bu saatlerde cikacan herhalde yazik sanada dogum günün diye erken biraksalardin keskesaol caanımmm
tekrar saol tatlım
Suziiii ye ye abur-cuburları sonra da reglim de ondan de, yok öyle yağa, sakın kaçamak yapma tamam mı??
iyi iste busecim ben olsam karsilasacam diye sevinirim söyle fistik gibi 6lilara gel seni görsün baktikca bidaha baksin
Evet suzim malesef
Ve yine karşılaşma ihtimalimiz çok fazla malesef, görmeyeyim diye yere baka baka yürüyorum bazen
negüzel geciyor günlerin simdi tatlim hazirliklar falan :123: cuma günü sende tartilcan dimi canimben geldım
gıremıyorum kac gundur kızlar corluya geldım
gelınloık provası damatlık secımı vıme halı felan d erken nete gırmeye hıc vaktım olmuyor
sızler nasılsınız ıyısınızdır ıns cumaya az kaldı yemeyın sakın
yazda geldı herkes acılmıs sacılmıs
uzun bır elbıse ıstıyordum kendıme ama cesaret edemedım bakmaya
opuyorum sızlerı saglıcakla kalın
ayy kiyamam olur canim dalginligina gelmisdirKızlar naber kimsecikler yok
marktten sebze alıcaktım yazdımya beybiler ne yapmışım biliyormusunuz
ama gülmeyin sakınbak kıs kıs gülüyolar yaaaa
sebze reyonundan ıspanak yerine poşete rokaları doldurmuşum
eve bi geldim
oturdum koltuğa bide leğeni aldım doğruyorum
anaaa bi bakarsın roka hepsiiiayyyy sinirden çatladım
ayy yanımda biri yoktu iyiki çok pis dalga geçerlerdi
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heralde
işte böle kızlar bak gülmeyinnnnn yaaaaaaaaa
negüzel canim yaaa cok sevindim senin adinakızlar nerdesın kımsecıkler yok
bugun nasıl gezdım ayaklarım agrıyo vede hıç cıs yemedim bol su ıçtım her gören ne kadar zayıflamışsın dedı cok mutlu oldum
gerçekten bende zayıfladığımı hıssedıyorum kırmızı bı pantolonum vardı gıydım süper oldu hıç simit falan cıkmadı
kılo verdıkce hıç yıyesım gelmiyor oh be bende zayıf olcam artık sabah 65.4 çıktım 60 olunca yeter heralde bana
1 ayda sıksam dışımı olcak bu iş
:119::119::119:
yok kiz günahimi almasuzı ümüğünü sıkacam artık yeter yıyıp yıyıp onu bunu mana etme zayıflamak ıstemıyon mu sen bakım 1 ay sıkalım dışımızı bak sımdı bıle kesın elınde bısey var yıyon demı
suzı göruyom senı
bugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm. yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:
kiz hande kus jelini napcan ki :26::26::26: olmus canim napcan baska birsey olmasin üzülmekus jeli niye lazim onuda bildigim yokda :44:
kızkuş jeli işte bölge temizleyici
Kızlar naber kimsecikler yok
marktten sebze alıcaktım yazdımya beybiler ne yapmışım biliyormusunuz
ama gülmeyin sakınbak kıs kıs gülüyolar yaaaa
sebze reyonundan ıspanak yerine poşete rokaları doldurmuşum
eve bi geldim
oturdum koltuğa bide leğeni aldım doğruyorum
anaaa bi bakarsın roka hepsiiiayyyy sinirden çatladım
ayy yanımda biri yoktu iyiki çok pis dalga geçerlerdi
marketçi kızda ıspanak diye geçmiş oda benim gibi şaşkındı heralde
işte böle kızlar bak gülmeyinnnnn yaaaaaaaaa
kızlar nerdesın kımsecıkler yok
bugun nasıl gezdım ayaklarım agrıyo vede hıç cıs yemedim bol su ıçtım her gören ne kadar zayıflamışsın dedı cok mutlu oldum
gerçekten bende zayıfladığımı hıssedıyorum kırmızı bı pantolonum vardı gıydım süper oldu hıç simit falan cıkmadı
kılo verdıkce hıç yıyesım gelmiyor oh be bende zayıf olcam artık sabah 65.4 çıktım 60 olunca yeter heralde bana
1 ayda sıksam dışımı olcak bu iş
:119::119::119:
bugün yediklerimi saysam beni taşla kovalarsınız.ne güzel kilo vermiştim.cumaya kadar kesin aldım.morelimçok saçma bişeye bozuk.arkadaştan avondan kuş jeli almıştım.her zman bulamıyorum onu.poşet delinmiş düşmüş alttan nası üzüldüm dokunsan ağlıcam.hayır pahalı bişey değil ama bulamıyorum bitmek üzereydide.çok kötüyüm. yerlere yatıp tepine tepine ağlayasım var:84:
iyi iste busecim ben olsam karsilasacam diye sevinirim söyle fistik gibi 6lilara gel seni görsün baktikca bidaha baksino üzülsün ayrildigina bebegim sen degil
Öyle değil işte suzicim
Ayrıldıktan sonra buluştuk birkaç kez, ben resmen yalvardım dayanamadım, seni seviyorum nolur ayrılmayalım falan dedim
O da ben seni çok seviyorum ama ayrı kalmalıyız çünkü çok üzüyoruz birbirimizi çok farklıyız dedi
Çok zor günler yaşadım suzi
Ve ben onu hala çok seviyorum
Ama çok üzdüm işte
Şimdi görürsem dayanamam, oof gözlerim doldu gene
Yemeğimi çok geç yedim suzi karnım şiştibusenapiyon bebegim
canim madem oda seviyor birsüre ara vermis olursunuz iste bebegimbak yine kacip gitme sonuna kadar hedefimize varana kadar zayifliyalim hem benimki catlasin hem hakanda dayanamaz geri barismak icin kendi gelecek gör bak
Yemeğimi çok geç yedim suzi karnım şişti
KArnıbahar yedim ama geç yedim işte
Bi de dondurma aldım kendime ama cuma sabah tartıldıktan sonra yicem duruyo buzlukta
Sen ne yaptın nasıl geçti günün
Yok suzi dönemeyiz artık biz, imkansız o
Ben çok hatalar yaptım ki o da aynı şekilde ....
Yani birbirimize dönemeyiz artık, ama bu aşk her zaman yürekte bi yara olarak kalıcak, onda da bende de ...
Karşılıklı ağlayarak ayrıldık suzi düşün
Ay neyse bebeğim bahsetmeyelim çok kötü oluyorum ben
karnibahar dan birsey olmaz bebegim gec yesen bile karbonhydrat mahfediyor aksamlari
ya buse buzdolabinda 1 dilim pasta var seytan diyo baska yok zaten ye gitsin son olsun diyoyesemmmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?