nolsun canim ya buraya gelip kafa dagitiyorum iste yoksa ayni tas ayni hamamgüzin ablami ayip olmasin kimseye diye nebileyim öyle bi huyum var iste fadimecim
canimya kiyamam islerin varsa oyalamayayim senibirazdan bende cikacam zaten
nolsun canim ya buraya gelip kafa dagitiyorum iste yoksa ayni tas ayni hamamgüzin ablami ayip olmasin kimseye diye nebileyim öyle bi huyum var iste fadimecim
canimya kiyamam islerin varsa oyalamayayim senibirazdan bende cikacam zaten
iyi yapmissin canim sevinmisdir annendeİyiyim canım çok şükür, aynen devam işte iş güç. Hafta sonu kayınvalidemlerdeydik, anneler günü hediyesini takdim ettim, sonracıma cumartesi yine annemi alışverişe çıkardım, ona da bir etek+bir penye aldım. Annem eskiden hep şalvar giyerdi, dedim ki anne, biryere gideceğin zaman etek giymeni istiyorum, giyer misin dedim, biraz tereddütlü de olsa tamam de, çıktık gezdik ona aldım hediyesini, güzeldi yani hafta sonum. Anneler işte ne kadar fedakar oluyorlar, 2 çocuğumu da annem büyüttü benim, birgüne birgün olsun benden hiçbişey istememiştir, maddi anlamda, haftasonu da yine ne gerek var diye diye zorla aldım, Allah onlardan razı olsun.
ay birde sen antalyadaydin canim yaYaz geldiya artık canım, ondandır belki, herkes kendini kırlara vurmuştur, piknik zamanı tam da, gerçi hafta içi ama:26::26: Bizim burda da birden çöktü sıcaklar, baharı yaşayamadık maalesef, öğle vakti dışarı çıkılacak gibi değil, klima çalıştırıyoruz.
cok sagol fadimecim utandirdin beniÇok fedakarsın işte canım, bu devirde böyle insanlar nerede, çoğu kişi bile burda geliyo, lap diye menü yazıp gidiyo, sen tek tek herkese vakit ayırıyorsun, iyiki varsıni iyiki tanışmışız senle ve burayla. Ben de 18 de çıkıyorum canım.
öyle fadimecim ay cok konusamam dedin ama negüzel sohbet edebildik seninlen canim arkadasimİşlerim sakin bugün çok şükür canım. Her zaman da iş olmaz ki değil mi yani, arada mola da lazım insana
ay keske bende senin gibi verebilseydim canim yaÇarşıya çıkıp çarşı pazar gezip, çeşit çeşit kıyafetler alasım var benim, ama 1 ay daha beklemeliyim, alışveriş yapmak için ama olsun bakmak bile hoşuma gidiyor.
Evet canım, neyse ki masa başı çalışıyoz da klimalı ortamda, çok etkilenmiyoruz, ama dışarı çıktın mı çok feci yani.iyi yapmissin canim sevinmisdir annendebende annem olmazsa cok zorluk cekerdim iyiki varlar dedigin gibi allah onlardan razi olsun basimizdan eksik etmesin
ay birde sen antalyadaydin canim yaburasi okada sicak degil bugün bile yagmur yagdi antalyanin rüzgari bile sicak sicak esiyor tatil icin güzelde yasamak icin zordur cidden
Evet canım hergün böyle, cumartesi de 14-15 e kadar canım.cok sagol fadimecim utandirdin benibende iyiki gelmissim senlen diger kizlarlan tanismissim sizde benim icin cok degerlisiniz baya uzunmus hergün mü böyle canim ya :26:
öyle fadimecim ay cok konusamam dedin ama negüzel sohbet edebildik seninlen canim arkadasim
ay keske bende senin gibi verebilseydim canim yaaz birsey kaldi sende ama nekadar az oldukca okadar da inatci oluyorlar hain kilolar dimi
tamamgel öpem seni :80:
püskütcümbak senin kurdugun topige gözüm gibi bakiyorum aklin topikde kalmasin canimcim
arada gel cay kahve icelim sohbet edelimyazdigimi begenmissin bi laf atayim sana dedim öptüm canim
ben geldiiimmbunalima gircem kimse yok topikde ya :84::84::84::84::95::95::95:
Çok fedakarsın işte canım, bu devirde böyle insanlar nerede, çoğu kişi bile burda geliyo, lap diye menü yazıp gidiyo, sen tek tek herkese vakit ayırıyorsun, iyiki varsıni iyiki tanışmışız senle ve burayla. Ben de 18 de çıkıyorum canım.
