Yeni arkiler gelmiş ,hoş gelmişşş
Hoşbulduk. :)
Kızlar bana kendinizi biraz olsun tanıtmayı unutmayın, olur mu? :)
NOT: Şu an bulunduğum yerde karşı kafeden çok feci iştah açıcı yemek kokularına maruz kalıyorum ama hiç oralı olmuyorum.Daha ilk günden düzene gireceğim, ohhh, ohhh.
Tabisii ,
Ben Aysel,hali hazırda 71,8 kg,hamilelik kilomu vermeye çalışıyorum,1 yaşında Gülnihal'im var bana kattığı sonsuz güzelliklerin yanında bu kilo hiç bişey kalırVercem ama cız mız yapmıyorum,durmak yok yola devam
Iyyyy o kokular, löp löp et,yağğğ kokusuu öyle düşünnnn
Hamilelik kilosu mu? Ne kadar az almışsın. Benim bir akrabam 90 kiloyla doğurmuş. :S
Azıcık yolun yar zaten, o yol hemen bitiverir.
------
Bu arada kızlar, avatarımı ve kilo çizelgemi büyük ihtimal bu gece, hiç olmadı yarın sabah düzenlemiş olurum.
Evet işte o benm, bende 90 kg idim
NOT: Şu an bulunduğum yerde karşı kafeden çok feci iştah açıcı yemek kokularına maruz kalıyorum ama hiç oralı olmuyorum.Daha ilk günden düzene gireceğim, ohhh, ohhh.
özlem ben de,24 yaşında üniversite öğrencisiyim :)) kendimi bildim bileli böyle kiloluyum ama kurtulacam inşallah :))) senin gibi ben de kaldığım yurdun açık büfesiyle savaş veriyorum hem de her günama vazgeçmek yoookkkk :))))))))
ben 25 yaşında biri 3 yaşında biri 14 aylık 2 çocuk annesiyim.antalyada oturuyorum sıcağın taaa göbeğinde.87 kiloyla başlayan maceramı 61e indirip tekraren 68e çıkınca fren yapmaya karar werdim yine buradayım burası harika biyer.tanıştığımızamemnun oldum....hepinizi sewiyorum kızlarrr...
Bilmez miyim ya... Ben de yurtta kalıyordum. Hamburger, köfte, adana, tost.2 yılım bunları yiyerek geçti. Sebzeye takılmak lazım, ne olursa undan-ekmekten oluyor. Hangi bölüm bu arada?
Çok almadan gelmen iyi olmuş ama.
Bu arada çok kalabalık bir topik burası. Kaç kişi var, 20 mi?(Vardır gerçi )
Herkes içinden geldiği için yazıyor, ne güzel. Takımlardaki gibi zorunluluktan yazmıyor. O yüzden çok kaynaşmışsınızdır, bol muhabbet vardır.Ben de bir gevezeyimdir ki sormayın.
İlk günlerde bu kadar kalabalık bir yere uymak biraz zor olacak ama olsun. :)
hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim,tekrar ,hoşbulduk. ben 32 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var,Allahım bağışlasın. ben de doğumdan sonra 90 kiloydum ödem gidince biraz da hareketlenince 78 kiloya kadar düştüm.son 4-5 ayda 12 kilo verdim. hala vermem gereken 8 kilo daha var. umarım herşey hepimizin istediğimiz gibi gider de sağlıklı olan kilolarımıza kavuşursuruz.
Selam canım,selam canlarım
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum
burdan aldım bildirimleri..
pek üzdünüz beni neler olmuş böyle yaa
şok oldum artıları gördükçe
haftaya daha dikkatli olalım tamam mı
ben de salı-çarşamba cozutmuştum
ortalama 1 kilo daha veremememe maloldu bu bana
200 gram gitmiş.. yine iyi çünkü biraz fazla abarttım piknikte filan de
mine canım kursa gelmeyince müfettiş görürse sınava alınmayabiliyormuşsun :26:
yani bizim burda birine yapmışlar..
