- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
o nie kiilk duydum bulaşıcı hastalığınmı var kaçıyorlarhoşbulduuuukkkk ne ediyonuz
adettirburda bilmiyormusun ben gelince herkes kaçar sen nie kaçmadın
yaz geldiya ben hala şişkoyum
salıda diyetisyene randevum var kızcak bana yine :18:
beeeeen ben alabilirim daha önce aldım çünküKızlar selam öncelikle
size bir sorum olacak hangi insan evladı 2 günde 2,5 kilo alır yaaa
Geçen cuma tartıldıktan sonra (cumartesi çok yemememe rağmen) Pazar sabahı tartıda +2,5 gördüm ve cuma günü 76ları gören ben 77 küsürdeyim hala.. moralim çok bozuldu..oysaki bu cumaya hedefim 75 idi..
2 aydır regl olmuyorum ilaç tedavisine falanda başladım onun tepkimesi yada yan etkisi olsa daha önce olması gerekirdi.. nerde yanlış yaptım acaba
ayyy yavrular bende bugünde çok yoğundum yaa
Ama çok güzel geçti günüm bozmadım menümü , umarım cumaya kadar öyle olur, bir an önce şöyle 1-2 ay geçmiş olsun istiyorum, direk tatile çıkarım
Bi geçmişe bakayım
Kızlar selam öncelikle
Geçen cuma tartıldıktan sonra (cumartesi çok yemememe rağmen) Pazar sabahı tartıda +2,5 gördüm ve cuma günü 76ları gören ben 77 küsürdeyim hala.. moralim çok bozuldu..oysaki bu cumaya hedefim 75 idi..
2 aydır regl olmuyorum ilaç tedavisine falanda başladım onun tepkimesi yada yan etkisi olsa daha önce olması gerekirdi.. nerde yanlış yaptım acaba
Kızlar selam öncelikle
banada öle olmuştu.merak etme ödem toplamıştır vücütünKızlar selam öncelikle
kullandığın ilaçlar yada yediklerin su tutmuş olabilir tatlım bol su iç maydanoz ye sabahları:44:
bazen bu yaşadığım dünyadan nefret ediyorum.az önce markete gittim.gayet pasaklı bi şekildeyim ama.alt tarafı üzerimde açık sayılabilecek kısa kollu kapalı yaka düz bir tsört var.bir tek farklı gözümde güneş gözlüğü var.acaba güneş gözlüklerini uazaylılarmı takıyorda bu insanlar öcü gibi beni inceliyor.bu erkekler gözlük katan kadıunları çıplakmı görüyorda böle saçma sapan laf atar derecesinde şarkı söylüyorlar.yapan insanlarda anam babam yaşında insanlar.bu ne medeniyetsizlik ya.bi sadece gözlük için değil.bazen şişme yelek giydiğimdede böle oluyor.illaki onlar gibi uzun etek giyip düğüne gider gibimi çıkmam lazım acaba.kimseyi kınamıyorum.kınayanlarada çok karşıyım.insan ayrımı yapılmasın deniyo.o zman nie farklı yerde yaşayan insanlar bu gözlükolayını normal sıradan bişey olarak karşılıyor.bu medeniyetsizlik değilde nedir.ben mini etekle yada iç çamaşırımla dışarı çıkmadımki alt tarafı bir kot bi tşört giydim.bu ne ahlaksızlık.kendi anaları bacıları olsa kan davası derler namus derler.ay çok sinirliyim.eve kendimi zor attım.artık bende insan ayrımı yapıyorum.öyleyse böle bıktım görgüsüz insanlardan
Canım seni çok iyi anlıyorum , ben kimseyi umursamıyorum artık, o kendi görgüsüzlüğü , takma tatlım, hiç dikkate alma
suzim ben kacirmam diyom ama kocis dalga geciyo benle gece kaciriyom diye :26:menüde masallah hersey var
bana bi care yok herhalde
uyy cok sevindim seni görünce :103:
hosgeldin canim tekrar bu sefer hedefe varana kadar gitmek yok
cefe diyorsun cok geliyor 40 saat diye sonra adam iyi tarafindaysa tamam bir sene 2 sene 20 saat calisabiliyorsun ama maas da ona göre düsük oluyor simdi 1300 yüro aliyorum eger 20 saatde düserse 800 e düsecem :26:
