- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
ya ben bu hafta hıç spor yapamadım
he cnm ya kuaförde yok burda diplerım geldı sacım kumral ama platın üzerüne kumral oda aktı açık kumral oldu sımdı koyu sarıya oyasam yada bal köpüğüne nası olurkıne boyası kız kafanımı boyuyacan
ben bugun klipteki kıza gaza geldim yaptım
he cnm ya kuaförde yok burda diplerım geldı sacım kumral ama platın üzerüne kumral oda aktı açık kumral oldu sımdı koyu sarıya oyasam yada bal köpüğüne nası olurkı
oh oh ıyı olmuş sanada spor
yalanmı böööceeem seni bilmiyorumki ne yakışcanı söyleyim ne kızıyon.ballı geçmişte kaldı
tmm handem bu konuyu kutuna attım sonra gors benım bıdık acıktı gelırım aksama
ay yedin ömrümünetkoptu profillerden son msjı bulup girmekşiçin baktım ballı bşişey yazmış bakıyom sayfada yok ay diom benimnet gene sorunlu heral bu bacının yazdığı gözükmüyor
,
MEĞER BAŞKA TOPİKTEYMİŞ
çokkınadım seni
he bacim kimse bilmiyodu sen yakaladin benitabi başka topiklerde olduğunu açıklayınca kaç sen.
canim sularin durulduguna sevindim verirsin kilolarinidakızlar evde sular yeni duruldu.o arada sıkıntıdan yapmadığım kalmadı yedim yedim yedim neyse şimdi dun yeniden eski diyetime donus yaptım. hala 63 kilodayım .59 u görmeyi hedefliyorum. 15 günlüğüne annemlere gidicem rejimim hız kazanacak yani iki katı hızlı zayıflarım diyorum. optum xx
bence gayet iyi yapmislar canim keske heryerde öyle olsaaman dün markete gittik.alışveriş yaptık kasada yaptığımızalışveriş için naylon poşet parası ödedik bide sinir oldum bir poşet 20 kuruş.çok para değil ama hemalışlveriş yapıp bide poşete para ödemek kanımadokundu bir daha gitmeyecem oraya.birde savunma yazmışlar oraya neymiş diğer marketler poşet fiyyatınıda ürüne yansıtıyormuş onlar yansıtmıyormuş.alakası yok ürünler dışardaki marketlerde aynı fiyat öle ahımşahım bi inidirimde yok.birde üzerine poşete para veriyoruz.çok kızdım ama aldığım ayakkabıları beyendiğimiçin bırakmak istemedim.bir daha gitmeyeceğim.poşetleri zaten toplu alıyorlar.birde her poşete tek tek 20 kuruş alıyor.hesap edin nası kar ettiğini palavracılar
canim biraz sksan disini senin icin faydasi olur
alkolun kalorisi çok diye biliyorum ama
evet diyet karnıyarık oldu
çokta güzel oldu
aslında katılmayı istiyorum canım ama saatleri tam yemek hazırlama vakti
5te başlıyor
dün yemeği yapayım öyle gideyim dedim
15-20 dk geç kaldım
5le 7 arası ders yemek vakti 8i buluyor
eşim közlenmiş olunca semiyor karnıyarığı
ama ben ikiyebölüp ortasında delik açtım oraya koydum malzemeyi
yağda sürünce hoşuna gitti
sandal sefası tarimin adıda
bence ye çikoları sen
birde türk kahvesi yap
hepsini götür
oooooohhhhhhhhhhhh
poşete para verildiğini ilk defa duydum
ben olsa hepsini geri bırakırdım
parasından değil tabiki
ama saygısızlık bence
onun parasını çıkarıyorlar üründen sonuçta
suzinin msjı var hepimize
bugun tatilmiş ev çokkalabalıkmış kuzenler falan varmış o kadar vakti doluymuş ki sadece bir tas çorba içebilmiş
ay bacım ölüyordum .ocağı sildim.öle açık unutmuşumnası olduysa.diyorum benim başım dönüyor tansiyonum düştü heral meğerse tüp açıkmış.allahtan camacıktı evde yoksa öleceğim:18:
kiz gözün kör olmasin 1 sene önce yazmisim yaaasayın ballı ve nesquik hanım topikleri dolanırken sizi yakaldım.bulamıcamı sandınız dimi.hele ballı burda veremedin kız ordamı verecende kdnine don alacan sizi kınıyorum küstüm
ben hande anlı hepinizi yakalrım bulurum
biraz önce tartıldım 63.9
1-2 kilo farkederdi oysa ama açtım tabiii
bisevindirik oldumkii sormayın
ama üstüne masadaki cipsi gördüm
bide kajuyu ve fındığı
sonra bibaktım elimde neskafe
kolay gelsin canimselam kızlar :)
tam işi gücü bitirdim,coluk çocuğun yemeğini hazırladım..birini uyuttum diğerini okuldan aldım eve girdim...oh dedim netin basına oturayım kızlar ne yemiş,ne yememiş bakayım dedim...amaaa misafirim geliyomus aksama...offf offff bana rahat yok..
bu arada okurken ayran detoksu gözüme çarptı bende hevese geldim en kısa ve müsait zamanda yapıcam...ne güzel seyler paylasıyosunuz...:)
yarın inşallah girebilecek uzun zamanlarım olur....
