70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım Allah gönlüne göre versin

yok bugün izinliyim :) evdeyim yani
ana işe başladın hemen izinmi aldın
kız ben işsizim o evin hizmetli katınıda bana ayır bare bşizde vayanalı zengin olakbilmiyom çok enerjikim bugun niyeyseyakalarımben herkesi topiğe sensör yerleştirdim.giren çıkan olunca ötüyor evde

yediğin nutellalardan olabilirmi bu enerjin bacım?

gülanne kacma kiz bi anlat sok edecekdin bizi sok halen gecerlimi

kız suşimi yediniz yoksa:26::26::26:

bak düşünce gücümle gülaneyide getirdim suzi
yok kiz bu
afferim sana düsünce gücüyle geri balliyi getirsene
isci az olsa vermezler duruma bagli fadimecim amin canim
vay be biz boşa çalışıyoz burda vayana ya gitmek lazım :)

ben sabah 8 akşam 9 çalışıyom 800 liraya ölim bari :)
kiz buranin kiralari yiycekler hersey ates pahasi kenara para bile koyamiyorum yani ay sonunu bile zor getiriyorum
kızlar aranıza aldığınız için tekrar teşekkürler:86::86:çıkmam gerekiyor :79::79::79::80:
:79:
inşallah canım Allah gönlüne göre versin
saka yapiyom canim allah saglik huzur mutluluk versin baska birseyde gözüm yok

pilav yoksa market ismi de yok
aman ye al şişko dopiç çirkin gelin olda gör

kızoda çiğ galba :26::26:

markete gitmem lazım patatesle su alacam hem yürüyüş olsun.ama hava çok sıcak zor geliyor gitmek.bide mahallede çalışma var tar tar tar kafamız kazan oldu

yaaaa amaaaa ekmek yemicem azcık yiyedim pilav

yedin ya sucuklu ekmegi bak sonra böyle heryerine yag baglar

heheehehe diasa da çalışıyorum vardiyalı mağazalar var onlardan biri gelirse sabah gidip 4 te mi 5 te mi ne çıkıyon veya öğlen gidip kapanışta çıkıyon 8de kapanan mağaza var 9 da kapanan var kapanıştan sonra temizliği hesabı falan 1 saat sürüyo işte çıkman
bunda haftada 1 izin
bi de full mağaza var ben full çalışıyom sabah 9 da açılıyo bizimki akşam 8 de kapanıyo ama çıkmamız 8.45-9 faln bizim 2 gün iznimiz var öle işte istersen bi form doldur mağazadan asgari ücret sigorta yemek öyle işte memnun kalmazsan çıkarsın

kızoda çiğ galba :26::26:

markete gitmem lazım patatesle su alacam hem yürüyüş olsun.ama hava çok sıcak zor geliyor gitmek.bide mahallede çalışma var tar tar tar kafamız kazan oldu

ayy bende kacacam sizle lafliycam diye yine sIkIstim kiz dedim ya cig cikti diye :84::84::84:
sen git markete bizim burdada zarrr zarr yapip duruyorlar alisdim herhalde duymazsam özlermiyim ki
cabuk gel ama topiki yanlis birakma metroda okurum ya burayi okuyorum yada candy crush oynuyorum

biraz daha konusursam altima sey edecem öptüm cok kendinize iyi bakin görüsürüz
vinn vinn viiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

normal klasik mağaza düzeni.eşim geçen yıl yönetici olarak görüşmeye gitti oraya.hem maaşı az hemde yönetici olsanda gerekirse çirik domates temzileyecen demiş bizimki gitmedi sonra.

kız bezz alalım birer tane bende motor bozuk tuvalete gidiyom saat başı

napıyosunuz kızlar k.bakmayın giremiyorum.malum oğlum hasta dün doktora götürdüm.inşallah çalışıyoruz evde kocişle onu iyi etmek için.
e benm diyette hayal oldu üstelik almaya başladım acil freni çekmek lazım yoksa bu gidişat kötü
busabah eşim izinli die sabah kahvaltımızı 13:30 da yaptık ve ben ö...k..z gb ne bulduysam yedim azdaha kaşık çatalı yutcaktım
az evvelde 1 bardak fanta içtim.yarım kasede nesguik msır gvreği yidim
şimdi ne etcem ben akşama nolcak çok pişmanımvarmı tavsiyeleriniz

zorla yiyorum aslında yiyesim yok sinirden tıkınıyorum bugün buarada durduruyorum kendimi.
cuma yı beklerim dedim olmaz bekleyemem kıtlıktan çıkmış gbym çünkü
en iyisi kıtlığa dönmek.
şimdi eskisi gb devam etcem ama baş dönmem arttı nasıl devam etcem bilmiyorum inş.
ama kararlıyım devamlılık şart
eee siz nasılsınız napıyosunuz

en önemlisi onlar zaten suzimm

bizde 1 geri 2 ileri canım ne olsun gelmeye çalış buraya biz frenleriz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…