- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
kız tek başımaolmuyor zayıflatma diğer rejimci kankitoşlarımda lazımhandecim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
topla bacım artık şu topiği
yiyorlar yiyorlar dobiç olacaklar iyice
ayy kızlar sıkıldım çalışasım yok
ya tariflere sarıyorum ya internette alışverişe
sürücü kursunun derslerine çalışayım bari gidipte
kalacam gibi geliyor zor sanki yaaa
sınavda görev alıyorduk bakıyorduk sorulara ne basit geliyordu oysaaa
yok kız bu hafta dedim nolcaksa olsun yavaşta çiğnemedim harekette az ettim.daha önceki gramla verdiğim 2hafta evde spor yattım sular içtim ekmek yemedim olmadıolmadı demek insanın bir duraklama dönemi oluyor.aslında regl olmak üzereyim dahada fazla çıkmamlazım tartıda karnımşiş çünkü elim ayağım
Günaydın Handecim
Belki çok çiğneyip yavaş yemişsindir, yada bol bol hareket etmişsindir, 400 gram iyi valla, ben hemen alıyorum en ufak bi cıss da
bende bilmiyordum araba kulanmayı kursta öğrendimhocada benim durumumu biliyor diye sınavda yardım etti yandan
şok durumu oluyor canım ama devamı gelirse artı olarak gelmeye devam ediyor sakın bırakma ara ara böyle salmalar oluyor önemli olan tekrar toparlayabilmek
dersler çok ayrıntılı geliyor aracın boyu yolcu kapasitesi falan
ne gerek varsa bunlara
sanki her şoför bunları biliyormu
ben araba sürmeyi hiç bilmiyorum eşimde öğretmem diyor kursta öğrenecem sonra kendi arabamızda deneyecem
bakalım inşallah zorlanmam
beslenme alışkanlığımız değiştirebilsek aslında güzel olacak ama zararlı şeyleri, yemeyi seviyoruz
bilmiyorum nasıl oalack
al-ver gidecek gibi geliyor bana
he bundan sonra durunca öyle yapcam vücüt semiz otu yemekten ot gibi olmuştu ne ileri ne geri çabalamama rağmendiet karnıyarık olmuş o canım çok güzel
netten geçmiş yıllara ait sorulara çalış aynısı çıkıyo bende hiç gidememiştim derslere 80-90 la geçtim sorular sayesinde
400 gr la iyi yırtmışın handecim bende d.günü die pasta ları yedim yedim almamıştım şaşırtmak lazım arasıra metoboliizmayı
ay evet doğru diyon bugünden itibaren diyete devam ama dolaptaki çikolata dürtüyorgünaydiin
bugün persembeee :18::18:
ben gece gece cozuttum dün
ama yine eksideyimde 6 yi göremicem gibi bu haftada
söööyle bi baktim gecmisedee
azerii detoks yaramis canim gözün aydin
bende denemeyi düsünüyorum
mineee canim firsatin varsa ehliyet icin derslere katil bence
daha faydali oluyor anlamadigini sorabilirsin felan daha faydali yani bence
insallah alirsin canim
handeeeeeee ne kiz o yediklerin
anam yinede +400 gr.
aman masallah ama bak herzaman böyle olmaz dikkat et yavriiiiiimmm