70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gurbet ağustosta dönerim dediydi sanki,tayin mi ne olacaktı hihihi beni yardımcı al evet al al al ama önce şu ifadeler nerden konuyo onu öğret

tamam gözüme iyicene girersen seni yanıma alıyorum gurbet gelene kadar.bak ana sayfada site yönetiminden konular falan die bi yer var orda yazıyo

Ay alın size bi zararım olmaz valla bak bi köşede zayıflar giderim sizle
yazik canim benim ben sana kiyamadim gel sarilim
atalım şu kocaları

bak şimdik suzide kararını söylesin birde ballı diye bir kullanıcı varki topikte aman allh o tamam didiyse kimse ağzını açamaz
ben sevdim kizceyi kanim isindi kriterlerimize uyuyor gibi tabii sonradan heykelci gibi olmazsa
Vayanalı olan mıııııııı Ay ben sizi hep ziyaretçi olarak izliyorum,tanıyorum sizi asılnda
ana ben ünlenmissim de haberim yok :89:
mine duy sesimi sen yemek sitesi acmadan ünleniyorum
ahanda yandık abbabadan sonra şarkılı bir nick daha

http://www.youtube.com/watch?v=q6N9uaaz7OM:9::9::9::9::9:

aç bırakacaktım dayanamdım gene sevmediği yemekten yapıyom adama yedi yedi başka şansı yok
ne yaptin ben yerim :101:
abowww gerçek korktum şimdi valla ballaı tevekkeli değil zenci olduğunu saklıyor.buda benim gibi içinde biriktirmiş.araştırmacı gazeteci bunu yanıma yardımcı alayım gurbet gelene kadar
bak bekci tek kalmisdin iyi fikir al yardimci olarak olabülür yani
kız benimelti minicik benim düğün fotolarımda vardı kısa boylu zayıfçık yeşil elbislei bi karı pazara gider gibi düğüne gelmiş saçlar bile yapılamış özensiz
ben devemiyim sen bana siskomu diyon bende minicikim
neyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda
hay allah laf dokandirmadan da yapamiyon haha varya handecim benim icimden geciyor sen söylüyon seni tebrik ederim yavrum

ana bu kızda çatlak tamam bacım buraya sık geleceksen yardımcım olabülürsün beyendim seni

bende biyendim ama diyipte şimdi tepemize çıkarmayak hem heykelci geldiği gibi ukelalık etti bu gayet sıcak kendime benzettim birden
kız sen demedinmigoogle vayanalı suzan yaz çıkar die aha bu kızçede seni öle buldu kesin
bakla yaptım:26:
ben face kutunA şeyettim orda var foto anlıcan
he öle bacım öle ikiz gibi olduk tek beyinle hareket ediyoz

kız bir demet yasemen sen şimdik sanat yapmayıda biliyosundur.ne kadardır bizi gözetliyon

24 yaşındaym evliyim,taze anneyim,hamilelik öncesi 55 kg idim hedefm 55,Türküm,doğruyum,çalışkanım
abla degin üleeen bana offf yaslanmissim ben ya bak positivlik gitti depresyona dogru yol aliyorum pofff
gurbet ilk göz ağrım
o gelince senide gurbetin yardımcısı yaparızartık performansına göre bakcaz bişiler
biz hiç bir şeyi zebil etmeyiz

e çok kilon yokmuş boyun kaç ki
kiz ben soracam bi asagida benim sorcaklarimi sen sormussun

ay ben bunu da sevdim hande
hadin ben sizi yanliz birakayim bekci basiyla yardimcisi iyice kaynassin öptüm :80:

tamam bacımçıkış satti geldi senin git hadi listeye kaydettim

Ayy o ka çok mu belli ettim kızzz Biraz hanım haımcık takılp sonra cozutsaydım en azından iyi bi izlenim oluştrurudm sizde

öyle deme heykelci olmasaydin ben dombik kalacakdim onunda faydasi oldu bana sanat örentim
bakla n nuhutmu kiz gec kaldim bende face ine sey ettim ama bakmiyon :95:
ay adam hala arıyor onun yerine bi msj yazıp özür dilemiyor yapsaolay bitecek ama işte
sende inatsin o da
tamam bacımçıkış satti geldi senin git hadi listeye kaydettim
vin vinnnn

Ayy o ka çok mu belli ettim kızzz Biraz hanım haımcık takılp sonra cozutsaydım en azından iyi bi izlenim oluştrurudm sizde
he belli bacım söyle bakim genelde hangi saatlerde giriyon buraya
öyle deme heykelci olmasaydin ben dombik kalacakdim onunda faydasi oldu bana sanat örentim
bakla n nuhutmu kiz gec kaldim bende face ine sey ettim ama bakmiyon :95:

sende inatsin o da

vin vinnnn

aslında inat değilizde benimarnavut damarım tutunca tutuyor

nohut değil kız fasülye şekli gibi ama yeşil vayanadada ceryy domatizde başka sebze yok herla hiç birşey bilmion sen

Sabah 9 akşam 6 burdayım bacım,soru,görüş ve önerilerinize açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…