70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bel yok popo çok alt 42 üst 38-40 ne biçim bir vücüt böle pantolonlar popodan oturuyor beller boş.elbise alsam alttan oturuyor üstü boş.üsttünü uydursAM alttan olmuyor.yanlardan törpületmem lazım accıık

ben seni yolcam zaten, ye ye sonra ağlaa
ay ne iyisin balımm sağol canım.ben devam edeyimyemeye öleyse

kız yere bizim köyde sop fatmegül vardı onun gibi ol can sende

ben seve seve yolarım
kım kız o fatmagul..
benim motor halen bozuk sularda kesildi.nası gidecem görüşmeye bilmem.of burnuma annanemin lokmalarından koktu
hala lokma dıyor, motor bozuk ama burnun iyi maşallaahh

o kutunun kapagını acıp onu yıcegıne ekmegın ucunu koparıp peynır ataydın agzına.. ben de aceleyle cıktım bılırım ama yanıma aldım peynır ekmegımı hemen..

Saçlarım nerdeyse popoma deyicek artık kızlar

Akşam kuaföre gidicem uzun zaman sonra

Bi de benim saçlar çok elektrikleniyor kızlar yaa, siz hangi şampuanları kullanıyorsunuz memnunmusunuz :26:

ooooofffffffff offffffff

tabi bizi hemen ise alir larda hangi ise bilemem artik
sizi gobek atma işine alcaklarr

Bi de benim saçlar çok elektrikleniyor kızlar yaa, siz hangi şampuanları kullanıyorsunuz memnunmusunuz :26:

benım hala guzel bır şampuanım yok

Selamlar herkese..tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz Allah razı olsun...kuzumun kanında agir enfeksiyon cikti atesimiz 40,5 oldu havale geçirmek üzereyken hastaneye zor yetiştirdik iğne ile antibiyotik tedavisine basladik sükürler olsun ki bugun düştü atesimiz,allahım kimseye vermesin...ömrümüzden omur gitti..ben bildirimi yapayım.bu hafta nerdeyse hic bisey yemedim ben,yiyemedim yavrum ateşler icinde yanarken...

Başlangıç :82,7
Gecen hafta:73,2
Bu hafta:71,8
Hedef:65
Giden:1,4 kilo

Arkadaslar eger zahmet olmazsa benim bildirimimi iletirmisiniz abababaya...daha sik gelmek istiyorum buraya ama çocuklarla cok zor..tum kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum...hepimiz gonlumuzdeki kilolara gelelim insallah...hepinizi operim...

ben iletirim canım.. bızım de dun atesımız 38 di.. 4 tane aşı oldu, yavrucak mahvoldu yaa.. hala atesı varmış annem basında ben işteyım.. erken kacıp gıtcem ogluma..

Canım nasıl oldu şimdi :26:
Çok çok geçmiş olsun ya :26:

ben iletirim canım.. bızım de dun atesımız 38 di.. 4 tane aşı oldu, yavrucak mahvoldu yaa.. hala atesı varmış annem basında ben işteyım.. erken kacıp gıtcem ogluma..

Canim gecmis olsun..tez zamanda gecsin ateşi.6. Ay asımızda cok ateslenmistik bizde...hic hasta olmasınlar,kuzular..

dostinexe neyki canim :26: bazi haplar kilo aldiriyor yani istah aciyor doktorum söylemisdi

he doluyum dur icerdekinler ciksin sen sonra gir
gelemedim ballim kuuzum sekretär uyladi yemegini bile bizde yedi
:108: suziiiiiiiiiiiii

hazirim yavrum seni bekliyom hadi gelll
tüh kacirdim bidahakine hazir oldugunda geleyim artik
baslatma ödemine banane bu hafta yarisak dedik 300-500 suziden mi korkacan kiz eskiden kizlar öyle derdin bana da
haaaaa

senden özendik neyimiz eksik handeden dedik
ve karar verdik pikini giyip gezincez evde

kız ördekkte takının belinize ben taktım.ay çıkamıyom bir türlü evden dönüyom dolanıyom gene bura geliom.sizde gelin benle işe nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ördek olmaz bana kücük gelir ben koluk takayim

yavrum bizi tr tekeri paklar

kizz pikiniylemi gitcez is görüsmesine el ele

sularda kesik şimdi inadına heycandan çişim geliyor.

ay ben hep merak ediyordum betüş niye böyle yapmış diye suzi
yiyeni de pek tatli fotolarda gördüm

ben head&shouders kulaniyorum seker bi ara koyu mavi elidor kulaniyordum sonra bidaha burda bulamadim o daha iyidin
dediydim aslinda canim ya hastaneye götürün diye :26: gecmis ya cok sükür tebrik ederim birde
benimde kacmam lazim
senin oglisinede gecmis olsun duygucum

acil cikis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…