70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız arada bi bakıp çıkma hep gel senide listeme alayım buraya girişler artık listeyle bacım önce benden geççenölekaçak zayıflama yok,bi arkadaşa bakıp çıkcamda yok,kaynana sorunsa yolarız
kız tövbe de istememben sümüklü çocuk suzi bana vayanadan gavur selpağı gönderir siliveririm kızanınım sümücüklerinitavuş kuşu takıyolarmış kafalarına onlar.zarttttttta heralde arkadan gelen saldırılara karşı bir savunma mekanizması olabülür onalrın vayanada
dün bir arkadas gördü beni
zayiflamissin dedii
öylemi dedim
evet diyetmi yapiyosun dedi
yalan söyleyemeyen ben evet dedim
aslinda söylemek istemiyorum ama sorulunca hayir diyemiyorum :26:
kız öle deme buraya mileti sokup zayıflatacanmı zaten zor sığışıyoz löp löp yağ
şey de ben diyet yapmıyom ımm.... şey kızlar bana yapıyo falan istemeden oluyo de geçiştir
ama yarın benim doğum günüm pastadamı yemeyeyim bi dilimciktemi olmas:44::44:
yarın doğum gününse hepsini yiyebülürsünkutlu olsun canım iyiki yaşlanıyon
aranıza aldığınız için teşekkürler :) bugün diyete başladım inşallah bozmadan devam edebilirim

işallah senide kara listeye ekliyorum

anam bugun sabahtan tuvalete domestos döktüm.sonra unuttum öğlen gittim tuvalete oturdum.o kurumuşorda bi parça banada bulaşmış.oynadım tepindim spor yaptımtotoşum köpürdü.diom nerden bu köpürük
bu üst kattaki balkondan bişiler silkeliyo şimdi sopayı alıp çıkacam yukarı

diyetin yanında benim spor mutlaka yapmam lazım maalesef ( çünkü hep kalçadan alıyorum kiloyu sadece diyetlede üst kısımdan veriyorum , üst taraf zaten zayıf

menüde masallah hersey var
bana bi care yok herhalde
uyy cok sevindim seni görünce :103:
hosgeldin canim tekrar bu sefer hedefe varana kadar gitmek yok
cefe diyorsun cok geliyor 40 saat diye sonra adam iyi tarafindaysa tamam bir sene 2 sene 20 saat calisabiliyorsun ama maas da ona göre düsük oluyor simdi 1300 yüro aliyorum eger 20 saatde düserse 800 e düsecem :26:
ev araba icin degil canim öyle bankaya borca girdik cikamadik kredi aldik acigi kapatmak icin evin esyalari falan icin iste fadimecim

bari bikere görseydim gel dedim 6lilara ama gelmediler senlen ayni kilodaydik yanlis hatirlamiyorsam :44:

görüsürüz canim tatilde fazla kacirma
dün bir arkadas gördü beni
zayiflamissin dedii
öylemi dedim
evet diyetmi yapiyosun dedi
yalan söyleyemeyen ben evet dedim
aslinda söylemek istemiyorum ama sorulunca hayir diyemiyorum :26:
ay bana dedilermi seviniyom gi sonra basliyom hayatimi anlatmaya
ayy banada dediler onu ondan totom kalktı heralde kaçırıp duruyorum cısları
gecen hafta bana da demislerdi anam 1 kilo verince benim heryerim kalkiyor
güzel oluyor böyle resimli ballinin dedigi gibi aksam bulgur pilavini birak süper menün
ama yarın benim doğum günüm pastadamı yemeyeyim bi dilimciktemi olmas:44::44:
yine mi pasta sanki ben yiycem dün yedim ya flas ler geciriyorum :111:
bu arada dogum günün kutlu olsun canim benim

simarmaa
cok ince dilim yoksaaa
sen kacirdinmi kacirmadinmi ballim (soruya bak)
Seni teyzemin beni kutladığı gibin kutluyorum kuzum :)

Hepi pepi bi tiiii

(happy birthday to you demek istiyorum kısacası )
aay bu topik niye böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…