70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız tek başımaolmuyor zayıflatma diğer rejimci kankitoşlarımda lazım

Günaydın Handecim
Belki çok çiğneyip yavaş yemişsindir, yada bol bol hareket etmişsindir, 400 gram iyi valla, ben hemen alıyorum en ufak bi cıss da
yok kız bu hafta dedim nolcaksa olsun yavaşta çiğnemedim harekette az ettim.daha önceki gramla verdiğim 2hafta evde spor yattım sular içtim ekmek yemedim olmadıolmadı demek insanın bir duraklama dönemi oluyor.aslında regl olmak üzereyim dahada fazla çıkmamlazım tartıda karnımşiş çünkü elim ayağım
bende bilmiyordum araba kulanmayı kursta öğrendimhocada benim durumumu biliyor diye sınavda yardım etti yandan ben ehliyet almayı hiç düşünmedim çok panik yapan kafaya takan biriyim.araba kullanamam yani.kafayı bişeye taktımı dünyam zindan olur ogün oda çok saçma birşeydir.ama üzerime taksi ve durak almam gerekiyordu.babamın borcu vardı o yüzden apar topar ehliyet almak zorunda kaldım yoksa korkudan almam şimdide cüzdan bekliyor bugun toplamaya çalışıcam aslında dolapta dünden yarım kalan koca bir çikolata var
he bundan sonra durunca öyle yapcam vücüt semiz otu yemekten ot gibi olmuştu ne ileri ne geri çabalamama rağmen
ay evet doğru diyon bugünden itibaren diyete devam ama dolaptaki çikolata dürtüyor

kız hep aklın tıkınmada

Hande,yazdıklarına çok gülüyorum,çok tatlısın ya
saol canım bende gülüyorum bazen senin miniğin adını görünce nickin altında hürrem sultan geliyor aklıma hep gülnihal die
Allah iyiligini versin emi

kız böyle beddua mı edilir
alırım zaten muhtemelen sınav zamanı kilo almayan yoktur herhalde

aman aman hiç de kıyamaz
küsüm ama accık konuştum işte
Size mesaj atıldığını geçen hafta öğrendim,yarın bildirimi allı güllü mesajla size göndereceğimi söyler,bilgilerinize arz ederim,saygılar efenimmm

bune kız trtnin bayram prağramı kapanışı gibi olmuş.
evet şimdi kürdili hicazi makamdan kiloaldım dopiç oldum ben ettim sen eyleme adlı eseri türk sanat musikisinin değerli sanatçılarından ballı hanım bayram için özel olarak seslendirecek arz ederim.

neden vardiyalı gircen kız yokluğunuzda in cin top atıyo topiğin neşesisiniz siz

bacım çok sarınca buraya rüyamda görüyom bende ev hanım ıemekçilerindenim evde işim gücüm var banyonun tavanı silinecek
off hiç sevmedim şu plastik tavanı ya yeni banyolar hep böle sinir oldum.birde mutfağım taş zemin açık renkte olunca çıldırıyorum.bütün pasaklılığım çıkıyor meydana

yede rahatla o çikolatayı aklında durcağına midende dursun derdim ama yarın tartı günü yeme bacım
evde olunca iş çok
olsun spor oluyo die rahatlatıyorum ben iş yaparken kendiimi

ahahahahah yan odada patron var, kıs kıs by değerli gibi gülüyorum ,öğlen düşünüp,şöyle rahat bi kahkaha atıcam.

