70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bencede iyi görünüyorsun ama bırakma derim
benim gibi geri gelir pişman olursun
sen benim yazdıklarımı okudunmu buarada
oğlunun uyuması konusunda

annaamm görmedin dur bı gıdıp gelemmmm

okudum şimdik, 7 aylık bizimki karanlıkta uyutuyorum artık ama emzırdıgım ıcın mecbur yerınden kaldırıyorum ve yanıma alıyorum sonra gecenın kalan kısmında benım memeler heeepp açık.. vık yapınca hoop dönüp verıyorum.. kocamla yatmayı ozledım yaww.. mama yapmak zoruma gelıo gece o saatte gozumu acamıyorum kı.. dişi nedenıyle emzıgı de almıyor artık vereyım sussun huyu gıttı cocugun..

Son düzenleme:

ama ama ama
bana neden o parmak
dikkaet ettim ben :26:

geleme o parmak gidene alkış banada parmakların en büyüğü
günaydın kızlaar nasıl yazacağimi bilemedim çokkorkuyorum sizden ama bu bildirimimi yapmak zorundayım

başlangıç: 72.2
geçen hafta:70.0
bu hafta :70.5
gelen : 500
toplam giden:1.700
hedef :65
aferin böylemi gidecek o göbek

Eki Görüntüle 714019

2 gundur 'oha duygu cok zayıflamışsın, kızım dur artık, çüş yeter' gibi arkadaş yorumları alıyorum..

sizce??
gayet iyi görünüyosun duygucum boy kaçtı senin? bencede çok zorlama bu kilo yakışmış

aferin böylemi gidecek o göbek

gayet iyi görünüyosun duygucum boy kaçtı senin? bencede çok zorlama bu kilo yakışmış

boyum 1.70.. diyetısyenımde makınanın belırledıgı kılo hedefım 65 ama ben 59-60 istiyorum.. spor olunca daha da diri goruncem sanırım..

hadi bakalım birazda beni dövün haketim 500gr veriyorum topu topu ertesi hafta 300 alıyorum

kilo bild
başlangıç 73
geçen hafta 68,6
bu hafta 68,9
gelen 300 gr
top giden 4,1
hedef 65

bide ödül verdim kendime 2 dilim baklava yedimöğlen yemek yemicem
2 akşamdır yürüyorum kan ter içinde kalıyorum dikkatte ettim ona rağmen artı olunce morelim bozuldu çok:26:
bugün yarın regl olcam ondanmıdır kine

ben termosa ılık suyu hazırlıyordum yatağımızın yanında
mamasıda hazırdı zaten mızırdanmaya başlayınca hemen çalkalayıp veriyordum
senle yatmayada alışırsa çok zorlanırsın canım

Günaydııııınnnnnnnnnn, 3G li teknolocik dünyamızda biz tombişlere gerçek 3G siz yarınlar diliyorum ( Göğüs,göbek,toto )
aferin çırak ben bugun yokum sana emanet
çok hoş bir olay
he bizde o hoşluklara katılık hep beraber hoş oluyorıoz
kızlar 2 hafta önce beli kapanmayan bipantolonumu giydim bugün
sabah rahattı ama şuan patlamaküzereyim
sanırım karnımda şiş
ay nasıl gidecek bu şişlik yaa kendimi çok fena hissediyorum
ne güzel banada olsa keşke
Eki Görüntüle 714019

2 gundur 'oha duygu cok zayıflamışsın, kızım dur artık, çüş yeter' gibi arkadaş yorumları alıyorum..

sizce??
oha duygu çok zayıflamışssın çüş yeter
eskihalini bilmiyorumamaşu an gercekten zayıfsın

kızlar bi bakıp çıkayım dedim hemöen misafirlerimibekliyom sabahtan beri evi temizle markete git ikramlık hazırla öldüm valla
şimdi oturdum kahvemi içiyorum bu arada 1 tanecik milföy yedim:18::18::18::18:
hepinize alıntı yapamadım boş kaldığımda mutlaka yapcamkimse alınmasın varlığınız her an yanımda
of gene o evi dağıtan çocuk gelecek anası gene oturacak koca ttoşu üzerine anası görmeden köşede sıkıştırık çimdiklesemmi acaba

boyum 1.70.. diyetısyenımde makınanın belırledıgı kılo hedefım 65 ama ben 59-60 istiyorum.. spor olunca daha da diri goruncem sanırım..

bayaa bi zayıf görünürsün ozaman en azından diyeti bırakınca bir kaç kilo alsanda kötü durmaz
pilates topu aldım bugün

bahardan bence yaaa. reglden de olabılır.. keşke ben de hastalansam artıkk..
bu termos olayını bende yapacagım bugun bak ıyı fıkırr!!! yarın anlatırım işe yaradı mı yaramadı mı
bayaa bi zayıf görünürsün ozaman en azından diyeti bırakınca bir kaç kilo alsanda kötü durmaz
pilates topu aldım bugün

kas oranım çok da ondan gorunmuyo 67ler..12 kılo kasım var..bu da 2 katı kadar yağ kaldırırmış, 20 kg yağım da.. yağ 15 olunca bırakcam ztn..

