Dünden beri dönen bir sanat esprisi var ama işte olduğum için her mesajı takip edemedim o yüzden konuya dahil olamadım kusura bakmayın.
İdli'e kahveyi sormuştum cevap gelmedi daha... Suzi de sormuştu. Suzi n'aptın kahveyi, başladın mı?
Ya şimdi 2 günde abartıyorum gibi gelecek ama şimdiden bile fark etti yine çatlaklarım. Vücudunda çatlak olan herkesi 2 hafta olsun kahve-limonu denemeye davet ediyorum kızlar. Çatlağın derinliğini azaltıyor ve yüzeyini normal deri gibi yapıyor. Dolayısıyla yanlardan da inceltiyor. Çare arayan varsa bir denesin, belki ona da faydalı olur.
ben o kahve ve limonu ilk kızım doğduktan sonra yapmıştımama cok fayda etmedi bende..belkide benimkiler çatlak değilde yarık oldukları içindir :) inşallah size faydası olur...
Benim hem geniş hem dar çatlaklarım var. Dar olanlarda daha çabuk görüyorsun tabi etkisini... Ama o yarık kıvamındaki çatlaklarımda da bayağı deri seviyesine yaklaşım var bende... Belki de inançla alakalı... Ben hep inanarak yaptım, o sayede de vücudumu etkilemiş olabilirim. :) Kaybolan ince çatlaklarım bile oldu. O kadar normal deri haline geldiler ki artık görünmüyorlar. Ama ben onların eski yerlerini bildiğim için orda olmadıklarını görüyorum. :)
Daha önceden denediğin için "bir daha dene" demeyeceğim sana... Ama belki burda yapıp fayda gören başkaları da olursa fikrin değişir, kim bilir?
merhaba canim ballinin dedigine katiliyorum canim öglen yemek daha güzel olurdun veya tavuk salata gibimeraba kızlar herkesin keyfi yerindedir inş. ben yoğun bir döneme girmiş bulunuyorum az stresliyim şu aralar. Allah yardımcımız olsun hepimizin ne diyim. neyse dün diyet namına pek cozutmadım sayılır. ama spor yapamadım onun yerine güzel bi temizlik yaptım. o da baya yorucu hani :)
sabah:
2 yumurtalı omlet
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay
öğle:
orta boy kırmızı elma
çerez
1 lokum
akşam:
1 tabak mercimek yemeği
(akşam çok erken yiyince gece çok acıktım biraz fıstık yedim inş bu fıstık lokum bana kötü geridönüşümler yapmaz ama şunu farkettim hep müthiş derecede tatlı çekiyor canım sinir bozucu)
günaydin canimgünaydın kızlar
kolay gelsin canimanaaaaammmm topik dolmaya başladı..ben çıkacamdiye herhalde bacım..olmaz böyle bak..ben üzülüyorm amaaaa..8den beri sizi bekliyorum yawww..iş güç beni bekler...
kiz hasan kimlokumkötü olmuş aman boşver bende dondarma yedim
günaydın canım
ay bu sabah kalktığımdan beri dilimde bir şarkı nerden dolandıysa rüyamda gördüm heralde şimdikoca gün söylerim.debreli hasan debreli hasanabbayı görsemde onunkini söylesem o daha kolay
günaydin canimGünaydın Çubuk krakerler
Herkese hayırlı haftalar bol eksiler olsun inşallah
listeyi cikardi ortayabak bacım bu saatte topik dolar amahafta içi 12 yekadar herkez dağılır.sonra bide öğleden sonra dolar 4 e kadar herkez dağılır.5buçuk6 gibigurbet gelir suzan gider.gerçi suzibugun gerçi çıkacaktı sanırım iştensonra bizde 6 buçuk 7 gibi çıkarız.8 8,5tan sonra gelnelde hafta içi ballı gelir.gurbet gelir.gurbetin koca yoksa geçekadar çene çalarlar.suzan bütün gece gelmekiçin pusuya yatzr.pc yi kapabilirse gelir o piyango artık. gecede genelde 12 buçuk dedinmi koğuş yatar.
bende isterim afyon lokumu :125:1 öğünlük yemek yapma isteği geliyor bana onu da akşam için kullanıyorum genelde :) ama dışarda bir çorba da içebilirdim tabi ya da salata dediğin gibi.
şimdi evden getirmişim o kadar afyon lokumu yiycem tabi mecbuur :)
tavuk döner iyi canim aksami niye unuttunHeee-eeeeeyt!
Günaydın ama hafif kızgın günaydın.
Bunlar nasıl mesajlar böyle?
Kilo alan alana?
Bu nasıl zayıflama topiği bakayım?
Nerde sizin motivasyonunuz?
Size bir şey diyeyim de birazcık hırs yapın.Aslında cumaya kadar tartılmayacaktım. Ama bugün bir yerde bir iş görüşmesine gideceğim o yüzden o koca 79 rakamının ağırlığını belki biraz olsun atarım diye tartıldım ve sonuç : 77.3
Cuma, cumartesi, pazar, toplam 3 günlük rejim ve sporun sonucu bu sevgili rejim yoldaşlarım. Hani bakayım nerde sizin giden kilolar? Hani benim bu hafta çekişeceğim birincilikte iddialı kişiler, hıııı?
Bu arada dünkü menüm:
Sabah
2 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
Meyve püresi (tarifini vereceğim, çok güzel bir tatlı oluyor)
Öğle
Tavuk döner (işteydim, imkansızlıktan böyle oldu, hazırlıksız gittim yine...)
