- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
yine olmadımıGeyiğine yazdım kız onları.Gidecek halim yok, buraya kadar gelmişim hazır.
Rejimci ben, rejimci sen, rejimci o, rejimci hepimiziz... Değil miyiz yoksa?
Yeni sözcükler üretiyorum işte.Hem rejimciliğin yaşı yok.
Kahvaltıdan sonra tartılma, hep aç tartıl. Bir şeyler yedikten sonra artıda çıkman normal.
Bir sürü ufak tefek kaçak var. İyi değil ama kötü de değil. Sorun kaloride değil ama yiyeceğin niteliğinde... :)
Kızlar çoğunuz artılarda çıkıyorsunuz ya... Her gün mü tartılıyorsunuz? Cuma günleri dışında tartılmayın. Ben cuma yarışmasındayken bir ara bütün takım rejime devam etmemize rağmen her gün tarılmaktan kilo almıştık, hem de yanılmıyorsam 2 hafta üst üste... O yüzden bence hem tartılmayın hem de artıda çıkanlar artıda olduğunu söylememeye çalışsın. Yoksa üzüm üzüme baka baka artılanıyor, onun kaçışı yok.
Suzi hep mi yiyorsun çekirdek?
Cısssss
Cıss bir şey umarım çok cıs değildir.
Sporların da güzelmiş.
Ya hep böyle tariflerin içinde sirke oluyor.Hiç sevmiyorum, hayatta içemem... O yüzden mecbur kişisel çabalarla yola devam...
hala gülüyo yayok sadebende aksam bakiyorum arada evde dolaniyorum öyle iste yemim dimi
1 peynirli 1 ispanakli suan migdemde fadimecim:78:
bende diktatör anlamda diyon sandimhandeylen aksam iyi kaynatmissiniz yazik o kiz yeni evli üstüne gidince agam falan demis halen gülüyom yazdiklariniza hay allah yok agam herzaman yermiyim hassa
gitme yavruuuum gitme kuzzummm gurbet ellere :84::84::84::84:
çalışınca herbişeye fırsat olmuyoki sporuda öle yapıyorum die avutuyorum kendimi koşu bandım örümcek bağladı bugün yarın başlıcam derken ama vakit yok
kiz domates kesmeye üsendigimden sosyete takiliyom :86: beni vaynali faceden 24 saat kutuma ulasabülürsünbiz o kadar yanlız kaldık canım tehlikede sen güldünmü
kız bu vayanada normal domatiz yokmu ne bu sosyetik domatiz
ay katılıyorum sana şekerim gerçekten çekemiyorum bende bayılacam sandımvasfiye teyze gibi kız sen topiği boş bıraktın napayımyetiştim bacımı bvilgilendirdim bilgili toplumakaltıldı oda sonuna seni eklemeyide unutmadım yan igörmedin galba siz topiği yanlız bırakırsanız sende bende tahtımızdan olcaz benden söylemesi
he bacım sıkıştım topiğe allahtan şu face var vayanalı suzan yaz gönder anında kutuna gelsin
he bacım felç oldum sandıydım bi ara allah korusun suzi işte bu illa dalacak sanata
ana buda bulmuş
kız hemen şok pozisyonuna gir şok olmayasın
bacım o çok gizli bir olay ballı maymunların ne yaptığını açıklamak istemiyor
hep ballının kocasında kabahat adam onu maymunların sanat müzesine götürmüş
bundan sonra bilemi ballı gördüğünden beri hep su içiyor
ben her sabah sade duş alırıyom içime yeter
bende hürremi izlihyom fenomemin o
sülüman sanat yapalım hünkarım
senin kutuya düşmemiş galba
ballıyı kocası sanat müzesine götürmüşte olay o yani
amaballı utanıyor şoka girmiş görünce
morelim bozuk oldugunda sayfa numarasini yazdimyine olmadımıneyse bare bi köşeye sende yanaş zayıflada çok zayıflama şok etme biikorkuyok sonra senden
hala gülüyo ya
mağazacıysın sen dimi orda olunca böle işte kız arada tozunu al
kiz msjlari niye siliyonof 2 saattir takıldımalıntılarda en fazla 150 smiley kullanılırmış bazı msjları silmek zorunda kaldım deli oldum
bilemedim bacım ne bülüm ben bidahakine öle yaparımkiz domates kesmeye üsendigimden sosyete takiliyom :86: beni vaynali faceden 24 saat kutuma ulasabülürsün
aa o msji minemi yazmis buldum diye :89: bende balli yazmis benlen dalga geciyor sandim kafami karistirdiniz iyice :111:
morelim bozuk oldugunda sayfa numarasini yazdimgeri dönecem
kiz msjlari niye siliyonsmileleri siliyom bende cok gelince 1 tane birakiyorum her msjda :89:
hande bu hafta gözüm sende
bilemedim bacım ne bülüm ben bidahakine öle yaparımkız unutmadınmı numarayı sen hala bakıyonmu bağımlılık yaptı galba
o nie bacım
oh mis gibi lokma kokuyor avucumu yalayıp gögsüme süreyim
bi daha cozutcanmi
ben dahada cozutmam bacim :18:
cozutmadımkiiiiben ne dioyom o ne diyoo
sirkesiz yap canımlimon ve nanetamam minem sirkenin kokusundan migdem kalkiyor sirkesiz yapayim ben
Geçmişi oku oku buldun bana da anlat ne olur, gözüm yemedi okumaya
Ben de öğrenmek istiyom
ama faydalııııYa hep böyle tariflerin içinde sirke oluyor.Hiç sevmiyorum, hayatta içemem... O yüzden mecbur kişisel çabalarla yola devam...
