sen almanyanin neresindensin canim ben avusturya dayimama yarin devam edelim gözlerim kapaniyor
cok sagol betülüm insallahallah hepimize güzel kapilar acsin dert verip derman aratirmasin cok seviyorum seni iyi geceler
sen almanyanin neresindensin canim ben avusturya dayimama yarin devam edelim gözlerim kapaniyor
cok sagol betülüm insallahallah hepimize güzel kapilar acsin dert verip derman aratirmasin cok seviyorum seni iyi geceler
canım bende anneme çok bağlıyımevet o kıskançlığına yapıyordur
alışsın biraz kızın da hep anneye bağlı yaşanmaz ki
bak bana 7 ay olmak üzere eve gitmedim
ben o kadar biliyorum şükür
bilenler daha zor öğreniyorlarmış
yanlış bildikleri varsa düzeltmesi zor oluyormuş
sorun olmaz inşallah
gitmeyi istiyorum aslında ama bakalım canımsanada bi degisiklik olur minem git bencebenide götür
kizlar bi yorgunluk bi durgunluk cöktü biriki sure okiycam evimde huzur olsun diye niyetlendim üsengeclik yapip da yapmamazlik yapmim sonrada vurur kafayi yatarim
betülüm pazar günü geliyordun pazartesi en gec sali seni burda görmek istiyorum tatlimöptüm cok
yarin gec gidecem ise kaan okula basliyor yarin 9-10 arasi okulu tanitacaklar cocugma ay insallah iyi insanlarlan karsilasiriz hep
hande gelmedi aksam :26: insallah kocisle aran düzelmisdir canim öyle ufak tefek seyleri takmayin anam kafanisa
iyi geceler kizlar :92:
tartım bozuldu bildirim yapamıcam bu hafta grip olduk çok kötü bir hafta oldu bizim için
oğlumu tüm gece uyutmanın yolu yok muuuuudelircem artıkkk
:) biz 15 aylık olduk ve henüz 10-15 gündür geceleri kesintisiz uyumaya başladık canım ya...ama ben kızıma bu bebek caylarından veriyordum hipin sanki biraz rahatlatıyordu..
yok yok yok.. inadından uyanır süreklı.. bugun 12-4 arası uyumuş ama artık bana sankı 1 saat uyuyor gıbı gelıyor.. 3 aya kadar 12-8 uyuyordu ne guzel.. neler dedım papatyalar, gece çayları, gece mamaları.. ne gıcık bı çocuk yaa.. ders de çalışamıyorum kafam salak gibi oluyor.. rezil oluyorum hocalarıma yaaa... resmen ımajımı çökertti deli oğlan
off cok iyi anlıyorum seni ya..bi kaç ay öncesine kadar bizde öyleydik.bizim emme olayı bitince biraz daha düzene girdik sanırım minnoş şimdi keşif zamanında seni de emiyor hal öyle olunca adam napsın gece uyuyup :) annesinin koynunda kucağında olmak varken..sabır arkadaşım yapılacak cok bişey yok sanırım...bende cok halt varmış gibi iki bebeyle yüksek lisans yapmaya kalktım hiç böyle perişanları oynamamıştım hayatımda...hakikaten cok zor çocukla..allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?