70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bahar hayırlı olsun cnm atlaışım
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda
saol canımsevenler kavuşsunbu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok
günaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh
günaydın canım

Son düzenleme:
80lerden 70lere,70lerden 60lara geldim, 50leri görmek hakkım benim bı 59 olayım senın ıcın 60a cıkarım sorun degıl, bır tabak makarnaya bakar..
bence böle zaten esir kampındaki açlar gibi duruyon belki kilo verme hızını azaltabilirin ama senin bilcen işyine
of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamış anlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara
çok güzel yağmur yağıyor, balkonda oturup izleyerek kahve içmek vardıı
güzel mi yağıyo r kız ben korktum şimşekten
vallah affetmezben geçen haftalardan biliyom en kötü dediğinde bilem 1kilo vermiş oluyo
siz nası suziylen kutuya şettirip eş oldunuz bende gurbetlen eş oldum ama sizede çok seviyom suziyle zaten 7 4 online çalışıyoz bura olsada olmasada
Ayyy beni yazmamışsın hiç ballim darildim Ayyy yeni tel aldım dokunmatik 5 dk da yazdım suncacik şeyi
hayırlısı olsun kız düğün üstümasrafmı yaptın telden iyi oluyor
Yaa vala çok zor
Sağol tatlım ugrasiyorum ışte bende kim var kim yok gözükmüyor
bendede gözükmüyor evet buranın uygulamasını indirdim ama anlayamadım bir türlü:44:
olsun canim en azindan yazabiliyorsun ben beceremiyorum
ız beceremediğin bişey duyduğuma çok sevindim
Aşkolsun kızlar, bari bi teşekkür etseydiniz tablo için ((((
bizim tablomuz yapılacak zaten böle hevesim kırıldı sen önce yazınca
yaptığımız sanat sayılmıyor muu
valla kocalar saymıyor onu bizzat onaylıyorum o 5 dakka dünya pespembe sonram herşey unutuluyor
anam hemen sattı beni kız sen demedinmi boşver gurbeti zaten şişkoydu o bize yer kalmıyordu topikte die
ona deki ben kilo verecem çıtır olacam kızlarla sözlestik laylaya gidecez
genemi çekirdek kız acıyorum size bu vayanada ot gişbi yaşıyorsunuz bir yiyecek ceryy domatizlen çekirdek var.eve bile atla gidiyorsunuz

canim iyi niyetini anladim sagol düsündügün icin ama gerek yoktun yapma lütfen cünkü betül yapiyor zaten keyfi kacar herkes liste yaparsa

Listeyi göremeyince el atıyım dedim, bi daha yapmam (

bugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum
tabikiporselen ama kaliteli makyaj malzemelriyle porselen olacak.benim tekirdağdaki kuaförüm çok ünlü bir markayı kullanıyordu bana bir porselen makyaj yaptı ne aktı ne bozuldu 10 saatlik yola bile dayandı.ben ertesi gece anca yıkancak fırsat bulabildimdüşün hiç bozulmamıştı.gerçi ben ağlamamıştımda amaburda bir kuaföre gittim düşmman başına 1 milyoncu malzemelri kullandı bir nemlendirici bilem sürmedi saç spreyini sıktı suratıma neymiş porselen makyajmış dahakuaförden çıktık kalem aktı minik çizgilerimkırıştı yüzümnemlenmedi die.o yüzden iyice git sor bak porselen die 2 katı para alıpta dandik makyaj yapmasınlatr
ay bende sevmiyorum öle kat kat perdeleri.yıkaması zoroluyor ben hafif insanım benimgibi hafifperde yaptırdım
nerde bu millet :44:

ben geldim geçmişten çıkamadım birazdanda evi toplamaya başlarsam ordan çıkamıcam darmadağınık.

günaydın kızlar sol gözüm balon gibi şiş.arpacık çıkmışağrıyor çok.annem dedi ki nazar değdi.yada stresten oldu.kocacımla akşam sanat sonrası barıştık.çok özlemişim danamı.

bende storda var silecen temiz benzle onları
kolay gelsin bende öğleden sonra kaçıcam nişan var görümcemin bu akşam

kolay gelsin canım benimde normal ilerde katlamalı düşünüyodum bende vazmı geçsem:44:
bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benim
bahar hayırlı olsun cnm atlaışım
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda
ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:
günaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh
günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlı
amin cnm

kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu hafta sonları diliyorum ve kaçıyoruuum

bu topiğin bekçisi nerede ya

burdayım

ay inanmiyorum suziya bilseydim inan gitmezdim

aa zerracimm
dün seni yazmayi unuttum canim hos geldiin
arban varmis güle güle kullan Rabim kaza bela vermesin insallahhh
benimde hemen hemen 5 aydir var arabam kocisim süpriz yapti
seni iyi anliyorum güzel bir duygu ben benim arabayi konusarak seviyorum
bazen benim araba park yerinde oluyor önünden gecerken ben cingirak cingirak bagiriyorum
yerim senin o g... ü diye
kocisede dedim seni simdi anliyorum kocacim gercekden insan arabasini sevebiliyormus

Ama ama ben, sen de haklısın okudum okudum kaçtım bu hafta.

