70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

positiv energy ne kadar yorucuymus uykum geldi uyusdum
betül ben sana yazdimmi kafam karisti :26:kizlara postiv energy vercem diye bende kalmadi
şaka felan bi yanada yok çok mantıklı bende positive düşünüp herşeyin düzeleceğine inananlardanım ama hayatımdaki kişilerle değil.....
napcaz ozaman
ahahha emrahi koymus topige Eki Görüntüle 713332
dur bekliyim ballıylan suzi de gelsin parti yaparık sizde
ivit yapak ben severim partileri :124:
yok ben geçen ayda geciktim 10gün olamam olmamalıyım olmamalısın olmamalıyız olmamalılar
seni terapime alamiycam sana sorumlu olan betül ona acil sen :94:
bi oylamami yapsan dün kim sanat ci olmus olmamismi diye
anam adamcık beni araıyo hem evden hem cepten açmadım akşam ilk defa küs yattık burnu sürtsün biraz baştan ezecen kafasını
küs yatmiycaksin
bana özel msj gelince kk dan email geliyor tele dün kafayi yedim tel ötüyor bakiyorum bana özel msj gelmis kimden kendimden
kutliyak mi teyzen gelince
ozaman hepberaber ohmmmm :114:

hayirli kandiler ballim amin amin tatlim
senin sitenin tanidimini ben yapiveririm mine :86:sen bana süyle :101:
güzel canim affiyet olsun
............................................................................................................
sifreli konusuyoruz anlatimda ama okadar da degil ballim nebileyim nededin simcik
balon patladimmi yoksa
sana birsey anlatcam almanca fikra ama türkceye cevirebilirsem

100 tane rahipe varmis rahipe basi bunlari bi araya toplamis konusma söyle gecmis :
buraya bi erkek girmis 99 u demis 1 i kis kis gülüyormus
balon bulduk 99 1 i yine
rahipe basi balon telikmis 99 u 1 i seninkide bunun gibi olmasin
anaam iyice karistirdim

neyse isim cok kaciyorum kizlar

ama işte her çıkarmak istediğiizi çıkaramıyoruz malesef
hatta bazen sevmediğimz ot başımızda biter
ne dogru isirgan otu onlar
aboww benim tansiyon olmuş 9,5 kalp 73 ondan benim halim yok bugun kafam dönüyor pestil gibiyim
kötümü yani :26:
nereye gitcen
suzan bacı topik ahalisinden özür diliyor king kong gelmiş hemen kaçmış şimdide molaya çıkmış birazdan gelür
beni zaten merak eden olmamis sagol bacim

aman boşver gitme ozman.
iyi düşün suzi gibi iyiolsun
sen o tatile gidecen ohmmmm
suzi gibi olumlu düşünecen ohmmm
çok güzel vakit geçirecen ohmmm
ohmmmm :114:
bu arada bu hareketli avatarımiçin suzihanıma teşekkür ederim
birsey degil canim güzel olmus kus ucuyor iniyor ikiye bi gözümü ayiramadim kusdan
ben buhafta yine yine başarılı olamadım nolcak şimdi haftaya yinemi buhafta gb olcak
ilkburaya katıldığım hafta ne güzel birinci olmuştum
kesin diyetisyenimden yoksaaa ben çok tan verirdimmm
balli nin dedigi gibi git cekis diyetisyenlen

direksiyon dersine gidecem çok heyecanlıyım
dün okuya okuya gittim
bugünde öyle yapcam
çüüüüüüüz kızlar
akşama gelemezsem dua okuyun benim için
iyi kızdı deyin okeyto??

gazosumuzumu açtıracaz sana o sanatkar nuri alçoyu koymuşssun
galba benimkide ölekız gerçek patlamışolmasın yandık ki ne yandık o zman
kız anket açak kimler akşamki sanat etkinliğine katıldı

of dünden beri çarpıntımvar sanki kalbim boğazımda çarpıyor gibi oluyor böle heycanlı bir şekilde aslında tansiyonumda düşük ama

senin kaynanayi bana terapiye gönder minem
kızlar acil çıkmam lazm k.bkmayın siz yazın devam edinnnn
ballllııııııııııı yı kızdıralım çok yazın emi
ay yok kiz ben ona kiyamam ki yazik görüsürüz canim
afacanlara bak ama sessiz izledim dans ediyorlar herhalde
senin eltin catlak a benziyo onu almiyom terapiye
görüşrük canımhe bende şimdi boş boş yazacam öle ballıya çok sayfaolsun suzide gorile takılı kaldı heral
goril var barbie var dansöz var varda var

