ganztagschule de AG-leiterin suzimkeske motor olsabenim vucut depoluyada depoluyo anam onca yedim sey halen icimde
ay daha gecmedimi canim oglisin hastaligi insallah biran önce iyilesir yasenin oglan kac yasindaydin canim :26:
öyle oluyro canim stressden sIkIntidan bogazimizi tutamiyoruz
evet canim gerisi bos
ben galiba ondanda kötü duruyorum
kizsin sacini basini yolsunyolmusken bide benimkileri yolsun bisahmet
:18: ben cumaya kadar tartilmiycam aglarim yoksa
ayni benben 3 kilo bile alirim 2 günde bana 1 hafta ver ben 5-10 kilo bile alirim ben cok pisbogazim ya
evet ceneci topik oldukafferim busecim cok iyi gidiyorsun sen asagiya inerken ben yukariya cikiyorum
laf mi attilar ben anlamadim :26: onlarin kirisiklari olacak gözlerini kirpa kirpa bosverannem de takiyo günes gözlügü kirisiklik olmasin diye pek de bi havali oluyor anacigim ya takma canim onlari
cimebilirsinkiz balli sen nerde calisiyordun ama o sen degildin ya sen gizli hatunsun bi ara burda bi kiz vardin lidl de caliscam demisdin kafam ona karisti :44:semsi ydin hah hatirladim ay hic sorma hatirlatma balli migdem kalkiyor yiyemedim zaten :120:
off ya cok zor ballim allah yardimcin olsun kocisindemi var alerji :26:
bi bakim dedim özledim sizi
ballim ya ben kilo aldim herhaldeburaya geri geldigimden beri ayaklarim agrimiyordun simdi yine yanmaya basladi unutmusdum agrilarimi belime vuruyor kilo bence
nerde yaşıyosun kız yoksa aynı semttemiiyizbazen bu yaşadığım dünyadan nefret ediyorum.az önce markete gittim.gayet pasaklı bi şekildeyim ama.alt tarafı üzerimde açık sayılabilecek kısa kollu kapalı yaka düz bir tsört var.bir tek farklı gözümde güneş gözlüğü var.acaba güneş gözlüklerini uazaylılarmı takıyorda bu insanlar öcü gibi beni inceliyor.bu erkekler gözlük katan kadıunları çıplakmı görüyorda böle saçma sapan laf atar derecesinde şarkı söylüyorlar.yapan insanlarda anam babam yaşında insanlar.bu ne medeniyetsizlik ya.bi sadece gözlük için değil.bazen şişme yelek giydiğimdede böle oluyor.illaki onlar gibi uzun etek giyip düğüne gider gibimi çıkmam lazım acaba.kimseyi kınamıyorum.kınayanlarada çok karşıyım.insan ayrımı yapılmasın deniyo.o zman nie farklı yerde yaşayan insanlar bu gözlükolayını normal sıradan bişey olarak karşılıyor.bu medeniyetsizlik değilde nedir.ben mini etekle yada iç çamaşırımla dışarı çıkmadımki alt tarafı bir kot bi tşört giydim.bu ne ahlaksızlık.kendi anaları bacıları olsa kan davası derler namus derler.ay çok sinirliyim.eve kendimi zor attım.artık bende insan ayrımı yapıyorum.öyleyse böle bıktım görgüsüz insanlardan
bir kişi değil ki ev yeni yerleşim yeri inşaat işçisi dolu arkamdada ismini vermek istemediğim bir bölgenin mahallesi.kimseyi yargılamak aşağı görmek haddime değil.ama bu sadece bana olan bişey değil.karşımdaki apartmanda bir bayan geçen gün yürüyüşe çıkmış altına kısa pantolon giymş.aman allahım bi görsen kadın önümden yürüyo yolda içine düşecekler.nie çünkü o kısa pantolon giymiş.neden çünkü onların anası karısı bacısı evde uzun etekle eşarpla geziyo.herkez istediğini giymekte özgür.bi insan senin alıştığın çevre dışından farklı giyiniyorsa bu kadar yadırgamamak lazım.o bayanda benim gibi rahatsız oldu.bunu sadece erkekler yapmıyor.aynı şeyi eşleride yapıyor.otur çıldır.bizdemi illa çarşıya pazara uzun etekle çıkacaz.yanlış anlaşılmasın kimseyi yine kınamıyorum.bir kişi bence isterse paylanço kıyafetiyle çıksın umrumda değil herkesin kendi tercihi.ama nie normal giyinen bir insana bu takıntı anlamıyorum.
