70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam öncelikle
size bir sorum olacak hangi insan evladı 2 günde 2,5 kilo alır yaaa

Geçen cuma tartıldıktan sonra (cumartesi çok yemememe rağmen) Pazar sabahı tartıda +2,5 gördüm ve cuma günü 76ları gören ben 77 küsürdeyim hala.. moralim çok bozuldu.. oysaki bu cumaya hedefim 75 idi..

2 aydır regl olmuyorum ilaç tedavisine falanda başladım onun tepkimesi yada yan etkisi olsa daha önce olması gerekirdi.. nerde yanlış yaptım acaba

ayyy yavrular bende bugünde çok yoğundum yaa

Ama çok güzel geçti günüm bozmadım menümü , umarım cumaya kadar öyle olur, bir an önce şöyle 1-2 ay geçmiş olsun istiyorum, direk tatile çıkarım

Bi geçmişe bakayım

beeeeen ben alabilirim daha önce aldım çünkü
bence adet olmadığındandır sıkma canını

ne güzel canım inşallah bende bu cümleleri kurarım

kızlar ben kaçtım oğluş uynmış

ay ne çok konuşmuşsunuz be

Açlık çeneye vuruyo anacım

Yarın görüşürüz yavrular, umarım yarın daha çok bakabilirim

Çok yoğun çalışıyoruz

bu akşam platesi 1,30 saate çıkardım bakalım

kullandığın ilaçlar yada yediklerin su tutmuş olabilir tatlım bol su iç maydanoz ye sabahları:44:

Tatlım bunun tek çözümü var o da haftada 1 kere tartılmak

Çünkü arada oluyor öyle, bazen vücut su topluyo, bazen afedersin wc e gitmemiş oluyoruz, gaz yada şişkinlik oluyor falan yani geçici rakamlar onlar , lütfen bizimle birlikte sadece cuma günleri tartıl , çok faydasını görüceksin, o aldığın kilo değil eminim

banada öle olmuştu.merak etme ödem toplamıştır vücütün
kullandığın ilaçlar yada yediklerin su tutmuş olabilir tatlım bol su iç maydanoz ye sabahları:44:

doğruye

bazen bu yaşadığım dünyadan nefret ediyorum.az önce markete gittim.gayet pasaklı bi şekildeyim ama.alt tarafı üzerimde açık sayılabilecek kısa kollu kapalı yaka düz bir tsört var.bir tek farklı gözümde güneş gözlüğü var.acaba güneş gözlüklerini uazaylılarmı takıyorda bu insanlar öcü gibi beni inceliyor.bu erkekler gözlük katan kadıunları çıplakmı görüyorda böle saçma sapan laf atar derecesinde şarkı söylüyorlar.yapan insanlarda anam babam yaşında insanlar.bu ne medeniyetsizlik ya.bi sadece gözlük için değil.bazen şişme yelek giydiğimdede böle oluyor.illaki onlar gibi uzun etek giyip düğüne gider gibimi çıkmam lazım acaba.kimseyi kınamıyorum.kınayanlarada çok karşıyım.insan ayrımı yapılmasın deniyo.o zman nie farklı yerde yaşayan insanlar bu gözlükolayını normal sıradan bişey olarak karşılıyor.bu medeniyetsizlik değilde nedir.ben mini etekle yada iç çamaşırımla dışarı çıkmadımki alt tarafı bir kot bi tşört giydim.bu ne ahlaksızlık.kendi anaları bacıları olsa kan davası derler namus derler.ay çok sinirliyim.eve kendimi zor attım.artık bende insan ayrımı yapıyorum.öyleyse böle bıktım görgüsüz insanlardan

Canım seni çok iyi anlıyorum , ben kimseyi umursamıyorum artık, o kendi görgüsüzlüğü , takma tatlım, hiç dikkate alma

Canım seni çok iyi anlıyorum , ben kimseyi umursamıyorum artık, o kendi görgüsüzlüğü , takma tatlım, hiç dikkate alma

bir kişi değil ki ev yeni yerleşim yeri inşaat işçisi dolu arkamdada ismini vermek istemediğim bir bölgenin mahallesi.kimseyi yargılamak aşağı görmek haddime değil.ama bu sadece bana olan bişey değil.karşımdaki apartmanda bir bayan geçen gün yürüyüşe çıkmış altına kısa pantolon giymş.aman allahım bi görsen kadın önümden yürüyo yolda içine düşecekler.nie çünkü o kısa pantolon giymiş.neden çünkü onların anası karısı bacısı evde uzun etekle eşarpla geziyo.herkez istediğini giymekte özgür.bi insan senin alıştığın çevre dışından farklı giyiniyorsa bu kadar yadırgamamak lazım.o bayanda benim gibi rahatsız oldu.bunu sadece erkekler yapmıyor.aynı şeyi eşleride yapıyor.otur çıldır.bizdemi illa çarşıya pazara uzun etekle çıkacaz.yanlış anlaşılmasın kimseyi yine kınamıyorum.bir kişi bence isterse paylanço kıyafetiyle çıksın umrumda değil herkesin kendi tercihi.ama nie normal giyinen bir insana bu takıntı anlamıyorum.

