- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Gurbet ağustosta dönerim dediydi sanki,tayin mi ne olacaktıhihihi beni yardımcı al evet al al al ama önce şu ifadeler nerden konuyo onu öğret
tamam gözüme iyicene girersen seni yanıma alıyorum gurbet gelene kadar.bak ana sayfada site yönetiminden konular falan die bi yer var orda yazıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
buraya bak yazıyo anlat bakimkendininerelisin kaç kilosun ne zmandırokuyon medenihalin
Gurbet gelince beni kullanılmış bi kağıt gibin çöpe mi atacaksııınnn
24 yaşındaym evliyim,taze anneyim,hamilelik öncesi 55 kg idim hedefm 55,Türküm,doğruyum,çalışkanım
kaç kiloosun ki ne kadarlık taze
71 kg ,ilk mesacıma didiydm,1 yaşında kızım,totoşumu anca kaldırdm xayıflamak için bişiler yapmaya karar verdim
e çok kilon yokmuş boyun kaç ki
yazik canim benim ben sana kiyamadimAy alın size bi zararım olmaz valla bakbi köşede zayıflar giderim sizle
ben sevdim kizceyi kanim isindiatalım şu kocaları
bak şimdik suzide kararını söylesin birde ballı diye bir kullanıcı varki topikte aman allh o tamam didiyse kimse ağzını açamaz
anaVayanalı olan mııııııııAy ben sizi hep ziyaretçi olarak izliyorum,tanıyorum sizi asılnda
ahanda yandık abbabadan sonra şarkılı bir nick daha
http://www.youtube.com/watch?v=q6N9uaaz7OM:9::9::9::9::9:
ne yaptinaç bırakacaktım dayanamdım gene sevmediği yemekten yapıyom adama yedi yedi başka şansı yok
bak bekci tek kalmisdin iyi fikir al yardimci olarak olabülür yaniabowww gerçek korktum şimdi valla ballaı tevekkeli değil zenci olduğunu saklıyor.buda benim gibi içinde biriktirmiş.araştırmacı gazeteci bunu yanıma yardımcı alayım gurbet gelene kadar
ben devemiyim sen bana siskomu diyonkız benimelti minicik benim düğün fotolarımda vardı kısa boylu zayıfçık yeşil elbislei bi karı pazara gider gibi düğüne gelmiş saçlar bile yapılamış özensiz
hay allah laf dokandirmadan da yapamiyon hahaneyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda
ana bu kızda çatlak tamam bacım buraya sık geleceksen yardımcım olabülürsün beyendim seni1,6 tan iki tık aşağıbu boya bo kilo çok,göbek önden trip atıp giden sevgili ,toto arkadan onu tınlamayan giderse gitsin diyen sevgili ikisi de bir birinden bağmsız biri öne biri arkaya aldı başını gidiyo Durum vahim aslında
yazik canim benim ben sana kiyamadimgel sarilim
ben sevdim kizceyi kanim isindikriterlerimize uyuyor gibi tabii sonradan heykelci gibi olmazsa
anaben ünlenmissim de haberim yok :89:
mine duy sesimisen yemek sitesi acmadan ünleniyorum
ne yaptinben yerim :101:
bak bekci tek kalmisdin iyi fikir al yardimci olarak olabülür yani
ben devemiyim sen bana siskomu diyonbende minicikim
hay allah laf dokandirmadan da yapamiyon hahavarya handecim benim icimden geciyor sen söylüyon seni tebrik ederim yavrum
abla degin üleeen bana offf yaslanmissim ben ya bak positivlik gitti depresyona dogru yol aliyorum pofff24 yaşındaym evliyim,taze anneyim,hamilelik öncesi 55 kg idim hedefm 55,Türküm,doğruyum,çalışkanım
gurbet ilk göz ağrım
o gelince senide gurbetin yardımcısı yaparızartık performansına göre bakcaz bişiler
biz hiç bir şeyi zebil etmeyiz
kiz ben soracam bi asagida benim sorcaklarimi sen sormussune çok kilon yokmuş boyun kaç ki
1,6 tan iki tık aşağıbu boya bo kilo çok,göbek önden trip atıp giden sevgili ,toto arkadan onu tınlamayan giderse gitsin diyen sevgili ikisi de bir birinden bağmsız biri öne biri arkaya aldı başını gidiyo Durum vahim aslında
abla degin üleeen bana offf yaslanmissim ben ya bak positivlik gitti depresyona dogru yol aliyorum pofff
kiz ben soracam bi asagida benim sorcaklarimi sen sormussun
ay ben bunu da sevdim hande
hadin ben sizi yanliz birakayim bekci basiyla yardimcisi iyice kaynassinöptüm :80:
ana bu kızda çatlak tamam bacım buraya sık geleceksen yardımcım olabülürsün beyendim seni
bende biyendim ama diyipte şimdi tepemize çıkarmayak hem heykelci geldiği gibi ukelalık etti bu gayet sıcak kendime benzettim birden
kız sen demedinmigoogle vayanalı suzan yaz çıkar die aha bu kızçede seni öle buldu kesin
bakla yaptım:26:
ben face kutunA şeyettim orda var foto anlıcan
he öle bacım öle ikiz gibi olduk tek beyinle hareket ediyoz
kız bir demet yasemen sen şimdik sanat yapmayıda biliyosundur.ne kadardır bizi gözetliyon
öyle deme heykelci olmasaydin ben dombik kalacakdim onunda faydasi oldu bana sanat örentimana bu kızda çatlak tamam bacım buraya sık geleceksen yardımcım olabülürsün beyendim seni
bende biyendim ama diyipte şimdi tepemize çıkarmayak hem heykelci geldiği gibi ukelalık etti bu gayet sıcak kendime benzettim birden
kız sen demedinmigoogle vayanalı suzan yaz çıkar die aha bu kızçede seni öle buldu kesin
bakla yaptım:26:
ben face kutunA şeyettim orda var foto anlıcan
he öle bacım öle ikiz gibi olduk tek beyinle hareket ediyoz
kız bir demet yasemen sen şimdik sanat yapmayıda biliyosundur.ne kadardır bizi gözetliyon
sende inatsin o daay adam hala arıyor onun yerine bi msj yazıp özür dilemiyor yapsaolay bitecek ama işte
tamam bacımçıkış satti geldi senin git hadi listeye kaydettim
he belli bacım söyle bakim genelde hangi saatlerde giriyon burayaAyy o ka çok mu belli ettim kızzzBiraz hanım haımcık takılp sonra cozutsaydım en azından iyi bi izlenim oluştrurudm sizde
öyle deme heykelci olmasaydin ben dombik kalacakdim onunda faydasi oldu bana sanat örentim
bakla n nuhutmukiz gec kaldim bende face ine sey ettim ama bakmiyon :95:
sende inatsin o da
vin vinnnn
he belli bacım söyle bakim genelde hangi saatlerde giriyon buraya
aslında inat değilizde benimarnavut damarım tutunca tutuyor
nohut değil kız fasülye şekli gibi ama yeşil vayanadada ceryy domatizde başka sebze yok herla hiç birşey bilmion sen
Sabah 9 akşam 6 burdayım bacım,soru,görüş ve önerilerinize açığım
tamam o zamansa saatlerinde uyuyomuş
bak bundan sonra hiç bişeyi kaçırmıcan çırak
uçan kuştan haberin olacak
50 sayfa bile olsa geçmişe gidecen geri kalmayacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?