kız ne ye nede cöpe at bana gonder banaaaaaaaaaaaaaaaaaaasen bilirsin tatlim zorlamak istemem seniama anlatikca rahatlarsin :26:herseyi bilsem belki bi ihtimal olur ya nebileyim :26:neyse bosver tatlim sIkma canini hersey olacagina varir
nora teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
suzi teyzesi
nasısınız bakalım bis geldık alperenım leeeeeeeeeeeeeeeeeenbr sınız hakanla bıtırmısısn uzulme tatlımm benım oglusum varr bosver uzulme gıde ne dur dıye dıye ne hallerden gecıyoruz hakın da haylrısı ınsll
suzımm senn paşada var hemm nora yı yanlız bırakmayızzz(saka nora cım bır yana cıdeen hakkınızd ahayılrısı tatlım ınsl hayılrısı bole dır ve uzulmen bosa cıkarrr:13:
tamam yemiycem zaten sevmiyorum cikolatali pastayi öylesine yiycekdim sagol bebegimSuzi yedikçe mutsuz oluyorsun farkındasın bunun , yemiceksin tabi ki, hatta acıma yiyen yoksa at çöpe ya , ne yararı var onun senin vücuduna 2 dakikalık tat o kadar bebeğim sakın yeme , bu saatte hele
amannnennn suzis gelmis hosgelmisnora teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii
suzi teyzesi
nasısınız bakalım bis geldık alperenım leeeeeeeeeeeeeeeeeenbr sınız hakanla bıtırmısısn uzulme tatlımm benım oglusum varr bosver uzulme gıde ne dur dıye dıye ne hallerden gecıyoruz hakın da haylrısı ınsll
suzımm senn paşada var hemm nora yı yanlız bırakmayızzz(saka nora cım bır yana cıdeen hakkınızd ahayılrısı tatlım ınsl hayılrısı bole dır ve uzulmen bosa cıkarrr:13:
sen bilirsin tatlim zorlamak istemem seniama anlatikca rahatlarsin :26:herseyi bilsem belki bi ihtimal olur ya nebileyim :26:neyse bosver tatlim sIkma canini hersey olacagina varir
kız ne ye nede cöpe at bana gonder banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Herşey olacağına varır ama hani suzi şöyle insanlar vardır ya, hayatı geçip gitmiştir, geçmişe döner bi bakar yüreği sızlar, kavuşamadım birlikte olamadım diye
İşte ben hep öyle olucam , şu an bile ağlamaya başladım
Arada açıp fotoğraflarına bakıyorum
Umarım asla karşılaşmam onunla, dayanamam buna çünkü , yanımdan geçip gitmesine falan
hakkınzda hayırlısı ınsl cnm benımm cok sukur ıyıyız bıs hersey oylunda cok sukur artık agır cekımlerdeyım nefes almakda zorlanıyrumKııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz
Hoşgeldin suzancım nasılsın
Biz ayrıldık evet canım şubat ayında, bende daha yeni yeni toparlanıyorum, buna toparlanmak denirse
Ay neyse boşver beni oğluş nasıl yaa
hos buldumm cnm sen gene kacamak pesındesınn no!!kacamak cnm no!!!!!!!!!tamam yemiycem zaten sevmiyorum cikolatali pastayi öylesine yiycekdim sagol bebegim
amannnennn suzis gelmis hosgelmis
dogum nezaman bebis nezaman geliyo
fotograf eklersin bizede cok merak ediyorumnazar boncugumuda koyarim
eveeet menüm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir biber
ara
9lu çay 2 salatalık
öğlen
4 kaşık pilav 3 köfte salata
ara
türk kahvesi
akşam
4 kaşık bezelye 1 dilim çavdar ekmeği biber
iş çıkışı tempolu 25 dk yürüyüş
çay yapmış anam 2 bardak çay içerim sonra yatarım oh oh bugünü de kurtardım
suziiiiiii aldın başını gittin bu hafta heeeat o pastayı çöpe +100000000000000000000000000000000000 çıkcak tartı
kocısım yokkıııııııı suan yoldaa dun gec ayrıldık sehır dısında dı geldı gelıcek yok cnmbenım sen yeme dıye dedım cnm cekmes kolay kolayyyuy kusura bakma tatlim ya canin cekmesinözür dilerim git kocisine söyle hemen alsin
öglen pilav yemissin aksam ekmegi yemeseydin canim yoksa gayet güzel tatlim affiyet olsungelelim bana :83: hic gelmiyek gercekdende öyle bu hafta cok kötü saldim e vucut da alisdi habire yemek ver diye bagiriyor ama söz o pastaya dokanmiycam
masallah canim ya okadar almamissin bile tam kac kilo almis oldun simdihakkınzda hayırlısı ınsl cnm benımm cok sukur ıyıyız bıs hersey oylunda cok sukur artık agır cekımlerdeyım nefes almakda zorlanıyrumsıcaklarda bastırdıyaaa:18:artık son haftalar 9 hafta da bıttı 8 kaldı hayılrısı baklaımm hayrlısı de gec tatlımm cok sey yasamısısnız ama hersey yoluna gırer ınsll bu ınsan oglu nelerı unutmuyorkııı:26:
hos buldumm cnm sen gene kacamak pesındesınn no!!kacamak cnm no!!!!!!!!!hedefe ulasmak gerek ınsl cnmm bende 80 lere gerı dondum bgn tartıldımm da 80,8 geldımm daha 2 ay var onumdee 3 kg alsm ancak yeter kı dıetten oncekı kg me doneyımdyorum ya hayılrısıı dogum dr hazıran sonu dıyorda bıs temmuzu bulur dıyoruz oglan bebesı beler derlerde gercı bu ay gıtıtmızde hersey bell ı olurr:18:dogum normalmı sezeryancımıı sölemı bölemı derkennn hayılrısı paşamla yıyıp ıcıp yatıyoruzz vallaaa babamız sureklı ye paşa guclensın dıyıp duruyor ama hamur ısı tatlı vs zaten yemıyorum bınde bır kızartma kacamagı yapıyorum okadarrr :26:
ınsl o gunler gelırde eklerım cnm benımm
bana mi dedinnaber çıtır kızlar
masallah canim ya okadar almamissin bile tam kac kilo almis oldun simdiben 8 ayinda 96 kiloydum sezeryanlan almazalardin kesin 100 ü gecerdin diyorum
ama benim vucut su toplamisdi ayaklarim falan kütük gibi sismisdin canim
hayirlisiyla bebis gelsinyine toparlarsin sen
bana mi dedin
kocısım yokkıııııııı suan yoldaa dun gec ayrıldık sehır dısında dı geldı gelıcek yok cnmbenım sen yeme dıye dedım cnm cekmes kolay kolayyyartı gorumcem yapmıs telactıı gelde yıyek dıye ama cnm ıstemıyor cıss o cısss
tarti isini naptin canimvala yemicektim o ekmeği hatta çokta aç değildim ama geçen gün bu saatlerde çok acıktım onun için yedim biraz daha alışınca onu da bırakırım anca artık
yok sana dobıç kız dıyom sen anca ye
bende doğuma 97 kıloyla gıttım 8aylık dogdu bnm kızımda
sendemi cok yedinsenin niye 8aylik canim :26: normalmi sezeryanmi oldun :26:
yok cnm cok yemedim aslında ama bızım aılede genetık hep 30 kılo alıyoz kardesımde oyle aldı
cnm suyum geldı benım normal yapıyodum kalbı durdu kızımın karnımda açıl sezaryana gırdım ıkısınıde yasadım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?