70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlaaaar!
2 gündür uğrayamadım kusura bakmayın. İş değiştirme peşinde koştum durdum, ondan hep geç geldim eve.
Sonuç olarak yeni bir işe başlıyorum ve orda internete erişme şansım olmayacak maalesef... Eve gelince de pek zamanım olmayacak, geçmişi okumayı hayatta yetiştiremem.
O kadar da hevesliydim tekrar bir grubun içinde şakır şakır kilo vereceğim diye ama mecburen artık tek başıma kaldım.
Size iyi kilo vermeler diliyorum.
Çok kaçırmayın sakın.

ozmansa alkışşşşş
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

hayırlı olsun yeni işin..sen tek başınada verebilirsin inancını kaybetme.sanada iyi kilo vermeler :)

100 gramı 60 kaloriymiş iyiymiş yenilebilirmiş vicdanın sızlamasın için rahat olsun bende 2 kuru kayısıyla elma yedim

bende bu sabah çok katı gittim tartıya sevinince en azından yarın için biraz toparlarım belki diye sabah kahvaltıda ekmek yemedim bugün yediklerim
sabah:1 bardak su,1 tutam maydonoz,3 fincan çay,1minik domatiz,1parça peynirkibrit kutusu gibi

ara:şekersiz türk kahvesi,2 kuru incir

öğle:közlenmiş kırmızı biber patlıcandan oluşan 2 kaşık salata üzerine bol biberli sarmısaklı yoğurt,1 fincan form çayıu

ara:1 yeşilelma,4 tane kadar kuru incir 5 te olabülür unuttum,1 kupa yeşilçay

akşam:3 kaşık bamya yemeği,1minik kase biberli yoğurt

bu kaa işte

handelevent kullanıcısı kafayı yedi kız çık dışarı azcık hava al gözün bozulcak pc başındaa aaa delü :)

handelevent kullanıcısı kafayı yedi kız çık dışarı azcık hava al gözün bozulcak pc başındaa aaa delü :)

ohho ben bugun bura pek değildimki bi dünya iş yaptım evde banyopyu sildim tavaı cifledim.mutfağı sildim toparladımyemek yaptım sen bakma buranın açık olduğuna süslendim oturdum bilem hızlı kızım ben

tek değilim bak sen yazıyon
benden once sen tektın cnm
handelevent şimdiki aktivite:gurbet kullanıcısının nere baktığına bakıyor
boyaları karıstırıyodum itiraf edeyım

ooo hamarat kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…