inşallah öyledir bu hafta 2 gün sebze günü gibi geçti 2 gün yürüyüş ona rağmen artı canım sıkıldı...
sen gayet güzel gidiyosun canım

ayy patlayacam
acaip şiş karnım yaaa nasıl çözcez bu işi :26:
bence çimdikle canım valla yada kola mola hiçbişey yok evde de :26:
akşamamı gelecekler öğleden sonramı
bu termos olayını bende yapacagım bugun bak ıyı fıkırr!!! yarın anlatırım işe yaradı mı yaramadı mı
dene canım umarım faydası olur
kahve makinasını bile egtirdim ben yatak odasına
küçük kettle yoktu bende kahve makinasını getiriyordum kışın tabiii süt dışarda bozulmuyor yaa ozaman
mızırdanmaya başlayınca hemen ısıtıp içiriyordum
uykusu bölünürse hem alışkanlık yapar hemde tekrar uyutması zor olur

Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,5 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:200 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg

gunaydınlaarrr..

başlangıç: 82.9
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 67
hedef: 65
giden: 300 gr
toplam giden: 15.9

sıkma canını inş. haftaya fazlasıyla verirsin

günaydın kızlar misafirgelecek erkenden kalktım temizlik yapıp markete gitmem lazım

başlangıç:76,5
geçen hafta:73.900
bu hafta:72.800
giden:1.100
toplamgiden:3,600
hedef:65

hepinize kolay gele

oğlumu tüm gece uyutmanın yolu yok muuuuu delircem artıkkk
maalesef benimkilerde öyleydi 31 aylık oldu yeni 2 aydır uyuyor tatlım

günaydın kızlaar nasıl yazacağimi bilemedim çokkorkuyorum sizden ama bu bildirimimi yapmak zorundayım

inşallah haftaya canım bak çok gevşedik sıkalım dişimizi biraz

Eki Görüntüle 714019

sizce??
bencede oha duyguşaka bi yana harika görünüyosun ,67 değilde 57 gibi tabi istediğin kiloya inene kadar durma bencede
aynını geçen hafta bende yaptıydım tabi beni geçemedinkendimi + da görünce daha çok yerim bende:18:

bi 65 olayım önce sonrasında 59 için çaba sarf etcem..

Topiğin eski tadı yok gibi sanki.. dilekcıım yok, mınecım cok gıremıyor, rosewınd dertlı, nesquıkcan vardı kayıp ahh ahhhh

amin canımm
ben de seni çok seviyorum iyi ki tanıdım seni
Allah rahatlık versin
bende senin gibi tatli bir kizi tanidim betülüm bugün okul denemesi vardin 1 saat disarda bi kizla bekledim türk ay sanki sana benzettim sanki senlen konusuyormus gibi hemen atladim üstüne kapali cok güzel tatli biriydin yüz simasi sana benziyordun
Canim Ben Reutlingen / Stuttgart dayim. Bilirsin kesin. Yarin görüsürüz.
stuttgarti duydum canim almanyada tanidiklarimizda var ama tam nerde bilmiyorum simdi görüsürüz canim
güzel canim tebrikler
Herkese günaydınlarrr,
Kilo bildirimim;

başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,5 kg
bu hafta kilo :62,3 kg
giden:200 gr.
toplamda giden :500
hedef kilo : 55 kg
tebrikler fadimecim
gunaydınlaarrr..

başlangıç: 82.9
geçen hafta: 67.3
bu hafta: 67
hedef: 65
giden: 300 gr
toplam giden: 15.9
tebrikler canim
ettim desem yalan olur aslinda öyle dua degil biriki kitap suresinden sure okudum canim
günaydınlaarrr
hayırlı cumalarr
nasılsınız
bildirim yapıp çıkcam
kilo bildirimi
başlangıç:84.5
geçen hafta:78.2
bu hafta76.9
giden:1.3
toplam giden:7.6
tebrikler tatlim
ödemdir ozaman :26: bunu bi dene istersen minecim
Karın şişliğini gidermek için doğanın mucize meyvelerinden faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem oldukça basit ve karın şişliğin için etkili bir yöntemdir.

Yarım bardak ılık suyun içine bir limonun suyunu sıkıp karıştırın. Bu karışımı sabah uyandığınızda ve öğleden sonra aç karna için. Ardından bulduğunuzda ortamda 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün.

