saol canımbahar hayırlı olsun cnm atlaışım
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda
günaydın canımgünaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh
bence böle zaten esir kampındaki açlar gibi duruyon belki kilo verme hızını azaltabilirin ama senin bilcen işyine80lerden 70lere,70lerden 60lara geldim, 50leri görmek hakkım benimbı 59 olayım senın ıcın 60a cıkarım sorun degıl, bır tabak makarnaya bakar..
of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamışikindin kızı uyuttum ewin işini yapayım dedim biraz..biri zile durmadan basıyor hiçte aralık wermiyor..Allahım ne oldu diye camdan baktım kaynana..noldu dedim acilen aşağı gei dedi gittim..benim telden kocasını arıcakmışta..indim baktım gelme ben hallettim dedi..çocukta kalktı benim işlerde kaldı..dalga geçiyor benimle gülüyor bide..dün akşam eşimle yufka yollamış börek yapsın yicem demiş..akupuntura götürdük cuma günü 120 kilo..ewe gelid bi yandan pişi yiyor bi yandan salatayı ekmeğiğn içine sarmış yiyor..nasılsa akupuntur yapıldı yesemde almam diye düşünüyor..neyse eee yufkayıda yaptır ye sen..durmadan börek yap çörek yap pasta yap..gel yemekleri yap.inanaın kendi ewimde kocama yemek yapamıyorum onla uğraşmaktan..bu yüzden stres artı kilo geliyor bana.aşağı indiğimde aldım yufkayı gittim dolabına koydum..geldim ew zilide söktüm..ne derse desin yeter yani..4 yıl etmediğini bırakmadı bana.ona rağmen ne işi warsa görüyorum bide başkasının yanında yapmaz etmez diyor ozaman benim şarteller iniyor..offfff size anlatayımda rahatlayayım beaaa...
güzel mi yağıyo r kız ben korktum şimşektençok güzel yağmur yağıyor, balkonda oturup izleyerek kahve içmek vardıı
vallah affetmezben geçen haftalardan biliyom en kötü dediğinde bilem 1kilo vermiş oluyoaffetmem ama
siz nası suziylen kutuya şettirip eş oldunuz bende gurbetlen eş oldum ama sizede çok seviyom suziyle zaten 7 4 online çalışıyoz bura olsada olmasadakiz ben size ne dediiimmm
1 saatte anca cikdim gecmisdeeen
rosevind demis zaten yazalim diyehandede tastiklemis tabiki
suzimm beni sormus yine canimmmm
gurbet gelmis
handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr
iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu
sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh
minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi
suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm
yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba
sonracimaa
zerra ugramis
birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana
abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun
duygu resim eklemissinbencede iyisin canim
baskaaa
haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmisay niye bukadar acele :26:
bende tartildim 70.1 kizlar
dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608
yok galiba ya
hayırlısı olsun kız düğün üstümasrafmı yaptın telden iyi oluyorAyyy beni yazmamışsın hiç ballim darildimAyyy yeni tel aldım dokunmatik 5 dk da yazdım suncacik şeyi
bendede gözükmüyor evet buranın uygulamasını indirdim ama anlayamadım bir türlü:44:Yaa vala çok zor
Sağol tatlım ugrasiyorum ışte bende kim var kim yok gözükmüyor
ız beceremediğin bişey duyduğuma çok sevindimolsun canim en azindan yazabiliyorsun ben beceremiyorum
Aşkolsun kızlar, bari bi teşekkür etseydiniz tablo için((((
valla kocalar saymıyor onu bizzat onaylıyorum o 5 dakka dünya pespembe sonram herşey unutuluyoryaptığımız sanat sayılmıyor muu
anam hemen sattı beni kız sen demedinmi boşver gurbeti zaten şişkoydu o bize yer kalmıyordu topikte diebak bu da iyi fikir sagol canim
barbunya ne ozmanyapiyom da ters tepiyo bugün cok civitim ben ya cok yedim cok simdide cekirdek citliyom
inat seni
e gel kuzumolmuyor baksana geliyorsun bi hefes sonra yine kayboluyorsun kal iste
seninkide benimki gibi artik inanmiyor zayifliyacagima
gurbet tatlimmmmhosgeldin tekrar hande yoklugundan istifa edip bi cirak buldu ama ben seni bekledim hep
canim iyi niyetini anladim sagol düsündügün icin ama gerek yoktun yapma lütfen cünkü betül yapiyor zaten keyfi kacar herkes liste yaparsa
Listeyi göremeyince el atıyım dedim, bi daha yapmam(
