70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldiiin

benim icin birgün tuttunmu seyini hiii
gecelri gelemiyom mesgulüm
hamilesiiinnn

ay evet 2 çocuklardı ötekinin anası çocugunu patakladı oturturttu.diğerinin anası ağzını açıpta yapma demedi.mutfakta meyve şeklinde sabunlar var.bi gittim mutfağa sabunları mevye die ağzına sokuyor.köpürecek ağzı çektim hırsla aldım elinden.demezmi içeri gidip anne bana kızdı elime vurdu die.akşama kadar dövsem doymam o çocugu.
hoşgeldin
len sizede avatar beğendiremiyoz he
yok bunu değiştir bana çok kötü şeyler hatırlatıyor.yanlızlık,mutsuzluk,sessizlik,kimsesizlik,gözyaşı,hayalkırıklığı,özlem off bak bakamıyom gözüm doluyo dedim sana
hosgeldiiin

benim icin birgün tuttunmu seyini hiii
gecelri gelemiyom mesgulüm
hamilesiiinnn

kız senin içinde tutarım bir gün çişimi nolcek sorun değil
ne meşguliyetin var gece
demeöle hamilde değilim ben hasta olmadımhormonel değişiklik yüzündn böle
küsmicen dimi bana atarım bal camdan kendimi aşağı

saat:13:08
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 17 ziyaretçi)
handelevent, BHR84+, buzdanmadam, ssecemm
kızlar o kaa dopiç ziyaretçi var ki çökecez şimdi :18::18::18::18::18::18::18:

uyyyy

ay gözümpatlayacak sankim ilk defa başıma geldi
zonklar o :26:bende sarimsagi iyi geliyor diye biliyorum canim

hoş geldin canım
mana bulma kız çocuğa gelir seni bulur bide
zaten hastalanmadın daha
çokta duygusalsın oto b... ağlayasın geliyo
avatardan bile neler çıkardın alt tarafı küsmüş melek
senin için kaldırıyom ama arayamaycam şimdi başka sen nerden buldun bu zıplayan kuşu

Hoşbuldum kızlar teşekkür ederim hepinize:))

Öyle bi beslenme programım da yok aslında ama sabahları kahvaltıya vaktim olmadığı için nesfit yada yulaf yiyorum onun dşında değişiyor ama artık akşamlarıda öyle yapıyım diyorum çünkü uzun zamandır kilo veremiyorum Siz neler yapıyorsunuz:)

uyyyy

zonklar o :26:bende sarimsagi iyi geliyor diye biliyorum canim
küsmedin dimi
ay suzi link atmıştı bana ordan buldum o biliyor böle şeyleri kukuletalımı ne biri varmış o yapıyormuş gelince atar.küsmesin o melek psikolojimi bozdu.

Eki Görüntüle 714853
bunlarıda beyendim ama birine karar vermek zorunda kalmıştım

saol canımsevenler kavuşsunbu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok

günaydın canım
sevenler keşke kavuşsa ama aşk felan eskide kaldı herhal
bu damat adayını bodrumda birkaç hafta önce eşim görmüş başka kızla sanat yaparkene kameradan şimdi evleniyo 17 yaşında
ne demek istiyon ben ben ağırmıyım yani....
aslında ağır havalibir bayandım amma bu kk bozdu beni
yıkasam olmamı

inşallah canm ya az kaldı aslında çozutmamamız lazm ama gel görki hala göbekliyiz<

busabah kahvaltı 10:30
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
1 yumurta
yeşil çay

ara 12:30
yok

öğlen 14:30
2dilim acı biber salçalı çavdar ekmeği
3dilim peynir
domates salatalık
ayran

ara 16:30

(henüz bilmiyorum)

akşam 19:00
(henüz yok)

ara 21:00
(henüz yok)

akşam ne yesemki şimdiden yazayım dedim...iş.bu listeye bugün yüzkarartıcı bişi yazılmaz AMİİİİİİİİİİİİİİNN

yok kız laf geldi aklıma öle yazdım eh ikimizde hafif sayılmazyızhangi damat o yav sen bodrumdamısın çok güze lora
sankim ekmekler çok olmuş

of evi topluyodum bazanın altını bir türlü sığdıramadım üstüne annemde arayınca iyice sinir oldum öle ortalığı bırakıp buraya kaaçtım iyiki çeyiz almadım bide alsam onları nereye sığrıdıracam bilemicektim

Selam ara ara telefondan okuyorum tam anlayamadım da konuyu ama ne listesi yapmıştım ben? Sadece bildirim yapmıştım niye acele etmişim onuda anlamadım... Telefondan okuyorum cogu zaman kaçırdığım bişey varsa pardon arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…