Hassas bir mideniz varsa limon suyu zarar verebilir. Limon suyu kürü yerine melisa otu kürünü uygulayabilirsiniz. 1 su bardağı kaynar suyunun içine 1 tutam melisa otu ekleyin. Demlenmesi için 5 dakika bekleyin. Süzdükten sonra içip, 5 dakika hafif hareketlerle yürüyün. Melisa otu aynı zamanda sinir sistemini rahatlatan şifalı bir bitkidir.
günaydın kızlar misafirgelecek erkenden kalktım temizlik yapıp markete gitmem lazım

başlangıç:76,5
geçen hafta:73.900
bu hafta:72.800
giden:1.100
toplamgiden:3,600

hepinize kolay gele
masallah sen yiyip yiyip zayifliyon tatlim
tartım bozuldu bildirim yapamıcam bu hafta grip olduk çok kötü bir hafta oldu bizim için
gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah
oğlumu tüm gece uyutmanın yolu yok muuuuu delircem artıkkk
zor canim ya ben hamilelikde cok uyudum herhalde ondan benim oglan öyle degildin ama seninkide dis cikariyormus ondanda huysuzlugu olabilir
tebrikler canim
tebrikler canim
tebrikler canim
Günaydııııınnnnnnnnnn, 3G li teknolocik dünyamızda biz tombişlere gerçek 3G siz yarınlar diliyorum ( Göğüs,göbek,toto )
günaydin handenin ciragi
geldimi zaten hepsi arka arkaya geliyor sabir canim insallah bugünlerde gececek
tebrikler canim
suzim antalyaya gidiyorum inşallah..sormuşsun alıntılayamadım
güzel canim nezaman yolculuk
kız aç telefonu adam belki konuşarak özr diler

hangi markaydı sen bana de almayalım o markayı

gayet iyi canm tebrikler

yedikçe yiyesi geliyor insanın ya bende böleyim malesef
dün bi boslugun icindeydim canim yedikce yedim ama betül sagolsun kahve ic dedi sabah ilk is wc ye kostum
kızlar 2 hafta önce beli kapanmayan bipantolonumu giydim bugün
sabah rahattı ama şuan patlamaküzereyim
sanırım karnımda şiş
ay nasıl gidecek bu şişlik yaa kendimi çok fena hissediyorum
yukariya yazdim minem belki fayda si olur birde aloe vera suyu sabahlari diye okudum ama aloe vera suyunu nerden bulcaz ki :44:
biraz önce biarkadaşım kahve falına baktı
habire hamilelik bebek kısmet gördüü
ayy daha erken ben kilo vercem

olursada hayirlisi tatlim hem kizina kardes can yoldasi olur annem bana cok kiziyor oglun tek mi kalsin dertlesecegi kardesi olmasinmi diye

canim yapma bak 6lilari görmene az kalmis 7lilerden veda et artik
ben camları silmeye gidiyorumkısslar akşam gelebilirsem ugrarım....
kolay gele
tebrikler canim
Eki Görüntüle 714019

sizce??
ayy cok hos olmussun valla bende istiyorum söyle kemiklerim gözüksün

baharcim sen benim yerimi almissin eskiden ben 300-500 ya verir ya alirdim
kapahat anada ilgilenmiyor gicik öyle görmüs o da sen anasini cimcikle

kahve içince noluyoooo??? bana da anlatınız luffeenn..
canım maşallah çok ii gözüküyosun :) ama yinede hedefine 65 e in bence :)

ıncem cnm, hatta 59u da bi goreyım dıyorum.. eşimle ıddıaya gırmıştık hamıleyken, seneye bugun normalden zayıf olcam demıştım oldum ağaoğlu gıbı kızım..

Topiğin eski tadı yok gibi sanki.. dilekcıım yok, mınecım cok gıremıyor, rosewınd dertlı, nesquıkcan vardı kayıp ahh ahhhh

yaz geldimi aslinda hep topikde kimse kalmiyor gelseler ne iyi olurdun aslinda

selam kizlar hayirli cumalar

bugün günüm kosturmakla gecti oglani okula götürdüm 1 saat ön deneme yaptilar basladi aglamaya koluma sarildi agzini burusdurdu benim oglan cekingen kimseyi tanimadigindan yabancilik cekti icim gitti sonra ögretmen türk müsünüz yoksa jugoslawmi dedi türküz dedim 4üncü sinifdan bir türkkizini getirdiler yanina otuturdular yabancilik cekmesin diye
1 saat sinifin önünde bekledim diger aileler cekip gitti ben kapi da nöbet tuttum
sonra bir sevinclen cikti burasi benim okulum diye veda ederkende hemen ögretmenine elini verdi ondan sonra bende raahatladim
sonra esim beni isyerine atti baktim itfaye ambulans polis dolusmus 2inci katda yankin cikmis ise geldigim gibi geri asagya indim yangin söndürelene kadar insaat var o yüzden ne olduysa yanmis birseyler
simdide geldim iste yaniniza

canim betül aksam dedi kahve icince wc ye gidebiliyorum diye bende ictim aksam sonra sabah ac karnina da bi türk kahvesi ictim dün 1 tabak makarna yedim aksam üstü arti olarak dönmedi bana geri

Kahve gerçekten de zayıflatır, biliyor musunuz? Zira kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir. Ama birkaç santimetre inceleceğim diye sinirlerinizi tehlikeye atmanın alemi yoktur elbette. İçtiğiniz kahve miktarı, günde 6 büyük fincanı kesinlikle geçmemesini öneririz.

birde bunu buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…