- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
haaaaa
senden özendik neyimiz eksik handeden dedik
ve karar verdikpikini giyip gezincez evde
kız ördekkte takının belinize ben taktım.ay çıkamıyom bir türlü evden dönüyom dolanıyom gene bura geliom.sizde gelin benle işe nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavrum bizi tr tekeri paklar
kizz pikiniylemi gitcez is görüsmesine el ele
ben seni yolcam zaten, ye ye sonra ağlaa
beni yolarmisin
kım kız o fatmagul..ay ne iyisin balımm sağol canım.ben devam edeyimyemeye öleyse
kız yere bizim köyde sop fatmegül vardı onun gibi ol can sende
ben seve seve yolarım
hala lokma dıyor, motor bozuk ama burnun iyi maşallaahhbenim motor halen bozuk sularda kesildi.nası gidecem görüşmeye bilmem.of burnuma annanemin lokmalarından koktu
ya canım ben de öle yapcam zaten ben de sütlüyüm canım 13 aylık kızm hal emziriyorum ve kilo vermeye çabalıyorum
ya sabah saati kaptıp uyumuşum(kızım azılarını çıkarıyor) ve işe geç kadım,, kahvaltı yapacak vaktim yoktu ben de baktım tatlı var attım ağzıma...ama öğeln bişey yemedim akşamda az yicem bakalım....
ya canım ben betülü bulamadım ....mesaj atmak için ban yardımcı olurmusun?
sularda kesik şimdi inadına heycandan çişim geliyor.
anaa öle gidelimhavalı olr gözlğkleride takındıkmı kimse tanıyamaz
a b a b a b a canim nicki abababa
betül alemsin a nickini niye böyle koydugunu biliyorum yiyeninin ilk sözleriydinama nerden geldi aklina hay allah
ben seni yolcam zaten, ye ye sonra ağlaa
kım kız o fatmagul..
hala lokma dıyor, motor bozuk ama burnun iyi maşallaahh
o kutunun kapagını acıp onu yıcegıne ekmegın ucunu koparıp peynır ataydın agzına.. ben de aceleyle cıktım bılırım ama yanıma aldım peynır ekmegımı hemen..
sizi gobek atma işine alcaklarr
tabi bizi hemen ise alir larda hangi ise bilemem artik
Saçlarım nerdeyse popoma deyicek artık kızlar
Akşam kuaföre gidicem uzun zaman sonra
Bi de benim saçlar çok elektrikleniyor kızlar yaa, siz hangi şampuanları kullanıyorsunuz memnunmusunuz :26:
Selamlar herkese..tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz Allah razı olsun...kuzumun kanında agir enfeksiyon cikti atesimiz 40,5 oldu havale geçirmek üzereyken hastaneye zor yetiştirdikiğne ile antibiyotik tedavisine basladik sükürler olsun ki bugun düştü atesimiz,allahım kimseye vermesin...ömrümüzden omur gitti..ben bildirimi yapayım.bu hafta nerdeyse hic bisey yemedim ben,yiyemedim yavrum ateşler icinde yanarken...
Başlangıç :82,7
Gecen hafta:73,2
Bu hafta:71,8
Hedef:65
Giden:1,4 kilo
Arkadaslar eger zahmet olmazsa benim bildirimimi iletirmisiniz abababaya...daha sik gelmek istiyorum buraya ama çocuklarla cok zor..tum kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum...hepimiz gonlumuzdeki kilolara gelelim insallah...hepinizi operim...
Selamlar herkese..tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz Allah razı olsun...kuzumun kanında agir enfeksiyon cikti atesimiz 40,5 oldu havale geçirmek üzereyken hastaneye zor yetiştirdikiğne ile antibiyotik tedavisine basladik sükürler olsun ki bugun düştü atesimiz,allahım kimseye vermesin...ömrümüzden omur gitti..ben bildirimi yapayım.bu hafta nerdeyse hic bisey yemedim ben,yiyemedim yavrum ateşler icinde yanarken...
Arkadaslar eger zahmet olmazsa benim bildirimimi iletirmisiniz abababaya...daha sik gelmek istiyorum buraya ama çocuklarla cok zor..tum kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum...hepimiz gonlumuzdeki kilolara gelelim insallah...hepinizi operim...
ben iletirim canım.. bızım de dun atesımız 38 di.. 4 tane aşı oldu, yavrucak mahvoldu yaa.. hala atesı varmış annem basında ben işteyım.. erken kacıp gıtcem ogluma..
Canım nasıl oldu şimdi :26:
Çok çok geçmiş olsun ya :26:
benım hala guzel bır şampuanım yok
dostinexe neyki canim :26: bazi haplar kilo aldiriyor yani istah aciyor doktorum söylemisdiaslında hiç yemedim ama dostinexe başladım sanırım onun yüzünden
Bozma moralini sakın vazgeçmek yok biraz durulur sonra devam edersin.. Rabbim sağlık güçkuvvet versin herşeyi halledersin takma hiç birşeyi kafana..
evet yaa yol beni yol ki bulayım hakettiğimi
hep o pis ilaç yüzünden...
gelemedim ballim kuuzum sekretär uyladi yemegini bile bizde yedi
he doluyum dur icerdekinler ciksin sen sonra gir
tüh kacirdim bidahakine hazir oldugunda geleyim artik:108:suziiiiiiiiiiiii
hazirim yavrum seni bekliyom hadi gelll
baslatma ödeminesopa fatmagül kız çok zayıftı adıöle öle derlerdi.ay benimde içimkalktı şimdi offf
kız hasta hasta yapsam nolcak vücütüm ödem yaptıktan sonra
gülcen zaman yanına bi geniş poşet al içine gül iş çıkışı bırakısın dışarı kusmuk gibi etki eder sanırsamonun şarkısı var ziynet sali yapmmış ababa
haaaaa
senden özendik neyimiz eksik handeden dedik
ve karar verdikpikini giyip gezincez evde
ördek olmaz bana kücük gelir ben koluk takayimkız ördekkte takının belinize ben taktım.ay çıkamıyom bir türlü evden dönüyom dolanıyom gene bura geliom.sizde gelin benle işe nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yavrum bizi tr tekeri paklar
kizz pikiniylemi gitcez is görüsmesine el ele
sularda kesik şimdi inadına heycandan çişim geliyor.
ay ben hep merak ediyordum betüş niye böyle yapmış diye suzi
ben head&shouders kulaniyorum sekerSaçlarım nerdeyse popoma deyicek artık kızlar
Akşam kuaföre gidicem uzun zaman sonra
Bi de benim saçlar çok elektrikleniyor kızlar yaa, siz hangi şampuanları kullanıyorsunuz memnunmusunuz :26:
dediydim aslinda canim ya hastaneye götürün diye :26: gecmis ya cok sükürSelamlar herkese..tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz Allah razı olsun...kuzumun kanında agir enfeksiyon cikti atesimiz 40,5 oldu havale geçirmek üzereyken hastaneye zor yetiştirdikiğne ile antibiyotik tedavisine basladik sükürler olsun ki bugun düştü atesimiz,allahım kimseye vermesin...ömrümüzden omur gitti..ben bildirimi yapayım.bu hafta nerdeyse hic bisey yemedim ben,yiyemedim yavrum ateşler icinde yanarken...
senin oglisinede gecmis olsun duygucumben iletirim canım.. bızım de dun atesımız 38 di.. 4 tane aşı oldu, yavrucak mahvoldu yaa.. hala atesı varmış annem basında ben işteyım.. erken kacıp gıtcem ogluma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?