:18::18::18:slm canlarım nasılsınız
yarın tartı gunu hepımız eksı goruruz ıns
bisey anladiysa ahanda böyle olamsuziyi yakaldım gene şeker oynuyor kesin bi yerde böle olunca öle oluyo
sayın ballı hanım,
07-01-2012, 21:38 tarihinde abone olduğunuz topikten kaçak yaparak aynı amaç altında farklı bir topikte Bugün, 15:50 te yakalanmış bulunuyorsunuz.bundan mütevvellit savunmanıza başvurulacağı gibi takiben aynı gün içerisinde veyahut farklı bir tarihte ilgili kurul ve hakem heyeti azalarda dahil olmak üzere toplanıp gerekli kararın verilmesine,bu fiili işlenmiş suçun mevcudiyetiyle alakalı tarafların dinlenmesine,eğer var ise bahsi geçen konu ile ilgili yazılı veyahut sözlü bir açıklama yapılmasını tarafınıza arz ederim.konu ile ilgili olarak savunmanızı en kısa sürede bekler saygılarımızı sunarız.
tc:kaçak dopiçleri yakalama,denetleme,yargılama ve zayıflatma kurulu başkanlığı
hayirli olsunKızlaaaar!
2 gündür uğrayamadım kusura bakmayın. İş değiştirme peşinde koştum durdum, ondan hep geç geldim eve.
Sonuç olarak yeni bir işe başlıyorum ve orda internete erişme şansım olmayacak maalesef...Eve gelince de pek zamanım olmayacak, geçmişi okumayı hayatta yetiştiremem.
O kadar da hevesliydim tekrar bir grubun içinde şakır şakır kilo vereceğim diye ama mecburen artık tek başıma kaldım.
Size iyi kilo vermeler diliyorum.
Çok kaçırmayın sakın.
incirlerin cokbende bu sabah çok katı gittim tartıya sevinince en azından yarın için biraz toparlarım belki diye sabah kahvaltıda ekmek yemedim bugün yediklerim
sabah:1 bardak su,1 tutam maydonoz,3 fincan çay,1minik domatiz,1parça peynirkibrit kutusu gibi
ara:şekersiz türk kahvesi,2 kuru incir
öğle:közlenmiş kırmızı biber patlıcandan oluşan 2 kaşık salata üzerine bol biberli sarmısaklı yoğurt,1 fincan form çayıu
ara:1 yeşilelma,4 tane kadar kuru incir 5 te olabülür unuttum,1 kupa yeşilçay
akşam:3 kaşık bamya yemeği,1minik kase biberli yoğurt
bu kaa işte
asil ben küstüm sanaballı gelmiş
ay yedin ömrümü
he bacim kimse bilmiyodu sen yakaladin beni
canim sularin durulduguna sevindim verirsin kilolarinida
bence gayet iyi yapmislar canim keske heryerde öyle olsa
cevre icin cok önemli bu keske eskisi gibi herkesin filesi olsa
canim biraz sksan disini senin icin faydasi olur
patlican cokta közlenmis gibi olmuyor canim aslinda
kizz dikkat et bidaha
kiz gözün kör olmasin 1 sene önce yazmisim yaaa
kolay gelsin canim
:18::18::18:
bisey anladiysa ahanda böyle olam
cezam senin elinden olsun yavrum
hayirli olsun
incirlerin cok
kiz biberli yogurt cikicak kulaklarindan
asil ben küstüm sana[/QUOT
kızneresiiyi bunlar fırsata çevirmişler işi çevrecilik yazmıyor ki.bende tabiki fazla poşet alınıpta çöp poşeti olarak kullananlara karşıyım.ama o zman insanlara sınırlı poşet verecek.ben fiyatlara poşet parasını yansıtmıyorum onsan böle ucuz demeyecek.ve ucuzda değil.ürünler hep aynı.
hellooooooo
:26:
kızneresiiyi bunlar fırsata çevirmişler işi çevrecilik yazmıyor ki.bende tabiki fazla poşet alınıpta çöp poşeti olarak kullananlara karşıyım.ama o zman insanlara sınırlı poşet verecek.ben fiyatlara poşet parasını yansıtmıyorum onsan böle ucuz demeyecek.ve ucuzda değil.ürünler hep aynı.
ballı kız ben ona hiçdikkat etmemişim görünce bastım direkmarkayı bacım sana affet ben ettim sen etme
en sevdiğim bacım sensin
canim o zaman herkes yaninda poset tasiyacak mesela bez cantalar ve bu posetler bu kadar cok kullanilmayacak ozaman
tipki buradaki gibi
Neye dikkat etmemissin ?
isallah bilincli bir sekilde yapilir birgün buya canım haklısında bunlar çevreciliğ isavunup böle kural koymamışlar ki yazı asmışlar neymiş poşet fiyatını ürüne yansıtmıyorlarmış.fazla poşete bende karşıyım en azından bir limit olmalı.hemonca alışveriş yap birde poşete para ver kanıma dokunuyor valla poşetleri katladım atmayada kıyamadım
senin geçen yıl yazdığını tüh görünce daldım hemen ay çok art niyetliyim.bugun suziyide faceten oyun oynarken gördümdedim bu wc de ama kadın metroda çıktı
isallah bilincli bir sekilde yapilir birgün bu
kizlar ben biraz bu topige ara vermeye karar verdim belki bir müddet sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?