- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
handecim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
topla bacım artık şu topiği
yiyorlar yiyorlar dobiç olacaklar iyice
ayy kızlar sıkıldım çalışasım yok
ya tariflere sarıyorum ya internette alışverişe
sürücü kursunun derslerine çalışayım bari gidipte
kalacam gibi geliyor zor sanki yaaa
sınavda görev alıyorduk bakıyorduk sorulara ne basit geliyordu oysaaa
Hoşgeldin canım,nerelerdesinn
Bi önceki sayfaya yazdım,bidaha yazıp kalabalık yapmayım
günaydın canlarım
ara verdim de hemen size yarın için açıklamamızı yapıp kaçayım dedim
malum yine bildirim günü geldi çattı
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde lütfen EKSİKSİZ şekilde bildirim yapılırsa çook memnun olurum..
burdan da alırım bildirimleri sorun değil yeter ki tam olsun çünkü diğer türlü listede eksik yerler oluyor :26:
aramıza yeni katılanlar da
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapmaları yeterli...
bugün evdeyim yarın sınav var o yüzden.. şimdi çalışmaya geri dönmem lazım..
öpüldünüz şekerler yarın güzel bildirimler görmek ümidiyle hoşçakalın
neolsun canım aynı valla
sende ne var ne yok
çizelgemdeki kiloya 200 gr kaldı ama dahada aşağıya inmek istiyorum artık
ekimde geldim noram düşün kaç aydır biver bi al yeter çok sıkıldım
türk kahvemi içtim aramı yaptım
öğlene karnıyarık tarzı biyemek var
bakın sizede anlatayım yapın hem güzel oldu hemde kızartma kadar sağlıksız değil
patlıcanı ortadan ikiye böldüm
ortasını hafifce oydum yani sandal şekli verdim ortasını çıkardım
çok fazla oymadım ama fazlalığını aldım
fırçayla yağ sürdüm üzerine fırına verdim
fırında kızarınca boşluğa et sote hazırladım kıymada yapabilirsiniz onu koydum üzerine domates dilimledim
salçalı suyla tencerede pişirdim
oyduğum fazlalık kısımlarıda tepsiye koydum oda fırında kızardı bugün getirdim onu yiycem 1 tane patlıcan yemeğiyle zaten yarım patlıcan ediyor içide dolu dolu değil yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var
akşamada kabak kavurması
günaydınlar canlar
kaç. gündür yediklerimin hesabını yapmadım.1 haftadan beri börekler gece yarısı tabak tabak kısırlar kurabiyeler nutellalar yoğurtlu kızartmalar kolalar aklınıza zararlı gelebişlcek ne varsa yedim piknşğe gittim ordada bi ton lokmalar börekler çörekler yedim.su günde taş çatlasın 1,5 litre belki içmişimdir içemedim.yeşil çay yok maydonoz yok ekmek çok yedim yedim.tartılmaya korkuyordum verdiğim 2i5 kiloyu geri alırım die hele son 2haftadır gramla 500 anca verebildim.bu sabah cesaret edip bi tartıldım baktımki sonuç muhteşem ala ala sadece 400 gram almışım nasıl olduysa bu bugun diyete döndümyine bişey çıkmazsa allahın izniyle benim vücüttta heralk böle şok oldu.hep aynışeyleri yiyince vücüt korumayamı geçiyıor ne
şok durumu oluyor canım ama devamı gelirse artı olarak gelmeye devam ediyor sakın bırakma ara ara böyle salmalar oluyor önemli olan tekrar toparlayabilmekgünaydınlar canlar
kaç. gündür yediklerimin hesabını yapmadım.1 haftadan beri börekler gece yarısı tabak tabak kısırlar kurabiyeler nutellalar yoğurtlu kızartmalar kolalar aklınıza zararlı gelebişlcek ne varsa yedim piknşğe gittim ordada bi ton lokmalar börekler çörekler yedim.su günde taş çatlasın 1,5 litre belki içmişimdir içemedim.yeşil çay yok maydonoz yok ekmek çok yedim yedim.tartılmaya korkuyordum verdiğim 2i5 kiloyu geri alırım die hele son 2haftadır gramla 500 anca verebildim.bu sabah cesaret edip bi tartıldım baktımki sonuç muhteşem ala ala sadece 400 gram almışım nasıl olduysa bu bugun diyete döndümyine bişey çıkmazsa allahın izniyle benim vücüttta heralk böle şok oldu.hep aynışeyleri yiyince vücüt korumayamı geçiyıor ne
