70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

of benimki karşıkoltukta uyuyalı yıl oldu benimde gözlerim ynıyo yatmam lazım ama totoşu kaldıramıyom aklım hala gofrette:18:

yok kız sanat manat yok bizde
3yıl önce yaptığımız sanat bizi çok yordu öyleki hala uyumadı kuduruk
patatesin buzluğa atıldığını ilkkez duyuyorum .ele şeyler denemem zaten ben beceriksizim kesin beceremem
çok ilginç ya yanlış anlamışta olabilirler tabi:26:
k.valideyede gitmedim hatta aramadım bile ya napim moralim henüz düzelmediçok kızgınım hala...onlarla konuşmaya gücüm yok
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
3 hafta önce başladım diyete..

hoşgeldiiiinn.kaç kilosun canm kaç yaşındasın
cuma günü abababa ya bildirim yapmayı unutma sakın

işte biaz geçkaldım biliyorum ama sabah görürsünüz olsun

gecen bizim kızlarla sohbet ederken bi arkadaş sanki yedim camisinden bahsetti...konusunu anlattı
bende netten buldum .........

Sanki yedim caminin hikayesi
Fatih Sinanağa Mahallesi Kırbacı Sokak’ta yer alan caminin, en kayda değer özelliği, ilgi çekici hikayesidir.
Keçeci Hayreddin ve yahut Adanalı Şakir efendi’nin
(hikayenin kahramanın bu iki kişiden hangisi olduğu net olarak bilinmemektedir)
canı bir şey yemek istediğinde sürekli bir şekilde ‘sanki yedim’ diyerek istediğini almayıp parasını biriktirmiştir.
Zamanla biriken paralardan da bu camii, inşa edilmiştir.

bende yediklerimi düşünndümde gerçekten çok harcıyorum ya ailecek bir markete gidiyoruz zaten ben niyeti bozunca eşimde fena bozuyor
ewet bende karar aldım bzim evde eşimde onayladı....ve sanki yedim şişesi yaptık dün başladık yemekten vazgeçip içine atıyoruz....çok eğlenceli
bu diyet işine adapte olamıyorum nazar değdi bana .....en azından böle devam ediyim bir süre

buda kavanozumuz

Ay ne diyeceğimi bilemiyom canım, Allah sana sabırlar versin ve de annene.

En kısa zamanda yapamadığın ne varsa yap canım, sinemaya falan git, hiçbişeyi içinde koyma, hayat geçiyor.
Maalesef ezilen hep kadınlar şu hayatta.

ben geldiiimm

dün bütüngün yatak odasindaydim

dolaplarimi döktüm ,kisliklari kaldirdim ,yazliklar cikti ,ütülenicekleri ütüledim felan öyle iste

yorgunlukdan öldüm

ee sizden ne haber
Hamarat hatunun hali başka, işin bittiyse bacım bbize de gelsene.

Son düzenleme:
Günaydınlar hatunlarrr
herkesler iyidir umarım
Güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum
Ben de yorganlarımı falan kaldırdım, kışlıkları kaldırdım, yazlıklarımı dolaplara sığdıramıyorum, sizler neler yapıyorsunuz kızlar, sığmayan kıyafetlerinizi???

günaydin fadimecim
ben yatagin altina atiyorum cogunu insallah bol eksili bi bildirim olur bu hafta

gecmise gideyim diyorumda gözüm korkuyor evde biraz alinti yapip word e kayit ettim ama evde kaldi yada handeyi beklesem o bana bi özet gecse
betül listeyi yapmis gördüm en son ben degilim arti 700 grammla
ellerine saglik betülüm

Çok yoğun bir dönemimdeyim çoktan yazamıyorum kızlar. Ama benim diyetim çok iyi gidiyor bu sefer. Başladığımdan bu yana 5 kilo verdim.:)

günaydın kızlar
dün biraz cozuttum:26::26:
artı 700 le başladım haftaya
umarım cumaya kadar toparlarım hergün tartılmıycam diyorum ama yine dayanamıyorum
herkese iyi haftalar
ben anneler günü dolayısıyla dünde çalıştım çok yorgunum

günaydin canim insallah veririz bende öyle diyorum ama dayanamiyorum tarti bagimlikli oldu

gülanne yakaladim seni daha senin sacini yolmam lazim nasil arti 2 kilo oldun tatlim ya yazik degilmi okada ugrasiyoruz vercez diye ama cabuk gelen cabuk gidermis cabuk ver geri aldiklarini tatlim
günaydin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…