70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Okadar kiloyu vermişin şimdi pes etmek olmaz yolarım saçını başını
iyi gene vermişin o kaa böreğe rağmen
olur olur bende ölüyodum aşk acısından ama allah bana öyle bi insan gönderdiki iyiki olmamış ötekiyle diyorum hergün şükrediyorum inan sende diyceksin iyiki olmamış die günün birinde
3 pastadan sonra keklerden sonra iyi canim
bencede iyi ben en az kesin +2 diyodum
yok kız ellerin dert görmesin

ben iletirim canım.. bızım de dun atesımız 38 di.. 4 tane aşı oldu, yavrucak mahvoldu yaa.. hala atesı varmış annem basında ben işteyım.. erken kacıp gıtcem ogluma..
çok geçmiş olsun kızlar

az önce merdivenden inerken popomun üstüne düştüm milletin içinde , converse kaydı

hosgeldin canim

bu gün bildirim günümüz

yedikerinide paylasirsan yardimci oluruz

Hoşgeldin tatlım , gel tabi bu aralar grup saldı biraz ama arada oluyor öyle

hosgeldin canim aramiza

gel tabi hoş geldin

kız öle ezik gibikonuşmöa biz dopiçiz ama istediğimiz aman kilo verebiliriz.sakın morelini bozma hoşgeldin.

Teşekkürler mesajlarınız için. :) Hoşbulduk.
Kısaca tanıtayım kendimi. Adım Funda, 26 yaşındayım, topiğe İstanbuldan katılıyorum.
Hayatımda çıktığım en yüksek rakam 88, indiğim en düşük rakam da 68.
Bugün tartılıyormuşsunuz, halihazırda sabah tartılmış bulunuyorum. (Bu aralar her sabah tartılıyorum zaten ) Açıklama yapayım, kilom: 79

Daha bir hafta önce 76 idim. Böyle manyak manyak oynamaya başladı bu aralar kilom, deli oluyorum. Hiçbir pantolonum artık olmuyor. 5 senedir çıktığım en yüksek kilodayım. Üstelik çevremde bir sürü rejim sabotecileriyle yaşıyorum.

Yılbaşından beri (takım o zaman dağıldı ve kilolar o zaman gelmeye başladı, 71 de bırakmıştım) pek düzenli binmediğim bir eliptik bisikletim var. Sizin gazınızla her gün binerim artık.

Yeme konusunda biraz ayarı kaçırdım. Dün bütün gün yemek yiyince tehlike çanlarının çok ciddi çaldığının farkına vardım. Destek olacak birileri olmadan olmuyor. İnternet-dışı hayatımda destek olan birilerim olmadığı için ben de yine buraya geldim. :)

Sadık bir kilo vericiyimdir. Eski tempoma girdiğim gibi (ki burda çok uzun sürmez) menüm şahane olur, sporum eksik olmaz. Beslenme ve spor hakkında ya da sadece motive etmek için yazılar paylaşırım.

Bana yazarken adınızı ya da size nasıl hitap etmemi istediğinizi yazarsanız çok sevinirim kızlar. Bir de az da olsa kendinizden bahsedin, yaşınız, işiniz, medeni durumunuz falan filan. Ya da daha doğrusu hangi özelliklerinizden bahsetmek istiyorsanız bahsedin. :)

Sizin aranızda vereceğim tekrar fazlalıkları, çok mutlu olacağım, hep beraber olacağız.

Niye böyle oldu ki senden çok umutluydum ben yine ?
bende umutluydum ama ben yapamıyormuşum demek ki!nefret ediyorum kendimden

Çok özel değilse anlat tatlım ne oldu, yiyerek kendini çok daha fazla üzersin

Gel len buraya a aaaa
Bi anlat ne oldu kuşum bi anlat yaaa

çocuklar kaynanam off bunalımdayım..çocuklarım daha küçük onlarla zor başa çıkıyorum..kaynım askerden geldi kaynanamda hergün misafir..ewimin işini zor yetiştiriyorum bide inip onlarla uğraşıyorum.kayınwalidem acaib titiz..titizlik değilde hastalık desemdaha yeri olur.kadın biyere gitsek birinin üzerinde saç teni görse oturup tanımadığı kadının üstünden topluyor..ay her neyse çocuk onu yapcak bunu yapcak diye bi yandan diken üzerindeyim..yoruldum..neler çektim duyan olsa ağlar..strese girince yemeye weriyorum kendimi ..şuan bile antep fıstığı artı fanta içiyorum bunu yazarken bile.hemde büyük bir hırsla yiyorum...ağladım bugün yapabilirdim..beni motiwe edin ne olur..eğer motiwe olursam bu hafta 62 bile olacağıma inanıyorum.buraya sürekli girersem weriyorum bu hafta giremedim mağlüm kayınwalidenin misafirlerinden dolayı..hedefide 58e indireceğim.38 beden elbisenin içine rahatça oluyorum we buda beni rahat olmaya itiyor...offffff offffffff

