaya
siz varsiniz diye nöbetci tutuk sizi
baska birsey istesen olacakmis söyleye söyleye getirtirdin balliyi helal sana
kiz hande sen kac kilosun cizelgen dogrumugel haftaya yarisak senlen benim gaza gelmem lazim benim kiloma yakinsin
balliylan yarisiyorduk da o beni solladi gecti hic demediki anam ben bu kizi beklim diye
haha herkesi desifre ettin
bagildim sizin sohbete
kocisle baristigina sevinddim tatlimeme birde eme si var bunun senin yüzünden sistim sisko oldum gelmedin diye yemege vurdumm kendimi habire yedim de yedim sonracima cocuklugma kadar indim ama yine gelmedin sonuc ben sana tüstüm
tatlim sekerim bebegim kiyamam ben sana
annengilden uzakda olman o bencil giciklarla ayni evi paylasman hepsi toplanmis icine allahim insallah tez zamanda gönlüne ferahlih versin seker kiz sIkma sen tatli canini gececek insallah
keske yakininda olsam cikar gelirdimariyormussun kalacak yer betülüm :26:
amin
püsküü yemezsen daha iyiydin canim makarnada öylen oldugu daha iyi
gecmis olsun canim :26:günaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
hosgeldin caniimherkese merhabalar..
24 yaşındayım 78 kiloyum.. kendimi bildim bileli böyle kiloluyum,artık kurtulmak istiyorum. ama o kadar iradesizim kii( ne zaman diyete başlasam aynı günün akşamı bozuveriyorum (( bunaldım artık yardım edin banaaaaaa
çok teşekkür ederiiimm :))) peki nasıl bi diyet listesi uyguluyosunuz???
ben ara öğünlerde meyve yıyorum genellıkle ama form buskıvu tercıh edenlerde varolsun cnm oda bı başlangıç yeterkı bozmadan devam et
ara öğünlerde ne yiyosunuz genellikle?? meyve?? diyet bisküvi???
aslinda bende cok gidemiyorum ama bekliyorum wc de iste
:78:
evet hastalanmasinlar kuzularimizhadi bakalim cuma ilk 3 de görcez seni gibime geliyor
ne edcen kiz bizi hahahadi gel bekliyoz
hosgeldin canimbende bunaldikca burdayim canim kizlar geri gaz veriyor devam ediyoruz yolumuza
sen niye korkuyon kuzu bence sevindirecek seni tartihakket busecim ya kilo verince simariyorum alincada bunaliyom nolcak benim halim :26:
evet suzım hastalanmasınlar
kız gecen hafta 1.200 verdım bu hafta verbılırmıyım bılmıyom ama sabah 65.6 cıktım
boyun kaç cnm senın 71 kıloda bmı dusuk baya
bence gaz maz hikaye bacım ben senelrdir gaz veriomkendime tık yok bu siteye başka birşey için gelmiştim gezerken burayı buldum deniyeyim dedim.burdaki arkadaşlıklar espiriler tavsiyeler kilo verdirip düzene sokuyo.eğer düzenli gelirsen başarırsın
kızgurbet günaydın dedim wc den not bıraktım bir suzimgörmüş senle muhattap olmuyoz heral bugunbekleyin beni bacım bu sabah tartıldım cumaya bomba geliyorum.bu arada bağırsaklarım bozuk ölecektim gece karın ağrısından
Ne pişmişse ondan yiyorum iş yerinde,tabi makarna,pilav gibi şeyler yemiyorum,max.2 kaşık alıyorum yemeği ve mutlaka çorba içiyorum,günde 2-3 lt arası su içiyorum,akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum,her öğünde bi dilim uno denge ekmeği yiyorum,kahvaltı da mutlaka yumurta yiyorum çünkü tok tutyor.Bende yeniyim bu 2. haftam burda geçen hafta 1 kg verdim.