:102::102::102::80::80::80:
Bir kıskançlık mı seziyorum ne, topiğimizin medarı iftiharı şen şakrak gacısı, neşesi, gel bakem buraya
ben geldiiimm
Evet canım, neyse ki masa başı çalışıyoz da klimalı ortamda, çok etkilenmiyoruz, ama dışarı çıktın mı çok feci yani.
Evet canım hergün böyle, cumartesi de 14-15 e kadar canım.
Verirsin inşallah suzicim, ben de aslında 8 kg. var ama önemsemediğimden belki de, çok şükür en azından verdiklerimi de almadımya, 60 a da sabitlesem bir, ondan sonrası kolay da, 60 a da düşmedim.
Bir kıskançlık mı seziyorum ne, topiğimizin medarı iftiharı şen şakrak gacısı, neşesi, gel bakem buraya
Ben de seni öptüm canım, iyi akşamalar.isarkadasi aradi bi cene var susmadi kusura bakma canimtakir takir sesler duydumu kime yaziyon sen diyo beni kontrol edecek güya öptüm fadimecim 10 dakikam kaldi cikacam babam gelecek beni almaya ordan telefoncuya gidecez modem bozuk onu degistircez öyle iste tatlim
kacamak yapmasak olurda fadimecim iste bazen nefsimize yeniliyoruz iste ama oda olacak cok büyük basari elde etmissin su bikac kiloyuda verirsin sen ben inaniyorumben kacim
Ah canım canım kıyamam, karikatürist-komedyen-sümüklü böcekli gacısı canımmmmmmm
sacimi süpürge ettim :99:
senin icin neler yaptim:99:
birgün benim icin böyle laf ettinmi :99:
yazik cok yazik :99:
öyle zaten öyleee :99:
ben sacimi süpürge edeyim:99:
sen git ona buna söylesin böylesin de :99:
bana gelincede tik yok :99:
Ben de seni öptüm canım, iyi akşamalar.
Ah canım canım kıyamam, karikatürist-komedyen-sümüklü böcekli gacısı canımmmmmmm
LEMAN SAM - KIYAMAM SANA - Dailymotion video
evet canım 3 tanesi çıktı şimdi 4. diş huysuzlukları ne kadar zor dönemlermiş bizde ailemizden filan uzağız eşimden ve ailemden ilgi bekliyorum ama çok yanlız ve yorgun hissediyorum artık kendimi bulunduğumuz yerde hoşnut olmadığım bayan var demiştim size mesafe koyunca trip yapmaya başladı :)) umrumda değil ama kimse ile kötü olmak istemezdim ama az bir yüz versem haddini aşan insanların içindeyim eşimle samimiyet kurmaya çalışanları hayatımdan çıkartım kısacası ama şuan sanki birilerinin canı çok yanmış gibi davranıyor nedense ama çok hafifledim =))
eger öyle icden bazarlikci biriyse zaten senden uzak dursunbenim bi arkadasim vardin cocuklugumuz beraber gecti karsi komsunun kiziydin meger benim arkamdan neler söylemis fesatligi kizkancligi vardin ama annem hep derdin o kizdan uzak dur diye arkadasim diye birakmadim sonra duydum iste ben onu sevmem sadece kulaniyorum bana is buldu kulanmak icin iyi biri diye benim iyi niyetimi kulanmis anliycan dedim dogrumu söylediklerin yok dedi demedim dedi dedim bak o kisilerle karsilastiririm eger dogru degilse gel benim yüzüme tükür ama dogruysa yüzüne tükürürüm bilmis ol dedim evet dogru dedi ama kötü niyetle dememisdim falan filan sonra kalkti baskalarina suc bulmaya calisdi dedim herkes kendinden sorumlu arkadas diye yilan gezdiriyormussum demekki yanimda dedim cok canim acidi ama onu hayatimdan sildim dedigim gibi karsi komsumun kizi görüyorum ama görmemezlikden geliyorum yedigimiz ictimiz ayri gitmesdin evimi bile ona güvenerek teslim etmis bi insandim sonra kardeslerini falan araya soktu geri barismak icin aman benim icin o kisi gözümdende gönlümdende düsmüsdün
senin durumun farkli anladigim kadariyla arkadas olmadan hayatindan cikartman daha iyi olmus kocana yanasmaya kalktiysa birde o kadin uzak dur gitsin
sacimi süpürge ettim :99:
senin icin neler yaptim:99:
birgün benim icin böyle laf ettinmi :99:
yazik cok yazik :99:
öyle zaten öyleee :99:
ben sacimi süpürge edeyim:99:
sen git ona buna söylesin böylesin de :99:
bana gelincede tik yok :99:
ay benim kiz hasta oluyo galibaaa
yandimmm
koca kari gibi hasta oldumu cenesi düsüyo :96:
basim agryio :99:
midem bulaniyo:99:
cok kötüyüm ben:99:
bogazim aciyo:99:
agzimin ici cok pis :99:
burnum akiyo:99:
üsyom sanki:99:
yoksa atesimmi var:99:
burnum aciyo:99:
halim yok:99:
.