tabikiporselen ama kaliteli makyaj malzemelriyle porselen olacak.benim tekirdağdaki kuaförüm çok ünlü bir markayı kullanıyordu bana bir porselen makyaj yaptı ne aktı ne bozuldu 10 saatlik yola bile dayandı.ben ertesi gece anca yıkancak fırsat bulabildimdüşün hiç bozulmamıştı.gerçi ben ağlamamıştımda amabugün kuaföre gittim gelinbasi için konuşmaya sizce normal makyaj mi porselen makyaj mi yaptirmaliyim karar veremedim çok pahalı herşey ya of nasıl kalkcaz altından bilmiyorum
ay bende sevmiyorum öle kat kat perdeleri.yıkaması zoroluyor ben hafif insanım benimgibi hafifperde yaptırdımballlı kaçmış yine
secem saolasın sen olmasan sonuncu olurdum
bugün camları silemedim korniş midir nedir adı
düşmek üzereydi tamirci çağırdık bakalım hafta sonu gelemezmiş müsait olursa ugricak.....perdeler yerde ölece kaldı
şu perdeleri yıkamaya versem nereye verilirki acep çok perde var bende uyuz oluyorum artık elimde incidi sağ elimle iş yapamıyorum bi akıl verin perdeyi yıkayıp getirip bide asan bi yer varmıdır ki:26:
nerde bu millet :44:
bende storda var silecen temiz benzle onlarıçok yanlış yaptım bu perdeyle uğraşmak çok zor
bende storda var off onları napcağimi düşünüyorum kara kara
hadi hayırlısı cnm inş.
ne güzel canm şimdi 65 te bırakıcakmısın tatlım
sanada hayırlı haftasonları cnm inşallah cıss mıs olmaz:18:
yıkamak kolayda sonradan asması zor benmkiler mekanizması felan off nie böle aldımki ya ozamanlar hevesliydim ondan aldım şimdi
çok pişmanım....neyse artık akılsız başın derdini eller çekermiş
bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benimkolay gelsin bende öğleden sonra kaçıcam nişan var görümcemin bu akşam
kolay gelsin canım benimde normal ilerde katlamalı düşünüyodum bende vazmı geçsem:44:
ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:bahar hayırlı olsun cnm atlaışım
bizmde komşunun bugün oğlunun düğünü varmış..çok samimi değiliz ama gitcez mecbur
şmdi birsürü çıtır kız vardır orda
günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlıgünaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh
amin cnm
kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu hafta sonları diliyorum ve kaçıyoruuum
bu topiğin bekçisi nerede ya
ay inanmiyorum suziya bilseydim inan gitmezdimya benimki gicik ediyor beniben seni cok seviyorum ballim ya keske yakinimda olsaydin
porselen makyaj nasil oluyor:44: cok safsafli gibidaha güzel geliyor kulaga
yok canim hemen söndürdüler zaten
ay bunlar cok s eker
kötü olmus canim perdeler yerde kalmisbizim burda hali yikarlar ama perde yikayan daha yok
iyi geceler canim tatli rüyalar
ballim gitme
aa zerracimmGünaydın kızlar
Ben erkenden kalktım
Çocukların kursu var
Bildirim için geç değilse bende yapayım
Bi yerden baslamasam iyice alıp başını gidecek kilolar
Yeni bir başlangıç yapıcam dünden
Baş:63.1
Hedef:57
İnşallah bu sefer ulasirim hedefe
bacim yazmismiydin ki birsey :26:Ama ama ben, sen de haklısın okudum okudum kaçtım bu hafta.
Hoşgeldinnnnnnnnnn
amiinnamin cnm
kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu hafta sonları diliyorum ve kaçıyoruuum
bu topiğin bekçisi nerede ya
günaydiinsaol canımsevenler kavuşsun bu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok
günaydın canım
günaydın canım..amin...günaydiin güzel bi hafta sonu olsun insallaahhh
sensin o yaglibende storda var silecen temiz benzle onları
bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benim
ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:
günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlı
burdayım
ay inanmiyorum suziya bilseydim inan gitmezdim
aa zerracimm
dün seni yazmayi unuttum canim hos geldiin
arban varmis güle güle kullan Rabim kaza bela vermesin insallahhh
benimde hemen hemen 5 aydir var arabam kocisim süpriz yapti
seni iyi anliyorum güzel bir duygu ben benim arabayi konusarak seviyorum
bazen benim araba park yerinde oluyor önünden gecerken ben cingirak cingirak bagiriyorum
yerim senin o g... ü diye
kocisede dedim seni simdi anliyorum kocacim gercekden insan arabasini sevebiliyormus
bacim yazmismiydin ki birsey :26:
amiinn
günaydiin
ay bahar senin su avatardan korkuyom kiz kara kara :26:
bizim minderdede vardi bu :26:
of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamışanlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara
ben geldim geçmişten çıkamadım birazdanda evi toplamaya başlarsam ordan çıkamıcam darmadağınık.
