70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben o kahve ve limonu ilk kızım doğduktan sonra yapmıştım ama cok fayda etmedi bende..belkide benimkiler çatlak değilde yarık oldukları içindir :) inşallah size faydası olur...

ben o kahve ve limonu ilk kızım doğduktan sonra yapmıştım ama cok fayda etmedi bende..belkide benimkiler çatlak değilde yarık oldukları içindir :) inşallah size faydası olur...

Benim hem geniş hem dar çatlaklarım var. Dar olanlarda daha çabuk görüyorsun tabi etkisini... Ama o yarık kıvamındaki çatlaklarımda da bayağı deri seviyesine yaklaşım var bende... Belki de inançla alakalı... Ben hep inanarak yaptım, o sayede de vücudumu etkilemiş olabilirim. :) Kaybolan ince çatlaklarım bile oldu. O kadar normal deri haline geldiler ki artık görünmüyorlar. Ama ben onların eski yerlerini bildiğim için orda olmadıklarını görüyorum. :)

Daha önceden denediğin için "bir daha dene" demeyeceğim sana... Ama belki burda yapıp fayda gören başkaları da olursa fikrin değişir, kim bilir?

hadi inşallah...keşke fikrimle alakalı olsa fundacım...ben bu konuya cok takmıştım hatta burda daha öncede sormuştum arkadaşlara...cok beyaz tenliyim ve çatlaklarım sedef gibi parlıyor artık...belki o zamanki kahve iyi değilmiş der yeniden yaparım sizi duyunca :))

merhaba canim ballinin dedigine katiliyorum canim öglen yemek daha güzel olurdun veya tavuk salata gibi tatli ihtiyacinada ya tarcinli süt ic yada yogurta tarcin kat ye canim fayda ediyor
günaydın kızlar
günaydin canim
anaaaaammmm topik dolmaya başladı..ben çıkacamdiye herhalde bacım..olmaz böyle bak..ben üzülüyorm amaaaa..8den beri sizi bekliyorum yawww..iş güç beni bekler...
kolay gelsin canim
kiz hasan kim
Günaydın Çubuk krakerler
Herkese hayırlı haftalar bol eksiler olsun inşallah
günaydin canim cubuk kraker diyor yirim seni
listeyi cikardi ortaya cuma günü ciktim bugün normal 4 e kadar listene ekleye bilirsin carsamba da 6ya kadar persembe tatil burda
bende isterim afyon lokumu :125:
tavuk döner iyi canim aksami niye unuttun meyve püresi icinde sagol canim günaydin
gel suzim gell
heykelli bahce var hah o benim iste ona dogru gel
maymun rezil olmustum suzim
dünküler aklima geldi durdu bütün gün gülüp durdum esim diyo durup durup ne gülüyon ikiye bi aksam yatarken bile güldüm ya bende öküzleri görmüsdüm gurbet gibi
hadi kolay gelsin cabuk gel nezaman gelcen gitmeden söyle kiz
günaydin tatlim hadi bakalim insallah
yok denemedim canim ya hem cene yapcam diye hemde cok yogunum bu aralar birde misafirler gelecek baslarsam sanada haber veririm sagol canim

suziii suziii... ben az önce senin resimlere baktım..canım süper gözüküyosun sen..fazlalık falan da gözükmüyor resimlerde...ben niye kaçamak yaptığını anladım senin...:) hatun rahat tabi..:)

suziii suziii... ben az önce senin resimlere baktım..canım süper gözüküyosun sen..fazlalık falan da gözükmüyor resimlerde...ben niye kaçamak yaptığını anladım senin...:) hatun rahat tabi..:)

ay sagol bebegim var canim üst bölgemde yaglar var ama güzelce kamuflas yapiyorum bacaklarim ince ama üstden sikayetciyim ben hem benim boy 160 var yada yok cocukdan sonra böyle kaldim gencken kilo derdim yokdun evlendikden sonra yukariya dogru cikti akli olan evlenmesin dermisim bende biraz zayiflim istedigimi giyeyim istiyorum tatlim

yemek yiyincede daha mutsuz oluyosun ama unutma.
listende güzel olmuş canm

ne güzel .

kızlar geçmişe hiç gidillmiyo len
balllıııııııı
handeeeeeee
valla eger yorum yapan arkadaş varsa bana kusura bakmayın geçmişe giden bidaha çıkamıyo.....
bugün temizlik yapmam lazm
dün diyetimi uygulayamadım
çok ama çok problemli bigündü
inş.bugün öle olmaz
temizlik yapmam lazm

bugün güzel başladım

kahvaltı (11:00)
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates
maydonoz

BUgün diyeimi uygulamak istiyorum bıktım artık bu göbekten.
adette olamadım 4gün geçti.şiştim iyice
kabızda oldum

suziiiii ne ediyon seni yalnız bırakmışlar
topiğimizin bukadar sanat meraklısı olduğunu bilmiyodum
geçmişi az okudum kopmuşsunuz yaa
neyse gelelim burda bulunma sebebimize
veeeee gidip 7otlu çayımı içim biazda su dikiyim tepeme

dimi dimi sen onlarin sacini basini yol olurmu :101:

he ya yanliz biraktilar 3lü komplo kuruyorlar bana ben geldim kactilar hep öyle yapiyorlar tüstüm ben onlara
bende yesil cay icecem birazdan molaya da gidecem

bende simdiye kadar yediklerimi yazayim
sabah: 1 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 5 cerry domates
1 dilim esmer ekmek 1 cay kasigi cilek receli :101:
ara: 3 cerry domates daha
öglen bilmiyom ama herhalde planimda tavuklu salata var
ara: yinemi cerry domates yesem icim disim domates olacak :111:
aksamada bilmiyom :26:

sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi

öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık

ara:1 elma 5 tane erik 1 form çay

akşam: peynirli salata

ara:2 elma 5 tane erik
2lt su

affiyet olsun canim hayirdir niye negatifsin :26: bu arada kizin nasil oldu disi ciktimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…