suzim ben kacirmam diyom ama kocis dalga geciyo benle gece kaciriyom diye :26:

o ne canim :26: nasil birsey bilmiyorum :101:

yine kacti yine kacti :84::84::84:

mendilin lafimi olur bütün vaynali mendiler sana feda olsun

ben öyle onu domates diye okuyorum hay allah

ise gittim suzim :26:

hic olmamis canim
sabah hem ekmek hem boyoz
öglen ekmek kola
aksam pilav hic bir ögün olmamis yani

suzimm bende havuzunuzda cimebilirmiyim :26:
ay suziiiii
nasil yedin bunuu

iyilesmedimi daha canim ya :26:
kiz yeter artik yemeee

canim regl de olmamis iyice sislik var galiba :26:
terbiyesiz ahlaksizlar
ben senin yerinde olsam dayanamaz birsey söylerdim
su günes gözlügünü sorma canim bende anlamiyorum
günes gözlügü adi üstünde günes gözlügü
ama bizimkilere göre hava atma araci
ben en hafif güneste bile gözümü acamiyorum
gözlerim yasariyor
ama inanki bazen tanidik görcekde birsey söylicek diye cekiniyorum
cünkü hemen böyle bi sanki hava atmak icin takmissin gibi tavirlar
ne bileyim iste anlatamiyorum bile
ya öyle sacma ki
bu zamnda yasiyoruz günes gözlügünün günesten korunmak icin oldugunu anlaticagiz daha insanlara düsün iste...

ben geldiimmm :2::2:
öksürmekden girtlagim kaniyor artik düsünün yani halimii
yok böyle bir öksürük
Allahim dahada kötülesmeden mayisi da atlatsam :26:
balkonumu temizliyemiyorum korkudan
camlar silinecek :26:
epsini gectim evi bile dogru düzgün havalandiramiyorum artik:26:
eger cok acik kalirsa cam gece kocisle boguluyorz öksürükden

slm kizlar nörüyonuz gecmise gideyim gitmeden su sütler takildi kafama yandakiler bana bi isaretmi bu süt ic zayiflarsinmi demek istiyorlar yoksa

keske motor olsa benim vucut depoluyada depoluyo anam onca yedim sey halen icimde
ay daha gecmedimi canim oglisin hastaligi insallah biran önce iyilesir ya senin oglan kac yasindaydin canim :26:
öyle oluyro canim stressden sIkIntidan bogazimizi tutamiyoruz
en önemlisi onlar zaten suzimm

bizde 1 geri 2 ileri canım ne olsun gelmeye çalış buraya biz frenleriz seni
evet canim gerisi bos
bende bölemi duruyorum acep
ben galiba ondanda kötü duruyorum
yaz geldiya ben hala şişkoyum
salıda diyetisyene randevum var kızcak bana yine :18:
kizsin sacini basini yolsun yolmusken bide benimkileri yolsun bisahmet
yarın sabah bi tartılıyım bakalım ne durumdayımEki Görüntüle 699590
:18: ben cumaya kadar tartilmiycam aglarim yoksa
ayni ben ben 3 kilo bile alirim 2 günde bana 1 hafta ver ben 5-10 kilo bile alirim ben cok pisbogazim ya

evet ceneci topik olduk afferim busecim cok iyi gidiyorsun sen asagiya inerken ben yukariya cikiyorum
laf mi attilar ben anlamadim :26: onlarin kirisiklari olacak gözlerini kirpa kirpa bosver annem de takiyo günes gözlügü kirisiklik olmasin diye pek de bi havali oluyor anacigim ya takma canim onlari
cimebilirsin kiz balli sen nerde calisiyordun ama o sen degildin ya sen gizli hatunsun bi ara burda bi kiz vardin lidl de caliscam demisdin kafam ona karisti :44:semsi ydin hah hatirladim ay hic sorma hatirlatma balli migdem kalkiyor yiyemedim zaten :120:
off ya cok zor ballim allah yardimcin olsun kocisindemi var alerji :26:
bi bakim dedim özledim sizi

hande nereye gittin kiz
ana betülüm de gelmis dersler nasil gitti kuzum

alaca gördüm seni az aklimdan gecmedin nerelerdeydin canim ya

ballim ya ben kilo aldim herhalde buraya geri geldigimden beri ayaklarim agrimiyordun simdi yine yanmaya basladi unutmusdum agrilarimi belime vuruyor kilo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…