- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi
öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık
ara:1 elma 5 tane erik 4 kuru kayısı 1 form çay
akşam:1 dilim karpuz 3 dilim salam 2 kk peynir yarım biber yarım domates yarım salatalık 1 tane küçük dondurma
ara:sade kahve 2 kuru kayısı 2 kuru incir
2lt su
hadi be senide yolcam sende dahildin o sayfalara gördüüüüüümm
hayırdır suziiim domates le aranda ne var
regl mydin sen
yiyebülürsün ama domatesten zarar gelmez
ben senin çıkmanı bilirim
bak çıkmamışsın
suzi iyimisin yawyum:26:
bak hala çıkmamışsın
olsun canım akşama toparlarsın
canm bende sorucaktım neyin var die....bence hayatından çıkardığın insanları unutmak en iyisi..
bende bazı sebeplerle bazı kişileri sildim ama keşke daha önce yapsaydım..boşuna vakit geçirmişim o insanlarla
ne kadarda canımı yakmışlar....die bazen hatırlıyorum.kötü olmadan malesef olmuyo
koyduğun mesafeyi yıkıyosa kötü olup silmek şartoluyo bazen:26:
ben beklemiyorum artk .
kıyafeti bi beden küçük alıyorum içine sıgmak için mecbur kilo veriyorum
geçen kış kabanımı bir beden küçük aldım sıgmayınca mecbur verdim
geçmiş olsun ama kaç yaşında o
benm oğluşun Allahtan dili tam dönmüyo.yoksa hiç çekilmez:18::18::18:
eger öyle icden bazarlikci biriyse zaten senden uzak dursunbenim bi arkadasim vardin cocuklugumuz beraber gecti karsi komsunun kiziydin meger benim arkamdan neler söylemis fesatligi kizkancligi vardin ama annem hep derdin o kizdan uzak dur diye arkadasim diye birakmadim sonra duydum iste ben onu sevmem sadece kulaniyorum bana is buldu kulanmak icin iyi biri diye benim iyi niyetimi kulanmis anliycan dedim dogrumu söylediklerin yok dedi demedim dedi dedim bak o kisilerle karsilastiririm eger dogru degilse gel benim yüzüme tükür ama dogruysa yüzüne tükürürüm bilmis ol dedim evet dogru dedi ama kötü niyetle dememisdim falan filan sonra kalkti baskalarina suc bulmaya calisdi dedim herkes kendinden sorumlu arkadas diye yilan gezdiriyormussum demekki yanimda dedim cok canim acidi ama onu hayatimdan sildim dedigim gibi karsi komsumun kizi görüyorum ama görmemezlikden geliyorum yedigimiz ictimiz ayri gitmesdin evimi bile ona güvenerek teslim etmis bi insandim sonra kardeslerini falan araya soktu geri barismak icin aman benim icin o kisi gözümdende gönlümdende düsmüsdün
senin durumun farkli anladigim kadariyla arkadas olmadan hayatindan cikartman daha iyi olmus kocana yanasmaya kalktiysa birde o kadin uzak dur gitsin
boşver canım çok önemli birşey değildi zaten birşeyi kaçırmadın yaniDünden beri dönen bir sanat esprisi var ama işte olduğum için her mesajı takip edemedim o yüzden konuya dahil olamadım kusura bakmayın.
İdli'e kahveyi sormuştum cevap gelmedi daha... Suzi de sormuştu. Suzi n'aptın kahveyi, başladın mı?
Ya şimdi 2 günde abartıyorum gibi gelecek ama şimdiden bile fark etti yine çatlaklarım. Vücudunda çatlak olan herkesi 2 hafta olsun kahve-limonu denemeye davet ediyorum kızlar. Çatlağın derinliğini azaltıyor ve yüzeyini normal deri gibi yapıyor. Dolayısıyla yanlardan da inceltiyor. Çare arayan varsa bir denesin, belki ona da faydalı olur.
