70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben buhafta yine yine başarılı olamadım nolcak şimdi haftaya yinemi buhafta gb olcak
ilkburaya katıldığım hafta ne güzel birinci olmuştum
kesin diyetisyenimden yoksaaa ben çok tan verirdimmm
kilo vereceksin ohmmm
o bikiniyi giyip plajda süzüleceksin ohmm

evet canım didimin güzeldir denizi çeşmedende güzeldir hatta

olumsuz düşünme herşeyi

olumsuz düşünmeyin ohmmm

okudunmu sen benim deterjan markamı dün sormuşun keşke daha önce geçseydim persile diyeri beni deli etti çay lekesi bilem çıkmadı.kim makinasını 10 tane çamaşırla çalıştırır hem 8 kiloluk bide.

ayyy doğru diosun ben şu düşüncelerimi atıyım topikçene dalcaksınız yoksa bana

elbirliğiyle haydeeeeeeeeeeçok eğlenceliymiş kız hande bunu günde 3kere yapalım

ay evet hakederene kaşınana hakkını verecen ohmmmm
iyilikler bana kötülükler onlara ohmmm
ne düşünürlerse 100 katı onlara ohmmm

derin nefeste al söylerken gzlerinide kapat

ım bilmiyodum ya turları varmış yakın yerlere ama nerelere bilmiyorum o turlarla bazı yerleri gezmek istiyorum ama kociş henüz tamam demedi

Evt cnm,otelin için tur acentası var satın alıyorsun.Amcam tur rehberi o bize dedi otelin içindeki pahalı olur dışardan alın diye,merkezde yan yana bi sürü var ordan aldık baya fark etmişti,servis gelip alıyor zaten otelin önünden,giderseniz aklınızda bulunsn :)

ay evet hakederene kaşınana hakkını verecen ohmmmm
iyilikler bana kötülükler onlara ohmmm
ne düşünürlerse 100 katı onlara ohmmm

derin nefeste al söylerken gzlerinide kapat

kız bian düşündüm tam ben ele gaz almışken zil çalar,k.valide görümce içeri dalar yada ben onlara dalar bilemedim :26:çok tehlikeli gb geldi bana:26:dur bi düşünüyim.

şimdi biz orayı hiç bilmiyoruz ilk gidişimiz ....otelden merkeze nasıl gidilirki??

yat uyu kız boşver temizliği
ben evde olsam şuan kesin yatağın içinde olurdum
çocuktan sebep gündüz uykularına hasret kaldık
aboww benim tansiyon olmuş 9,5 kalp 73 ondan benim halim yok bugun kafam dönüyor pestil gibiyim
tuzlu ayran iç canım çok düşmüş tansiyonun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ne güzel dulara balım yaaa dua eden dillerine, bunu yazan ellerine sağlık
kilo vermemi engelleyen insanlardan nefret ediyorum demedinmi
ayy benmi yanlış okudum
ama bende kendimme gıcık oluyorum işteee
bende hiç kullanmadım canım bencede kullanma sonra çocuk düşününce sıkıntı oluyor allah korusun
en iyisi eşinin korunması ama onda güveneceksin tabiii
olursada hayırlısı canım yaaa haklısın eşin askere gidecek ama olursada napacaksın allah olmayanlara versin isteyenlere versin ama biçocuk için uykuları kaçan ne kadar çok çift var allah hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
ilk çocuktan sonra insan daha çok korkuyor ama olursada napalım
yani ben istemiyorum demeye korkuyorum çünkü istediğim zamandada olmaz mazallah, allah korusun
ayy ne güzel
ben önceden plan yapmaya korkuyorum yazın bizim görevimiz oluyor sonra ramazan var
geçen sene yazın ayarladık gittik pahalı oldu bu sene kıştan alalım dedik onada cesaret edemedik
inşallah sorun çıkmaz canım

