- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
aç bacım ellerini fırlatıyorum.sende öle aşagıda durma ben şimdi durduk yere sana laf atarsam dım sapığa çıkar sonra suziye yaptığım gibi gurbetle kaç gündür gözrüşemiyoz özlem gideriyoz
kız bız sana laf atmıcaz sen laf atıp gırcen araya
evet herşey bizim üzerimizde . erkeklerde bahane bol. boyun sırt ve bel üçlümde fıtık var. hapşırsam kotu oluyorum ama çocuk benim kucağımda.arabası çantası indir kaldır bende.koca sadece cocuk arabasını sürüyor.belki de son gunlerde kaçırdığım halde 100 gr vermişim sebebi bu halim olsa gerek.kızlar bana bir çare bulun benim iştahım hiç yoktu ama birden açıldı.adet de dün bitti. iştah kesici bildiğiniz ne var???
Pazar çalışmak iğreeennnççç
hergün çalışmak iğrenç bak bana çabucaktan emekli oldum
of o daha kötü bence kadınlara çalışırken resmi regl tatili vermelilerevlenim bende olcam zaten kalmaya niyetim yok bıktım artık bi de regl oldum çok ağır geçiyo ilk günü bayılcam şimdi az kaldo
geçmişl olsun canım bende cozuttum yanlız değilsingünaydın çıtırlaaar
ben size kötü haberim var ama çok kötü değil
:26:
dünbiaz rahatsızlaştım.hatta fenalaştım.ikindi vaktimiydi emin değilim başdönmesi oldu ama acayip elim ayağım titredi .
sorun aslında yemek vaktim geçti iki öğünümde geçikti moralimde bozuktu üzüntü üzüntü en sonunda yine bana oldu zarar verenlere hiç bişey olmuyo zaten
dün diyet falan kalmadı maalesef eşim dışardanyemek söledi.,yiyincede kendime geldim
bu sabahta pazar olduğu için aile kahvaltısı yaptık ailecek çünkü eşim buaralar hiçsağlıklı beslenmiyo illa ağzına tıkıcam.anlicağınız 2bebeğim var.abartmadan bende cıss lardan yedim.yeşil çayımı içtim
bakalım akşama inş toparlarım ne dersiniz?
ben bi geçmişe gidiyim oğluşunda buharını takıyım geliyorum
of o daha kötü bence kadınlara çalışırken resmi regl tatili vermeliler
hande bende diyom niye kulaklarim cinlayip duruyoroslew rosewind funda bütün kizlar günaydin
kız sabahtan yazı koy oraya suziye rezerve diyebak ben geliyom gurbet gidiyokizlar ben bi akhvalti yapayim sonra benimki gecmese ben kapacam bilgisayari :112:
çalışma kaç hadi benim gibivala çok fena oldum bi de üşüme tuttu of hiç çalışmak istemiyorum
hande bende diyom niye kulaklarim cinlayip duruyoroslew rosewind funda bütün kizlar günaydin
ah canımazim sabır meselesi..ben 25 kilo wrdim 5 ayda..gel gör ki!şimdinasıl wermişim diyorum..yapabilirim.ben neleriyemekten wazgeçtim zamanında..ahh kafam ahh..1 ay sabretsem neler başaracağımda..şu mide yok mu?o koca mide....gelde dayan..:18::18::18::18:
kız sabahtan yazı koy oraya suziye rezerve diye
çalışma kaç hadi benim gibi
he bacımdedikodunu yaptım az önce
ay suzim ya sölyedim iste bi kac ksiye tutamiyomki cenemikime söyledinki :26: söyleme bidaha ozaman aslinda hakket öyle oluyor verince bende bi havalara giriyorum1 hafta yiycemi 1 güne sigdirabiliyorum
kiz balli seyine bak sana
iyigeceler tatlim
ayakda uyucam ben kacayim bekledim bekledim birsey yazmadin acik birakip da mi yattin süküfeiyi geceler
Slm kızlar,
Kilo veren herkese tekrardan tebrikler.
Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkür ederim. Ababa listeyi yaptın mı bilmiyorum, yapmadıysan, nasıl istersen sana bırakıyorum, yaptıysan da eline sağlık canım. Kendinize iyi bakın kızlar. Bir süre gelmezsem merak etmeyin beni, sadece belki ara vermeliyim:26:
canim gercekden isin zorNereden başlasam hangi birini anlatsam ki, çook dertliyim.
İşten yoruldum 1.sebep 17 senedir çalışıyorum, bir tek pazar günümüz var, yılda sadece 10 gün izinimiz var, maaşlar düşük.
2-çocuklar yoruyor beni, 2 kardeş arasındaki çatışmalar, büyük kızımın sorumsuzluğu, ders çalışmaması, ufak kızın derslerini her gün benim yaptırmam,
eve git koştur yemek yap-bulaşık yıka-ders çalıştır-market gör-pazar gör-evin bütçesini ayarla, ödemeleri yap............
say say bitmez yoruldum artık, ha bu arada eşin ne yapıyor diceksiniz ki,
O sadece çalışıyor evet çalışıyor, her ne kadar maaşını tam olarak vermeseler de, full time işinin peşinde koşturmakta, çocuklar hasta olur ben götürürüm, toplantıları olur ben giderim, gerçekten ama gerçekten çok yorgunum, işten bile çıkmayı düşünüyorum ama eşim aldığı maaş sadece ve sadece 900 TL.
