70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen bilirsin tatlim zorlamak istemem seni ama anlatikca rahatlarsin :26:herseyi bilsem belki bi ihtimal olur ya nebileyim :26:neyse bosver tatlim sIkma canini hersey olacagina varir
kız ne ye nede cöpe at bana gonder banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz

Hoşgeldin suzancım nasılsın

Biz ayrıldık evet canım şubat ayında, bende daha yeni yeni toparlanıyorum, buna toparlanmak denirse
Ay neyse boşver beni oğluş nasıl yaa

Suzi yedikçe mutsuz oluyorsun farkındasın bunun , yemiceksin tabi ki, hatta acıma yiyen yoksa at çöpe ya , ne yararı var onun senin vücuduna 2 dakikalık tat o kadar bebeğim sakın yeme , bu saatte hele

tamam yemiycem zaten sevmiyorum cikolatali pastayi öylesine yiycekdim sagol bebegim
amannnennn suzis gelmis hosgelmis
dogum nezaman bebis nezaman geliyo
fotograf eklersin bizede cok merak ediyorum nazar boncugumuda koyarim

sen bilirsin tatlim zorlamak istemem seni ama anlatikca rahatlarsin :26:herseyi bilsem belki bi ihtimal olur ya nebileyim :26:neyse bosver tatlim sIkma canini hersey olacagina varir

Herşey olacağına varır ama hani suzi şöyle insanlar vardır ya, hayatı geçip gitmiştir, geçmişe döner bi bakar yüreği sızlar, kavuşamadım birlikte olamadım diye

İşte ben hep öyle olucam , şu an bile ağlamaya başladım
Arada açıp fotoğraflarına bakıyorum
Umarım asla karşılaşmam onunla, dayanamam buna çünkü , yanımdan geçip gitmesine falan

eveeet menüm

sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir biber

ara
9lu çay 2 salatalık

öğlen
4 kaşık pilav 3 köfte salata

ara
türk kahvesi

akşam
4 kaşık bezelye 1 dilim çavdar ekmeği biber

iş çıkışı tempolu 25 dk yürüyüş
çay yapmış anam 2 bardak çay içerim sonra yatarım oh oh bugünü de kurtardım

suziiiiiii aldın başını gittin bu hafta heee at o pastayı çöpe +100000000000000000000000000000000000 çıkcak tartı

tam niye ayrildiniz yazdinmiydin canim nekadar oldu bi gecmise gideyim tarih versen :26: anlatin galiba da bende iste unutkanlik var kuzum ya caninizi acitacak birsey olmadiysa niye olmasin be tatlim :26:

hakkınzda hayırlısı ınsl cnm benımm cok sukur ıyıyız bıs hersey oylunda cok sukur artık agır cekımlerdeyım nefes almakda zorlanıyrumsıcaklarda bastırdıyaaa:18:artık son haftalar 9 hafta da bıttı 8 kaldı hayılrısı baklaımmhayrlısı de gec tatlımm cok sey yasamısısnız ama hersey yoluna gırer ınsll bu ınsan oglu nelerı unutmuyorkııı:26:

tamam yemiycem zaten sevmiyorum cikolatali pastayi öylesine yiycekdim sagol bebegim

amannnennn suzis gelmis hosgelmis
dogum nezaman bebis nezaman geliyo
fotograf eklersin bizede cok merak ediyorum nazar boncugumuda koyarim
hos buldumm cnm sen gene kacamak pesındesınn no!!kacamak cnm no!!!!!!!!!hedefe ulasmak gerek ınsl cnmm bende 80 lere gerı dondum bgn tartıldımm da 80,8 geldımmdaha 2 ay var onumdee 3 kg alsm ancak yeter kı dıetten oncekı kg me doneyımdyorum ya hayılrısıı dogum dr hazıran sonu dıyorda bıs temmuzu bulur dıyoruz oglan bebesı beler derlerde gercı bu ay gıtıtmızde hersey bell ı olurr:18:dogum normalmı sezeryancımıı sölemı bölemı derkennnhayılrısı paşamla yıyıp ıcıp yatıyoruzz vallaaa babamız sureklı ye paşa guclensın dıyıp duruyor ama hamur ısı tatlı vs zaten yemıyorum bınde bır kızartma kacamagı yapıyorum okadarrr :26:
ınsl o gunler gelırde eklerım cnm benımm

öglen pilav yemissin aksam ekmegi yemeseydin canim yoksa gayet güzel tatlim affiyet olsun gelelim bana :83: hic gelmiyek gercekdende öyle bu hafta cok kötü saldim e vucut da alisdi habire yemek ver diye bagiriyor ama söz o pastaya dokanmiycam

uy kusura bakma tatlim ya canin cekmesin özür dilerim git kocisine söyle hemen alsin
kocısım yokkıııııııı suan yoldaa dun gec ayrıldık sehır dısında dı geldı gelıcek yok cnmbenım sen yeme dıye dedım cnm cekmes kolay kolayyyartı gorumcem yapmıs telactıı gelde yıyek dıye ama cnm ıstemıyor cıss o cısss

vala yemicektim o ekmeği hatta çokta aç değildim ama geçen gün bu saatlerde çok acıktım onun için yedim biraz daha alışınca onu da bırakırım anca artık

masallah canim ya okadar almamissin bile tam kac kilo almis oldun simdi ben 8 ayinda 96 kiloydum sezeryanlan almazalardin kesin 100 ü gecerdin diyorum
ama benim vucut su toplamisdi ayaklarim falan kütük gibi sismisdin canim
hayirlisiyla bebis gelsin yine toparlarsin sen
naber çıtır kızlar
bana mi dedin

yok sana dobıç kız dıyom sen anca ye

bende doğuma 97 kıloyla gıttım 8aylık dogdu bnm kızımda

afferim kiz canin cekmedikce yeme zaten ben homini girtlak herseyi yemisdim bu firsat ele gecmez diye hertarafim catladi dünya haritasi oldu yani
vala yemicektim o ekmeği hatta çokta aç değildim ama geçen gün bu saatlerde çok acıktım onun için yedim biraz daha alışınca onu da bırakırım anca artık
tarti isini naptin canim fadimenin dedigi gibi su sise sini bir tart dogru tartiyormu

sendemi cok yedin senin niye 8aylik canim :26: normalmi sezeryanmi oldun :26:

yok cnm cok yemedim aslında ama bızım aılede genetık hep 30 kılo alıyoz kardesımde oyle aldı
cnm suyum geldı benım normal yapıyodum kalbı durdu kızımın karnımda açıl sezaryana gırdım ıkısınıde yasadım yanı

ay allah korumus canim ya banada risk durumu vardin hemsire her hafta gelip kalp atislarina bakiyordun yine geldiginde karpz kestik yiyecekdik kadin basladi eli ayagi titremeye kalp atislari yavasladi kordon dolanmis olabilir diye ambulans cagirdi hastanede geri düzelti ama doktor risk almak istemiyorum hemen ameliyatlan alalim dedi banada öylelikle sezeryan olmusdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…