sevindim minem artik daha cok burdasin demek
ben diğerine şok oldumana buda bulmuş
kız hemen şok pozisyonuna gir şok olmayasın
bacım o çok gizli bir olay ballı maymunların ne yaptığını açıklamak istemiyor
hep ballının kocasında kabahat adam onu maymunların sanat müzesine götürmüş
senin kutuya düşmemiş galba
ballıyı kocası sanat müzesine götürmüşte olay o yani
amaballı utanıyor şoka girmiş görünce
ben mesajları siliyorum sadece bana yazılan kısımları bırakıyorumof 2 saattir takıldımalıntılarda en fazla 150 smiley kullanılırmış bazı msjları silmek zorunda kaldım deli oldum
cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza
hoş benim kociş zayıf değil
cozutmadımkiiii
akıllı uslu yemeğimi yediiim
birazdanda yeşilçayımı içerim
fena tırstım
sirkesiz yap canım
zaten 1 çay kaşığı diyor az olunca rahatsız etmez belki
ama faydalıııı
ben diğerine şok oldum
bideri bikemik ayyyyy
ben mesajları siliyorum sadece bana yazılan kısımları bırakıyorum
şekil 1 A yukarı bak
kız bu hafta ben artı çıkacam çok berabttı öğünlerim akşamda misafir geldi oturdum onlarla 2 tabakkısır 1 tane biber dolması yedim.dünde piknikte cozuttum.zaten regli olacam 3 gün sonra bir şişti elim ayağım sorma obez oldum bu hafta.akşamdan bir dünya kurabiye var hala masa üstünde:102: ara beni öptüm seniunutturmuyum zayfilarsam yatip kalkip dua etcem
aklin fikrin yemekdebu hafta arti cik sacini basini yolcem hani bu hafta yariscakdik balliyi yakalamam lazim o habire birseyler yiyo gibime geliyo
cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza
cozutmadımkiiii
fena tırstım
sirkesiz yap canım
ama faydalıııı
ben diğerine şok oldum
bideri bikemik ayyyyy
şekil 1 A yukarı bak
kız bu hafta ben artı çıkacam çok berabttı öğünlerim akşamda misafir geldi oturdum onlarla 2 tabakkısır 1 tane biber dolması yedim.dünde piknikte cozuttum.zaten regli olacam 3 gün sonra bir şişti elim ayağım sorma obez oldum bu hafta.akşamdan bir dünya kurabiye var hala masa üstünde
ne bülümbacım acemiyim ben beceremiyom işte öle şeyleri yarım saat msj silecem die uğraştım çok gıcık bişeykızhemen şok pozisyonunageçeydin mazallah bulaşır felan motivasyonunuzu kaybettiğinizde hemen numarayı hatırlayacanız
sen demekki gördügünden ders almamissin bacimsanat bile etkilemiyorsa ye bacim ye tombili ol da gör anyayi konyayi
suzi kaydetmiş numarayı alırız hemen ondanne bülümbacım acemiyim ben beceremiyom işte öle şeyleri yarım saat msj silecem die uğraştım çok gıcık bişeykızhemen şok pozisyonunageçeydin mazallah bulaşır felan motivasyonunuzu kaybettiğinizde hemen numarayı hatırlayacanız
topiği bu hafta iş muhabeti yüzünden boş bıraktım bacım kötü sonuçlar doğurdu bundan sonra işime 4 elle sarılcamders olsun bu bana
siskoyuz diye daha dami sisko olak allah korusunkız benim bende şişkoyum komşuda şişko sizde şişkosunuz kocişte şişkoo yüzden
kaynatmiycam dimi mine oda sicakliginda olcak hergünmü :44:
cozuturmuyum yaaa
allah muhafaza
cozutmadımkiiii
fena tırstım
sirkesiz yap canım
ama faydalıııı
ben diğerine şok oldum
bideri bikemik ayyyyy
şekil 1 A yukarı bak
suzi kaydetmiş numarayı alırız hemen ondan
bisarsar bizi ihtiyacımız olduğunda
benide not al bakalım 9la 3 arası burdayım
akşamda 10dan sonra gelebülürüm belkimmm
kızlar tekrar merhaba
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara
kaynatmiycam dimi mine oda sicakliginda olcak hergünmü :44:
inanmiycan minem o günü neler gördüm neler pizzadan tut kek e kadar ama hic birini yemedim beni fazlasiyla sarsdi
merhaba canimkızlar tekrar merhaba
bu sanat olayı nedir anlatabilirmisiniz birinizpek bi yabancı kaldım buralara
Anlatmıyolar kız, sanat merkezi var bi bildiğim maymunlar şey ediyomuş galiba anladığım o
bende sirkesiz deneyeyim
oda sıcaklığında olacakmış canım
bende sirke alayımda başlayacağım
ozaman hergün bak sen ona canım
ama şişkoya bak gözün başka yerlere kaymasın sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?