Ara
Diyet bisküvi (1/2 paket altınbaşak)
Akşam
(Hatırlamıyorum) :26:
Şincikkkk... Gelelim meyve püresinin tafirine:
1 adet muz
2 çay bardağını dolduracak kadar çilek
1 kivi
2/3 su bardağı kadar süt
3 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi (tepeleme değil)
Bu malzemeleri derin bir kaba koyup mikserde parçalıyoruz ve püre haline getiriyoruz. Sonra da yiyoruz.Afiyet olsun.
Deneyin bence, içine şeker atmıyorum ama tatlı tatlı oluyor. :) Doğal ve nefis bir tatlı.
Bu arada bu karışım yukarıdaki haliyle aşağı yukarı 350 kalori yapıyor. Hepsini bir kerede yerseniz ana öğün kadar kalori almış olursunuz, ona göre... :)
gel suzim gell
heykelli bahce var hah o benim iste ona dogru gel
maymunrezil olmustum suzim
hadi kolay gelsinkızlar ben sanat müzesine gidiyorum.ballı sende bantı hazırla akşamkonuştuğumuzgibi canım bir şey çekerse sana tarif edecem ona göre yap sanatını benzet işte yanlız suzide olsungörüşürük akşamüstü kıslar
günaydin tatlimgunaydinlar fistiklar
suzinin dedigi gibi ne cene var ya sizde hiziniza yetisemiyom bugun haric gecmise gitmeye korktum
ac karinla bir kivi su
sabah kavaltimi
bir yumurta salatalik domates iki kasik yogurt
bir dilim ekmekle yaptim
oglene yarim tabak kuru fasulye iki kasik pilav yanina salata
aksamada kabak alabilirsem zeytinyagli kabak yapari yogurtla yerim
duN 76.6 OLMUSTUM bugun tartilmadim cumaya yeniden 75 olsam ne guzel olur
yok denemedim canim ya hem cene yapcam diyeDünden beri dönen bir sanat esprisi var ama işte olduğum için her mesajı takip edemedim o yüzden konuya dahil olamadım kusura bakmayın.
İdli'e kahveyi sormuştum cevap gelmedi daha... Suzi de sormuştu. Suzi n'aptın kahveyi, başladın mı?
Ya şimdi 2 günde abartıyorum gibi gelecek ama şimdiden bile fark etti yine çatlaklarım. Vücudunda çatlak olan herkesi 2 hafta olsun kahve-limonu denemeye davet ediyorum kızlar. Çatlağın derinliğini azaltıyor ve yüzeyini normal deri gibi yapıyor. Dolayısıyla yanlardan da inceltiyor. Çare arayan varsa bir denesin, belki ona da faydalı olur.
suziii suziii... ben az önce senin resimlere baktım..canım süper gözüküyosun sen..fazlalık falan da gözükmüyor resimlerde...ben niye kaçamak yaptığını anladım senin...:) hatun rahat tabi..:)
yemek yiyincede daha mutsuz oluyosun ama unutma.bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek salça peynir
ara
form çay 2 salatalık
öğlen
kıymalı kabak yemeği 1.5 dilim ekmek yoğurt
ara
çay soda
akşam
kıymalı kabak yemeği 2 dilim ekmek cacık
ara
portakal suyu 1 tatlı kaşığı çokokrem
çok moralim bozuk kızlar saldırasım var herşeye iş yerinde problemli insanlar var geriliyorum çok geldim eve oturdum anneme anlattım ağladım bi yandan bi de regl olunca bugün çok ağır geçti hiç kalkamadım oturdum bütün gün çok çok çok kötü bigündü yemek istiyorum ama kendime yapamam bunu ondan uzak duruyorum
gunaydinlar fistiklar
suzinin dedigi gibi ne cene var ya sizde hiziniza yetisemiyom bugun haric gecmise gitmeye korktum
ac karinla bir kivi su
sabah kavaltimi
bir yumurta salatalik domates iki kasik yogurt
bir dilim ekmekle yaptim
oglene yarim tabak kuru fasulye iki kasik pilav yanina salata
aksamada kabak alabilirsem zeytinyagli kabak yapari yogurtla yerim
duN 76.6 OLMUSTUM bugun tartilmadim cumaya yeniden 75 olsam ne guzel olur
dimi dimi sen onlarin sacini basini yol olurmu :101:kızlar geçmişe hiç gidillmiyo len
balllıııııııı
handeeeeeee
valla eger yorum yapan arkadaş varsa bana kusura bakmayın geçmişe giden bidaha çıkamıyo.....
bugün temizlik yapmam lazm
dün diyetimi uygulayamadım
çok ama çok problemli bigündü
inş.bugün öle olmaz
temizlik yapmam lazm
bugün güzel başladım
kahvaltı (11:00)
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates
maydonoz
BUgün diyeimi uygulamak istiyorum bıktım artık bu göbekten.
adette olamadım 4gün geçti.şiştim iyice
kabızda oldum
suziiiii ne ediyon seni yalnız bırakmışlar
topiğimizin bukadar sanat meraklısı olduğunu bilmiyodum
geçmişi az okudum kopmuşsunuz yaa
neyse gelelim burda bulunma sebebimize
veeeee gidip 7otlu çayımı içim biazda su dikiyim tepeme
sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi
öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık
ara:1 elma 5 tane erik 1 form çay
akşam: peynirli salata
ara:2 elma 5 tane erik
2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?