70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm.yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:

saol caanımmm

tekrar saol tatlım
bu saatlerde cikacan herhalde yazik sanada dogum günün diye erken biraksalardin keske pasta yedinmi
Suziiii ye ye abur-cuburları sonra da reglim de ondan de, yok öyle yağa, sakın kaçamak yapma tamam mı??
fadimecim cok karnim agriyooo ama hmm bir düsüneyim kacamak yaptimmi yapmadim herhalde :44: bendeki bu unutkanlik nolacak bilmiyorum cok unutkan oldum yine aslinda dolapda 1 dilim pasta kaldi diyorum reglsin bosver ye sonra diyorum yeme yani kendimle savasiyorum

Evet suzim malesef

Ve yine karşılaşma ihtimalimiz çok fazla malesef, görmeyeyim diye yere baka baka yürüyorum bazen
iyi iste busecim ben olsam karsilasacam diye sevinirim söyle fistik gibi 6lilara gel seni görsün baktikca bidaha baksin o üzülsün ayrildigina bebegim sen degil
negüzel geciyor günlerin simdi tatlim hazirliklar falan :123: cuma günü sende tartilcan dimi canim
ayy kiyamam olur canim dalginligina gelmisdir gülcemde gülme dedin diye gülmüyom kiz nesli roka yiye yiye haftaya bizi solayip gecme birde hepimiz markete kosuyormussuz nesli gibi kilo verecegiz roka alacagiz diye
negüzel canim yaaa cok sevindim senin adina sen iradelisin tatlim yaparsin
yok kiz günahimi alma aciktim 1 kayisili activia yedim yemekden sonra yemekde 1 kasik nohut yemegi 1 kasik bulgur pilavi bol salata vardin yemek kasigi a doymadim bunlarla tabagi doldurasim vardin ama yemedim daha fazlasini simdide 5i biyerde cayi yaptim kocaman kupaya sevmiyorum tadini ama öyle rafda duracagina iceyim dedim

kiz hande kus jelini napcan ki :26::26::26: olmus canim napcan baska birsey olmasin üzülme kus jeli niye lazim onuda bildigim yokda :44:

kız çok komik olmuş ama

Çok güzel duygular bunlar ya

Darısı başıma

yaw tam cumaya yakın niye böyle bozuyorsunuz yaaa

iyi iste busecim ben olsam karsilasacam diye sevinirim söyle fistik gibi 6lilara gel seni görsün baktikca bidaha baksin o üzülsün ayrildigina bebegim sen degil

Öyle değil işte suzicim
Ayrıldıktan sonra buluştuk birkaç kez, ben resmen yalvardım dayanamadım, seni seviyorum nolur ayrılmayalım falan dedim
O da ben seni çok seviyorum ama ayrı kalmalıyız çünkü çok üzüyoruz birbirimizi çok farklıyız dedi
Çok zor günler yaşadım suzi
Ve ben onu hala çok seviyorum
Ama çok üzdüm işte
Şimdi görürsem dayanamam, oof gözlerim doldu gene

canim madem oda seviyor birsüre ara vermis olursunuz iste bebegim bak yine kacip gitme sonuna kadar hedefimize varana kadar zayifliyalim hem benimki catlasin hem hakanda dayanamaz geri barismak icin kendi gelecek gör bak

canim madem oda seviyor birsüre ara vermis olursunuz iste bebegim bak yine kacip gitme sonuna kadar hedefimize varana kadar zayifliyalim hem benimki catlasin hem hakanda dayanamaz geri barismak icin kendi gelecek gör bak

Yok suzi dönemeyiz artık biz, imkansız o

Ben çok hatalar yaptım ki o da aynı şekilde ...
.
Yani birbirimize dönemeyiz artık, ama bu aşk her zaman yürekte bi yara olarak kalıcak, onda da bende de ...

Karşılıklı ağlayarak ayrıldık suzi düşün

Ay neyse bebeğim bahsetmeyelim çok kötü oluyorum ben

karnibahar dan birsey olmaz bebegim gec yesen bile karbonhydrat mahfediyor aksamlari
ya buse buzdolabinda 1 dilim pasta var seytan diyo baska yok zaten ye gitsin son olsun diyo yesemmmiki

sen bilirsin tatlim zorlamak istemem seni ama anlatikca rahatlarsin :26:herseyi bilsem belki bi ihtimal olur ya nebileyim :26:neyse bosver tatlim sIkma canini hersey olacagina varir

karnibahar dan birsey olmaz bebegim gec yesen bile karbonhydrat mahfediyor aksamlari
ya buse buzdolabinda 1 dilim pasta var seytan diyo baska yok zaten ye gitsin son olsun diyo yesemmmiki

Suzi yedikçe mutsuz oluyorsun farkındasın bunun , yemiceksin tabi ki, hatta acıma yiyen yoksa at çöpe ya , ne yararı var onun senin vücuduna 2 dakikalık tat o kadar bebeğim sakın yeme , bu saatte hele

nora teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii

suzi teyzesi

nasısınız bakalım bis geldık alperenım leeeeeeeeeeeeeeeeee nbr sınız hakanla bıtırmısısn uzulme tatlımm benım oglusum varr bosver uzulme gıde ne dur dıye dıye ne hallerden gecıyoruz hakın da haylrısı ınsll

suzımm senn paşada var hemm nora yı yanlız bırakmayızzz(saka nora cım bır yana cıdeen hakkınızd ahayılrısı tatlım ınsl hayılrısı bole dır ve uzulmen bosa cıkarrr:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…