ayy öyle kaynanadan allah korusun yaaaa
geçen sene alanyaya gittik tatile konyada okuduk diye önce konyaya gidelim dedik
yola çıkacağımız sabah kayınvalide biuyanmış yüzü dayak yemiş gibi
morarmış şişmiş falan
bizde çok önemsemedik oraya uğramadan gittik tatile
ayy burnumuzdan getirdi
kayınım arıyor uğrayıpta gitseydiniz diye ki konyayla onların yeri ters istikamet
kayınvalide küsmüş falan ama biz öyle kötü olduğunu düşünemedik
diğer gelini bakmış elleriyle krem sürmüş bizi üzecek yaaa
bizide götürün demiyor ama burnundan getirmeyide biliyor işte

okudum canım ama o memnun kalmadığından 10 kilo vardır evde migrostan alışveriş yapmıştık belli bi tutarı geçene 5 liraya 3 kgluk veriolardı bizde toplu alışveriş yapmıştık 4 tane falan 3 kg lik var bitsin bende senin deterjana geçeyim gerçektende güzel yıkamıyor
atletler falan bembeyaz olmuyor sinir oluyorum

mine dedim dedimde sen kendimden nefret ediyimmi diyince bişey bulamadım
kız yokmu suçlayacak başka biri ondan nefret et ben öle yapıyorum çok nadirdir kendime suç bulduğum
mesela ben kilo veremedim ama diyetisyenim suçlu

keşke sizde erkenden tatil alsaydınız yaz görevinizin tarihi belli etmiyormu

kızlar acil çıkmam lazm k.bkmayın siz yazın devam edinnnn
ballllııııııııııı yı kızdıralım çok yazın emi

kız bian düşündüm tam ben ele gaz almışken zil çalar,k.valide görümce içeri dalar yada ben onlara dalar bilemedim :26:çok tehlikeli gb geldi bana:26:dur bi düşünüyim.
ay ne komik olur ama
ballı gibi onları suçla sende siz beni bu hale getirdniz bak şimdi neler yapıyom dersin
tuzlu ayran içmedimkahveyle kurabiye yedim iyi gibiyim şidmi.of ya bugun perşembe ya accık tepineyim temizlik spor olsun diom ama çok yorgunum uykum var deli gibi yatsamda uyurmuyum bilmiomn
he ilaç 2 ay kulandım doktor diyince bıraktım.eşimde dedi sonuçta oda bir hormon içmesen daha iyi olur dedi.oyüzden diğer yöntemi kullanıyoz.ama oda bozuk çıkarda bizedenk gelir die korkuyom
aman bacımsen kötü düşünmüyorsun ama onların içi fesat işte.o eltilerde öle bakıyorki bişeyolsada yaransam die yoksa sevdiklerinden mi sanki.kaynanmla konuştuk geçen ramazan bayramında burda olmayacaklarmış.dedim eşime biz bayramdakime gidecez abilerine gidemeyiz.eltimle konuşmuyom onlarda görüşme taraftarı değil.aslında ortada birşey yokken hep tavırlıydı ölede kaldı.zaten öle birşey ki eltimin tek bir arkadaşı var.kimse anlaşamıyor onla.kocasının arkadaşları bile artık eltimyüzünden görüşmüyor kaynımla garip biri

ya bembeyazı geçtim kaç aydır mor çamaşırlarlan dolandım sıvısınıda aldık maledef kötü.servis dediki deterjan bayattır.yenisini aldık yok.o çamaşır yıkamaya gelen kadın sıvı iyi deil toz alın dedi oda olmadı.ama nedense hep o markayı tavsiye ediyorlar.o kadın gibi 10 çamaşır yıkasam belki güzel olabilir ama onada ne vakit yeter ne fatura parası

bende bulmuyorum oysa tek suçlu benim
aslında kendimize suç bulsak belki böyle olmazdık
yazın görev temmuzda sonra ramazan var
geçen sene ramazandan sonra gitmiştik okullar bize 1 eylülde açılıyor sadece 2 gece kalabilmiştik o yüzden
eşimde kısıtlamayalım zamanı diyor kafamıza göre gider kalırız diyor
kızlar acil çıkmam lazm k.bkmayın siz yazın devam edinnnn
ballllııııııııııı yı kızdıralım çok yazın emi

direksiyon dersine gidecem çok heyecanlıyım
dün okuya okuya gittim
bugünde öyle yapcam
çüüüüüüüz kızlar
akşama gelemezsem dua okuyun benim için
iyi kızdı deyin okeyto??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…