70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi

öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık

ara:1 elma 5 tane erik 4 kuru kayısı 1 form çay

akşam:1 dilim karpuz 3 dilim salam 2 kk peynir yarım biber yarım domates yarım salatalık 1 tane küçük dondurma

ara:sade kahve 2 kuru kayısı 2 kuru incir
2lt su

Fena değil. Akşam o kadar farklı gruplardan olmuş ki günün açlığı akşam bastırmış. Ya da negatiflik yemek olarak göstermiş kendini, bilemedim... Ama bu saatten sonra kaçırmazsan genel olarak iyi bir menü...

birisini bana geçmişi özet geçsin

balkaymakkkk :

yoğunluktan gelemiyorum
okulada gitmedim bugün
gözlerim fena şişmişti
alerjiymiş ve mikrop kapmış
elimi soksam sokarım valla o derece kaşınıyor mikrop kapmasa şaşardım

suzi senin kide çok kötü arkadaşmış menfaatçi biz gidip geldik ama aşırı değil ama ona göre aşırı samimi gibimişiz şuan kendi surat asıp görmezlikten geliyor kendi iyi niyetli olduğu için hep kaybedenlerden gibi görüyor kendini ben mesafeyi koyunca kendi düşmanmışız gibi bakıyor bende öyle şeyleri sevmek anlaşamazsam görüşmem yani nedense çok uzattı işin kötüsü ortak tanıdıklar var oturduğumuz yerde aynı yerde oturuyoruz keşke uzak olsam çok gıcık kaptım bizi takip ediyor halen ben fark etmiyorum sanki kıs kıs

boşver canım çok önemli birşey değildi zaten birşeyi kaçırmadın yaniballının kocasını konuşuyorduk maymunlu sanat müzesine götürmüşte bacımı
anam akşama bendede misafir var
hande ve balli Eki Görüntüle 703937

kacin bakim geri gelirsiniz nasil olsa kürkcü dükkanina ben size sorarim
kız dedimya fuara gidecem pikniğe diye dün gece sen tabi sanat şeyeettin onu karıştırdın bacım
kız napalımçene yapmayınca kalori yakılmıyor
dimi dimi sen onlarin sacini basini yol olurmu :101:

he ya yanliz biraktilar 3lü komplo kuruyorlar bana ben geldim kactilar hep öyle yapiyorlar tüstüm ben onlara
bende yesil cay icecem birazdan molaya da gidecem

sosyeteye bak tarla domatesi yemiyor vayananın cerry domatesini yiyor

beni böyle yanlis birakirsaniz böyle sacmaliklar geliyor aklima sizin sucunuz
seni boş bırakmışız bugun belli
zaten anca aday olur bizden vayanada manken standartları değişik galba
sen beni durmadan yanliz birak zaten ben senlen bidaha sanat yapmiycam
nolurrr yap kız sanat şeyet ballıylan
ben gelene kadar sakin dikkatli bakmaa
kapat gözünü
bu durumu düşünerekten bugun size fuardan uyku bandı aldım gözünüze takacanız oh mis bütün sanatlar pembeye dönüşecek kırmızıdan:103::103::103:
Sen nasılsın canım, işlerin falan?Bayaaa bir herkese maşallah yazıyon, topiğimizin yazar ablası seni ilan edelim barii, herkese de yetişmeye çalışıyorsun, çok alçakgönüllüsün.
ay evet öle
Çarşıya çıkıp çarşı pazar gezip, çeşit çeşit kıyafetler alasım var benim, ama 1 ay daha beklemeliyim, alışveriş yapmak için ama olsun bakmak bile hoşuma gidiyor.
bende bakmak hoşuma gidiyor sonra diyorum ki ben zayıflayacam masraf yapmıyayım vazgeçiyom
aaa modem çok önemlibir alet evde ekmek su gibi olmazsa olmaz hemen yaptır.sanat yapamazsın sonra

bacım sen onun çenesine bi sanat uygula bentla bana yaptığıun gibi bak bidaha konuşabiliyomu sonra şok pozisyonuna getirde adamlar lazım çünküm bize
ye bizde yedik kimbilir neler var midende şu anda

pekte birşey kaçırmadın.topikçek bu ara sanata meraka sardık.özellikle ballı pek bi hevesli.
suzi modem yaptırmaya gitti
gurbet hala hasta bugun hiç gelmemiş
fadime ablada dayanamış işten yine gelmiş ama sadece okuyucu olarak katılıyor.suziye alçak gönüllüsün die övgü yağdırdı.ballıda kıskandı
abbanın cuma sınavı varmış pek dolanamıyor burda birde ev bulmuş 1.kat bize sordu sonra bidaha gelmedi
genel olarak hepimiz gene kaçırdık.gurbet akşam makarna yemiş,ben dondurma yedim
birde her zmanki yeniler var fındık fıstıkonlarda bizimgibi vermeye çalışıyor
en kısa özet bu detaylar ballı gelsin o daha iyi bülür

Her zamanki yeniler...
Aha da niye ciddiye alınmadığımı buldum.
Kaçıp gideceğimi düşünüyonuz di miieee

Gitmicem
Gitmicem
Gitmicem işteeee

Ben de bülemediiim...

"Niye inatlaşıyon, çivi mi çakcan?" de mesela.

Bu nasıl 21: küsür saati? Hani nerde bu rejimciler?

ballııııııııııııı suzimmmmmmmmmmmm gurbettt kızzzzlarrrrrrrrr sizi soruyor rejimciler çıkın neriiiiii saklandınızyanlız kaldım ben annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeee

Menümü yazmamışım, yazayım

Sabah
1 tavuk but (sabah sabah )
1 dilim ekmek

Ara (Dışardaydım)
Yok

Öğle (Dışardaydım)
Yok

Ara
1 kase nesfit + süt

Akşam
1 kivi
10 çilek
1 muz (yine laf yiyeceğim )
10 erik
6 yemek kağını makarna

Sporumu da yaptım...

yok sana herşey serbest bundan sonra topiğide yiyebülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…