70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine olmadımıneyse bare bi köşeye sende yanaş zayıflada çok zayıflama şok etme biikorkuyok sonra senden
hala gülüyo ya
çalışınca herbişeye fırsat olmuyoki sporuda öle yapıyorum die avutuyorum kendimi koşu bandım örümcek bağladı bugün yarın başlıcam derken ama vakit yok

mağazacıysın sen dimi orda olunca böle işte kız arada tozunu al

of 2 saattir takıldımalıntılarda en fazla 150 smiley kullanılırmış bazı msjları silmek zorunda kaldım deli oldum

kiz domates kesmeye üsendigimden sosyete takiliyom :86: beni vaynali faceden 24 saat kutuma ulasabülürsün
aa o msji minemi yazmis buldum diye :89: bende balli yazmis benlen dalga geciyor sandim kafami karistirdiniz iyice :111:
yine olmadımıneyse bare bi köşeye sende yanaş zayıflada çok zayıflama şok etme biikorkuyok sonra senden

hala gülüyo ya

mağazacıysın sen dimi orda olunca böle işte kız arada tozunu al
morelim bozuk oldugunda sayfa numarasini yazdim geri dönecem
of 2 saattir takıldımalıntılarda en fazla 150 smiley kullanılırmış bazı msjları silmek zorunda kaldım deli oldum
kiz msjlari niye siliyon smileleri siliyom bende cok gelince 1 tane birakiyorum her msjda :89:

bilemedim bacım ne bülüm ben bidahakine öle yaparımkız unutmadınmı numarayı sen hala bakıyonmu bağımlılık yaptı galba
hande bu hafta gözüm sende

o nie bacım
oh mis gibi lokma kokuyor avucumu yalayıp gögsüme süreyim

:102: ara beni öptüm seni unutturmuyum zayfilarsam yatip kalkip dua etcem
aklin fikrin yemekde bu hafta arti cik sacini basini yolcem hani bu hafta yariscakdik balliyi yakalamam lazim o habire birseyler yiyo gibime geliyo

bi daha cozutcanmi

ben dahada cozutmam bacim :18:

cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza
hoş benim kociş zayıf değil
ben ne dioyom o ne diyoo
cozutmadımkiiii
akıllı uslu yemeğimi yediiim
birazdanda yeşilçayımı içerim
fena tırstım
limon ve nane tamam minem sirkenin kokusundan migdem kalkiyor sirkesiz yapayim ben
sirkesiz yap canım
zaten 1 çay kaşığı diyor az olunca rahatsız etmez belki
Geçmişi oku oku buldun bana da anlat ne olur, gözüm yemedi okumaya

Ben de öğrenmek istiyom

Ya hep böyle tariflerin içinde sirke oluyor. Hiç sevmiyorum, hayatta içemem... O yüzden mecbur kişisel çabalarla yola devam...
ama faydalıııı
sevindim minem artik daha cok burdasin demek

ben diğerine şok oldum
bideri bikemik ayyyyy

ben mesajları siliyorum sadece bana yazılan kısımları bırakıyorum
şekil 1 A yukarı bak

:102: ara beni öptüm seni unutturmuyum zayfilarsam yatip kalkip dua etcem
aklin fikrin yemekde bu hafta arti cik sacini basini yolcem hani bu hafta yariscakdik balliyi yakalamam lazim o habire birseyler yiyo gibime geliyo
kız bu hafta ben artı çıkacam çok berabttı öğünlerim akşamda misafir geldi oturdum onlarla 2 tabakkısır 1 tane biber dolması yedim.dünde piknikte cozuttum.zaten regli olacam 3 gün sonra bir şişti elim ayağım sorma obez oldum bu hafta.akşamdan bir dünya kurabiye var hala masa üstünde

ne bülümbacım acemiyim ben beceremiyom işte öle şeyleri yarım saat msj silecem die uğraştım çok gıcık bişey kızhemen şok pozisyonunageçeydin mazallah bulaşır felan motivasyonunuzu kaybettiğinizde hemen numarayı hatırlayacanız

topiği bu hafta iş muhabeti yüzünden boş bıraktım bacım kötü sonuçlar doğurdu bundan sonra işime 4 elle sarılcamders olsun bu bana

sen demekki gördügünden ders almamissin bacim sanat bile etkilemiyorsa ye bacim ye tombili ol da gör anyayi konyayi

suzi kaydetmiş numarayı alırız hemen ondan
bisarsar bizi ihtiyacımız olduğunda
topiği bu hafta iş muhabeti yüzünden boş bıraktım bacım kötü sonuçlar doğurdu bundan sonra işime 4 elle sarılcamders olsun bu bana

benide not al bakalım 9la 3 arası burdayım
akşamda 10dan sonra gelebülürüm belkimmm

kaynatmiycam dimi mine oda sicakliginda olcak hergünmü :44:

suzi kaydetmiş numarayı alırız hemen ondan
bisarsar bizi ihtiyacımız olduğunda

benide not al bakalım 9la 3 arası burdayım
akşamda 10dan sonra gelebülürüm belkimmm

inanmiycan minem o günü neler gördüm neler pizzadan tut kek e kadar ama hic birini yemedim beni fazlasiyla sarsdi

kızlar tekrar merhaba
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara

kaynatmiycam dimi mine oda sicakliginda olcak hergünmü :44:

inanmiycan minem o günü neler gördüm neler pizzadan tut kek e kadar ama hic birini yemedim beni fazlasiyla sarsdi

oda sıcaklığında olacakmış canım
bende sirke alayımda başlayacağım
ozaman hergün bak sen ona canım
ama şişkoya bak gözün başka yerlere kaymasın sakın

kızlar tekrar merhaba
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara
merhaba canim
Anlatmıyolar kız, sanat merkezi var bi bildiğim maymunlar şey ediyomuş galiba anladığım o
fadimecim kutun dolu diyo

oda sıcaklığında olacakmış canım
bende sirke alayımda başlayacağım
ozaman hergün bak sen ona canım
ama şişkoya bak gözün başka yerlere kaymasın sakın
bende sirkesiz deneyeyim bana arada hatirlatin unutursam he yok dikkatli bakmiycam minem

merhaba kızlar 2 haftadır vizelerim vadı çok fırsatım kalmıyodu bir haftada eve busaya gittim eee epey boşladım bugün artık aranızadönüyorum diyet vede spor biraz saallantıya giriti hemen bugün itibariyle düzeltmeye başlıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…