günaydın kızlar sol gözüm balon gibi şiş.arpacık çıkmışağrıyor çok.annem dedi ki nazar değdi.yada stresten oldu.kocacımla akşam sanat sonrası barıştık.çok özlemişim danamı.
ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:
sensin o yagli
ayrica seninle arama mesafa koymaya karar verdim ben
bundan sonra böyle
yaranamadiiim yaranamadiiimmm
Ewlwndiğim sıralar benimkilerde daldı bikere odaya..ama bidaha dalamazlar..hastalık sahibi yaptılar beni yaa..benimde oğlum war..inşallah ilerde sağlıklı sıhhatli olurumda gelinime hiç sıkıntı olmam.of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamışanlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara
günaydiin
ay bahar senin su avatardan korkuyom kiz kara kara :26:
bizim minderdede vardi bu :26:
iyi olmuş kadına bidaha girmez sanatla karşı karşıya gelmesin diye
gel benim evide topla hane geçen pazar çalıştım 2 haftadır süpürge bilem açamadım .... gütürüyo evi:26:
arpacığın üstüne bir diş sarımsak kes ortadan ikiye ondan sür hemen kurutur biraz canın yanar ama gçiriyor tecrübeyle sabittir
gel kız senide götüreyim iki roman oynarız
günaydin canimgünaydın canım..amin...
yok bacim sanat patlamsi olmadi gecede arabayla ugrasiyordum cünküamandaaman arabasınında totoşunumu severmiş.çokmu güzelmiş arabası kocasınımı almış kız arabadan sonra sanat patlaması yaşadınız heral.
ay seni gözümün önünde canlandırıyorumda ne komik arabayla konuşurken
vah o arabaya seni çekiyor koca gün tepesinde
vallamıkız gerçekten mi
ben seni çok seviyorum
ağlarım bak
geçende senin yüzünden gidiyom dedin :44:
istemiosan alıntı yapmam sana bidaha madem
he canımduygu çok cabuk kilo verityor ondan dedimöle afetmez dieEwlwndiğim sıralar benimkilerde daldı bikere odaya..ama bidaha dalamazlar..hastalık sahibi yaptılar beni yaa..benimde oğlum war..inşallah ilerde sağlıklı sıhhatli olurumda gelinime hiç sıkıntı olmam.
bu affetmem derken bi mi?kasdettin dadlum..beni kasdetmediysen bende affetmem heeee...hele hırs yaparsam..bekleyin uleyynn geliyom cumaya
verdiği msj güzel ama banada bi itici geldi şimdi değiştiriyorum hemen
üsttenmi koycam gözümün içinemi:44:
benim ev dünden dağınık canım çocuk kocagün orta sehpa üstünde tepindi.börek çörek yedi yağlı ellerini sağa sola sürdü.ay oturup ağlancak halde ev
kız oynardım ama gözüm şiş hiç halimyok
verdiği msj güzel ama banada bi itici geldi şimdi değiştiriyorum hemen
kız nieöle dion tamirciler çok seksü oluyo ben kliplerde görüyomgünaydin canim
yok bacim sanat patlamsi olmadi gecede arabayla ugrasiyordum cünkü
gecleri sürekli arabam sölye arabam böyle yok debriyaj söyle diye sayikliyomusum
adam kendini tamirciyle yatiyor sanicak
bilemicem artik
cok skilmisin ya topikde
sessizmis
tadi yokmus
sacimi süpürge ettim buralarda günlerdir
bunuda beyenmedim ama gözlerimdoluyo bakınca çok yanlız bir avatar
zaten tvde annem şarkısıda çalıyo candan erçetinin
zaten ballıda benden uzak duracakmış artık
ay ağlıcam vallah çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?