70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nolsun canim ya buraya gelip kafa dagitiyorum iste yoksa ayni tas ayni hamam güzin ablami ayip olmasin kimseye diye nebileyim öyle bi huyum var iste fadimecim

canimya kiyamam islerin varsa oyalamayayim seni birazdan bende cikacam zaten

Çok fedakarsın işte canım, bu devirde böyle insanlar nerede, çoğu kişi bile burda geliyo, lap diye menü yazıp gidiyo, sen tek tek herkese vakit ayırıyorsun, iyiki varsıni iyiki tanışmışız senle ve burayla. Ben de 18 de çıkıyorum canım.

nolsun canim ya buraya gelip kafa dagitiyorum iste yoksa ayni tas ayni hamam güzin ablami ayip olmasin kimseye diye nebileyim öyle bi huyum var iste fadimecim

canimya kiyamam islerin varsa oyalamayayim seni birazdan bende cikacam zaten

İşlerim sakin bugün çok şükür canım. Her zaman da iş olmaz ki değil mi yani, arada mola da lazım insana

Çarşıya çıkıp çarşı pazar gezip, çeşit çeşit kıyafetler alasım var benim, ama 1 ay daha beklemeliyim, alışveriş yapmak için ama olsun bakmak bile hoşuma gidiyor.

iyi yapmissin canim sevinmisdir annende bende annem olmazsa cok zorluk cekerdim iyiki varlar dedigin gibi allah onlardan razi olsun basimizdan eksik etmesin
ay birde sen antalyadaydin canim ya burasi okada sicak degil bugün bile yagmur yagdi antalyanin rüzgari bile sicak sicak esiyor tatil icin güzelde yasamak icin zordur cidden

cok sagol fadimecim utandirdin beni bende iyiki gelmissim senlen diger kizlarlan tanismissim sizde benim icin cok degerlisiniz baya uzunmus hergün mü böyle canim ya :26:
İşlerim sakin bugün çok şükür canım. Her zaman da iş olmaz ki değil mi yani, arada mola da lazım insana
öyle fadimecim ay cok konusamam dedin ama negüzel sohbet edebildik seninlen canim arkadasim
Çarşıya çıkıp çarşı pazar gezip, çeşit çeşit kıyafetler alasım var benim, ama 1 ay daha beklemeliyim, alışveriş yapmak için ama olsun bakmak bile hoşuma gidiyor.
ay keske bende senin gibi verebilseydim canim ya az birsey kaldi sende ama nekadar az oldukca okadar da inatci oluyorlar hain kilolar dimi

Evet canım, neyse ki masa başı çalışıyoz da klimalı ortamda, çok etkilenmiyoruz, ama dışarı çıktın mı çok feci yani.

Evet canım hergün böyle, cumartesi de 14-15 e kadar canım.
Verirsin inşallah suzicim, ben de aslında 8 kg. var ama önemsemediğimden belki de, çok şükür en azından verdiklerimi de almadımya, 60 a da sabitlesem bir, ondan sonrası kolay da, 60 a da düşmedim.

tamam gel öpem seni :80:

püskütcüm bak senin kurdugun topige gözüm gibi bakiyorum aklin topikde kalmasin canimcim
arada gel cay kahve icelim sohbet edelim yazdigimi begenmissin bi laf atayim sana dedim öptüm canim

bunalima gircem kimse yok topikde ya :84::84::84::84::95::95::95:
ben geldiiimm

:102::102::102::80::80::80:

isarkadasi aradi bi cene var susmadi kusura bakma canim takir takir sesler duydumu kime yaziyon sen diyo beni kontrol edecek güya öptüm fadimecim 10 dakikam kaldi cikacam babam gelecek beni almaya ordan telefoncuya gidecez modem bozuk onu degistircez öyle iste tatlim
kacamak yapmasak olurda fadimecim iste bazen nefsimize yeniliyoruz iste ama oda olacak cok büyük basari elde etmissin su bikac kiloyuda verirsin sen ben inaniyorum ben kacim

Bir kıskançlık mı seziyorum ne, topiğimizin medarı iftiharı şen şakrak gacısı, neşesi, gel bakem buraya

sacimi süpürge ettim :99:
senin icin neler yaptim:99:
birgün benim icin böyle laf ettinmi :99:
yazik cok yazik :99:
öyle zaten öyleee :99:
ben sacimi süpürge edeyim:99:
sen git ona buna söylesin böylesin de :99:
bana gelincede tik yok :99:

Ben de seni öptüm canım, iyi akşamalar.

