70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1. tel görüşmesi
kociş : akşama ne yiyelim?
bhr : sen atıştır ben yemiycem bu akşam yemek
kociş : ok.

1 saat sonra 2. tel görüşmesi

kociş : aşkım evde yoğurt yok gelirken aılrmısın ?
BHR :neden canım
kociş: mantı pişircem de

e bacılar ben ne edeyim şimdi bu adamı

anam yazmışsın zaten gormuyom bacım hastalık kafayada vurdu heral
hayırlı olsun yenı için inş mutlu olursun
yıne aksamları gelırsın kız ben senı özlerım
valla hafatnın 2 günü sabah 10 akşam10 olacak eve gelmem 11 i bulur heral gelemesemde mutlaka her gece yazarım molaya çıktığımda burdaolurum özlerim sizi
yok bacım ben daha öncede çalıştım nası düzene gircem.şimdievliyim ev işide bakcak bana daha zorolcak.hazır yiyemem zaten et yemiyonm ki.nası dengelicem bilmiom valla ya.şu askerlik olmasa acele etmemiş için

Canım hayırlısı olsun inş iyidir şartları faalan ....
aman işte hep aynı mağaza şartları ne olabilir ki bi kere baştan saatleri kötü avm lerin şimdibide yaz saatine döncekmiş hafta sonları 11 kapanış olcakmış.böle oluncakovasım gelio herkesi bu insanlar ne bencil.ben bilkinçli bir müşteri olarak gece 11de gitmem protesto ederimorda çalışan insanlarında evi var.bazıları istiyor ki çalışanlar yemesin içmesin hep orda olsun biz gezelim elimizde torbayla of gene o psikolojiye girdim şimdiden
bence sende mantı ye

bende özel sektörde çalışıyorum mağazacılık zor evliysen dahada zor ev li bi bayan için kendine zaman ayıramıyosun evinede bi gün iznin kalıyo dinlencenmi gezcenmi ev işimi yapçan şaşırıyosun birini yapsan biri kalıyo ama ne edecen mecbur hayırlısı olsun canım.. evden götürürsün yemek işinide yada ev yemekleri yapan yerler varsa yakında sebze yersin ben öle yapıyorum.. azcık yerim bende mantı ne edeyim

tıp okuyorum canım ben. önce burayı kazanıcam diye,sonra da okuyacam diye yedim de yedim (( ne saçma,bakıyorum da şimdi,hayatımın en güzel yıllarını kilolu geçirdim

henüz universitedeysen hayatının en güzel yılları daha bitmedi demektir. canını hiç sıkma şu an çok güzel zamanlar geçiriyorsun aslında yaş geçince anlıyor insan.kilonu da ver harika olur herşey. moralini bozma lutfen sevgiler xx

çok teşekkür ederim :)

tıp okuyorum canım ben. önce burayı kazanıcam diye,sonra da okuyacam diye yedim de yedim (( ne saçma,bakıyorum da şimdi,hayatımın en güzel yıllarını kilolu geçirdim

hangi üniversitedesin canım??

çok geçmiş olsun canım hayırdır ne dedi kasık ağrın için :26:
idrar yolu enfeksiyonu filan mı olmuşsun :26:
listeye gir istersen nolcak ki haftaya verirsin bu hafta çok artı var zaten
alayım mı seni de listeye? öncekş haftalara göre ayarlarım ben bildirimini :26:

işe girmene sevindim canım eşin askere gidince sıkılmamış olursun..
gene gelirsin boş oldukça hem telefondan da girersin canını sıkma
hayırlı olsun yeni işin

avm şartlarında ev hanımı yemek yapan bulucamı sanmıyorum.of of valla yük bindi şimdiden üstüme.

saol canım of valla şimdiden stres oldum biyandanda evde oturmak istemiom sıkılıyom nası yetişicem herşeye bilmiyorum

kusura bakma canım hoşgeldin.nickini okurken kendimce saçmaladım gene 2 saattir ona gülüyorum.memelişömine okudum beniş bulmak yaramadı bana

saol canım of valla şimdiden stres oldum biyandanda evde oturmak istemiom sıkılıyom nası yetişicem herşeye bilmiyorum

tek başınasın canım çok ev işin de olmaz ki.. istemezsen eşin dönünce bırakırsın zaten oyalanma olsun sana bu sırada bu iş
kilo vermeye gelince de dikkat etmezsen evde de geri alırdın zaten.. işte de aynısı geçerli merak etme dikkat ettiğin sürece hiçbir şey olmaz

işte dikkat edeceğimden emin değilim

Kızlar merhaba ben de yaklaşık 6 ay öncesine kadar buraya takılıyordum yaklaşık 6 kilo kadar da vermiştim.insan gerçekten motive oluyor.ama gel gör ki siteyi bırakınca verilen 6 kilonun 3 ü geri alındı...şimdi tekrar buradayım kilom 70.6 boyum 1.67 hedefim 3 ay içerisinde 60 kilo olmak

işte dikkat edeceğimden emin değilim

edersin canım merak etme akşamları gaz veririz biz sana

hoşgeldin canım burdan ayrılınca illa ki alınıyor koruyan pek görmedim ben
3 ayda 10 kilo gayet iyi yapabilirsin

edersin canım merak etme akşamları gaz veririz biz sana

hoşgeldin canım burdan ayrılınca illa ki alınıyor koruyan pek görmedim ben
3 ayda 10 kilo gayet iyi yapabilirsin
he o olur bak
kızlar cok hastayım ya :2::2::2: ölecem heralde

ah bacım kınalı kuzum benimhasta olmuş lelelelelelel özledimben onu kız neden hasta oldun bu kaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…