dersler çok ayrıntılı geliyor aracın boyu yolcu kapasitesi falanbacımsakın verdikleri kşitaba çalışma boşuna o çok ayrıntılı kafan karısır daha çok.ben 2 yıl önce aldım kursa sadece 1 ders gidebildim çalıştığım için saatleri uymadı.kitabın kapağını açmadım arabadan hiç anlamam.çoğu zaman kırmızıyı yeşili karıştıran biriydim.tek yapıcan şey bir kaç yıl geriye gidip sınav sorularını indirip çözmek.inan aklında kalıyor.çünkü sorular aynı e arabalarda değişmiyor.trafik kurallarıda aynı.bir sınavda sorulan soru diğer sorunun tersi.boşuna paralama kendini yanigerçi ben ehliyeti mecburiyetten aldım.şu anda kullanmayı bilmiyorum.viteslerde zorlanıyorum
beslenme alışkanlığımız değiştirebilsek aslında güzel olacak ama zararlı şeyleri, yemeyi seviyoruzaynen canım, benimde yolum çok uzuun, ama düşünmüyorum bunları , artık bu beslenme alışkanlığımı tamamen değiştiricem, 2 haftadır maşallah iyi gidiyor bakalım
diet karnıyarık olmuş o canım çok güzeltürk kahvemi içtim aramı yaptım
öğlene karnıyarık tarzı biyemek var
bakın sizede anlatayım yapın hem güzel oldu hemde kızartma kadar sağlıksız değil
patlıcanı ortadan ikiye böldüm
ortasını hafifce oydum yani sandal şekli verdim ortasını çıkardım
çok fazla oymadım ama fazlalığını aldım
fırçayla yağ sürdüm üzerine fırına verdim
fırında kızarınca boşluğa et sote hazırladım kıymada yapabilirsiniz onu koydum üzerine domates dilimledim
salçalı suyla tencerede pişirdim
oyduğum fazlalık kısımlarıda tepsiye koydum oda fırında kızardı bugün getirdim onu yiycem 1 tane patlıcan yemeğiyle zaten yarım patlıcan ediyor içide dolu dolu değil yanındada yoğurt ve 1 dilim ekmeğim var
akşamada kabak kavurması
netten geçmiş yıllara ait sorulara çalış aynısı çıkıyo bende hiç gidememiştim derslere 80-90 la geçtim sorular sayesindehandecim hoşgeldin
gözüm yollarda kaldı
topla bacım artık şu topiği
yiyorlar yiyorlar dobiç olacaklar iyice
ayy kızlar sıkıldım çalışasım yok
ya tariflere sarıyorum ya internette alışverişe
sürücü kursunun derslerine çalışayım bari gidipte
kalacam gibi geliyor zor sanki yaaa
sınavda görev alıyorduk bakıyorduk sorulara ne basit geliyordu oysaaa
400 gr la iyi yırtmışın handecim bende d.günü die pasta ları yedim yedim almamıştım şaşırtmak lazım arasıra metoboliizmayıgünaydınlar canlar
ye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizz
sagol canim
ay sen öyle muz muz derken yatakda kocan ne dedi kiz
olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sen
kimde var bendeki toto göbek baldir Eki Görüntüle 705735
insallah suzim insallah
afiyet olsun canimaman yeme bak hadi az kaldi yaza
bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok
hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor
salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi
bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye
evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor
hadi kız nerde cerry domatizler yoksun bu sabah beklim daha gelmezsen ben gene bulurumseni vayanalı suzan yaz faceten kutuya atat bulamadik bacim yagmurda
dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim haha
:26:
hakketnormalde ben haftasonu bittikden sonra en az arti 1,5-2,5 kilo olurdum pazartesi tartildim sadece 500 gramm artidaydim onuda fazla su icmedigime bagliyorum
uuu bebegimcanim benim yermiyim hic :18: allah korusun
anladim canim affiyet olsun tatlimama ama sabah yersem gün boyu eritirim diye düsündüm:18: bahane cok bende
kafam agriyorherhalde yine sinirlendigim icin bu vaynalilardan nefret ediyom kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demishepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam cok bunaldim laf duymakdan artik ondan kafama agri girdi herhal
cerry domatiz ama:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26ndan cogunlukla domates yemeye basladim kendisini de pek severim de
abowww biz gene nerdeyse bikiniyle dolanacaz burda kız nerdesin sen ne zmandır özledimslm kızlar napıyonuz net çok yavaş zor gırıyom dısarda dolu yagıyo evın ıcı karanlık canım sıkılıyo
olmaz bacım bizi terks ediyon kilo al emisağol canım
4-5 hafta kaldı işte biri çıkar herhalde :26:
evet canım son haftalarım :26:
sonra pek gelemem muhtemelen..