ev araba icin degil canim öyle bankaya borca girdik cikamadik kredi aldik acigi kapatmak icin evin esyalari falan icin iste fadimecim
bari bikere görseydim gel dedim 6lilara ama gelmedilersenlen ayni kilodaydik yanlis hatirlamiyorsam :44:
görüsürüz canim tatilde fazla kacirma
ay bana dedilermi seviniyom gi sonra basliyom hayatimi anlatmaya
gecen hafta bana da demislerdi anam 1 kilo verince benim heryerim kalkiyor
güzel oluyor böyle resimliballinin dedigi gibi aksam bulgur pilavini birak süper menün
yine mi pasta sanki ben yiycem dün yedim ya flas ler geciriyorum :111:
bu arada dogum günün kutlu olsun canim benim
Eki Görüntüle 699417
sen kacirdinmi kacirmadinmi ballim(soruya bak )
aay bu topik niye böyle oldu
ise gittim suzim :26:o ne canim :26: nasil birsey bilmiyorum :101:
yine kacti yine kacti :84::84::84:
mendilin lafimi olur bütün vaynali mendiler sana feda olsun
ben öyle onu domates diye okuyorum hay allah
hic olmamis canimallahım öldüm gülmekten annemde diyo ne gülüyon bana mı gülüyosun
sabah
yarım boyoz
1 dilim ekmek
domates salatalık biber peynir yarım yumurta
ara
türk kahvesi
öğlen
çok utanmam lazım ama pişman değilim :)
sucuk ekmek 1 bardak kola
ara 9lu form çay
akşam
2 köfte 4 kaşık pilav salata
sabah tartıldım son kararım eski tartıyı kullanıcam çizelgemi de değiştiricem 80.6 başlangıç bugün tartıldım 79.5 çıktım :) büyük ihtimalle bugün öğlenden sonra aldım geri
suzimm bende havuzunuzda cimebilirmiyim :26:yazik senidemi yakaladi bu hande yokmu anam casuz gibi
yakalayamazsan hande sana tüyo verebilirdin o herseyi yakaliyor
hakket ne iciyon
ay ben nediyeyim nerelere gideyim :84: 31 oldumama ruhum 17sinde daha :86:
bu bugünün menüsümüpilavlari cikart listeden aksam sana pilav yok annenede bizden selam söyle
kartlasmadik olgunlasdik
kiz ben seni bugün andim ay ne temiz kalpliymissim cika geldin
dur bi tane daha isim diyeyimgelirse loto toto oynim belki milyoner oluveririm
mine nesli nerdesinizcikarsaniz lüküs haayatim olacak :89:
Eki Görüntüle 699519
böyle bi ev alacam gelin emi kizlar
ay suziiiiigülanne kacma kizbi anlat sok edecekdin bizi sok halen gecerlimi
Eki Görüntüle 699553 yok kiz bu
afferim sanadüsünce gücüyle geri balliyi getirsene
isci az olsa vermezler duruma bagli fadimecim amin canim
kiz buranin kiralari yiycekler hersey ates pahasikenara para bile koyamiyorum yani ay sonunu bile zor getiriyorum
:79:
saka yapiyom canim allah saglik huzur mutluluk versin baska birseyde gözüm yok
iyilesmedimi daha canim ya :26:napıyosunuz kızlar k.bakmayın giremiyorum.malum oğlum hasta dün doktora götürdüm.inşallah çalışıyoruz evde kocişle onu iyi etmek için.
e benm diyette hayal oldu üstelik almaya başladım acil freni çekmek lazım yoksa bu gidişat kötü
busabah eşim izinli die sabah kahvaltımızı 13:30 da yaptık ve ben ö...k..z gb ne bulduysam yedim azdaha kaşık çatalı yutcaktım
az evvelde 1 bardak fanta içtim.yarım kasede nesguik msır gvreği yidim
şimdi ne etcem ben akşama nolcak çok pişmanımvarmı tavsiyeleriniz
zorla yiyorum aslında yiyesim yok sinirden tıkınıyorum bugün buarada durduruyorum kendimi.
cuma yı beklerim dedim olmaz bekleyemem kıtlıktan çıkmış gbym çünkü
en iyisi kıtlığa dönmek.
