aslında onun suçu
yoksa ben çooooooooooktan zayıflamıştım.yoksa yediğim börek çörek baklava tatlıdan diil
i gecelrr tatlım ..........
bende dün cozuttum :26:Bu gece ev gezmesinde kısır yedim.yarında kocacımın izin günü işallah cozutmam
günaydiinGünaydın bugünkü açılış benden :) yollar bomboş hergün 1 mayıs olsun 40 dk da geldiğim yolu 15 dk da geldim bilseydim uyurdum fazla :)
günaydiinngünaydın kızlar
duymayım öle şeyler çok ayıp
zeytinyağlı bal kaymak
geçmiş olsun canım kitap tutucu çok yaratıcı bende koşu bandındayken bile okumaya çalışırım ona ne askısı taksam acaba:44:
günaydin :26:Günaydın kızlaaar, moralim çok bozuk yaa
Sebebini sormayın inanın bilmiyorum
günaydin canim gecmis olsun :26:Herkeslere gunaydin selamlar
Kac gundur giremedim ufaklik hasta sebepsiz bı atesimiz var 3 gundur tum tahlilleri yapıldı ama bisey bulunmadı ve halen atesimiz yükseklerden devam ediyorgece gunduz uyumuyoruz..
Umarım herkesler bu hafta istediği kilolara gelir...gecmisi okuyayım..
Günaydın cancağızlarımmmmm
geçmişi yarıda bıraktım
çok yidim 4-5 gün ipin ucu kaçtı acayip artılardayım
sanırım bu hafta listenin altını ben çekerim:2:
bu aralar yaz geldi diyemi evde sağlıklı yemek yapasın gelmiyor
bir üşengeçlik bir gevşeklik hiç sormayın
bakalım bugün markete çıkacam düzenli beslenmem gerekiyor
hazirana kadar 60'a yerleşsem bari ramazan gelmeden
ramazanda çok kilo alıyorum
ballııııııı seni gördümmmmm ebeeeeeeeeeeeeee
geçmiiş olsun canım kuzucuğuna Allah acil şifalar versinHerkeslere gunaydin selamlar
Kac gundur giremedim ufaklik hasta sebepsiz bı atesimiz var 3 gundur tum tahlilleri yapıldı ama bisey bulunmadı ve halen atesimiz yükseklerden devam ediyorgece gunduz uyumuyoruz..
hahahahahahhhhhhhhhhhhh oda bişeymiBu gece ev gezmesinde kısır yedim.yarında kocacımın izin günü işallah cozutmam
uyyyyy ne oldiiii sağaaaaaaa uşağummmmmmGünaydın kızlaaar, moralim çok bozuk yaa
Sebebini sormayın inanın bilmiyorum
Günaydın cancağızlarımmmmm
geçmişi yarıda bıraktım
günaydin :26:
Herkeslere gunaydin selamlar
yapcak bişey yok canım sağlıklı beslenceğizGünaydın yavru
Ay ben çok dikkat ediyorum ama bi depresyon hali aldı başını gidiyor
Dün annem makarna yapmış masada pasta sarma falan vardı, direk odama kaçtım yemedim, hafifliyorum gibi sanki , ay ama çok mutsuzum yaa şöyle 1-2 ay geçseydi bir an önce
Ramazana kadar bence de çok sıkmalıyız kendimizi
inşallah görmezsin canımgünaydiin canimm
bendede bi halsizlik sorma gitsin :26:
gerci benimki ilacdan
hazirana kadar var canim hadi basla bugün
bende dün cozuttum :26:
aman 7 yi görmeyeyim bu hafta yine :18:
ay kiyamam yaa :26:Günaydın bebekim, bıraksalar beni senin o sümüklü bebe gibi olcam
Bİ kenara çekilip ağlamak istiyorum, bi de fotoğraflarım arasında hakanla fotoğrafım kalmış, görünce çok kötü oldum
Birini unutmak ne kadar zor ya
günaydin canimgünaydın kızlar
dün çok yoğundum gelemedim
nasılsınız?