sanki diyette bağişiıklığımz düşüyo bence dikkat edinben geldiimmm :2::2:
öksürmekden girtlagim kaniyor artik düsünün yani halimii
yok böyle bir öksürük
Allahim dahada kötülesmeden mayisi da atlatsam :26:
balkonumu temizliyemiyorum korkudan
camlar silinecek :26:
epsini gectim evi bile dogru düzgün havalandiramiyorum artik:26:
eger cok acik kalirsa cam gece kocisle boguluyorz öksürükden
slm kizlarnörüyonuz gecmise gideyim gitmeden su sütler takildi kafama yandakiler bana bi isaretmi bu süt ic zayiflarsinmi demek istiyorlar yoksa
ag-leiterin olarak napiyorsun canim bizim burda baska diyorlar herhalde siz almanlar baska kelimelerde kulaniyonuzganztagschule de AG-leiterin suzim
lidlde caliscak kizmi :44: kim ki o suzim ben hic hatirlamiyorum :26:
sorma suzim inan cok kötü :26:
kocis de de va canim sorma gecen hafta gece hastaneye gitti :26:
nefes alamiyordu öksürükden cok kötüydü :26::26:
inhalation yapmislar
ara ara olur böyle durumlar canım
bende bazen hiçbişey yaşamadan olur
keyifsiz kimseyle konuşmak istememe falan
senin bide evde sorunların olmuş normal yani bu şekilde hissetmen
ama güçlü olmak zorundasın
bikaç ay geçince ayy ben onlar içinmi üzülmüşüm dememelisin canım
Oyyy kara gözlüm çitlenbiğim benim ağlarmışda yirim seni
üzme kendini canım bugünlerde gelip geçicek
şuan içinde bulunduğun durum ve ailenden uzak oluşun sevdiklerinin yanında olmaması da seni etkiliyor
bu aralar doğayla iç içe olmaya çalış
çok sevdiğin kişileri al yanına eğlenin gülün içini dök ağla rahatla
herşey gelir geçer bebeğim önemli olan can sağlığı hiç üzme o güzel kalbini
Ay canım canım kıyamam, geçecek bugünler, üzme o tatlı canını, hepsi bir anı olarak kalacak geçmişte, sen kendi değerini kıymetini bil canım, gelecekte çok güzel günler bekliyor seni emin ol.
Yalnız hissettikçe gel canım buraya yaz alırız can sıkıntını hiiiiç sıkma canını, Suziyle Balkaymağı güreştiririz olmadı
tatlim sekerim bebegim kiyamam ben sana
annengilden uzakda olman o bencil giciklarla ayni evi paylasman hepsi toplanmis icine allahim insallah tez zamanda gönlüne ferahlih versin seker kiz sIkma sen tatli canini gececek insallah
keske yakininda olsam cikar gelirdimariyormussun kalacak yer betülüm :26:
Bende aynı senin gibiyim betüş ya
Anaa noldu ki kuzum sana :26:
Evde bi durumlar mı oldu_?
hande nereye gittin kiz
ana betülüm de gelmis dersler nasil gitti kuzum
alaca gördüm seniaz aklimdan gecmedin nerelerdeydin canim ya
ballim ya ben kilo aldim herhaldeburaya geri geldigimden beri ayaklarim agrimiyordun simdi yine yanmaya basladi unutmusdum agrilarimi belime vuruyor kilo bence
yok bebegim ya cumadan beri bi saldim tam saldim birde benimkiylen tartisinca iyice sIkIntidan yemeye vurdum kendimiaaa niye aldin ki cokda dikkat ediyon hic cozutmuyon
hadi ya sütdemi gaz yapiyor :26:nerde yaşıyosun kız yoksa aynı semttemiiyiz
maalesef burdada aynı ama benm gözlüğüm yk gayet kapalı olmama rağmen uzaylıymışım gb bakıyolar.