anam akşama bendede misafir varmerhaba canim ballinin dedigine katiliyorum canim öglen yemek daha güzel olurdun veya tavuk salata gibitatli ihtiyacinada ya tarcinli süt ic yada yogurta tarcin kat ye canim fayda ediyor
günaydin canim
kolay gelsin canim
kiz hasan kim
günaydin canimcubuk kraker diyor yirim seni
listeyi cikardi ortayacuma günü ciktim bugün normal 4 e kadar listene ekleye bilirsin carsamba da 6ya kadar persembe tatil burda
bende isterim afyon lokumu :125:
tavuk döner iyi canim aksami niye unuttunmeyve püresi icinde sagol canim günaydin
dünküler aklima geldi durdu bütün gün gülüp durdum esim diyo durup durup ne gülüyon ikiye bi aksam yatarken bile güldüm ya bende öküzleri görmüsdüm gurbet gibi
hadi kolay gelsincabuk gel nezaman gelcen gitmeden söyle kiz
günaydin tatlimhadi bakalim insallah
yok denemedim canim ya hem cene yapcam diyehemde cok yogunum bu aralar birde misafirler gelecek baslarsam sanada haber veririm sagol canim
kız dedimya fuara gidecem pikniğe diye dün gece sen tabi sanat şeyeettin onu karıştırdın bacımhande ve balli Eki Görüntüle 703937
kacin bakimgeri gelirsiniz nasil olsa kürkcü dükkanina ben size sorarim
kız napalımçene yapmayınca kalori yakılmıyorkızlar geçmişe hiç gidillmiyo len
balllıııııııı
handeeeeeee
valla eger yorum yapan arkadaş varsa bana kusura bakmayın geçmişe giden bidaha çıkamıyo.....
bugün temizlik yapmam lazm
dün diyetimi uygulayamadım
çok ama çok problemli bigündü
inş.bugün öle olmaz
temizlik yapmam lazm
bugün güzel başladım
kahvaltı (11:00)
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates
maydonoz
BUgün diyeimi uygulamak istiyorum bıktım artık bu göbekten.
adette olamadım 4gün geçti.şiştim iyice
kabızda oldum
dimi dimi sen onlarin sacini basini yol olurmu :101:
he ya yanliz biraktilar 3lü komplo kuruyorlar banaben geldim kactilar hep öyle yapiyorlar tüstüm ben onlara
bende yesil cay icecembirazdan molaya da gidecem
sosyeteye bak tarla domatesi yemiyor vayananın cerry domatesini yiyorbende simdiye kadar yediklerimi yazayim
sabah: 1 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 5 cerry domates
1 dilim esmer ekmek 1 cay kasigi cilek receli :101:
ara: 3 cerry domates daha
öglen bilmiyom ama herhalde planimda tavuklu salata var
ara: yinemi cerry domates yesemicim disim domates olacak :111:
aksamada bilmiyom :26:
beni böyle yanlis birakirsaniz böyle sacmaliklar geliyor aklima sizin sucunuz
zaten anca aday olur bizden vayanada manken standartları değişik galbacanim topikcim
ben sana söylim bu kizlar laylom gezip duruyorlar senide benide düsünmüyorlar
ne yeyip ictikleri belli degil
sence bu kizlar menken olabülümü :44:
bak kiymetimi bilherkes yokken ben seni yanliz birakmadim o yüzden beni menken adayi yababülüsün :89:
nolurrr yap kız sanat şeyet ballıylansen beni durmadan yanliz birak zatenben senlen bidaha sanat yapmiycam
bu durumu düşünerekten bugun size fuardan uyku bandı aldım gözünüze takacanız oh mis bütün sanatlar pembeye dönüşecek kırmızıdan:103::103::103:ben gelene kadar sakin dikkatli bakmaa
kapat gözünü
ay evet öleSen nasılsın canım, işlerin falan?Bayaaa bir herkese maşallah yazıyon, topiğimizin yazar ablası seni ilan edelim barii, herkese de yetişmeye çalışıyorsun, çok alçakgönüllüsün.
bende bakmak hoşuma gidiyor sonra diyorum ki ben zayıflayacam masraf yapmıyayım vazgeçiyomÇarşıya çıkıp çarşı pazar gezip, çeşit çeşit kıyafetler alasım var benim, ama 1 ay daha beklemeliyim, alışveriş yapmak için ama olsun bakmak bile hoşuma gidiyor.
