70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bi arastirayim sen topiki gözetle casus masus gelmesin

iyiki yanimdaki molayaya cikti ya senin yüzünden kilo alcam handeeeee

o zman şöle yapalım bundan sonra gülcemiz zaman boş geçmeyelim ayağa kalkıp hoplayarak gülelim bölece spor yapmış oluruknapıyım bacım böle kaçakları gözetlemezsem sonra biz zayıflayamayız herkez açıkça zayıflayacak kimse araya kaynak yapmayacak.o geziyomuş zaten bak baktım profile değişik topiklerde hep

kız googleye viyana yazıyom hep şatolar at arabalı insanlar çıkıyo siz ölemi yaşıyırsunuz bacım şatonuza at arabasıynanmı gidiyonuz.tepesinde tüy olan şapkadanda takıyonuzmu:86::86::86::86:

senden birsey kacmaz masallah detektivler bile senin yaninda sönük kalir

kız googleye viyana yazıyom hep şatolar at arabalı insanlar çıkıyo siz ölemi yaşıyırsunuz bacım şatonuza at arabasıynanmı gidiyonuz.tepesinde tüy olan şapkadanda takıyonuzmu:86::86::86::86:
he tüylü tüylü geziyoz gecen dügüne gittim ya gelin ile ata binmek istemis dügün salonuna atlan geleyim demis bende dedim dügün sahibi kadina aman dikkat edin at dügün salonun ordasina birseyler birakmasin
kız karar ver az önce vermiyoz dedin ya
arastiriyoruz canim ama bu daha mantikli geldi gibi :44: cünkü sana gülcem diye karnim bi yukari bi asagiya iniyor olabülür yani

hande kiz bak duygu gelmis hic demiyon duygu nerelerdesin canim sen

gülanne yok bi arastirsana hande bizi cuma günü sok edecekdin ogündür yok ortalarda

ben sana bi liste hazirlayayimmi bana eski arkadaslarimi bi arastirsan merak ediyom onlari
sana bir sürü görev vereyim nedersin

geçmiş olsun gurbetçim azmin içinde tebrikler
biri şu nutellayı elimden alsın:95::95::95::95::95::95::95::95:

4 çay kaşığı nutella yedim

yeme kız nutella çoooook kalorili artı çıkarsın bak cumaya

dünkü menüm

sabah
9lu çay
2 dilim tahıllı ekmek
2-3 minnak domates
1 salatalık
1 üçgen peynir
4-5 siyah tuzsuz zeytin

ara

az şekerli t. kahvesi
1 elma

öğlen

9lu çay
1.5 dilim tahıllı ekmek
1 tabak zeytinyağlı ıspanak
2-3 kaşık yoğurt semizotlu
yağsız marul salata

ara

1 adet güllü lokum
1 ısırık çuku
akşam

1 tabak z.yağlı taze fasulye
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
yarım pide:18:
2-3 çatal irmik helvası:18:
az şekerli kahve

öğleden sonra içime canavar giriyo bune biçim liste yaaa:26::26:
seni hiç sevmiyorum kendim

4 çay kaşığı nutella yedim

biri şu nutellayı elimden alsın:95::95::95::95::95::95::95::95:

Bana verr bana verr gözüm gibi bakarım ona
Ayrıca yidiğin 4 çay kaşığı nutella için 20 mekik cezasına çarptırıldın

ben geldiimm

ne habersiniz kizlarr

Selam beybiii dün herkes seni arıyordu aranan hatunn

Eki Görüntüle 699182

günaydin kizlar
ben sistim bugün tartilmadim korktum

Yii yiii sonra şiştiim deee aynı bennn

Ne kadanda güzel bi liste

Hem çalışıp hem okuyan cocuklarla ugrasmak zor olsa gerek.
Takdir edilesi valla

he doğru yani at arabasıynan geziyonuz bacım peki gece atları nereye şeyediyonuz
hande kiz bak duygu gelmis hic demiyon duygu nerelerdesin canim sen

gülanne yok bi arastirsana hande bizi cuma günü sok edecekdin ogündür yok ortalarda
he onun hakkında yakından bilgim yok acık buraya takılması lazımkaynaşak ondan sonra çözerim bacım nerde olduğunu
ben sana bi liste hazirlayayimmi bana eski arkadaslarimi bi arastirsan merak ediyom onlari
sana bir sürü görev vereyim nedersin
burdayım bacım yorganları vakumdan çıkarttım yıkayacam havalar çok sıcak artıkkız çok eskiye gidemem benimburaya girişim milat
kolay gelsin canim zor tabii merak ettik o yüzden sey ettim afferim buraya gelemiyom diye salmiyon ne güzel kilolar veriyon hadi bakalim cuma günü ne cikacak
kız veremiyo ben gördümbu hafta sonu onu gezmeye gitcem die neler yemiş şok falan yok bu hafta ona yeter herhafta her hafta bize yer kalmadı
ay yok oynarım ben öle mekikfalan spor yapmayı sevmiyom şimd ioynarım biankaranın bağları gidiverir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…