sebebini bulamadım.spor ayakkabım mı acaba :44:
şehirde değiliz sanki küçümsemek istemezdim ama rahatsız oluyorum bakışlarından ve dövcek gb bakıyorum çekiyolar gözlerini
sanki diyette bağişiıklığımz düşüyo bence dikkat edin
dikkat et gaz yapabilir
yidim ama bisor nie yedimsuzim ben kacirmam diyom ama kocis dalga geciyo benle gece kaciriyom diye :26:
ise gittim suzim :26:
hic olmamis canim
sabah hem ekmek hem boyoz
öglen ekmek kola
aksam pilav hic bir ögün olmamis yani
suzimm bende havuzunuzda cimebilirmiyim :26:
ay suziiiii
nasil yedin bunuu
iyilesmedimi daha canim ya :26:
kiz yeter artik yemeee
canim regl de olmamis iyice sislik var galiba :26:
terbiyesiz ahlaksizlar
ben senin yerinde olsam dayanamaz birsey söylerdim
su günes gözlügünü sorma canim bende anlamiyorum
günes gözlügü adi üstünde günes gözlügü
ama bizimkilere göre hava atma araci
ben en hafif güneste bile gözümü acamiyorum
gözlerim yasariyor
ama inanki bazen tanidik görcekde birsey söylicek diye cekiniyorum
cünkü hemen böyle bi sanki hava atmak icin takmissin gibi tavirlar
ne bileyim iste anlatamiyorum bile
ya öyle sacma ki
bu zamnda yasiyoruz günes gözlügünün günesten korunmak icin oldugunu anlaticagiz daha insanlara düsün iste...
canm geçmedi malesef alerjisi var die.3buçuk yaşında kuzummkeske motor olsabenim vucut depoluyada depoluyo anam onca yedim sey halen icimde
ay daha gecmedimi canim oglisin hastaligi insallah biran önce iyilesir yasenin oglan kac yasindaydin canim :26:
öyle oluyro canim stressden sIkIntidan bogazimizi tutamiyoruz
evet canim gerisi bos
ben galiba ondanda kötü duruyorum
kizsin sacini basini yolsunyolmusken bide benimkileri yolsun bisahmet
:18: ben cumaya kadar tartilmiycam aglarim yoksa
ayni benben 3 kilo bile alirim 2 günde bana 1 hafta ver ben 5-10 kilo bile alirim ben cok pisbogazim ya
evet ceneci topik oldukafferim busecim cok iyi gidiyorsun sen asagiya inerken ben yukariya cikiyorum
laf mi attilar ben anlamadim :26: onlarin kirisiklari olacak gözlerini kirpa kirpa bosverannem de takiyo günes gözlügü kirisiklik olmasin diye pek de bi havali oluyor anacigim ya takma canim onlari
cimebilirsinkiz balli sen nerde calisiyordun ama o sen degildin ya sen gizli hatunsun bi ara burda bi kiz vardin lidl de caliscam demisdin kafam ona karisti :44:semsi ydin hah hatirladim ay hic sorma hatirlatma balli migdem kalkiyor yiyemedim zaten :120:
off ya cok zor ballim allah yardimcin olsun kocisindemi var alerji :26:
bi bakim dedim özledim sizi
canm havalardanmı acababallim ya ben kilo aldim herhaldeburaya geri geldigimden beri ayaklarim agrimiyordun simdi yine yanmaya basladi unutmusdum agrilarimi belime vuruyor kilo bence
en son pazartesi 74.8 gördüm tartidasonracima anamin dogumgünü vardin müstakbel gelin yani kardesimin kizarkadasi bizdeydin snitzel patatessalatasi yapmis onlari yedim gitmis 2 cesit pasta almis onlardanda yedim bugün kalan pastadan 1 dilim daha yedim ahada itiraf ediyorum obezim ben yemek bagimlisiyim ben
yok bebegim ya cumadan beri bi saldim tam saldim birde benimkiylen tartisinca iyice sIkIntidan yemeye vurdum kendimi
hadi ya sütdemi gaz yapiyor :26:
sen iyi ol da canimcanlarım benimiyi ki varsınız cidden hepiniz o kadar özelsiniz ki...
kurban bayramından beri eve de gitmiyorum onun da etkisi vardır herhalde bu duygusallıkta..
çok özledim
5 hafta filan kaldı dayanırım diyorum artık
ev işi de bakalım hallolcak inşallah. burs filan bulamazsam da hiç olmadı bi arkadaş var sınıftan. o da birini arıyormuş belki onunla çıkarım.. çok içime sinmiyor ama bakalım nasip başka çarem kalmazsa.. :26:
güçlü görünmeye çalışmaktan da yoruldum be minem..
inan bazen o kadar ağır geliyor ki her şey boğuluyorum sanki.. kaldıramıyorum ağır geliyor.
ama etrafa sorsan hep çok güçlüyümdür
ben bunalıma girmem
hep gülerim...
yarın tatil ya kızlar. bizim arkadaşlar da pikniğe gitceklermiş. beni de davet ettiler. değişiklik olur
börek yapcam birazdan..