bende gidip 2 saat dinliyorum üff ama çok sıkıcı
suratsız duruyorum bi de orda sanki çok sert biriymişim gibi
suzim iyi uğraşmışsınız nikimle
değiştireyim bari bu nedir
nasıl değiştiriliyor ki :44:
bana bi nick bulun
bu arada bildirim yaparken kolay gelsin dileklerini ileten, selam yazan vs.. arkadaşlarım
teşekkür ediyorum
hepinize tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın
malum her mesaj arası 10 dakika zaman geçmesi gerekiyor ondan
yoksa saygısızlık etmek istemem
ay unuttuğum bişey var mı ki :44:
kursa gidicem ben geç kalmayayım..
hee bi de bildirimini daha yapmayan arkadaşlar var hadi bekliyorum gelsin bildirimler
fadime abla filan gelmemiş mesela :26:
yeni gelenler için kendimi de tanıtayım..
ben 22 yaşında bi üniversite öğrencisiyim
geçen seneden beri burdayım
11.9 kilo vermişim
çok memnunum şimdiki kilomdan
inşallah herkes en yakın zamanda istedikleri kiloya inerler..
öpüldünüz kızlar ben kaçar
uzun yazdım yine.
sonra görüşürüüüzzz
Teşekkürler mesajlarınız için. :) Hoşbulduk.
Kısaca tanıtayım kendimi. Adım Funda, 26 yaşındayım, topiğe İstanbuldan katılıyorum.
Hayatımda çıktığım en yüksek rakam 88, indiğim en düşük rakam da 68.
Bugün tartılıyormuşsunuz, halihazırda sabah tartılmış bulunuyorum. (Bu aralar her sabah tartılıyorum zaten) Açıklama yapayım, kilom: 79
Daha bir hafta önce 76 idim. Böyle manyak manyak oynamaya başladı bu aralar kilom, deli oluyorum.Hiçbir pantolonum artık olmuyor. 5 senedir çıktığım en yüksek kilodayım. Üstelik çevremde bir sürü rejim sabotecileriyle yaşıyorum.
Yılbaşından beri (takım o zaman dağıldı ve kilolar o zaman gelmeye başladı, 71 de bırakmıştım) pek düzenli binmediğim bir eliptik bisikletim var. Sizin gazınızla her gün binerim artık.
Yeme konusunda biraz ayarı kaçırdım. Dün bütün gün yemek yiyince tehlike çanlarının çok ciddi çaldığının farkına vardım. Destek olacak birileri olmadan olmuyor. İnternet-dışı hayatımda destek olan birilerim olmadığı için ben de yine buraya geldim. :)
Sadık bir kilo vericiyimdir. Eski tempoma girdiğim gibi (ki burda çok uzun sürmez) menüm şahane olur, sporum eksik olmaz. Beslenme ve spor hakkında ya da sadece motive etmek için yazılar paylaşırım.
Bana yazarken adınızı ya da size nasıl hitap etmemi istediğinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar. Bir de az da olsa kendinizden bahsedin, yaşınız, işiniz, medeni durumunuz falan filan.Ya da daha doğrusu hangi özelliklerinizden bahsetmek istiyorsanız bahsedin. :)
Sizin aranızda vereceğim tekrar fazlalıkları, çok mutlu olacağım, hep beraber olacağız.
hanımlarrr,diyetimin 3. günündeyim ve hiç bozmadım :)))) çokk mutluyum,ben bile kendimden bu performansı beklemiyordum açıkçası :)))) inşallah sonuna kadar giderim de istediğim kiloya ulaşırım :))
anaa yeniler katılmış biz eskidik galbamerhaba arkadaşlar, ben de bir müddettir diyet yapmaktayım.bu sayfayı aktif gördüm,sürekli yazı yazanlar var.bu çok moral verici,zaten ihtiyacım olan bu.o yüzden aranıza katıldım.ben 76 kiloyla başladım diyete öncesinde 83 tüm,şu anda 63,7 yim. haziranın ortasına kadar 60 olmak istiyorum son hedefim 53-55 arasında yaşamak.herkese iyi rejimler
kız gülnihal deyinmce aklıma hep hürrem sultan geliyor.Tabisii ,
Ben Aysel,hali hazırda 71,8 kg,hamilelik kilomu vermeye çalışıyorum,1 yaşında Gülnihal'im var bana kattığı sonsuz güzelliklerin yanında bu kilo hiç bişey kalırVercem ama cız mız yapmıyorum,durmak yok yola devam
Iyyyy o kokular, löp löp et,yağğğ kokusuu öyle düşünnnn
hoşgeldinhoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim,tekrar ,hoşbulduk. ben 32 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var,Allahım bağışlasın. ben de doğumdan sonra 90 kiloydum ödem gidince biraz da hareketlenince 78 kiloya kadar düştüm.son 4-5 ayda 12 kilo verdim. hala vermem gereken 8 kilo daha var. umarım herşey hepimizin istediğimiz gibi gider de sağlıklı olan kilolarımıza kavuşursuruz.
