dostinexe neyki canim :26: bazi haplar kilo aldiriyor yani istah aciyor doktorum söylemisdi
Okadar kiloyu vermişin şimdi pes etmek olmaz yolarım saçını başınıçok moralim bozuk kızlar..yiyip duruyorum kendime hakim olamıyorum..werdiğimi geri aldım..geçmiş yorumlarıda okumadım çıkcam zaten kilo werenleri tebrik ediyorum..haftaya ne olurum bilmiyorum ama korkuyorum..öpüldünüz..bendende bişey olmaz..ben 55 i hiç göremicem...
iyi gene vermişin o kaa böreğe rağmenefendimşimdi .bu hafta kilomçok değişkendi.salı sabahı 73.3 tüm.salıdan sonra şımardımheralde kısırlar tatlılar derken.ertesi sabah tartıldığımda 2kilo fazlaydım.bu sabahta yerimde saymışım gramgarm veriom
başlangıç:76,5
hedef:65
geçen hafta:74,3
bu hafta:74
bu hafta giden:300 gr
toplam giden:2,5
olur olur bende ölüyodum aşk acısından ama allah bana öyle bi insan gönderdiki iyiki olmamış ötekiyle diyorum hergün şükrediyorum inan sende diyceksin iyiki olmamış die günün birindeTatlım bizim öyle çocukluklarımız yoktu ya, ikimizde aklı başında insanlardık ama gerçekten çok farklıydık ve sürekli kavga etmeye başladık, ikimiz de idare edemedik birbirimizi ve diyorum ya ağlaşarak ayrıldık ama işte, geri dönüş yok artık napalım...
Sorun evlenmek değil benim için ben onunla yapmadıktan sonra artık hiçkimseden bir beklentim yok , hiçbirşey istemiyorum , tekrar aşık olmam lazım, o da olur mu bilmem
bencede iyi ben en az kesin +2 diyodum3 pastadan sonra keklerden sonra iyi canim
yok kız ellerin dert görmesinmerhaba canlarım, noluyo sıze.. verenlerı tebrık ederım de bu alanlar nedır yanı.. ben yokum diye abandınız mı cısslara.. tamam yıyın ben de cıss yapıom da ama ertesı gun duruom.. maşallah aldınız gıdıonuz; YOLARIM!! bilginize
Selamlar herkese..tum gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz Allah razı olsun...kuzumun kanında agir enfeksiyon cikti atesimiz 40,5 oldu havale geçirmek üzereyken hastaneye zor yetiştirdikiğne ile antibiyotik tedavisine basladik sükürler olsun ki bugun düştü atesimiz,allahım kimseye vermesin...ömrümüzden omur gitti..ben bildirimi yapayım.bu hafta nerdeyse hic bisey yemedim ben,yiyemedim yavrum ateşler icinde yanarken...
Başlangıç :82,7
Gecen hafta:73,2
Bu hafta:71,8
Hedef:65
Giden:1,4 kilo
Arkadaslar eger zahmet olmazsa benim bildirimimi iletirmisiniz abababaya...daha sik gelmek istiyorum buraya ama çocuklarla cok zor..tum kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum...hepimiz gonlumuzdeki kilolara gelelim insallah...hepinizi operim...
çok geçmiş olsun kızlarben iletirim canım.. bızım de dun atesımız 38 di.. 4 tane aşı oldu, yavrucak mahvoldu yaa.. hala atesı varmış annem basında ben işteyım.. erken kacıp gıtcem ogluma..
ne demek hoşgeldin
biz burda cuma günleri tartılıyoruz,birbirimize destek olup menü paylaşımları yapıyoruz,
menü şöyle bildiricen
sabah
ara
öğle
ara
akşam ara diye
akşam 7 den sonra mümkün olduğunca bişey yemiyoruz,yeşilçey bol su tüketiyoruzbu arada kaç kilosun canım
kilo bildirimini ise şöyle yapıcan
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
gelen-giden
hedef
inşallah sağlklı güzel kilolar veririz hep birlikte
hosgeldin canim
bu gün bildirim günümüz
yedikerinide paylasirsan yardimci oluruz
Hoşgeldin tatlım , gel tabi bu aralar grup saldı biraz ama arada oluyor öyle
hosgeldin canim aramiza
gel tabi hoş geldin
kız öle ezik gibikonuşmöa biz dopiçiz ama istediğimiz aman kilo verebiliriz.sakın morelini bozma hoşgeldin.
az önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı
bende umutluydum ama ben yapamıyormuşum demek ki!nefret ediyorum kendimden
Niye böyle oldu ki senden çok umutluydum ben yine ?