Ah canım canım kıyamam, karikatürist-komedyen-sümüklü böcekli gacısı canımmmmmmm

LEMAN SAM - KIYAMAM SANA - Dailymotion video

ay benim kiz hasta oluyo galibaaa

yandimmm

koca kari gibi hasta oldumu cenesi düsüyo :96:

basim agryio :99:
midem bulaniyo:99:
cok kötüyüm ben:99:
bogazim aciyo:99:
agzimin ici cok pis :99:
burnum akiyo:99:
üsyom sanki:99:
yoksa atesimmi var:99:
burnum aciyo:99:
halim yok:99:
.
.
.
.
.:99::99::99::99::99:

abartmiyorum hic susmuyo yaaaaaaa :84::84::84::84:
ay bide halsizim diyo bu kadar konusursan tabi halsiz kalirsiiiiiiiiiinnn
ay kime cekti bu bende cok cene yapmam ama

İyi yapmışsın. Ben olsam yolardım onu.

İnsanlara güven olmuyor işte. Boşuna demiyorlar "bu devirde babana bile güvenme" diye...

Bu arada ne hallere düşmüşün kız, sağdan yazmışsın.
Suzi senin yaş kaçtı bu arada, ayıptır sorması?

Hahaha! Aynı ben!
Ben de öyle oluyorum hasta olunca ve kenime bile çekilmez geliyorum. Ama insan söylendikçe rahatlıyor, sanki inledikçe ateşin düşüyor. Acıyorum hastayken çevremde olan insanlara, aslında çok kötü bir huy bu...

dimi dimi sen onlarin sacini basini yol olurmu :101:

he ya yanliz biraktilar 3lü komplo kuruyorlar bana ben geldim kactilar hep öyle yapiyorlar tüstüm ben onlara
bende yesil cay icecem birazdan molaya da gidecem
hadi be senide yolcam sende dahildin o sayfalara gördüüüüüümm

hayırdır suziiim domates le aranda ne var
regl mydin sen
yiyebülürsün ama domatesten zarar gelmez
bende molaya cikayim
ben senin çıkmanı bilirim
sagdan yaziyom​
bak çıkmamışsın

beni böyle yanlis birakirsaniz böyle sacmaliklar geliyor aklima sizin sucunuz
suzi iyimisin yawyum:26:
sagdan sagdan gideyim
bak hala çıkmamışsın

elma karnımı acıktırdııı öğlen arasına + 4 tane gün kurusu kayısı ekliyorum
olsun canım akşama toparlarsın
canm bende sorucaktım neyin var die....bence hayatından çıkardığın insanları unutmak en iyisi..
bende bazı sebeplerle bazı kişileri sildim ama keşke daha önce yapsaydım..boşuna vakit geçirmişim o insanlarla
ne kadarda canımı yakmışlar....die bazen hatırlıyorum.kötü olmadan malesef olmuyo
koyduğun mesafeyi yıkıyosa kötü olup silmek şartoluyo bazen:26:

ben beklemiyorum artk .
kıyafeti bi beden küçük alıyorum içine sıgmak için mecbur kilo veriyorum
geçen kış kabanımı bir beden küçük aldım sıgmayınca mecbur verdim

geçmiş olsun ama kaç yaşında o
benm oğluşun Allahtan dili tam dönmüyo.yoksa hiç çekilmez:18::18::18:

şuan acayip başım dönüyo ya bıktım artık bu baş dönmesinden
kızlar bide benm oğlum laptopun tuşlarını kopardı oyüzden harfler eksik k.bakmayın ok.....

kociş az evvel aradı akşama seni madoya götürüp tatlı ısarlıyım dio
elimde kalcak bu adam yaaaaaaa
bende şey dedim ıııımm
elbet diyeti bozarım o arada yerim dedim borcun olsun dedim
çok uyanığım demi
kimi kandırıyosam

Son düzenleme:

Bak çizelgen ne diyo:
vücut kitle indeksi = 24

Bu ne demek? : Bu işi bitirmeye az kalmış demek.
Değecek mi bir tatlıya? Hem bugün tatlı yedirmesine izin verirsin, yarın iskender yediririr ki ikisi de bir diğerinden iyi değil.

Bak bugün artık bitti sayılır. Salı-çarşamba-perşembe; 3 günün kaldı tartılmaya.
Değer mi?
Değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…