canım bıraksaydın temizlemeseydin sağlığından daha önemli değil ya
ilaç işini de bi danış bence de muhakkak alternatif bi ilaç olması lazım ne bileyim bişiler bulsunlar
ağır geçiriyosun baksana
kız dur daha gitmiyorum
inşallah canım arıyorum bakalım daha ev.. okul kapanınca eşyalarımı yeni eve koyup gitmek istiyorum ayarlayabilirsem..
sizi unutur muyum hiç canım benim
olur da bi düğünüm olursa şeref konuğumsun
param olmadığından değil canım ya.. okul tamamen bitince sınav var ve herkes bu seneden çalışmaya başladı :26:
onlar 2 yıl ben anca 1 yıl hazırlanmış olcam yani.. interneti de vakit kaybetmemek için almak istemiyorum çünkü çok oyalanıyorum ben :26:
arada uğramaya çalışırım ben yine :26: küsme bana
keşke buraya taşınsanız artık suzim ya sen her böyle şeyler yazdığında üzülüyorum
sen canını sıkma ama.. kulaklarını tıkıcan artık napcan başka çaren yok maalesef
ballı suzi ve hande üçlüsü olmadığından olabilir mi?başka bi topiğe gidip oranın sayfalarınımı ilerletiyolar yoksa:44:
anaa kadın bizim çenemizden korkmuş sayfaları ilerletmeyekorkuyor nolcak bizden yer yokkiHoşgeldin canım,nerelerdesinn
Bi önceki sayfaya yazdım,bidaha yazıp kalabalık yapmayım
allah zihin açıklığı virisin kızsamda söylüyeyim didimgünaydın canlarım
ara verdim de hemen size yarın için açıklamamızı yapıp kaçayım dedim
malum yine bildirim günü geldi çattı
başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:
şeklinde lütfen EKSİKSİZ şekilde bildirim yapılırsa çook memnun olurum..
burdan da alırım bildirimleri sorun değil yeter ki tam olsun çünkü diğer türlü listede eksik yerler oluyor :26:
aramıza yeni katılanlar da
başlangıç:
bu hafta:
hedef:
şeklinde bildirim yapmaları yeterli...
bugün evdeyim yarın sınav var o yüzden.. şimdi çalışmaya geri dönmem lazım..
öpüldünüz şekerler yarın güzel bildirimler görmek ümidiyle hoşçakalın
bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok
hadi kız nerde cerry domatizler yoksun bu sabah beklim daha gelmezsen ben gene bulurumseni vayanalı suzan yaz faceten kutuya at80 yılında yurt dışında çekilen türk filmlerinde görüyoz demek hala varmışöle ayrımcılık allah yardımcınız olsun bacım çok sinir bozucu kız daha dayanamadın bir sabah cerryleri az ye kalanı suratına çarp
cerry domatiz ama
abowww biz gene nerdeyse bikiniyle dolanacaz burda kız nerdesin sen ne zmandır özledim
olmaz bacım bizi terks ediyon kilo al emi
artık buraya vardiyalı gircem
anaa kadın bizim çenemizden korkmuş sayfaları ilerletmeyekorkuyor nolcak bizden yer yokki
allah zihin açıklığı virisin kızsamda söylüyeyim didim
Allah iyiligini versin emibacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok
hadi kız nerde cerry domatizler yoksun bu sabah beklim daha gelmezsen ben gene bulurumseni vayanalı suzan yaz faceten kutuya at80 yılında yurt dışında çekilen türk filmlerinde görüyoz demek hala varmışöle ayrımcılık allah yardımcınız olsun bacım çok sinir bozucu kız daha dayanamadın bir sabah cerryleri az ye kalanı suratına çarp
cerry domatiz ama
abowww biz gene nerdeyse bikiniyle dolanacaz burda kız nerdesin sen ne zmandır özledim
artık buraya vardiyalı gircem
anaa kadın bizim çenemizden korkmuş sayfaları ilerletmeyekorkuyor nolcak bizden yer yokki
ha bide sey dicektim
abababa canim Allah zihin acikligi versin
vallahi ben senin yerindee olsam burdan toplmazdim bildirimleri :26:
ama kiyamam sen bide bununla ugrasiyosun
napıyım canım herkes msj atamıyor.
zaten geçmişe bakıyorum onları da alırım sorun değil. msj atmak isteyen atar yine diğerlerini de burdan alırım
diğer türlü 9-10 mesaj geliyor. burdan alınca liste daha kalabalık oluyor
napıyım canım herkes msj atamıyor.
zaten geçmişe bakıyorum onları da alırım sorun değil. msj atmak isteyen atar yine diğerlerini de burdan alırım
diğer türlü 9-10 mesaj geliyor. burdan alınca liste daha kalabalık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?