- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
tamam o zman zayıflayana kadar gülmeyi yaşaklıyorumtopikte hep hüzünlü şeyler söylücez ağlıcaz hep.soğru dion aslında ağlayarak su kaybedebiliriz.ay kilo vercez die neyi hesaplıcamızı şaşırdık ünüğümüzü tutsak yetcekte işte
ana sen kimsin bikaçak daha yakaladımçabuk oku bakim künyeni amacın ne zayıflamayamı geldin dostsan çek beyaz bayrağını :92::92::92::92::92:
kız ben sarışınımne bu koca karıyı koydun bana ballı o diyecemde bu zenci değil.ballının süt annesi
iyiki yanimdaki molayaya cikti yasenin yüzünden kilo alcam handeeeee
Gülmek kilo verdirir mi? | Net Diyet
yaziyi yapistiracakdim beceremedimanladigim kadariyla kilo veriyormussuz heryerimiz oynuyormus gülerken
o zman şöle yapalım bundan sonra gülcemiz zaman boş geçmeyelim ayağa kalkıp hoplayarak gülelim bölece spor yapmış oluruknapıyım bacım böle kaçakları gözetlemezsem sonra biz zayıflayamayız herkez açıkça zayıflayacak kimse araya kaynak yapmayacak.o geziyomuş zaten bak baktım profile değişik topiklerde hep
he tüylü tüylü geziyozkız googleye viyana yazıyom hep şatolar at arabalı insanlar çıkıyo siz ölemi yaşıyırsunuz bacım şatonuza at arabasıynanmı gidiyonuz.tepesinde tüy olan şapkadanda takıyonuzmu:86::86::86::86:
arastiriyoruz canimkız karar ver az önce vermiyoz dedin ya
hande kiz bak duygu gelmishic demiyon duygu nerelerdesin canim sen
gülanne yok bi arastirsana handebizi cuma günü sok edecekdin ogündür yok ortalarda
geçmiş olsun gurbetçim azmin içinde tebriklergünaydın şekerler nasılsınız bakım
kızım ateslendı gece sabaha kadar uyumadım gözlerım yanıyo Allahtan ındı atesı sımdı
kocacımda sabah gelirken gul toplayıp gelmıs bana sımıt almış ama yemedim
biri şu nutellayı elimden alsın:95::95::95::95::95::95::95::95:
4 çay kaşığı nutella yedim
kolay gelsin canim zor tabii merak ettik o yüzden sey ettimderslerim çok yoğun.. diyet-ders-bebekhiiiç vaktim yok ama diyete aynen devam bakalım kaç olceyıkk
kolay gelsin canim zor tabii merak ettik o yüzden sey ettimafferim buraya gelemiyom diye salmiyon ne güzel kilolar veriyon hadi bakalim cuma günü ne cikacak
bu hafta şok yok orası kesin canım.. ben derse kaçar muaahhh...
4 çay kaşığı nutella yedim
biri şu nutellayı elimden alsın:95::95::95::95::95::95::95::95:
ben geldiimm
ne habersiniz kizlarr
Örnek Alınabilecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Akşam bir koşu gittim marangoza kızımın ödevini yaptırdım, eve gittim yemek yaptım, ufak kızın ödevlerinin başına geçtik, anam öğretmeni de bir ödev vermiş ki, sanırsın 1 haftalık ödev, yap yap bitiremedik, saat 23 e kadar onunla uğraştım, arada saat 21 gibi eşim geldi, ona dedim yemeğini ye, benden bişey isteme. Daha 1.sınıfa gidiyor ufak kızım, o kadar ödevi 1 güne niye yığmış anlamadım öğretmeni de, bazen oluyor 1 sayfa ödev veriyor, dün de hem bir sürü ödev vermiş, hem de 1 hikaye kitabı göndermiş, onu tam bitiremedik artık, öyle işte. Akşam da sadece 1 biber dolmasıyla, 1 tbk.tavuklu bezelye ve yoğurt yedim.
Bizde durumlar böyle işte kızlar, yoğun bir tempo, motor takmış gibi hissediyom bazen kendimi, motor taksan anca bu kadar olur yani
he doğru yani at arabasıynan geziyonuz bacım peki gece atları nereye şeyediyonuzhe tüylü tüylü geziyozgecen dügüne gittim ya gelin ile ata binmek istemis dügün salonuna atlan geleyim demis bende dedim dügün sahibi kadina aman dikkat edin at dügün salonun ordasina birseyler birakmasin
arastiriyoruz canimama bu daha mantikli geldi gibi :44: cünkü sana gülcem diye karnim bi yukari bi asagiya iniyor olabülür yani
he onun hakkında yakından bilgim yok acık buraya takılması lazımkaynaşak ondan sonra çözerim bacım nerde olduğunuhande kiz bak duygu gelmishic demiyon duygu nerelerdesin canim sen
gülanne yok bi arastirsana handebizi cuma günü sok edecekdin ogündür yok ortalarda
burdayım bacım yorganları vakumdan çıkarttım yıkayacam havalar çok sıcak artıkben sana bi liste hazirlayayimmibana eski arkadaslarimi bi arastirsan merak ediyom onlari
sana bir sürü görev vereyim nedersin
kız veremiyo ben gördümbu hafta sonu onu gezmeye gitcem die neler yemiş şok falan yok bu hafta ona yeter herhafta her hafta bize yer kalmadıkolay gelsin canim zor tabii merak ettik o yüzden sey ettimafferim buraya gelemiyom diye salmiyon ne güzel kilolar veriyon hadi bakalim cuma günü ne cikacak
ay yok oynarım ben öle mekikfalan spor yapmayı sevmiyom şimd ioynarım biankaranın bağları gidiverir oBana verr bana verr gözüm gibi bakarım ona
Ayrıca yidiğin 4 çay kaşığı nutella için 20 mekik cezasına çarptırıldın
Selam beybiii dün herkes seni arıyordu aranan hatunn
Yii yiii sonra şiştiim deee aynı bennn
Ne kadanda güzel bi liste
Hem çalışıp hem okuyan cocuklarla ugrasmak zor olsa gerek.
Takdir edilesi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?