70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu özet işi süper oluyorya
sağol canımmm
ballda ekler bişeyler

Her zamanki yeniler...
Aha da niye ciddiye alınmadığımı buldum.
Kaçıp gideceğimi düşünüyonuz di miieee

Gitmicem
Gitmicem
Gitmicem işteeee
gitme kız
bak biz burda çakılı kaldık

Canım baş dönmesi için doktora gittni mi, bende de vardı, vertigo varmış, ilaç verdi 2-3 ay kullanacakmışım, ihmal etme canım gitmediysen.
Gelmiş geçmiş olsun, benim ufak kızım da yeşillikli ortama gittik mi oluyor ya çok fena gözleri davul gibi şişiyor, kızarıyor, berbat oluyor, Allah şifa versin, ne zaman geçiyor?

Hayırlısı olsun canım, sıkma canını

Suziii gördüm seni canım, günaydınnnn? Akşam kaçamak yapmadın değil mi canım benim

3 senedir oluyor bende
hep dayanamayıp doktora gidip ilaç kullanınca geçti
geçen sene 2 ay sürdü
ama benim herzaman kaşınıyor
gözlerim zaten iri
kaşıdıkça şişiyor büyüyor pörtlüyor
dün insan içine çıkacak halde değildim

Allaha şükür iyidir,çocuklar iş koşturmacayla geçiyor işte,sen neler yapıyosun,pek takip edemiyorum ne zamandır
Benim de öyle canım, koşturmaca işte, kızlar da iyi, az önce hande özet geçmişti az yukarı bakarsan görürsün.

O daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?

bugün bölümce pikniğe gidicez. ama hava bozuk inşallah açar öğlen. neyse dünkü menüyü yazıyorum hemen.
sabah:
2 yumurtalı omlet
2 dilim ekmek
2 bardak çay
öğle:
tavuklu makarna
1 soda
akşam:
1 salatalık

geçmiş çok birikti bakamadım

Günaydınnnn

Kahvaltıda bol maydanozlu,biberli omlet yedim ve ekmek yemedim ,bu gün ve yarın ayran detoksu yapıcam

Son düzenleme:

canım akşam bir salatalık az değilmi acıkmadınmı:26:

ay şu tülün şahin gibiolsam boy tamamda totoş bozuyo işi
programınımı izliyordun?
benimde içim gitti boyda yok bende
O daha kötü canım ya, ne diyim geçmiş olsun, böyle toptan geçirecek bişey olsa da kullansan değil mi, her sene böyle çekecek misini?
çekecem sanırım canım
dün bide 1,5 saat sıra bekledim özel hastane ve tanıdık doktora aratmış olmama rağmen
nefret ediyorum doktora gitmekten
günaydın minecim,sen nasılsın

kilo sorunu ve sıcak olmasa iyiyim canım
sende ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…