70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ne arıyonuz aşağıda çıkıp zayıflasanıza yukarı ben koca evin işini bitirdim elimi kremledim green tea mı içiyom

öylemi bacım ev düzenleme topiğinin diyet günlükleri kısmında ne işi var hemde nesliylen nuhanda orda hepsini buldum birde yorumyapmışlar bu suçlular

kız nette sorun var anca gırebılıyom başka topiklere gırmıyom valla ne işim var cnm
ev toplanacak zaen bundan sonra bıraz zor gırerım aksamları anca
hazırana ızne gıtcez ozamana bıtırmem lazım ıslerı

ben bilmem bacım her yerde gözüm var benim kaçtığınız an buluveririm vallaboşver toplama evi kocan yeni eşya düzsün sana

sayın ballı hanım,

07-01-2012, 21:38 tarihinde abone olduğunuz topikten kaçak yaparak aynı amaç altında farklı bir topikte Bugün, 15:50 te yakalanmış bulunuyorsunuz.bundan mütevvellit savunmanıza başvurulacağı gibi takiben aynı gün içerisinde veyahut farklı bir tarihte ilgili kurul ve hakem heyeti azalarda dahil olmak üzere toplanıp gerekli kararın verilmesine,bu fiili işlenmiş suçun mevcudiyetiyle alakalı tarafların dinlenmesine,eğer var ise bahsi geçen konu ile ilgili yazılı veyahut sözlü bir açıklama yapılmasını tarafınıza arz ederim.konu ile ilgili olarak savunmanızı en kısa sürede bekler saygılarımızı sunarız.

tc:kaçak dopiçleri yakalama,denetleme,yargılama ve zayıflatma kurulu başkanlığı

:13:

ay sağolsun bu suzi onun sayesinde araştırma yaparak çok şey öğrendim.avusturya ile avusturalya farklıymış,haritadaki yeri.tuna neshinin ordada olduğunu ben sadece bulgaristanda var sanıyordum

Son düzenleme:
ee yarın eksı görucenmı bakım yedın yedın bı artı cıkta görüm senı

kız dedimya bu sabah okumadın heral +400 die
bende şaşırdım nasıöle oldu çokta yedim halbeki bugun dikkat ettimya yarın daha çok alırım.son 2 hafta verememiştim hep gram gitti
şoka uğradım galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…