kac yasina giriyon tatlim
uyucanızmıhosbulduk cnm kaçıyom ben şöyle bı baktım çok uykum var kız uyudu bende bıraz uyuyum dun gece hıç uyumadım kocışide alımda uyuyak bız hadı görş
one kız açtıydım vıdeoyu kız uyandı
29 oluyorum artık 30 a 1 kaldı:26:büyüdümmü ne
gavur balığı türk mideye yedirirlerse böle olur.evden getireydin bare
allah rahmet eğlesin canımnie güldün o kaa kızçe.bence cozutmuşsun akşamen azından pilav yeme.normaldede pilav zarar onu yicene 4 tane salatalık ye hem doyarsın bitiremezsin hemde belki biraz günü kurtarabilirallahım öldüm gülmekten annemde diyo ne gülüyon bana mı gülüyosun
sabah
yarım boyoz
1 dilim ekmek
domates salatalık biber peynir yarım yumurta
ara
türk kahvesi
öğlen
çok utanmam lazım ama pişman değilim :)
sucuk ekmek 1 bardak kola
ara 9lu form çay
akşam
2 köfte 4 kaşık pilav salata
sabah tartıldım son kararım eski tartıyı kullanıcam çizelgemi de değiştiricem 80.6 başlangıç bugün tartıldım 79.5 çıktım :) büyük ihtimalle bugün öğlenden sonra aldım geri
kız suşimi yediniz yoksa:26::26::26:dogru diyonben bunu niye düsünemedim :44: balik cig mis isarkadasi cok güzel tadi dedi cam gavonozun icindeydin
tabagi bi güzel koydum 4 tane balik rulodan 2 sini yedim 2 sini yuttamadim
kızlar merhabalar
nasılsınız,kaç gündür giremiyorum,neler yapıyosunuz nasılsınız
geçmişi okuyamıycam sayfalar epey ilerlemiş
allah rahmet eğlesin canımnie güldün o kaa kızçe.bence cozutmuşsun akşamen azından pilav yeme.normaldede pilav zarar onu yicene 4 tane salatalık ye hem doyarsın bitiremezsin hemde belki biraz günü kurtarabilir
Yok canım yanlış hatırlıyorsun, ilk geldiğimde 70 kiloydum o da 2 sene öncesinde kaldı, 5-6 aydır 62-64 arası gidip geliyorum. Olur canım, ama nesfit yerine çorba+salata+yoğurt ya da sebze yemeği+salata+yoğurt da yiyebilirsin.ayyyyyy canım inşallah sen maşallah ii zayıflamışsın seni sanki enson 70lerde hatırlıyorum yanlış mı
ama bensuzi benim gibi 60 ları görememiş daha
ben 72 de takıldım dün specil k aldım akşam onu yiyim diyorum bı şok oluşturur belki sonra kendi rejimeme deavm edrim ne dersin?
İyiymiş canım öyle isteğine göre olması, gerçi bu sefer de paran azalıcak ama hayat da geçip gidiyor işte, Allah hepimizin yardımcısı olsun.menüde masallah hersey var
bana bi care yok herhalde
uyy cok sevindim seni görünce :103:
hosgeldin canim tekrar bu sefer hedefe varana kadar gitmek yok
cefe diyorsun cok geliyor 40 saat diye sonra adam iyi tarafindaysa tamam bir sene 2 sene 20 saat calisabiliyorsun ama maas da ona göre düsük oluyor simdi 1300 yüro aliyorum eger 20 saatde düserse 800 e düsecem :26:
ev araba icin degil canim öyle bankaya borca girdik cikamadik kredi aldik acigi kapatmak icin evin esyalari falan icin iste fadimecim
bari bikere görseydim gel dedim 6lilara ama gelmedilersenlen ayni kilodaydik yanlis hatirlamiyorsam :44:
görüsürüz canim tatilde fazla kacirma
ay bana dedilermi seviniyom gi sonra basliyom hayatimi anlatmaya
gecen hafta bana da demislerdi anam 1 kilo verince benim heryerim kalkiyor
güzel oluyor böyle resimliballinin dedigi gibi aksam bulgur pilavini birak süper menün
yine mi pasta sanki ben yiycem dün yedim ya flas ler geciriyorum :111:
bu arada dogum günün kutlu olsun canim benim
Eki Görüntüle 699417
sen kacirdinmi kacirmadinmi ballim(soruya bak )
aay bu topik niye böyle oldu
uyucanızmıtatlı rüyalar canım biz igör rüyanda
abowww kartlaşmışın sen çizgilerde çıkmıştır şimdi seninhiç anlamıyor insan ya 17den sonra benimjet gibi geçti.ay canım düğün istio benim:124::124::124::124::124::124:
İyiyiz canım sen nasılsın, yoğun mu işler??Resmi muhasebe mi yapıyorsun, ön muhasebe mi?kızlar merhabalar
he kız sen işe başlamadınmı kaynanan ne arıyor markette:44::44:mantıklı kaynanamgil bizde ondan oldu böle :)
gülme kilo aldırır mı verdirir mi :) ona güldüm
yok kız bebek poposu gibi benim cildim25 gösteriorum anca
mutlu yıllar
BHR84 doğum günün kutlu olsun canım.
İyiyiz canım sen nasılsın, yoğun mu işler??Resmi muhasebe mi yapıyorsun, ön muhasebe mi?
he kız sen işe başlamadınmı kaynanan ne arıyor markette:44::44:
yazik senidemi yakaladi bu hande yokmu anam casuz gibihosbulduk cnm kaçıyom ben şöyle bı baktım çok uykum var kız uyudu bende bıraz uyuyum dun gece hıç uyumadım kocışide alımda uyuyak bız hadı görş
one kız açtıydım vıdeoyu kız uyandı
yakalayamazsan hande sana tüyo verebilirdin o herseyi yakaliyoryakaladımkaçamadı benden
hakket ne iciyonkız bugun benim içim kıvırıyor resmen 1 saat tepindim evde ama yok duyduğum an oynayasım var.halimkalmadı bugun çok tepindim.oturduğum yerden gerdan kırıyombenim adamda diyor gündüzler ne içiyon evde
ay ben nediyeyim nerelere gideyim :84: 31 oldum29 oluyorum artık 30 a 1 kaldı:26:büyüdümmü ne
bu bugünün menüsümüallahım öldüm gülmekten annemde diyo ne gülüyon bana mı gülüyosun
sabah
yarım boyoz
1 dilim ekmek
domates salatalık biber peynir yarım yumurta
ara
türk kahvesi
öğlen
çok utanmam lazım ama pişman değilim :)
sucuk ekmek 1 bardak kola
ara 9lu form çay
akşam
2 köfte 4 kaşık pilav salata
sabah tartıldım son kararım eski tartıyı kullanıcam çizelgemi de değiştiricem 80.6 başlangıç bugün tartıldım 79.5 çıktım :) büyük ihtimalle bugün öğlenden sonra aldım geri
uyucanızmıtatlı rüyalar canım biz igör rüyanda
abowww kartlaşmışın sen çizgilerde çıkmıştır şimdi seninhiç anlamıyor insan ya 17den sonra benimjet gibi geçti.ay canım düğün istio benim:124::124::124::124::124::124:
kiz ben seni bugün andim ay ne temiz kalpliymissim cika geldinkızlar merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?