canım benim çokkk özledimseni altta görünce hemen suziye faceten yazdım gurbet geldi die.sen yokken dün yeni yardımcı aldım yanıma amaağuztosa kadar sen gel sonra onuda senin yardımcın yapacam yanlız topikle başa çıkamıyom ama oda bugun kayboldu daha ilk günden işten kaytarıyor çırak
nası gidiyo canım ay okuduğun u bilsem daha iyi şeyler yazardım
bende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60
bende istiomaslında
kız araştırmacı haerci gibisin valla goggole varsa suzide varcanim betül aksam dedi kahve icince wc ye gidebiliyorum diye bende ictim aksam sonra sabah ac karnina da bi türk kahvesi ictim dün 1 tabak makarna yedim aksam üstü arti olarak dönmedi bana geri
Kahve gerçekten de zayıflatır, biliyor musunuz? Zira kafeini özümsemek için organizma yaklaşık %10 fazla enerji tüketir. İşin ilgi çekici yanı, bu ekstra tüketimin tamamen yağdan olmasıdır.Bunun sonucunda yağlarınız erir, ama kaslarınız el değmemiş olarak kalır. Çaydaki tein maddesi de aynı özelliğe sahiptir. İşte bu yüzden çay ve kahve zayıflama rejimlerinde daima boy gösterir. Ama birkaç santimetre inceleceğim diye sinirlerinizi tehlikeye atmanın alemi yoktur elbette. İçtiğiniz kahve miktarı, günde 6 büyük fincanı kesinlikle geçmemesini öneririz.
birde bunu buldum
sen nie kaçak kilo verion buraya bakıpkızlar çok mutluyum ümidimi kestigim anda sabah tartıya bir çıktım gözlerime inanamadım bir haftada bir kilo vermişim
canım hoş geldin,sen ve hande topiğin neşesininiz gözlerim hep sizi arıyor benim küçük oğlanda pek çekingen utangaç,bu sonbaharda kreşe vermeyi düşünüyorum,nasıl olcak bilmiyorum,bir güne gütsem kucağımdan inmiyor yüzünü saklıyor taa kalkana dek
faideli bilgiler
kıııız suziii maşallahharika gidiyon nezamandır tebrikler canımın içi böyle devammm
canım tebrik ederim inşaal istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin
kız kokrtum ben bundan çok itici bir sna t tam heykelci gibi diyecektimki suzi demiş
bian heykelci geldi yine aklima
dün emrahı koymuştum bendebence hiçte iyi vermedin,hatırlarsan 2.200 almıştım,o kadar vereydim iyiydi ama inş. haftaya artık
evet kendileri boynu bükük bir sanat eseri
gittiler şükürakşamagene varhande naptin canim kovaladinmi misafirleri
evet çok ayıp bir şey bende korkuyorum ya bende doğurunca çocugum böle olursa diesöy<le canim ya dikkat etsin biraz sipasina tüvbe tövbeayip birsey misafirliye gidiyorsan cocugunada dikkat edeceksin olmaz ki öyle
birsey degil canim güle güle kullan
barışmam okkalı bi özrü bekliombişey deseydi sölicektim müşterimiz diye barış adamla uzatma artıkın sende...bende dün trip yaptım bi ton xbox oynuyo benle ilgilenmiyo diye sonra sabah barıştım
en çok ben özledim dün yazdım zaten dedim ben ona gurbet gelene kadar gerçioda maşallah hepimiz hakkında fikri var ay bacım gel sarılayım sana çok özlemişim gözüm yaşardoı gerçektenbende senı cok özledim cnm yazdıklarını hep okuyom zaten haberım var cıragandan ama cırak ben gelene kadar karısmam
ay hıç sorma cnm ne cok eşyam varmış oluyom ya bıde çocuk bız kolılıyoz o cıkarıyo zor oluyo hazıranda ızne gıdecem cnm gıtmeden bıtıreyım dıye ugrasıyoz işte
suzımıde cok özledim veda mektubu yazmış bıtanem bana
sonra umay yazmış ababa yazmış cok sevıyorum kızlar sızı
13,5 liraya aldım kız sende al aldığım yerin ismini kodluyorum Baharın Bsi İzmirin İsi Manisaanın Msi al başharfleri
13,5 liraya aldım kız sende al aldığım yerin ismini kodluyorum Baharın Bsi İzmirin İsi Manisaanın Msi al başharfleri
kız araştırmacı haerci gibisin valla goggole varsa suzide var
sen nie kaçak kilo verion buraya bakıp
hepinizi öpüyorum
kız kokrtum ben bundan çok itici bir sna t tam heykelci gibi diyecektimki suzi demiş
dün emrahı koymuştum bende
gittiler şükürakşamagene var
evet çok ayıp bir şey bende korkuyorum ya bende doğurunca çocugum böle olursa die
barışmam okkalı bi özrü bekliom
en çok ben özledim dün yazdım zaten dedim ben ona gurbet gelene kadar gerçioda maşallah hepimiz hakkında fikri var ay bacım gel sarılayım sana çok özlemişim gözüm yaşardoı gerçekten
ayyyy kaç aylık oldunuz bakıım da yurudunuz sızz.. bızımkı de bir dişi uzattı, ikincisi patladı.. ne zaman tam uzayacak ki bunlar; cko huysuz coookkk
ne alıyonuz kız
oy cnm arkadaşım benımbaska napıyon kılo vermıssın bu hafta aferın kız sana
reglı ne alemde geldımı kız
plates topu canım topun üstünde debelenecez bundan böylene alıyonuz kız
ana bu cumayamı gelmiş sabah oraya gittim amatek ayakkabılar vardı ben nie görememişim yuvarlanırdım öle
plates topu
ay ben seni cidden çok özlemiştim vallah çok sensizdi bu topik sen gittin bir deri birkemik kaldım 1 kilo 100gr verdimbihaftada
plates topu canım topun üstünde debelenecez bundan böyle
:44::44: arkadaşım aradı benide ben aldım sende al beraber debelenelim didi
bende kosu bandımı sattım
elımde sadece plates topum kaldı bıde dambıllar
ay cnm ıyı olmuş bak ben ağustosa gelene kadar sen hasretım den bı 5 kılo verın oh oh bak hem arkadaşız hem bırbırımıze fayda saglıyoz
kız gıt ben beklıyom senıyok kız 7 gün oldu bugun gelmedi.bu ay farklı oldu adte günümde pembe lekeler geldi sonra onlar kahverengi gibi geldi ama hep leke şeklinde 3 gün sonrada kesildi.korkuyom aslında
kız çişimgeldisen kaçacan die gitmiyom olduğumyerde sallanıyom
ıyı ıyı debelenın faydalı işler bunlarplates topu canım topun üstünde debelenecez bundan böyle
:44::44: arkadaşım aradı benide ben aldım sende al beraber debelenelim didi
kız 404 olsada seni yapıştırsam topiğede kaçma die böle bir daha bulamıcakmışım gibi gelio
kız gıt ben beklıyom senı
ıyı ıyı debelenın faydalı işler bunlar
kız evın cogu bıttı bundan bole hazırana kadar gelırım aksamları
yok ben dopiç kalayımsen gitme
ana ordaki şeyle burdakişey farkedermi kiben göremedimsabah tabi bizim burda oturan kesimbelli kim tepinsin ki
de valla söz verdin gelecen dimi
bi kezde hatırlıyonmu ballı kayıptı böle onuda altta niciki görünce böle sevinmiştim.ay koyun gibiyiz ayrılamıyoz birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?