İşte bu kadar kızlar, açıkçası moralmen çöküntülerdeyim, yorgunum, bıkkınım............
:26: :26:yorum yok----------
hosgeldiinmrb bayanlar benide aranıza alırmısınızz okudukça heyecanlanıp başlıyorum diyete ama açkalıp kilo veremeyince pes ediyorum çok sıkı olmamakla beraber iki haftadır yedikerimi kontrol etmeye çalışıyorum 76,3 ile başladım bugün 74 kiloyum ama görüntüde şişiyorum anlamadım ve kabızım bana yardım edin
ballllllllı ya bende istiyorruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm
waffle istiyom
baklava istiyom
föndü istiyom resmini gördümde
ımm bide peynrli istiym bizim oranın tatlısı
ben mantıyı yedim
senin kariyer kisa sürdü kizah vah bacımlarım şu ayaklarımı nirlere koysam bilemedim.kariyer hayatım öğleye kadar sürdü.gittiğim yerin dışına bakıp aldanmamak lazımmış berbet bir yer.haftalık 65 saate yakın çalışıp ayakta duracam üstüne birde 900 lira para alacam.hangi adalet bu.ben hiç hayatımda böle berbat bir çalışma ortamı görmedim.12 saat çalışacan sadece yarım saat yemeğe çıkacan.zaten yukarı yemek için çıkıp sıra beklerken geçiyor zaman.bende yalan attım öğleye dogru dedim aradılar eşim hastalanmış ben gidiyom. yarında gitmeyeceğim
kizz ben senle konusmuyoomsuzi ballı bacılarım gurbet ellerde hasretiniz koydu döndüm geri işyeri beni erken emekli etti
bende 72 ye dogru gidiyooommsabahtan beri dolanıp duruyorum bişeyde yazmıyorum moral bozukluğundan..65buçuk oldum offf offffffff
suzi ya nasil yapiyon onu ay ben bu teknolojiden hic anlamiyomkiz gurbet gitme kiz alintilarimi word e kaydetim
hosgeldiinHerkese merhaba 38 yaşındayım. 163 cm boyundayım 75 kiloyum. Kurduğunuz gruplardan birinde yer almak ve her cuma sizler gibi yarışarak kilo vermek istiyorum. Dediğim gibi bende accık şişmanım ve kilo vererek hedeflediğim 56 kiloya inmek istiyorummmmmmmmm. Hemde çoookkkkkkkkkk. Beni de alın grubunuza noluurr ama!
yinede gurbete yetisemedim ya
oyy canimmOğlumun dişi patladııııı :))))
hosgeldiinslm bende geldim aranıza alırmısinız
Şubatta dr'a gitmiştim 87 geldim orda o diyete 2hafta uydum hızla 3.5 kilo verdim sonra uyamadim ama az yemeye başladım zira hiç doymuyorum 2tepeleme tabak yerdim şimdi yarım yiyom doymuyorum ama kendime engel olmaya çalışıyorum bide abur cuburu bıraktım 2 çocuk var biri 3yaşında 1aydır tuvalet eğitimindeyiz sinirler yıpranmış durumda diğeri 1yaşında peşinde pervaneyim 25aralık'ta bel fıtığı ameliyatı oldum fazla yüklenemiyorum egzersiz filan yapamıyorum şuan 77 kiloyum inşallah doğum günüme kadar 26 haziran 70 olmak hayalim ama çoook acıkiyorum bilmem ne yapıcam
neye üzüldün canim :26:günaydın çıtırlaaar
ben size kötü haberim var ama çok kötü değil
:26:
dünbiaz rahatsızlaştım.hatta fenalaştım.ikindi vaktimiydi emin değilim başdönmesi oldu ama acayip elim ayağım titredi .
sorun aslında yemek vaktim geçti iki öğünümde geçikti moralimde bozuktu üzüntü üzüntü en sonunda yine bana oldu zarar verenlere hiç bişey olmuyo zaten
dün diyet falan kalmadı maalesef eşim dışardanyemek söledi.,yiyincede kendime geldim
bu sabahta pazar olduğu için aile kahvaltısı yaptık ailecek çünkü eşim buaralar hiçsağlıklı beslenmiyo illa ağzına tıkıcam.anlicağınız 2bebeğim var.abartmadan bende cıss lardan yedim.yeşil çayımı içtim
bakalım akşama inş toparlarım ne dersiniz?
ben bi geçmişe gidiyim oğluşunda buharını takıyım geliyorum
hellooo
ben geldiiimm
dün ondan önceki gün cozuttumda cozuttumm :26:
bu sabahta benim kocis git sen cis al gel onuda yuttumm
ay lütfen biri bana engel olsuuunn
yosa 72 ye dogru gidiyooomm:84:
eee siz nööörüyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?