aaa modem çok önemlibir alet evde ekmek su gibi olmazsa olmaz hemen yaptır.sanat yapamazsın sonraisarkadasi aradi bi cene var susmadi kusura bakma canimtakir takir sesler duydumu kime yaziyon sen diyo beni kontrol edecek güya öptüm fadimecim 10 dakikam kaldi cikacam babam gelecek beni almaya ordan telefoncuya gidecez modem bozuk onu degistircez öyle iste tatlim
kacamak yapmasak olurda fadimecim iste bazen nefsimize yeniliyoruz iste ama oda olacak cok büyük basari elde etmissin su bikac kiloyuda verirsin sen ben inaniyorumben kacim
bacım sen onun çenesine bi sanat uygula bentla bana yaptığıun gibi bak bidaha konuşabiliyomu sonra şok pozisyonuna getirde adamlar lazım çünküm bizeay benim kiz hasta oluyo galibaaa
yandimmm
koca kari gibi hasta oldumu cenesi düsüyo :96:
basim agryio :99:
midem bulaniyo:99:
cok kötüyüm ben:99:
bogazim aciyo:99:
agzimin ici cok pis :99:
burnum akiyo:99:
üsyom sanki:99:
yoksa atesimmi var:99:
burnum aciyo:99:
halim yok:99:
.
.
.
.
.:99::99::99::99::99:
abartmiyorum hic susmuyo yaaaaaaa :84::84::84::84:
ay bide halsizim diyobu kadar konusursan tabi halsiz kalirsiiiiiiiiiinnn
ay kime cekti bu bende cok cene yapmam ama
ye bizde yedik kimbilir neler var midende şu andaşuan acayip başım dönüyo ya bıktım artık bu baş dönmesinden
kızlar bide benm oğlum laptopun tuşlarını kopardı oyüzden harfler eksik k.bakmayın ok.....
kociş az evvel aradı akşama seni madoya götürüp tatlı ısarlıyım dio
elimde kalcak bu adam yaaaaaaa
bende şey dedim ıııımm
elbet diyeti bozarım o arada yerim dedim borcun olsun dedim
çok uyanığım demi
kimi kandırıyosam
birisini bana geçmişi özet geçsin
balkaymakkkk :
yoğunluktan gelemiyorum
okulada gitmedim bugün
gözlerim fena şişmişti
alerjiymiş ve mikrop kapmış
elimi soksam sokarım valla o derece kaşınıyor mikrop kapmasa şaşardım
canlarım
arkadaşım geldi bugün gelemem
ev işine cvp veren canlarım olmadı maalesef
kiralanmış 2 gün önce
nasip değilmiş başka bi eve bakıyorum artık
handeee bu da sana gelsin
ziynet sali ba ba baa - YouTube
pekte birşey kaçırmadın.topikçek bu ara sanata meraka sardık.özellikle ballı pek bi hevesli.
suzi modem yaptırmaya gitti
gurbet hala hasta bugun hiç gelmemiş
fadime ablada dayanamış işten yine gelmiş ama sadece okuyucu olarak katılıyor.suziye alçak gönüllüsün die övgü yağdırdı.ballıda kıskandı
abbanın cuma sınavı varmış pek dolanamıyor burda birde ev bulmuş 1.kat bize sordu sonra bidaha gelmedi
genel olarak hepimiz gene kaçırdık.gurbet akşam makarna yemiş,ben dondurma yedim
birde her zmanki yeniler var fındık fıstıkonlarda bizimgibi vermeye çalışıyor
en kısa özet bu detaylar ballı gelsin o daha iyi bülür
Her zamanki yeniler...
Aha da niye ciddiye alınmadığımı buldum.
Kaçıp gideceğimi düşünüyonuz di miieee
Gitmicem
Gitmicem
Gitmicem işteeee
ne desemki bülemedim
Ben de bülemediiim...
"Niye inatlaşıyon, çivi mi çakcan?" de mesela.
Bu nasıl 21: küsür saati? Hani nerde bu rejimciler?
ballııııııııııııı suzimmmmmmmmmmmm gurbettt kızzzzlarrrrrrrrr sizi soruyor rejimciler çıkın neriiiiii saklandınızyanlız kaldım ben annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeee
Beni görsen yalnız kalmazsın.
Küstüm ben, gidiyorum bugünlük...
Belki toplaşırsanız gelirim.
yok sana herşey serbest bundan sonraMenümü yazmamışım, yazayım
Sabah
1 tavuk but (sabah sabah)
1 dilim ekmek
Ara (Dışardaydım)
Yok
Öğle (Dışardaydım)
Yok
Ara
1 kase nesfit + süt
Akşam
1 kivi
10 çilek
1 muz (yine laf yiyeceğim)
10 erik
6 yemek kağını makarna
Sporumu da yaptım...
gittinmi :104::104::104::104::104::104::104::104::104:
yok sana herşey serbest bundan sonratopiğide yiyebülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?