evdeyiz mükellef bir kahvaltı yaptık
bakalım cumaya ne göreceğiz
insallahhyapcak bişey yok canım sağlıklı beslenceğiz
biz hayatımız boyunca o yiyiyp yiyip çıtırdak gezen hatunlar gibi olamıyacağımız için
bu şekilde gitmemiz gerekiyor başka çıkarımız yok ipin ucunu fazla salmadan
inşallah görmezsin canım
şu alerjinde geçseydi
benimki biraz hafifledi
bahar mahfediyor
Alıntı yapamadım herkese geçmiş olsun bizde benimkiyle aksırık öksürük kaşıntı akıntı uyandık sevmiyom bu alerjiyi hayatımı zehir ediyo bazen :-(
canım şimdiden yanıyoruzevet canım 50 dereceyi bulacak diyorlar
sizin orası birde nemli olur gerçi istanbulda öyle ama
yinede akdeniz kadar değildir sanırım
mine ben okaaa verdiğim kiloyu bu 4-5 günde aldım pefff
zaten gramla veriyordum
kepçeyle alıyorum
bizimki de öyle minem çiko felan görse elimde hayırdır bugün cumada değil demezmi
onlar bile alıştı durumumuza
canım biz aslında kendimize çok zarar veriyoruzGünaydın cancağızlarımmmmm
geçmişi yarıda bıraktım
Geçmiş olsun canım, bugün senin cozutma günün olmuş, ama bugünde kalsın lütfen, biran önce toparlan ve normale dön, yoksa şişko olmak hoşuna mı gidiyor. 2 ay sabretsen 8 kg. yaklaşık gider, sabırlı olmak çok önemli, haftada 1 gün serbest ye, diğer günler bu kadar abartmazsın o zaman canım.napıyosunuz kızlar k.bakmayın giremiyorum.malum oğlum hasta dün doktora götürdüm.inşallah çalışıyoruz evde kocişle onu iyi etmek için.
e benm diyette hayal oldu üstelik almaya başladım acil freni çekmek lazım yoksa bu gidişat kötü
busabah eşim izinli die sabah kahvaltımızı 13:30 da yaptık ve ben ö...k..z gb ne bulduysam yedim azdaha kaşık çatalı yutcaktım
az evvelde 1 bardak fanta içtim.yarım kasede nesguik msır gvreği yidim
şimdi ne etcem ben akşama nolcak çok pişmanımvarmı tavsiyeleriniz
zorla yiyorum aslında yiyesim yok sinirden tıkınıyorum bugün buarada durduruyorum kendimi.
cuma yı beklerim dedim olmaz bekleyemem kıtlıktan çıkmış gbym çünkü
en iyisi kıtlığa dönmek.
şimdi eskisi gb devam etcem ama baş dönmem arttı nasıl devam etcem bilmiyorum inş.
ama kararlıyım devamlılık şart
eee siz nasılsınız napıyosunuz
Ödem falandır canım o, sıkma canını, dikkat edersen haftaya hepsi gider.Kızlar selam öncelikle
size bir sorum olacak hangi insan evladı 2 günde 2,5 kilo alır yaaa
Geçen cuma tartıldıktan sonra (cumartesi çok yemememe rağmen) Pazar sabahı tartıda +2,5 gördüm ve cuma günü 76ları gören ben 77 küsürdeyim hala.. moralim çok bozuldu..oysaki bu cumaya hedefim 75 idi..
2 aydır regl olmuyorum ilaç tedavisine falanda başladım onun tepkimesi yada yan etkisi olsa daha önce olması gerekirdi.. nerde yanlış yaptım acaba
Selam canım, aferin sana, aynen devam, hadi bakalım inşallah verirsin.ayyy yavrular bende bugünde çok yoğundum yaa
Ama çok güzel geçti günüm bozmadım menümü , umarım cumaya kadar öyle olur, bir an önce şöyle 1-2 ay geçmiş olsun istiyorum, direk tatile çıkarım
Bi geçmişe bakayım
Selam millet,
Giremedim bir sabahtan girdim çıkmak zorunda kaldım herkes iyidir umarım. Bizim burada da sıcaklar feci başladı, işyerinde klimaları açtık, evde de yorgandan direk pikeye geçtik, Allah sokakta sıcakta çalışanlara yardımcı olsun. Kendinize iyi bakın anacım.Fırsat bulursam uğrarım yine.
banada alerjik rinit dedi doktorgünaydin canim
ay evet bakalim ne olceekk
insallahh
benimki siddetlendi sorma
bende dün pikeyi çıkardım evde şort falan giymeye başladık vallaSelam millet,
Giremedim bir sabahtan girdim çıkmak zorunda kaldım herkes iyidir umarım. Bizim burada da sıcaklar feci başladı, işyerinde klimaları açtık, evde de yorgandan direk pikeye geçtik, Allah sokakta sıcakta çalışanlara yardımcı olsun. Kendinize iyi bakın anacım.Fırsat bulursam uğrarım yine.
tatili istemiyoruz aslında biyöndenoha
Niye kimse yok burada yaw :26:
Herkes mi tatil arkadaş bi enayi ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?