öyle işte.. ne çok yazıyorum buraya böyle.. içimi rahatlatıyosunuz
sana noldu kuzum
ev arkadaşımla anlaşamıyoruz tatlım
işlerle ilgili sorunlar onlar bunlar işte
bakalım ayarlayabilirsem tek başıma eve çıkmayı düşünüyorum
iyi canım dersler. yoğun şekilde işliyorlar işte
neyse ki yarın tatil.. pikniğe gitcez inşallah
ah suzim ah hep üz beni
oglan agliyor yanliz yatmiycam diye kactim kizlar
ama yapma suzim yaaaaa oooff oofffen son pazartesi 74.8 gördüm tartidasonracima anamin dogumgünü vardin müstakbel gelin yani kardesimin kizarkadasi bizdeydin snitzel patatessalatasi yapmis onlari yedim gitmis 2 cesit pasta almis onlardanda yedim bugün kalan pastadan 1 dilim daha yedim ahada itiraf ediyorum obezim ben yemek bagimlisiyim ben
yok canim benim alejim var ve malesef tam zamani :26:nerde yaşıyosun kız yoksa aynı semttemiiyiz
maalesef burdada aynı ama benm gözlüğüm yk gayet kapalı olmama rağmen uzaylıymışım gb bakıyolar.
sebebini bulamadım.spor ayakkabım mı acaba :44:
şehirde değiliz sanki küçümsemek istemezdim ama rahatsız oluyorum bakışlarından ve dövcek gb bakıyorum çekiyolar gözlerini
sanki diyette bağişiıklığımz düşüyo bence dikkat edin
dikkat et gaz yapabilir
suzim öglen yemeginden sonra cocuklarla aktivite yapiyoruz el isi felanag-leiterin olarak napiyorsun canim bizim burda baska diyorlar herhalde siz almanlar baska kelimelerde kulaniyonuz
semsiydin ismi ya nicki neydin unuttum :44: viyana disinda oturuyordun bi ara bulusalim istiyorsan dedim kocasi istememisdin
cok kötü canim ya cok cok gecmis olsun sizde alsaniz eve inhalation fayda etmezmi :26:
tam tersine ona oínat zayifla güzellesyok bebegim ya cumadan beri bi saldim tam saldim birde benimkiylen tartisinca iyice sIkIntidan yemeye vurdum kendimi
hadi ya sütdemi gaz yapiyor :26:
yidim ama bisor nie yedim
canm geçmedi malesef alerjisi var die.3buçuk yaşında kuzumm
canm havalardanmı acaba
hehe bana yime diyene bak
bal kaymak mibalkaymakım bilbakalımm ben bugün ne yedim
bir tek senbile bilirsin
neydi o şarkı ıııımm
adı sende saklı
oglan agliyor yanliz yatmiycam diye kactim kizlar
ama yapma suzim yaaaaa oooff oofff
yok canim benim alejim var ve malesef tam zamani :26:
suzim öglen yemeginden sonra cocuklarla aktivite yapiyoruz el isi felan
ay ben hatirlamiyorum hic öyle birini :44:
sagol suzim zannetmiyorum :26:
tam tersine ona oínat zayifla güzelles
bal kaymak mi
bu yıl sanki daha ağır geçiyo alerjisi olanlar için babam eşim oğlum hepsi ağır geçiriyo
yarın diyetisyene randevum varmış.arayıp geliyomusunuz dediler.
ben onu unutmuştum hastandık felan gelecek hafta sanmıştım yarım ben doktora ne dicem şeker versem
yada bi biskrem
kocisde bende zaten agir geciriyoruz canim
ama bu sene alerjisi olmayanlar bile etkilenmis bizi düsün artik :26:
umarim seni bir güzel yolar
buldummsabaha kadar kilo verme yolu varmı acaba
acil eritmem lazım off ya ben haftaya sanıyodum ama
hakkınızı helal edin yarın doktor beni haşlicak
afiyet olsun dicek hali yok kesin fırça kayıcak
kocisde bende zaten agir geciriyoruz canim
ama bu sene alerjisi olmayanlar bile etkilenmis bizi düsün artik :26:
umarim seni bir güzel yolar
buldummelektürük kesildi desen
neyse artik dersin cocuk hastaydi felan diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?