direksiyon dersine gidecem çok heyecanlıyım
dün okuya okuya gittim
bugünde öyle yapcam
çüüüüüüüz kızlar
akşama gelemezsem dua okuyun benim için
iyi kızdı deyin okeyto??
ay öyle deme kiz allah korusun iyi dersler canim dikkat et kendine emi
emrah deyince akla nuri alco geliyor napim yok kiz aslinda balon daha garantili diyorlar :26:
ay benimki hala arıyor açmıyacam dün gece o bana nası yaptı bende ona öle yapacam
kiz ben sana nediyom adama postiv davran sana bak nasil postivlesecek adamcagiz

davranamam öle birşey kiona ters davranınca daha düzğünoluyor öle anlaşıyoz bizsende benimbişeyimi terapiye almıyon
Huhhuuuuuuuuuuuuu selam güzel ,fit,fıstıklarrr beni de aranıza alın bende 71 kilocukum

Çok mu hızlı giri oldu ?

fıstık dediğin için alabülürüz belki bi kızlara sorcan tek tek benden okey suzi sen nediyon

of dünden beri çarpıntımvar sanki kalbim boğazımda çarpıyor gibi oluyor böle heycanlı bir şekilde aslında tansiyonumda düşük ama

tansiyonun düsdügü icin gecen sene bana da öyle oldu kuzum :26: sonra bi seker attim agzima gecti su ic sekerli birsey at agzina :26: sekerinde düsmüs olabilir belki :26:

ay bende postiv energcy nasil olsun odun gibi bi kocan varsa

Ay alın size bi zararım olmaz valla bak bi köşede zayıflar giderim sizle

Ay bu gülücükler,öpücükler,çiçekler,böcükler nasıl konuyo yok benm mesaj alanımda

atalım şu kocaları
Ay alın size bi zararım olmaz valla bak bi köşede zayıflar giderim sizle

Ay bu gülücükler,öpücükler,çiçekler,böcükler nasıl konuyo yok benm mesaj alanımda

bak şimdik suzide kararını söylesin birde ballı diye bir kullanıcı varki topikte aman allh o tamam didiyse kimse ağzını açamaz

Vayanalı olan mıııııııı Ay ben sizi hep ziyaretçi olarak izliyorum,tanıyorum sizi asılnda

kız suzi kimliğimz açığa çıktı bacımçıkart maskeyi ben diyom şu nicki bir değiştireyim die bacı o kadar tanıyorki viyanaya bile vayana diyor

yok vayanalı olan suzi bu dediğim

made in germany

buraya gireceksen onun sanatından geçmek zorundasın

Ya zor üye oldum,hotmail,gmail gibin değilde özel mail adresi istedikleri için aranızda hep ziyaretçi olarak takıldım,yoksam çoktan kaynaşmıştım sizinle,düğün günü teyzenin sizle geldiğini bile biliyorum Daha da anlata bilirim isterseniz,beni aranıza alın

Huhhuuuuuuuuuuuuu selam güzel ,fit,fıstıklarrr beni de aranıza alın bende 71 kilocukum

Çok mu hızlı giri oldu ?
hosgeldin canim fistik dedigin icin sana arti 1 puan veriyorum :86:

yok anam senin elti beni ezer ben korktum ondan ben cok hassas biriyim gelemem öylelerine :83:ay bana fistik dedi alalim alalim

abowww gerçek korktum şimdi valla ballaı tevekkeli değil zenci olduğunu saklıyor.buda benim gibi içinde biriktirmiş.araştırmacı gazeteci bunu yanıma yardımcı alayım gurbet gelene kadar

hosgeldin canim fistik dedigin icin sana arti 1 puan veriyorum :86:

yok anam senin elti beni ezer ben korktum ondan ben cok hassas biriyim gelemem öylelerine :83:ay bana fistik dedi alalim alalim

kız benimelti minicik benim düğün fotolarımda vardı kısa boylu zayıfçık yeşil elbislei bi karı pazara gider gibi düğüne gelmiş saçlar bile yapılamış özensiz

neyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda

neyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda

Gurbet ağustosta dönerim dediydi sanki,tayin mi ne olacaktı hihihi beni yardımcı al evet al al al ama önce şu ifadeler nerden konuyo onu öğret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…