Hoşgeldinnnnnnnnnn
bacim yazmismiydin ki birsey :26:

amin cnm

kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu hafta sonları diliyorum ve kaçıyoruuum

bu topiğin bekçisi nerede ya
amiinn
saol canımsevenler kavuşsunbu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok

günaydın canım
günaydiin
ay bahar senin su avatardan korkuyom kiz kara kara :26:
bizim minderdede vardi bu :26:

sensin o yagli

ayrica seninle arama mesafa koymaya karar verdim ben

bundan sonra böyle

yaranamadiiim yaranamadiiimmm

amandaaman arabasınında totoşunumu severmiş.çokmu güzelmiş arabası kocasınımı almışkız arabadan sonra sanat patlaması yaşadınız heral.
ay seni gözümün önünde canlandırıyorumda ne komik arabayla konuşurken
vah o arabaya seni çekiyor koca gün tepesinde

iyi olmuş kadına bidaha girmez sanatla karşı karşıya gelmesin diye
gel benim evide topla hane geçen pazar çalıştım 2 haftadır süpürge bilem açamadım .... gütürüyo evi:26:
arpacığın üstüne bir diş sarımsak kes ortadan ikiye ondan sür hemen kurutur biraz canın yanar ama gçiriyor tecrübeyle sabittir

ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:

gel kız senide götüreyim iki roman oynarız

Ewlwndiğim sıralar benimkilerde daldı bikere odaya..ama bidaha dalamazlar..hastalık sahibi yaptılar beni yaa..benimde oğlum war..inşallah ilerde sağlıklı sıhhatli olurumda gelinime hiç sıkıntı olmam.

bu affetmem derken bi mi?kasdettin dadlum..beni kasdetmediysen bende affetmem heeee...hele hırs yaparsam..bekleyin uleyynn geliyom cumaya

üsttenmi koycam gözümün içinemi:44:
benim ev dünden dağınık canım çocuk kocagün orta sehpa üstünde tepindi.börek çörek yedi yağlı ellerini sağa sola sürdü.ay oturup ağlancak halde ev
kız oynardım ama gözüm şiş hiç halimyok

günaydın canım..amin...
günaydin canim

yok bacim sanat patlamsi olmadi gecede arabayla ugrasiyordum cünkü
gecleri sürekli arabam sölye arabam böyle yok debriyaj söyle diye sayikliyomusum
adam kendini tamirciyle yatiyor sanicak

vallamıkız gerçekten mi
ben seni çok seviyorum
ağlarım bak
geçende senin yüzünden gidiyom dedin :44:
istemiosan alıntı yapmam sana bidaha madem

bilemicem artik
cok skilmisin ya topikde
sessizmis
tadi yokmus
sacimi süpürge ettim buralarda günlerdir

he canımduygu çok cabuk kilo verityor ondan dedimöle afetmez die
kendi beyinleri hasta onların bulaştırıyorlar gelibnlere
verdiği msj güzel ama banada bi itici geldi şimdi değiştiriyorum hemen

bunuda beyenmedim ama gözlerimdoluyo bakınca çok yanlız bir avatar
zaten tvde annem şarkısıda çalıyo candan erçetinin
zaten ballıda benden uzak duracakmış artık
ay ağlıcam vallah çok duygulandım

arpacığın kızarık olduğu yere sivilce gibi oluyo ya onun üstüne sürcen bacım sarımsağın kesik yerini yakar ama geçiriyo
bazen öle çocuklar yüzünden cocuk fikrinden soğuyorumabbeleride rahat oluyo ya burda da mağazada bazen veletler ellemedik yer bırakmıyolar anneleride yapmayın etmeyin demiyo sinir oluyorum
nazardır o nazar

Kızlar merhaba 71 kiloyum sanırım sanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı

kız nieöle dion tamirciler çok seksü oluyo ben kliplerde görüyom
ama napıyım gurbetide özledim görünce çok heycanlandım tuvalete bile gitmedim tuttum
sende bu hafta 2 gün pek uğramadın ki.
gurbet gidince araya kaynaklarda oldu bazıları beni sinir etti ondan dedim tadı yok die
önceden ölemiydi ne güzel geceleri sen ben gurbet piste çıkıp 2 döktürüyorduk
bak üstüme gelme ağlarım zaten hastalanmadım da daha pzaratesi gidecem doktura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…