şimdi eskisi gb devam etcem ama baş dönmem arttı nasıl devam etcem bilmiyorum inş.
ama kararlıyım devamlılık şart
eee siz nasılsınız napıyosunuz
canim regl de olmamis iyice sislik var galiba :26:Kızlar selam öncelikle
terbiyesiz ahlaksizlarbazen bu yaşadığım dünyadan nefret ediyorum.az önce markete gittim.gayet pasaklı bi şekildeyim ama.alt tarafı üzerimde açık sayılabilecek kısa kollu kapalı yaka düz bir tsört var.bir tek farklı gözümde güneş gözlüğü var.acaba güneş gözlüklerini uazaylılarmı takıyorda bu insanlar öcü gibi beni inceliyor.bu erkekler gözlük katan kadıunları çıplakmı görüyorda böle saçma sapan laf atar derecesinde şarkı söylüyorlar.yapan insanlarda anam babam yaşında insanlar.bu ne medeniyetsizlik ya.bi sadece gözlük için değil.bazen şişme yelek giydiğimdede böle oluyor.illaki onlar gibi uzun etek giyip düğüne gider gibimi çıkmam lazım acaba.kimseyi kınamıyorum.kınayanlarada çok karşıyım.insan ayrımı yapılmasın deniyo.o zman nie farklı yerde yaşayan insanlar bu gözlükolayını normal sıradan bişey olarak karşılıyor.bu medeniyetsizlik değilde nedir.ben mini etekle yada iç çamaşırımla dışarı çıkmadımki alt tarafı bir kot bi tşört giydim.bu ne ahlaksızlık.kendi anaları bacıları olsa kan davası derler namus derler.ay çok sinirliyim.eve kendimi zor attım.artık bende insan ayrımı yapıyorum.öyleyse böle bıktım görgüsüz insanlardan
keske motor olsanormal klasik mağaza düzeni.eşim geçen yıl yönetici olarak görüşmeye gitti oraya.hem maaşı az hemde yönetici olsanda gerekirse çirik domates temzileyecen demiş bizimki gitmedi sonra.
kız bezz alalım birer tane bende motor bozuk tuvalete gidiyom saat başı
ay daha gecmedimi canim oglisin hastaligi insallah biran önce iyilesir yanapıyosunuz kızlar k.bakmayın giremiyorum.malum oğlum hasta dün doktora götürdüm.inşallah çalışıyoruz evde kocişle onu iyi etmek için.
e benm diyette hayal oldu üstelik almaya başladım acil freni çekmek lazım yoksa bu gidişat kötü
busabah eşim izinli die sabah kahvaltımızı 13:30 da yaptık ve ben ö...k..z gb ne bulduysam yedim azdaha kaşık çatalı yutcaktım
az evvelde 1 bardak fanta içtim.yarım kasede nesguik msır gvreği yidim
şimdi ne etcem ben akşama nolcak çok pişmanımvarmı tavsiyeleriniz
zorla yiyorum aslında yiyesim yok sinirden tıkınıyorum bugün buarada durduruyorum kendimi.
cuma yı beklerim dedim olmaz bekleyemem kıtlıktan çıkmış gbym çünkü
en iyisi kıtlığa dönmek.
şimdi eskisi gb devam etcem ama baş dönmem arttı nasıl devam etcem bilmiyorum inş.
