70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy abla sen nerede oturuyorsun ki böyle klimalar fln :26:

Ankara çok güzel ya
Antalya canım, ben de çalışıyorum bu arada.

Evde akşamları yine idare ederiz de işyeri batıdan güneş alıyor, çok feci, kocaman da camlar direk güneş içerde, perde falan kar etmiyor.
Alerjin için de geçmiş olsun canım.
Ücretinden mi kesiyolar, ilk defa duyuyorum, ilginçmiş?

canım biz ekders alıyoruz maaş dışında
doktora gittiğimizde izin aldığımızda böyle tatillerde ekdersimizi kesiyorlar diğer branşlara göre biz daha iyi durumdayız 35 lira falan kesiliyor resmi tatillerde ilk gün kesilmiyor artık
yok canım yanlız deilsin bende çalışıorum hemide doğum günüm hemide normalde 8 d çıkardık şimdik bu günden itibaren 8,30
doğum gününmü bugün
iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun

yidim ama bisor nie yedim

canm geçmedi malesef alerjisi var die.3buçuk yaşında kuzumm

canm havalardanmı acaba

hehe bana yime diyene bak
insallah cabuk atlatir canim tekrar gecmis olsun kiz ben yiyom diye sende mi yemen lazim
kişiye göre değişir ama genelde herkes şikayetçidir.
bende bi gözetleyim eger gaz yaparsa cok icmem sagol canim
ha anladim bizde nachmittagsbetreung diyorlar oranin basmuavinisin ozaman bende öyle istiyordum ama basvurmadim iste iyi tarafi cocuklar tatilde olunca sende tatil oluyorsun ögretmen gibi iste güzel isin var canim bugün regl oldum ona atiyorum simdi sucu

dün oglumu yatirdikdan sonra bende uyudum kaldim tatlim sizlayinca bugün yine yok ama eger kilo vermem yerine alirsam belli ediyor iste korktum tekrar dikkat etmeye basladim bugün tatlim
iceri girer girmez basla :99:
ne bicim diyetisyensiniz :99:
bir kilo verdiremediniz bana :99:
olmazki böyle sey canim :99:
size son bir sans veriyorum :99:
bir dahaki haftada veremezsem :99:
cok kötü olur ona göre

Bu gece ev gezmesinde kısır yedim.yarında kocacımın izin günü işallah cozutmam
sen bi gel geri sonra dökül bakim neler yedin :94:
Günaydın bugünkü açılış benden :) yollar bomboş hergün 1 mayıs olsun 40 dk da geldiğim yolu 15 dk da geldim bilseydim uyurdum fazla :)
hay allah benim gibi bi uykucu daha
okadar cok yedimki su bikac gündür minem makarnayi koysalar bile gözüm yok artik onda

Günaydın kızlaaar, moralim çok bozuk yaa

Sebebini sormayın inanın bilmiyorum
:26:
Betüle katılıyorum , Suzi en azından 69 görene kadar herşeyi yasakla kendine, 4 kilocuk :26:
ah ah o 4 kilocuk az gibi gözüküyor ama benim gözüme cok büyük geliyor
yemediysen niye agliyon seker bosver yeme sevinmen lazim kilo veriyorsun tatlim
cok gecmis olsun canim cocuk 3 günden fazla atesli olmamasi lazim canim ya birde hastaneye götürsen hayirdir insallah :26:

o an ki sinirlen dedi gitcem diye herhalde neslim bidaha o konuyu acmadi önceki gün benim kan tahlilerimi almis doktordan ben demeden dünde arkadasi aradi gel diye yok gelmiyorum dedi ille tartismak mi lazim anlamadim ki dedigin gibi bitarafdanda oglani da düsünüyorum tatlim bu aralar cok babaci hayirlisi neyse o olsun alimda ne yaziyorsa onu yasarim akisina biraktim
günaydiin canimm
bendede bi halsizlik sorma gitsin :26:
gerci benimki ilacdan
hazirana kadar var canim hadi basla bugün
bende dün cozuttum :26:
aman 7 yi görmeyeyim bu hafta yine :18:
sakin bidaha 7lileri görme ballim nekadar sevindigini unuttunmu 6lilari gördüm diye 7lilere veda ettik kuzum
ben gibi yemmissin neslim
:128: yemedigin icin cuma günü cok güzel süpriz yapacakdir sana tarti busecim bak gör
:26: busem bidaha karsilastinizmi onlan :26:
günaydın kızlar
dün çok yoğundum gelemedim
nasılsınız?
evdeyiz mükellef bir kahvaltı yaptık
bakalım cumaya ne göreceğiz
:18::18::18:

amin canim o sicakda ekmek parasi kazanmak icin duruyorlar görüsürüz canim

sagol tatlim
yok canım yanlız deilsin bende çalışıorum hemide doğum günüm hemide normalde 8 d çıkardık şimdik bu günden itibaren 8,30
tekrar dogum günün kutlu olsun canim benim

Son düzenleme:
slm kizlar

karin agrisindan ölüyorum :84::84::84::84: regl olmussum hani cuma günü arti cikarsam kesin ondan baska türlüsünü düsünmeyin sekerler

bi bakayim dedim cogunlukda bi salma durumu var gibi biran önce toparlayalim kizlar valla ben sistikce iyice rahatsiz olmaya basladim
cuma günü bildirimleri merakla bekliyorum
bu sefer arti olanlara haftaya verirsiniz üzülmeyin demiycem üzülelim ki bidahaki haftaya tekrar almis degil fazlasiyla vermis olalim
kilo verenlere veremeyenlere sopa geliyor ona göre

saol caanımmm
tekrar dogum günün kutlu olsun canim benim

tekrar saol tatlım

Suziiii ye ye abur-cuburları sonra da reglim de ondan de, yok öyle yağa, sakın kaçamak yapma tamam mı??

ben geldım
gıremıyorum kac gundur kızlar corluya geldım
gelınloık provası damatlık secımı vıme halı felan d erken nete gırmeye hıc vaktım olmuyor
sızler nasılsınız ıyısınızdır ıns cumaya az kaldı yemeyın sakın
yazda geldı herkes acılmıs sacılmıs
uzun bır elbıse ıstıyordum kendıme ama cesaret edemedım bakmaya
opuyorum sızlerı saglıcakla kalın

Kızlar naber kimsecikler yok
marktten sebze alıcaktım yazdımya beybiler ne yapmışım biliyormusunuz
ama gülmeyin sakın bak kıs kıs gülüyolar yaaaa
sebze reyonundan ıspanak yerine poşete rokaları doldurmuşum
eve bi geldim
oturdum koltuğa bide leğeni aldım doğruyorum
anaaa bi bakarsın roka hepsiii ayyyy sinirden çatladım
ayy yanımda biri yoktu iyiki çok pis dalga geçerlerdi
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heralde
işte böle kızlar bak gülmeyinnnnn yaaaaaaaaa

iyidir canım ne olsun bu hafta artılardayız topikçenek kuzum ya
sen neler yapıyorsun düğünede az kaldı kolayladınmı işleri birazz olsun

akşama bol limonlu roka salatası var desene :)

kızlar nerdesın kımsecıkler yok
bugun nasıl gezdım ayaklarım agrıyo vede hıç cıs yemedim bol su ıçtım her gören ne kadar zayıflamışsın dedı cok mutlu oldum
gerçekten bende zayıfladığımı hıssedıyorum kırmızı bı pantolonum vardı gıydım süper oldu hıç simit falan cıkmadı
kılo verdıkce hıç yıyesım gelmiyor oh be bende zayıf olcam artık sabah 65.4 çıktım 60 olunca yeter heralde bana
1 ayda sıksam dışımı olcak bu iş
:119::119::119:

suzı ümüğünü sıkacam artık yeter yıyıp yıyıp onu bunu mana etme zayıflamak ıstemıyon mu sen bakım 1 ay sıkalım dışımızı bak sımdı bıle kesın elınde bısey var yıyon demı
suzı göruyom senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…