70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa hoş geldin canım geçenlerde geldin aklıma ne yaptı acaba die senin nasıl gidiyo çizelgedeki kilodamısın?

selamlar=)

benim durdu canım ya bu ara ama 64.3 gösterdi bu sabah tartı. 15 gündür bu civardayım 100 g aşağı 100 gram yukarı. senin nasıl gidiyor?

bence hiçte iyi vermedin,hatırlarsan 2.200 almıştım,o kadar vereydim iyiydi ama inş. haftaya artık

evet kendileri boynu bükük bir sanat eseri
aaaa dogru ya ben onu unuttum napim ben seni simdi rekor girmisdin sen topikde öyle canim sIkma canini haftaya daha verirsen geri aldigini düzeltmis olursun
hareketli avatarlarda vardı bu kilolarrı sıyırıp atıyodu ama yüklemeyi beceremedim heralde yoksa benle yakından uzaktan alakası yok ben güzel bi gacıyım

beni getirdim:26:

kesin
ay birinde görmüsdüm ben o dedigin avatari ama kimidin ya :44:
hosgeldin canim tekrar aramiza
bunlarin cogu büyük boyut :44: canim kacinci sayfadaydin :26: kulitta o sayfanin sahibi canim ona kisaca yazarsan hangi avatari istedigini o uygun boyuta getiriyor

link attım suzim üstüne tıkla direk açılsın 33.sayfa

suziiiiiiii misafirleri yolladım geldim ama akşama başkaları gelecek benimorta sehpa nerdeyse kapıdan çıkacak çocuk üzerineçıkıp tepiniyor anasıda gözünün önünde birşey demiğyor

suziiiiiiii misafirleri yolladım geldim ama akşama başkaları gelecek benimorta sehpa nerdeyse kapıdan çıkacak çocuk üzerineçıkıp tepiniyor anasıda gözünün önünde birşey demiğyor
söy<le canim ya dikkat etsin biraz sipasina tüvbe tövbe ayip birsey misafirliye gidiyorsan cocugunada dikkat edeceksin olmaz ki öyle
oldu süzi :) saol

birsey degil canim güle güle kullan

herkese merhaba,
yeşilçay içmenizi öneririm gerçekten işe yarıyor, sıcak havalarda da demledikten sonra soğutup limon dilimleyip içebilirsiniz
herkese kolay gelsin :)

avatarin aslinda cok güzel baharcim diyor siskoyum ama cikartiyorum zayifim nekadar anlamli

tam çıkartırken hoooop geri geliyor biraz kullanayım değiştiririm sonra yine öğrendim nasılsa sen hangi sayfadan buluyorsun seninkide pek şirin

kız hande allahtan sana cevap veriyodum ekran açıkken patron geldi aşağıya aldım sayfayı onunda netten bişey bakacağı tuttu bi açtı senin yukardaki msj:18::18::18::18:allahtan işle ilgiliydide bişey demedi
anaa zayıflama sevdasına yakalanacanız bigün online şikayet topluyom müşteri memnuniyeti deseydin
napıyım bacım sende terketme topiği bende tek sana şarkı söyleyim
he bacım bakla işte onun adı beyaz hacışakir gibi okotu yaparken
terzilikte geliyorkzıın elinden işallah aynı şeyi ameliyatlardada uygulamazsın
sen bu ara ona fazla taktın ohmm
kız zayıflamaiçinde yap ohmmm
benim foto makinem yokki :26: hep cepden cekiyorum sen öyle yapmiyonmu :26:
zaten o telefon her yerlere giriyyo senle hayatiorganın gibi olmayınca sinririm sisteminbile çalışmıyo
yok benim ayarım tam yerinde tavukmu:26:
git kız gez accıkdayan nolcak değişiklik olur hem sanada
bende hiç bilmiyırdum
barışmadım bacımhaddini bilecek bidaha yapmaması için akıldakalıcı bir ceza olmalı bu

Olmuyor olmuyor yapamıyorum
Neden bu kilolar gitMek bilmiyorrrrrrrrr

Bilmiyor bilmiyor
Ne kadar çok sıkıldım
Bu kilolu hayattan

.........................vs vs vs vs

Diye giden bir sürü problemler hakikatten şu koca boğazıma sahip çıkamıyorum 1,5 seneden beri bu forumdayım sanırım neredeyse en düşük 65i gördüm sonra yine 70 leri buldum pöfffffff napçam ben yarım yağlı süt nesfitler eti formlar kayısılar kepek ekmeğim herşeyim var ama ben gidipppppp pilav ve et yiyorum hemide tabak dolusu böyle zayıflanırmı hiç dimi ama sözde kociş 5li rakamlara düştüğümde istediğim her kıyafeti alacaktı ama ben hala o rakamın ucundan bile geçemedim adamda alıştı artık bişi diyemiyor he he he tabi tabi karıcım kesin zayıflarsın gibilerinden imalı konuşuo arada bu motivedende sıkıldım açıkçası resmen kociş iradesiz biri olarak görüo beni artık birşeyleri beynimde bitirmek istiyorum aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var kuzular sizlerden başka kimse kurtaramaz beni ayyy varmı aranızda zayıflayan. Ne var ne yok azcık azimleneyim bari sizlerden

anaa zayıflama sevdasına yakalanacanız bigün online şikayet topluyom müşteri memnuniyeti deseydin

bişey deseydi sölicektim müşterimiz diye barış adamla uzatma artıkın sende...bende dün trip yaptım bi ton xbox oynuyo benle ilgilenmiyo diye sonra sabah barıştım

canlarım nasılsınız cooooooook kocaman özledim sizi
handem napıyon bebegım küsme bana kız anca topluyom evı çocukla bı görsen halımı ama her aksam yatmadan okuyom sızı
suzım veda mektubunu okudum tesk ederım bebegım cok sevıyorum kız senı
kızlar öluyom bu ara ya çocukla ev toplamak ne zormuş ama hep aklımdasınız

bende bıldırımı yapayım
başlangıç 69
gecen hafta 64.1
bu hafta 63.0
gıden 1.100
toplam gıden 6 kılo
hedef 60

bacım bak bu tabloyu sabırsızlıkla bekleme sabırla bekle bu hafta betüş geç gelecek yani senin deyiminle 19.00 akaadr bildirimyok
kızpesetme seni beyeniodum ben çok örnek kişilik
barışmqadım
bayaa bi zayıf görünürsün ozaman en azından diyeti bırakınca bir kaç kilo alsanda kötü durmaz
pilates topu aldım bugün
bende istiomaslında
nası öğrenion onu ki
doğru dion dopiç krı bakmıyo çocuga çocuk sehpa tepesinde oturdukoca güm
he dimianayı çimdikleyimdopiç krı
hayırlısı olsun canımhepinize allah zihin açıklığı versin

canım benim çokkk özledimseni altta görünce hemen suziye faceten yazdım gurbet geldi die.sen yokken dün yeni yardımcı aldım yanıma amaağuztosa kadar sen gel sonra onuda senin yardımcın yapacam yanlız topikle başa çıkamıyom ama oda bugun kayboldu daha ilk günden işten kaytarıyor çırak

nası gidiyo canım ay okuduğun u bilsem daha iyi şeyler yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…