kız hasta masta vermiş gene 1 kilo seni çok özledimslm kızlar cok hastayım daha yenı yenı kendıme gelıyom gecmısede bakamadım kusura bakmayın artık
kılo bıldırımı
başlangıç 69
gecen hafta 66
bu hafta 65
gıden 1 kılo
toplam gıden 4 kılo
sendemi bürütüs anaa bomba attılar heraltopiğe bu hafta herkez yemişte yemişSelam canım,
Allah kolaylık versin sana, ben bugün biraz rahatsızım da o yüzden gelemedim, kasık ağrılarım vardı da, dün doktora gittim dahiliye, 3 tane ilaç verdi, diş ağrım var bir yandan, o nedenle yani gelemedim, +700 gr.dayım bu hafta, listeye de girmeyeceğim canım, şimdiden eline sağlık.
Tüm kızlara da,veremeyenler, verenlere de
Herkese iyi günler.
anaa yeniler katılmış biz eskidik galbahoşgeldiniz.
kız gülnihal deyinmce aklıma hep hürrem sultan geliyor.
hoşgeldin
kız hasta masta vermiş gene 1 kilo seni çok özledim
sendemi bürütüs anaa bomba attılar heraltopiğe bu hafta herkez yemişte yemiş
kızlar yarın işe başlıyorum.çok üzgünüm burdan ayrı kalıcam için.morelimçok bozuk.ne güzel göbecikler atıyorduk.birde kiloalmaktan korkuyorum.beslenme düzenim şaşacak.nolcak böle bilmiyorum gideyimtemizlik ypayım ev toz içinde bidaha vaktim olmaz.ay böle kendimi bu dünyadan göçüyomuş gibi hissettim. çok özlücem sizi kızlar.fırsat bulunca gelecem.yenilerdegelmiş.beni unutur şimdi herkez.bu topikteki bekçilik görevimden bugun itibariyle istifa ediyorum
anaa yeniler katılmış biz eskidik galbahoşgeldiniz.
hoşgeldin
kızlar yarın işe başlıyorum.çok üzgünüm burdan ayrı kalıcam için.morelimçok bozuk.ne güzel göbecikler atıyorduk.birde kiloalmaktan korkuyorum.beslenme düzenim şaşacak.nolcak böle bilmiyorum gideyimtemizlik ypayım ev toz içinde bidaha vaktim olmaz.ay böle kendimi bu dünyadan göçüyomuş gibi hissettim. çok özlücem sizi kızlar.fırsat bulunca gelecem.yenilerdegelmiş.beni unutur şimdi herkez.bu topikteki bekçilik görevimden bugun itibariyle istifa ediyorum
dostinexe neyki canim :26: bazi haplar kilo aldiriyor yani istah aciyor doktorum söylemisdi
gelemedim ballim kuuzum sekretär uyladi yemegini bile bizde yedi
tüh kacirdim bidahakine hazir oldugunda geleyim artik
baslatma ödeminebanane bu hafta yarisak dedik 300-500 suziden mi korkacan kiz eskiden kizlar öyle derdin bana da
ördek olmaz bana kücük gelir ben koluk takayim
yiyeni de pek tatli fotolarda gördüm
ben head&shouders kulaniyorum sekerbi ara koyu mavi elidor kulaniyordum sonra bidaha burda bulamadim o daha iyidin
dediydim aslinda canim ya hastaneye götürün diye :26: gecmis ya cok sükürtebrik ederim birde
benimde kacmam lazim
senin oglisinede gecmis olsun duygucum
acil cikis
tekrar hosgeldin canimTeşekkürler mesajlarınız için. :) Hoşbulduk.
Kısaca tanıtayım kendimi. Adım Funda, 26 yaşındayım, topiğe İstanbuldan katılıyorum.
Hayatımda çıktığım en yüksek rakam 88, indiğim en düşük rakam da 68.