kızlar yeliz kuvancının saç renginden kullanan varmı fotosunu yükleyemedim =((

Son düzenleme:
hanımlarrr,diyetimin 3. günündeyim ve hiç bozmadım :)))) çokk mutluyum,ben bile kendimden bu performansı beklemiyordum açıkçası :)))) inşallah sonuna kadar giderim de istediğim kiloya ulaşırım :))

Bugün tv'de bir diyetisyen çok güzel bir şey söyledi. "Kiloyu mutlu insan verir, mutsuz insan veremez."

Hepimiz çeşitli sebeplerle mutsuz oluyoruz ama o mutsuzluğa teslim olduğumuz zaman büyük hatalar yapıyoruz. (Fıstık ve fanta gibi...) Bir anda olmuyor hiçbir şey. Bugüne kadarki kilolarını bir anda mı verdin, hayır. Bir dilim ekmekten, bir parça meyveden arttırıp da verdin. O fantalar da doğruca azalan yağları yine çoğaltmaya gidecek. Belki gözüne az geliyor ama azdan kar edip veriyoruz işte kiloları. Üstelik hem çileyi sen çekiyorsun, hem de kendine ceza veriyorsun.

Hareketli güzel bir şarkı aç kendine, büyük bir bardak da yeşil çay.

merhaba arkadaşlar, ben de bir müddettir diyet yapmaktayım.bu sayfayı aktif gördüm,sürekli yazı yazanlar var.bu çok moral verici,zaten ihtiyacım olan bu.o yüzden aranıza katıldım.ben 76 kiloyla başladım diyete öncesinde 83 tüm,şu anda 63,7 yim. haziranın ortasına kadar 60 olmak istiyorum son hedefim 53-55 arasında yaşamak.herkese iyi rejimler

haklısın canım..ben normalde asitli içecekler tüketmiyorum pekte sewmiyorum..ama hırs yaptım üzüldükçe yiyor içiyorum..kafayı yicem..sabahları canlı bi müzik açık ew temizleyince falan zayıflamak istiyorum daha formda oluyorum.ama şimdi niye niye niyeeee....

hoşgeldin canım...

Bilerek yapıyor adi yiyecekler. Kanına girip tekrar sana hakim olmaya çalışıyorlar. Ama onlara geçit vermek yok.

Sevdiğim bir motivasyon cümlesini sana uyarlıyorum şimdi:

"Bir bardak fantadan emir almayı kabul etmeyecek kadar büyüdün."

Son düzenleme:
hoşbulduk :) çok teşekkür ederim:) nasıl gidiyor rejimleriniz .umarım iyidir her şey
iyiydi bende bu hafta yedim durdum o yüzden hüsran we burukluk war canım.sen ben gibi yapıp kendini sakın ha bırakma..sonra

hoşbulduk :) çok teşekkür ederim:) nasıl gidiyor rejimleriniz .umarım iyidir her şey
iyiydi bende bu hafta yedim durdum o yüzden hüsran we burukluk war canım.sen ben gibi yapıp kendini sakın ha bırakma..sonra

saol canımm sloganda güzelmiş

mutsuzken depresyondayken herşey daha bir zor oluyor.rejim yapmak da daha zor oluyor. benim de sürekli aile içi mutsuzluğum var. ama baktım beni kimse umursamıyor ,ben kendimi umursamaya karar verdim. kendimle çok barışık biri olmasam da kendime değer vermem gerektiğini farkettim.öyle başladım diyete. mutsuzluğun kölesi olmamaya çalışıyorum. aksi halde gece yemeleri bunalmaktan yemek derken kilolar birikiveriyor

Mutsuzluğun kölesi değilsin zaten gördüğüm kadarıyla. Öyle olsaydın herkesi bir tarafa koyup kendini önemsemeye başlamazdın.

Kimse kimseyi pek umursamıyor ya, bu bir gerçek. Herkes kendi çıkarına göre hareket ediyor. Biz kendimizi umursamazsak sonumuz kötü. Bir de burdaki yaş ortalamasını bilmiyorum ama yaş ilerledikçe de kilo vermek zorlaşıyor biliyorsunuz. Bugün 1 gram vermek için dünden daha çok uğraştınız, bunu unutmayın. Geciktirmek anca bize zarar verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…