haklisin vallahi bende buraya cok takilinca isler kaliyo :26:
gerci halsizlikdende erteliyorum
birgün girisicemde dur bakalim ne zaman :95::95:

netkoptu profillerden son msjı bulup girmekşiçin baktım ballı bşişey yazmış bakıyom sayfada yok ay diom benimnet gene sorunlu heral bu bacının yazdığı gözükmüyor
,
MEĞER BAŞKA TOPİKTEYMİŞ
çokkınadım seni

burada tail bugün kizlaar

kocis kiz evde

kiz uyandi ve basladi :99::99:

kocis daha kis uykusunda yaz geldi gideyimde uyandirayim

yede rahatla o çikolatayı aklında durcağına midende dursun derdim ama yarın tartı günü yeme bacım

evde olunca iş çok
olsun spor oluyo die rahatlatıyorum ben iş yaparken kendiimi
bendeöle yapıyom sporolsun die 10 tane çamaşırı oynayarak bi saatte katlıyomonu yarına saklıyom bugun yiyeyimde dahada + çıkayım dimi pışııııııııık
ahahahahah yan odada patron var, kıs kıs by değerli gibi gülüyorum ,öğlen düşünüp,şöyle rahat bi kahkaha atıcam.
kız ben suziye demiştim genişçene bi çöp torbası al içine gül sonra boş kalınca dışarı doğaya sal bak çok etkili oluyo ama dışarı çıkana kadar hiç açmıcan poşetikaçar sonra aynı şey osuruktada etkili oluyo hem kokuyo hem sesi alıyo

haklisin vallahi bende buraya cok takilinca isler kaliyo :26:
gerci halsizlikdende erteliyorum
birgün girisicemde dur bakalim ne zaman :95::95:

kız acep temizlik ekibimi kursak her gün birinin evini temizleyelim bölece hep burda oluruk

kıslar bakın çok feci bir durum,
zayıflamazsanız patatizzz olursunuz

bidahakine vayananın domatizini bulcam suzi için

Size mesaj atıldığını geçen hafta öğrendim,yarın bildirimi allı güllü mesajla size göndereceğimi söyler,bilgilerinize arz ederim,saygılar efenimmm

kız bana böyle kibar konuşmayın bünye alışkın değil
sorun değil canım farkettim zaten haberin olmadığını. geçen hafta da hiç kilo almadığını yazmışsın ben onu bi önceki haftaya göre bildirim haline getirip listeye eklemiştim yine de..

küsüm ama accık konuştum işte

son haftalarımızı iyi geçirelim beybi
küsme bana
seneye gel buraya ben seni gezdireyim öyle görüşürüz

Sizi bilmem ama benm eve bi ekip lazımmmm.
Gülnihal'in dolabı toplanacak küçükler ayrılacak,kışlkar kalkacak,çamaşırları ütülenecek ( o dolabı ben topluyorum cadı arkamdan tüm çekmeceleri salona taşıyor)
Kocamın gömlek,patalonlar ütülenecek,cam-kapı silinecek,perdeler offfffffff yazarken yorldummmmm

kızlar evde sular yeni duruldu.o arada sıkıntıdan yapmadığım kalmadı yedim yedim yedim neyse şimdi dun yeniden eski diyetime donus yaptım. hala 63 kilodayım .59 u görmeyi hedefliyorum. 15 günlüğüne annemlere gidicem rejimim hız kazanacak yani iki katı hızlı zayıflarım diyorum. optum xx

seneye nerde gezdirecen kız beni topiktemi ben gezerim kendim küstüm
dahada barışmam küstüm küstüm
ne yaparsan yap karışmam küstüm küstüm
küstüm oy oyyyyyyy

kız senin miğine söyle

güllllnihallll dolapları dağıtma evladım sülüman buban görürse kızacak

ana bacılar bu hafta ye zayıfla haftasıydı heral hepiniz kaçırdınız bi biaz yakaladık yedik yedik patatiz olmadık

seneye nerde gezdirecen kız beni topiktemi ben gezerim kendim küstüm
dahada barışmam küstüm küstüm
ne yaparsan yap karışmam küstüm küstüm
küstüm oy oyyyyyyy

boludayım ben şekerim gel buraya

nolur küsme
ufak tefek şeylere kızıp küsme
ne yapmadım ki sen çok istedin de
yavaş yavaş kabul edelim senin ilacın benim
nolur küsme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…