ama kararlıyım devamlılık şart
eee siz nasılsınız napıyosunuz
evet canim gerisi bosen önemlisi onlar zaten suzimm
bizde 1 geri 2 ileri canım ne olsun gelmeye çalış buraya biz frenleriz seni
ben galiba ondanda kötü duruyorumbende bölemi duruyorum acep
kizsin sacini basini yolsunyaz geldiya ben hala şişkoyum
salıda diyetisyene randevum var kızcak bana yine :18:
:18: ben cumaya kadar tartilmiycam aglarim yoksayarın sabah bi tartılıyım bakalım ne durumdayımEki Görüntüle 699590
ayni benKızlar selam öncelikle
ayyy yavrular bende bugünde çok yoğundum yaa
Ama çok güzel geçti günüm bozmadım menümü , umarım cumaya kadar öyle olur, bir an önce şöyle 1-2 ay geçmiş olsun istiyorum, direk tatile çıkarım
Bi geçmişe bakayım
evet ceneci topik oldukay ne çok konuşmuşsunuz be
Açlık çeneye vuruyo anacım
Yarın görüşürüz yavrular, umarım yarın daha çok bakabilirim
Çok yoğun çalışıyoruz
bu akşam platesi 1,30 saate çıkardım bakalım
laf mi attilar ben anlamadim :26: onlarin kirisiklari olacak gözlerini kirpa kirpa bosverbazen bu yaşadığım dünyadan nefret ediyorum.az önce markete gittim.gayet pasaklı bi şekildeyim ama.alt tarafı üzerimde açık sayılabilecek kısa kollu kapalı yaka düz bir tsört var.bir tek farklı gözümde güneş gözlüğü var.acaba güneş gözlüklerini uazaylılarmı takıyorda bu insanlar öcü gibi beni inceliyor.bu erkekler gözlük katan kadıunları çıplakmı görüyorda böle saçma sapan laf atar derecesinde şarkı söylüyorlar.yapan insanlarda anam babam yaşında insanlar.bu ne medeniyetsizlik ya.bi sadece gözlük için değil.bazen şişme yelek giydiğimdede böle oluyor.illaki onlar gibi uzun etek giyip düğüne gider gibimi çıkmam lazım acaba.kimseyi kınamıyorum.kınayanlarada çok karşıyım.insan ayrımı yapılmasın deniyo.o zman nie farklı yerde yaşayan insanlar bu gözlükolayını normal sıradan bişey olarak karşılıyor.bu medeniyetsizlik değilde nedir.ben mini etekle yada iç çamaşırımla dışarı çıkmadımki alt tarafı bir kot bi tşört giydim.bu ne ahlaksızlık.kendi anaları bacıları olsa kan davası derler namus derler.ay çok sinirliyim.eve kendimi zor attım.artık bende insan ayrımı yapıyorum.öyleyse böle bıktım görgüsüz insanlardan
cimebilirsinsuzim ben kacirmam diyom ama kocis dalga geciyo benle gece kaciriyom diye :26:
ise gittim suzim :26:
hic olmamis canim
sabah hem ekmek hem boyoz
öglen ekmek kola
aksam pilav hic bir ögün olmamis yani
suzimm bende havuzunuzda cimebilirmiyim :26:
ay suziiiii
nasil yedin bunuu
iyilesmedimi daha canim ya :26:
kiz yeter artik yemeee
canim regl de olmamis iyice sislik var galiba :26:
terbiyesiz ahlaksizlar
ben senin yerinde olsam dayanamaz birsey söylerdim
su günes gözlügünü sorma canim bende anlamiyorum
günes gözlügü adi üstünde günes gözlügü
ama bizimkilere göre hava atma araci
ben en hafif güneste bile gözümü acamiyorum
gözlerim yasariyor
ama inanki bazen tanidik görcekde birsey söylicek diye cekiniyorum
cünkü hemen böyle bi sanki hava atmak icin takmissin gibi tavirlar
ne bileyim iste anlatamiyorum bile
ya öyle sacma ki
bu zamnda yasiyoruz günes gözlügünün günesten korunmak icin oldugunu anlaticagiz daha insanlara düsün iste...
off ya cok zor ballim allah yardimcin olsun kocisindemi var alerji :26:ben geldiimmm :2::2:
öksürmekden girtlagim kaniyor artik düsünün yani halimii
yok böyle bir öksürük
Allahim dahada kötülesmeden mayisi da atlatsam :26:
balkonumu temizliyemiyorum korkudan
camlar silinecek :26:
epsini gectim evi bile dogru düzgün havalandiramiyorum artik:26:
eger cok acik kalirsa cam gece kocisle boguluyorz öksürükden
bi bakim dedim özledim sizisuzimm gelmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?