Çok özel değilse anlat tatlım ne oldu, yiyerek kendini çok daha fazla üzersin
Gel len buraya a aaaa
Bi anlat ne oldu kuşum bi anlat yaaa
bende umutluydum ama ben yapamıyormuşum demek ki!nefret ediyorum kendimden
çocuklar kaynanam off bunalımdayım..çocuklarım daha küçük onlarla zor başa çıkıyorum..kaynım askerden geldi kaynanamda hergün misafir..ewimin işini zor yetiştiriyorum bide inip onlarla uğraşıyorum.kayınwalidem acaib titiz..titizlik değilde hastalık desemdaha yeri olur.kadın biyere gitsek birinin üzerinde saç teni görse oturup tanımadığı kadının üstünden topluyor..ay her neyse çocuk onu yapcak bunu yapcak diye bi yandan diken üzerindeyim..yoruldum..neler çektim duyan olsa ağlar..strese girince yemeye weriyorum kendimi ..şuan bile antep fıstığı artı fanta içiyorum bunu yazarken bile.hemde büyük bir hırsla yiyorum...ağladım bugün yapabilirdim..beni motiwe edin ne olur..eğer motiwe olursam bu hafta 62 bile olacağıma inanıyorum.buraya sürekli girersem weriyorum bu hafta giremedim mağlüm kayınwalidenin misafirlerinden dolayı..hedefide 58e indireceğim.38 beden elbisenin içine rahatça oluyorum we buda beni rahat olmaya itiyor...offffff offffffff
Bugün tv'de bir diyetisyen çok güzel bir şey söyledi. "Kiloyu mutlu insan verir, mutsuz insan veremez."
Hepimiz çeşitli sebeplerle mutsuz oluyoruz ama o mutsuzluğa teslim olduğumuz zaman büyük hatalar yapıyoruz. (Fıstık ve fanta gibi...) Bir anda olmuyor hiçbir şey. Bugüne kadarki kilolarını bir anda mı verdin, hayır. Bir dilim ekmekten, bir parça meyveden arttırıp da verdin. O fantalar da doğruca azalan yağları yine çoğaltmaya gidecek. Belki gözüne az geliyor ama azdan kar edip veriyoruz işte kiloları. Üstelik hem çileyi sen çekiyorsun, hem de kendine ceza veriyorsun.
Hareketli güzel bir şarkı aç kendine, büyük bir bardak da yeşil çay.
merhaba arkadaşlar, ben de bir müddettir diyet yapmaktayım.bu sayfayı aktif gördüm,sürekli yazı yazanlar var.bu çok moral verici,zaten ihtiyacım olan bu.o yüzden aranıza katıldım.ben 76 kiloyla başladım diyete öncesinde 83 tüm,şu anda 63,7 yim. haziranın ortasına kadar 60 olmak istiyorum son hedefim 53-55 arasında yaşamak.herkese iyi rejimler
hoşbulduk :) çok teşekkür ederim:) nasıl gidiyor rejimleriniz .umarım iyidir her şeyhoşgeldin canım...
haklısın canım..ben normalde asitli içecekler tüketmiyorum pekte sewmiyorum..ama hırs yaptım üzüldükçe yiyor içiyorum..kafayı yicem..sabahları canlı bi müzik açık ew temizleyince falan zayıflamak istiyorum daha formda oluyorum.ama şimdi niye niye niyeeee....
iyiydi bende bu hafta yedim durdum o yüzden hüsran we burukluk war canım.sen ben gibi yapıp kendini sakın ha bırakma..sonrahoşbulduk :) çok teşekkür ederim:) nasıl gidiyor rejimleriniz .umarım iyidir her şey
Bilerek yapıyor adi yiyecekler. Kanına girip tekrar sana hakim olmaya çalışıyorlar. Ama onlara geçit vermek yok.
Sevdiğim bir motivasyon cümlesini sana uyarlıyorum şimdi:
"Bir bardak fantadan emir almayı kabul etmeyecek kadar büyüdün."
iyiydi bende bu hafta yedim durdum o yüzden hüsran we burukluk war canım.sen ben gibi yapıp kendini sakın ha bırakma..sonrahoşbulduk :) çok teşekkür ederim:) nasıl gidiyor rejimleriniz .umarım iyidir her şey
Bilerek yapıyor adi yiyecekler. Kanına girip tekrar sana hakim olmaya çalışıyorlar. Ama onlara geçit vermek yok.
Sevdiğim bir motivasyon cümlesini sana uyarlıyorum şimdi:
"Bir bardak fantadan emir almayı kabul etmeyecek kadar büyüdün."
mutsuzken depresyondayken herşey daha bir zor oluyor.rejim yapmak da daha zor oluyor. benim de sürekli aile içi mutsuzluğum var. ama baktım beni kimse umursamıyor ,ben kendimi umursamaya karar verdim. kendimle çok barışık biri olmasam da kendime değer vermem gerektiğini farkettim.öyle başladım diyete. mutsuzluğun kölesi olmamaya çalışıyorum. aksi halde gece yemeleri bunalmaktan yemek derken kilolar birikiveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?