70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel benzetme
hoşgeldin bu arada kaynaşmısınız bile

hande kız ara öğün olarak kaç kiraz yenebilir sence 1 küçük tabak olsa çokmu sayıynanmı yemeli:44:

Bende seni sevdim

Terk ettiler bizi yalnız,bi sen bi ben kaldk topikte,bende yavaş yavaş dağılan masamı toplayım anca giderim

he bu saatler iş çıkışı ya ondan kimse kalmıyor bir bahar kalıyor.
birazdan akşama doğru duygu gelir ballı cöö der yada ballı gelmezse akşama mutlaka gelir.
bahar 8 buçukta işten çıkar gece gelmez.
suzi gece kocasından alabilirse pc yi gelir
.ababa uğrar geceleri ama şu an yogun gelemez.
oslew gelir.telden az takip etsede.
umay gelir gece 10 buçuk falan gibi sonra kitap okur ve spor yapar.

sabah 8:30-18:00 vardiyasındada
ballı öğleye kadar gelir
suzi öğleye kadar burda öğle araya çıkar sonra 5 e kadar burda ama listede değişik olursa bildirir mutlaka.5 le 6 arası metrodan takip eder gözetler anlayamazsa bana sorar
fadime abla gelir 2 yada 3 gibiden sonra pek gelmez
umay gelir 9 la 3 arası
duygu sabahları uğrar 1-2 saatliğine fazla değil
ben gelirim 11le akşama kadar
bahar burda olur yine 8 buçuğa kadar
azeri gelir 5 e kadar ama çoğu zman seyirci olarak katılır kollarını bağlayıp he birde okuyup gülmeyi sever
rosewind belli olmaz heran gelebilir
hafta sonrarı genelde bensen başka kimse beklemez benimgörevimde bekçilik

evet çırak haftalık topik shifti böle unuttuklarım olursa ben gene yazarım sana bunları iyi aklında tut çok önemli arada kaçaklar oluyo onlarıda takip etcen iyice araştırıp kimin nesi die

güzel benzetme
hoşgeldin bu arada kaynaşmısınız bile

hande kız ara öğün olarak kaç kiraz yenebilir sence 1 küçük tabak olsa çokmu sayıynanmı yemeli:44:

baksana netten kaç kalori kiraz bakamıyosan bakim.he kaynaştık hemen bende sana dünden beri soracam bizim senin markadan inox mikrodalgamız var ama çillendi yan tarafı yani temzleyiciside özel ama nie öle oldu bilmiom çillendi napsak bilgin varmı

hafızana hayranım bacım topik topik olalı senin gibisini görmemiştir

pas şeklinde çillenmeyse genelde aşındırıcı temizlik malzemesinden kaynaklanır ama temizliyicisi özel diosun o zman üründe bi hata vardır ..2 yıl garantili oluyor onlar servismi kurmuştu sen mi? yada fatura tarihi geçmediyse servis numarası vereyim çaar gelsinler canım

Yoklamaları daha sağlam yaparsın artık
he öle olacak bundan sonra böle
kız hafızam çok iyidir ama 5 dakka öncesini unuturum öle garip bi insanım bende bazen odada odaya geçerken acaba bu nie elimdeydi derim
yok pas şeklinde değil böle üzerinden bişeyler akmış gibi damla damla lekeler etrafımdakiler dedi ki acaba buhardanmı ama buhardan olsa buzdolabı ocak aspiratör bulaşık makinasıda inox onlarda öle olcak anlayamadım bende
ilk bize servis temizleyicisi var bunun demedi ocağım 1 aylıktı su lekesi bile kalıyordu bende bi gün açtım cifi yenide bulaşık süngeri açtım sert tarfınla bi güzel temizledim.gece olunca ışıklar bi yandı bizim ocak ta çizilmemiş yer kalmaış ne bülüm ben.sonra sağolsunlar üst tablayı değiştirdiler.servis anladı yeni evli olduğumu ondan sonra özel sıvı aldık temizlemek için onu kullanıyom

servis bıktı artık bizden bir bulaşık makinesiyle fırına gelmedi servis.gerçi ilk zmanlarda bulaşıklar sulu kalıyor die aramıştık ama oda telden halloldu.ne manyak insanlar bunlar diyorlardır.8 ayda her eşyama servis geldi

iyi kullanıcı hatası dememişler valla canım inox temizleyiciyle olmuyosa servis çağır derim ben

senin gibi bi müşterim vardı kız herşeyini benden aldı ne aldıysa problem çıktı kabus gibiydi.gide gele arkadaş olduk kızla en sonundaa dedim sende bi gudubetlik var bu kadarda olmaz..meğerse oluyormuş

çok güldüm yaaa enerjisizmi kaldıııın sen
kız accıkta kendinde bıraksaydın yaaa
bu arada fıkrayı hiç anlamadım ben :44:
senin kaynanayi bana terapiye gönder minem
seni hepten kaybetmeyelim suzim
kendi kendine konuşur güler onun gülmesinden bişey anlamayız bide güleriz suzim

aha biçatlak daha
hoşgeldin canım aramıza
ana ben ünlenmissim de haberim yok :89:
mine duy sesimi sen yemek sitesi acmadan ünleniyorum
ama ama amaaa
ay adam hala arıyor onun yerine bi msj yazıp özür dilemiyor yapsaolay bitecek ama işte
kız taş olsa çatlardı
açsana belki önemli bişey diycek
belki adamın başı dertte ay güldüm buna başı dertte olan adam karıyımı arar

hee heee kısmen doğru ama bak ben şimdide geldim
yemek pişiyor fırında

servis dedi aslında kullanıcı hatası dedi ben adamın başına dikilipte siz söylemediniz die savununca fikrini değiştirdi he ya ay annem makinasını 20 yıl kullandı ben ne aldıysam hep sorunlu eski sağlamlık yok

yok az önce gayet övgülü ve özürlü bir msj attı sonra aradı ama yine açmadım o benim inadımı biliyo tuttumu tutar
ne pişiriyon kız bende adamın sevmediği yemekten yaptım iç bakla ama beyaz hacışakir gibi koktu

selam bugün yediklerim

sabah:domates,salatalık,yumurta 2 d.kepek ekmeği

öğlen:iki kaşık bulgur pilavı

akşam:yarım kase çorba,tavuk,salata,1 d.kepek ekmeği

22,00 de meyve

ya ben yarını bekleyemedim tartıldım 74.400 den 73.500 e düşmüşüm iyimi sizce???

iyidir canımhayırlısı olsu ama öğle yugurt falanda koyaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…