70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bacımsakın verdikleri kşitaba çalışma boşuna o çok ayrıntılı kafan karısır daha çok.ben 2 yıl önce aldım kursa sadece 1 ders gidebildim çalıştığım için saatleri uymadı.kitabın kapağını açmadım arabadan hiç anlamam.çoğu zaman kırmızıyı yeşili karıştıran biriydim.tek yapıcan şey bir kaç yıl geriye gidip sınav sorularını indirip çözmek.inan aklında kalıyor.çünkü sorular aynı e arabalarda değişmiyor.trafik kurallarıda aynı.bir sınavda sorulan soru diğer sorunun tersi.boşuna paralama kendini yanigerçi ben ehliyeti mecburiyetten aldım.şu anda kullanmayı bilmiyorum.viteslerde zorlanıyorum

Günaydın betüşüm, allah zihin açıklığı versin

aynen canım, benimde yolum çok uzuun, ama düşünmüyorum bunları , artık bu beslenme alışkanlığımı tamamen değiştiricem, 2 haftadır maşallah iyi gidiyor bakalım

ayyy çok güzel olmuştur ooo

Buse ablası yer onuuuu
Afiyet olsun minecim, ay keşke benimde vaktim olsa da yapsam şöyle güzel güzel mamalar , dışardan salata yemekten sıkıldım, annede yoğun pek destek olamıyor

Günaydın Handecim
Belki çok çiğneyip yavaş yemişsindir, yada bol bol hareket etmişsindir, 400 gram iyi valla, ben hemen alıyorum en ufak bi cıss da

şok durumu oluyor canım ama devamı gelirse artı olarak gelmeye devam ediyor sakın bırakma ara ara böyle salmalar oluyor önemli olan tekrar toparlayabilmek
dersler çok ayrıntılı geliyor aracın boyu yolcu kapasitesi falan
ne gerek varsa bunlara
sanki her şoför bunları biliyormu
ben araba sürmeyi hiç bilmiyorum eşimde öğretmem diyor kursta öğrenecem sonra kendi arabamızda deneyecem
bakalım inşallah zorlanmam
aynen canım, benimde yolum çok uzuun, ama düşünmüyorum bunları , artık bu beslenme alışkanlığımı tamamen değiştiricem, 2 haftadır maşallah iyi gidiyor bakalım
beslenme alışkanlığımız değiştirebilsek aslında güzel olacak ama zararlı şeyleri, yemeyi seviyoruz
bilmiyorum nasıl oalack
al-ver gidecek gibi geliyor bana

benim bikaç işim var kızlar, gelicem

Bu arada bende şarap içiyorum akşamları arkadaşlarla 1'er kadeh, bu hafta 3-4 kere içtim , umarım çok zararı yoktur diyet dönemine , bakıcam bakıcam unutuyorum

diet karnıyarık olmuş o canım çok güzel
netten geçmiş yıllara ait sorulara çalış aynısı çıkıyo bende hiç gidememiştim derslere 80-90 la geçtim sorular sayesinde
400 gr la iyi yırtmışın handecim bende d.günü die pasta ları yedim yedim almamıştım şaşırtmak lazım arasıra metoboliizmayı

günaydiin
bugün persembeee :18::18:
ben gece gece cozuttum dün
ama yine eksideyimde 6 yi göremicem gibi bu haftada
söööyle bi baktim gecmisedee

azerii detoks yaramis canim gözün aydin
bende denemeyi düsünüyorum

mineee canim firsatin varsa ehliyet icin derslere katil bence
daha faydali oluyor anlamadigini sorabilirsin felan daha faydali yani bence
insallah alirsin canim

handeeeeeee ne kiz o yediklerin
anam yinede +400 gr.
aman masallah ama bak herzaman böyle olmaz dikkat et yavriiiiiimmm

ha bide sey dicektim

mine tarif vermissin ya
ben yillardir karniyarigi öyle yaparim canim
patlicani kesmeden alaca soyup firinlarim
yumusayana kadar sonra ortasini acar
hazirladigim kiymayla doldururum
vee tekrar firina
cok lezzetli oluyor

bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok
hadi kız nerde cerry domatizler yoksun bu sabah beklim daha gelmezsen ben gene bulurumseni vayanalı suzan yaz faceten kutuya at 80 yılında yurt dışında çekilen türk filmlerinde görüyoz demek hala varmışöle ayrımcılık allah yardımcınız olsun bacım çok sinir bozucu kız daha dayanamadın bir sabah cerryleri az ye kalanı suratına çarp
:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26ndan cogunlukla domates yemeye basladim kendisini de pek severim de
cerry domatiz ama
slm kızlar napıyonuz net çok yavaş zor gırıyom dısarda dolu yagıyo evın ıcı karanlık canım sıkılıyo
abowww biz gene nerdeyse bikiniyle dolanacaz burda kız nerdesin sen ne zmandır özledim
olmaz bacım bizi terks ediyon kilo al emi
ballı suzi ve hande üçlüsü olmadığından olabilir mi? başka bi topiğe gidip oranın sayfalarınımı ilerletiyolar yoksa:44:
artık buraya vardiyalı gircem
Hoşgeldin canım,nerelerdesinn
Bi önceki sayfaya yazdım,bidaha yazıp kalabalık yapmayım
anaa kadın bizim çenemizden korkmuş sayfaları ilerletmeyekorkuyor nolcak bizden yer yokki
allah zihin açıklığı virisin kızsamda söylüyeyim didim

ha bide sey dicektim

abababa canim Allah zihin acikligi versin

vallahi ben senin yerindee olsam burdan toplmazdim bildirimleri :26:
ama kiyamam sen bide bununla ugrasiyosun

Hande,yazdıklarına çok gülüyorum,çok tatlısın ya

Allah iyiligini versin emi

ha bide sey dicektim

abababa canim Allah zihin acikligi versin

vallahi ben senin yerindee olsam burdan toplmazdim bildirimleri :26:
ama kiyamam sen bide bununla ugrasiyosun

napıyım canım herkes msj atamıyor.
zaten geçmişe bakıyorum onları da alırım sorun değil. msj atmak isteyen atar yine diğerlerini de burdan alırım
diğer türlü 9-10 mesaj geliyor. burdan alınca liste daha kalabalık oluyor

Size mesaj atıldığını geçen hafta öğrendim,yarın bildirimi allı güllü mesajla size göndereceğimi söyler,bilgilerinize arz ederim,saygılar efenimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…