Bugün tartılıyormuşsunuz, halihazırda sabah tartılmış bulunuyorum. (Bu aralar her sabah tartılıyorum zaten) Açıklama yapayım, kilom: 79
Daha bir hafta önce 76 idim. Böyle manyak manyak oynamaya başladı bu aralar kilom, deli oluyorum.Hiçbir pantolonum artık olmuyor. 5 senedir çıktığım en yüksek kilodayım. Üstelik çevremde bir sürü rejim sabotecileriyle yaşıyorum.
Yılbaşından beri (takım o zaman dağıldı ve kilolar o zaman gelmeye başladı, 71 de bırakmıştım) pek düzenli binmediğim bir eliptik bisikletim var. Sizin gazınızla her gün binerim artık.
Yeme konusunda biraz ayarı kaçırdım. Dün bütün gün yemek yiyince tehlike çanlarının çok ciddi çaldığının farkına vardım. Destek olacak birileri olmadan olmuyor. İnternet-dışı hayatımda destek olan birilerim olmadığı için ben de yine buraya geldim. :)
Sadık bir kilo vericiyimdir. Eski tempoma girdiğim gibi (ki burda çok uzun sürmez) menüm şahane olur, sporum eksik olmaz. Beslenme ve spor hakkında ya da sadece motive etmek için yazılar paylaşırım.
Bana yazarken adınızı ya da size nasıl hitap etmemi istediğinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar. Bir de az da olsa kendinizden bahsedin, yaşınız, işiniz, medeni durumunuz falan filan.Ya da daha doğrusu hangi özelliklerinizden bahsetmek istiyorsanız bahsedin. :)
Sizin aranızda vereceğim tekrar fazlalıkları, çok mutlu olacağım, hep beraber olacağız.
hosgeldiinmerhaba arkadaşlar, ben de bir müddettir diyet yapmaktayım.bu sayfayı aktif gördüm,sürekli yazı yazanlar var.bu çok moral verici,zaten ihtiyacım olan bu.o yüzden aranıza katıldım.ben 76 kiloyla başladım diyete öncesinde 83 tüm,şu anda 63,7 yim. haziranın ortasına kadar 60 olmak istiyorum son hedefim 53-55 arasında yaşamak.herkese iyi rejimler
Allah yardimcin olsun canim zor bir durum :26:mutsuzken depresyondayken herşey daha bir zor oluyor.rejim yapmak da daha zor oluyor. benim de sürekli aile içi mutsuzluğum var. ama baktım beni kimse umursamıyor ,ben kendimi umursamaya karar verdim. kendimle çok barışık biri olmasam da kendime değer vermem gerektiğini farkettim.öyle başladım diyete. mutsuzluğun kölesi olmamaya çalışıyorum. aksi halde gece yemeleri bunalmaktan yemek derken kilolar birikiveriyor
demek ki sebep sensin kizDün işim yoktu,pc başında sayfa yenileyip durdum bi kişi yazmadı,bu gün bi dışarı çıkayım didim sayfalar birikmişşşş
Yeni arkiler gelmiş ,hoş gelmişşş
ben 25 yaşında biri 3 yaşında biri 14 aylık 2 çocuk annesiyim.antalyada oturuyorum sıcağın taaa göbeğinde.87 kiloyla başlayan maceramı 61e indirip tekraren 68e çıkınca fren yapmaya karar werdim yine buradayım burası harika biyer.tanıştığımızamemnun oldum....hepinizi sewiyorum kızlarrr...
gecmis olsun canim :26:slm kızlar cok hastayım daha yenı yenı kendıme gelıyom gecmısede bakamadım kusura bakmayın artık
kılo bıldırımı
başlangıç 69
gecen hafta 66
bu hafta 65
gıden 1 kılo
toplam gıden 4 kılo
bugün bulasik makinami bosaltirken geldin aklima canimSelam canım,
Allah kolaylık versin sana, ben bugün biraz rahatsızım da o yüzden gelemedim, kasık ağrılarım vardı da, dün doktora gittim dahiliye, 3 tane ilaç verdi, diş ağrım var bir yandan, o nedenle yani gelemedim, +700 gr.dayım bu hafta, listeye de girmeyeceğim canım, şimdiden eline sağlık.
Tüm kızlara da,veremeyenler, verenlere de
Herkese iyi günler.
hayirlisi olsun canimmmanaa yeniler katılmış biz eskidik galbahoşgeldiniz.
hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?