.
.
.
.:99::99::99::99::99:
abartmiyorum hic susmuyo yaaaaaaa :84::84::84::84:
ay bide halsizim diyobu kadar konusursan tabi halsiz kalirsiiiiiiiiiinnn
ay kime cekti bu bende cok cene yapmam ama
hadi be senide yolcam sende dahildin o sayfalara gördüüüüüümmdimi dimi sen onlarin sacini basini yol olurmu :101:
he ya yanliz biraktilar 3lü komplo kuruyorlar banaben geldim kactilar hep öyle yapiyorlar tüstüm ben onlara
bende yesil cay icecembirazdan molaya da gidecem
hayırdır suziiim domates le aranda ne varbende simdiye kadar yediklerimi yazayim
sabah: 1 dilim esmer ekmek 1 dilim kasar peynir 5 cerry domates
1 dilim esmer ekmek 1 cay kasigi cilek receli :101:
ara: 3 cerry domates daha
öglen bilmiyom ama herhalde planimda tavuklu salata var
ara: yinemi cerry domates yesemicim disim domates olacak :111:
aksamada bilmiyom :26:
ben senin çıkmanı bilirimbende molaya cikayim
bak çıkmamışsınsagdan yaziyom
suzi iyimisin yawyum:26:
beni böyle yanlis birakirsaniz böyle sacmaliklar geliyor aklima sizin sucunuz
bak hala çıkmamışsınsagdan sagdan gideyim
sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi
öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık
ara:1 elma 5 tane erik 1 form çay
akşam: peynirli salata
ara:2 elma 5 tane erik
2lt su
olsun canım akşama toparlarsınelma karnımı acıktırdıııöğlen arasına + 4 tane gün kurusu kayısı ekliyorum
canm bende sorucaktım neyin var die....bence hayatından çıkardığın insanları unutmak en iyisi..evet canım 3 tanesi çıktı şimdi 4. diş huysuzlukları ne kadar zor dönemlermiş bizde ailemizden filan uzağız eşimden ve ailemden ilgi bekliyorum ama çok yanlız ve yorgun hissediyorum artık kendimi bulunduğumuz yerde hoşnut olmadığım bayan var demiştim size mesafe koyunca trip yapmaya başladı :)) umrumda değil ama kimse ile kötü olmak istemezdim ama az bir yüz versem haddini aşan insanların içindeyim eşimle samimiyet kurmaya çalışanları hayatımdan çıkartım kısacası ama şuan sanki birilerinin canı çok yanmış gibi davranıyor nedense ama çok hafifledim =))
ben beklemiyorum artk .Çarşıya çıkıp çarşı pazar gezip, çeşit çeşit kıyafetler alasım var benim, ama 1 ay daha beklemeliyim, alışveriş yapmak için ama olsun bakmak bile hoşuma gidiyor.
ay benim kiz hasta oluyo galibaaa
yandimmm
koca kari gibi hasta oldumu cenesi düsüyo :96:
basim agryio :99:
midem bulaniyo:99:
cok kötüyüm ben:99:
bogazim aciyo:99:
agzimin ici cok pis :99:
burnum akiyo:99:
üsyom sanki:99:
yoksa atesimmi var:99:
burnum aciyo:99:
halim yok:99:
.
.
.
.
.:99::99::99::99::99:
abartmiyorum hic susmuyo yaaaaaaa :84::84::84::84:
ay bide halsizim diyobu kadar konusursan tabi halsiz kalirsiiiiiiiiiinnn
ay kime cekti bu bende cok cene yapmam ama
şuan acayip başım dönüyo ya bıktım artık bu baş dönmesinden
kızlar bide benm oğlum laptopun tuşlarını kopardı oyüzden harfler eksik k.bakmayın ok.....
kociş az evvel aradı akşama seni madoya götürüp tatlı ısarlıyım dio
elimde kalcak bu adam yaaaaaaa
bende şey dedim ıııımm
elbet diyeti bozarım o arada yerim dedim borcun olsun dedim
çok uyanığım demi
kimi kandırıyosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?