günaydın bebem görmedim senı kız kaç gördün tartıdabence gaz maz hikaye bacım ben senelrdir gaz veriomkendime tık yok bu siteye başka birşey için gelmiştim gezerken burayı buldum deniyeyim dedim.burdaki arkadaşlıklar espiriler tavsiyeler kilo verdirip düzene sokuyo.eğer düzenli gelirsen başarırsın
kızgurbet günaydın dedim wc den not bıraktım bir suzimgörmüş senle muhattap olmuyoz heral bugunbekleyin beni bacım bu sabah tartıldım cumaya bomba geliyorum.bu arada bağırsaklarım bozuk ölecektim gece karın ağrısından
hım o zaman yanlış buyuk ıhtımal boyunu yazarken metre cınsınden hesapla cnm1,58 canm o bmı ne anlamıyorum orda yazıyor ama :44:çok mu cahilimmmmm
ben geldiimm
ne habersiniz kizlarr
günaydın bebem görmedim senı kız kaç gördün tartıda
hım o zaman yanlış buyuk ıhtımal boyunu yazarken metre cınsınden hesapla cnm
hosgeldın ben ıı ıste iş güç ugrasıoz sen napıon
Daha seninle konuşmam
cinladi bacimözledim
hosgeldin caniim
sagol bacimm
kiz senin benim tahtimda gözünmü var
Türkiyede öyle ödev veriyolar ki
cocular beceremiyor anne babalar yapiyor ne anladim
Allah yardimcin olsun canim
oyyyy kiyamammm küsmeeee
gel burayaa öpücemmmmm Eki Görüntüle 699221
gecmis olsun canim :26:
hosgeldin caniimburaya takil
ne olsun bacim
bende kizi okula biraktim
ordan bir iki yere ugradim geldim kahvalti
hemen burayi actim
anam daha yataklarimi bile toplamadim
yemekde yapilcak
ben daha oturuoyyooooomm
kız bu fotoğraftakide ninenmi yoksa sonra zenci değilimdion aha ninende zencii iştesöyyle bi gecmise bakayim dedim abooovvv
ne kaynatmisiniz anaaammm
hakkimda dedikodular yayilmis
zenci oldugum konusulmus yalaaannn
suzi bana sormadan fotomu yayinlamis
neyse anladim sizi bos birakmaya gelmiyoo
gözüm üzerinizde Eki Görüntüle 699079
he aradım valla evde oturmakla bişey olmuyo yol gösteren lazım.sonra netten tüketici haklarının numarasını buldum nerde olduğunu öğrendimyolu tarif ettirdim.anca o kadar tehtit savurdumda zorla almaya geldiler işte mobilyaları.he bacımçizelge doğru tamam yarışakhaftaya çok pis geçerim seni amaseda sayanin tüketicisinimi aradincumhurbaskaninada bi mektup gönderseydin aslanim benim
aman dur kiz yazik o barismis geri kocisiyle ben gelirim
yeme kiz mine kapuska daha güzel makarna hamur güzel degilviyana disinda köyler var canim ama kimbilir nerde üretiliyor birde uzak buraya
kiz kizi yoldan cikarma sana
2 kurabiye haricinde güzel minem
yok tatlim ödem oldugunu sanmiyom :18:
aha kacamagini yakaladim sonundakiz o sigara böregi nerden cikti niye yedin bakim
tadi nasil ki tuhaf olan seyleri icemiyorum ben :83:
ohhh ohh yaz senhani nutella hani dondurma
sende az degilsin anutella yi unutmamissin
ay yakalanmissimkiz ben onu tele indirdim o oyunu wcye ciktikca oynuyom anam
face mi cikiyoanam herkes oyuncu sancak beni
face telden hep acik bana seslenin gelirim ben seve seve sac yolmaya
siz varsiniz diye nöbetci tutuk sizi
baska birsey istesen olacakmis söyleye söyleye getirtirdin balliyi helal sana
kiz hande sen kac kilosun cizelgen dogrumugel haftaya yarisak senlen benim gaza gelmem lazim benim kiloma yakinsin
balliylan yarisiyorduk da o beni solladi gecti hic demediki anam ben bu kizi beklim diye
haha herkesi desifre ettin
bagildim sizin sohbete
kocisle baristigina sevinddim tatlimeme birde eme si var bunun senin yüzünden sistim sisko oldum gelmedin diye yemege vurdumm kendimi habire yedim de yedim sonracima cocuklugma kadar indim ama yine gelmedin sonuc ben sana tüstüm
tatlim sekerim bebegim kiyamam ben sana
annengilden uzakda olman o bencil giciklarla ayni evi paylasman hepsi toplanmis icine allahim insallah tez zamanda gönlüne ferahlih versin seker kiz sIkma sen tatli canini gececek insallah
keske yakininda olsam cikar gelirdimariyormussun kalacak yer betülüm :26:
amin
püsküü yemezsen daha iyiydin canim makarnada öylen oldugu daha iyi
ay ız simiti bana yollayaydın ne özlemçekiyom ona.tabi çıtırolacam dedin bakmadın çocuğa iyimi şimdi geçmiş olsungünaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
evet ben gizli ajan kız topiği koruyom fenamı başkası kaçak gelip zayıflamasın dieniye hamur yokmu sigara böreginde hem sabah yeseydin aksam niye yidin banane
ay bak hosuma gitmesse bide cok korkuyorum :18:herseyi icemem ben
he kiz ajanlik var onun icinde
he niye kibos duvara mi bakim
günaydin tatlim
sen kizman belkidesanki birileri bizi gözetliyo gibime geliyor
tamam ya tamam bı daha yemıcem söz kızma bana
aman içme zaten 3 gun falan içicen fazlazı zarar
he valla gırerken korkuyom hande yakalıcak dıye
anam zaten 3 güne bır buyuk wc ye cıkıyom onun sevıncıyle nasıl sey edıyom bılemıyom
dun yıne yedın demı kız
ama suzimmm yaaaaaaaaaDaha seninle konuşmam
Küstüm Küstüm..
Ne yaparsan yap barışmam
Küstüm Küstüm..
Artık sana hiç karışmam
Küstüm Küstüm.. Küstüm
Padişahın kızı olsan
Küstüm Küstüm.. Küstüm
padisahin kizimisin yoksapadisah kaldimi ki sanki ozaman sen süleymanin kizisin
kalk bacım kalk gıdekte evımızı topluyak bız hande gıbı çocuksuz deılıkkı onun evı batmıyor bızımkı batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?