hosgeldiiinKızlar merhaba 71 kiloyum sanırımsanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı
kız nieöle dion tamirciler çok seksü oluyo ben kliplerde görüyom
ama napıyım gurbetide özledimgörünce çok heycanlandım tuvalete bile gitmedim tuttum
sende bu hafta 2 gün pek uğramadın ki.
gurbet gidince araya kaynaklarda oldu bazıları beni sinir etti ondan dedim tadı yok die
önceden ölemiydi ne güzel geceleri sen ben gurbet piste çıkıp 2 döktürüyorduk
bak üstüme gelme ağlarım zaten hastalanmadım da daha pzaratesi gidecem doktura
hosgeldiiin
benim icin birgün tuttunmu seyini hiii
gecelri gelemiyom mesgulüm
hamilesiiinnn
ay evet 2 çocuklardı ötekinin anası çocugunu patakladı oturturttu.diğerinin anası ağzını açıpta yapma demedi.mutfakta meyve şeklinde sabunlar var.bi gittim mutfağa sabunları mevye die ağzına sokuyor.köpürecek ağzı çektim hırsla aldım elinden.demezmi içeri gidip anne bana kızdı elime vurdu die.akşama kadar dövsem doymam o çocugu.arpacığın kızarık olduğu yere sivilce gibi oluyo ya onun üstüne sürcen bacım sarımsağın kesik yerini yakar ama geçiriyo
bazen öle çocuklar yüzünden cocuk fikrinden soğuyorumabbeleride rahat oluyo ya burda da mağazada bazen veletler ellemedik yer bırakmıyolar anneleride yapmayın etmeyin demiyo sinir oluyorum
nazardır o nazar
hoşgeldinKızlar merhaba 71 kiloyum sanırımsanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı
yok bunu değiştir bana çok kötü şeyler hatırlatıyor.yanlızlık,mutsuzluk,sessizlik,kimsesizlik,gözyaşı,hayalkırıklığı,özlem off bak bakamıyom gözüm doluyo dedim sanalen sizede avatar beğendiremiyoz he
hosgeldiiin
benim icin birgün tuttunmu seyini hiii
gecelri gelemiyom mesgulüm
hamilesiiinnn
uyyyyay evet 2 çocuklardı ötekinin anası çocugunu patakladı oturturttu.diğerinin anası ağzını açıpta yapma demedi.mutfakta meyve şeklinde sabunlar var.bi gittim mutfağa sabunları mevye die ağzına sokuyor.köpürecek ağzı çektim hırsla aldım elinden.demezmi içeri gidip anne bana kızdı elime vurdu die.akşama kadar dövsem doymam o çocugu.
hoşgeldin
yok bunu değiştir bana çok kötü şeyler hatırlatıyor.yanlızlık,mutsuzluk,sessizlik,kimsesizlik,gözyaşı,hayalkırıklığı,özlem off bak bakamıyom gözüm doluyo dedim sana
kız senin içinde tutarım bir gün çişimi nolcek sorun değil
ne meşguliyetin var gece
demeöle hamilde değilim ben hasta olmadımhormonel değişiklik yüzündn böle
küsmicen dimi bana atarım bal camdan kendimi aşağı
zonklar o :26:bende sarimsagi iyi geliyor diye biliyorum canimay gözümpatlayacak sankim ilk defa başıma geldi
hoş geldin canımKızlar merhaba 71 kiloyum sanırımsanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı
mana bulma kız çocuğa gelir seni bulur bideay evet 2 çocuklardı ötekinin anası çocugunu patakladı oturturttu.diğerinin anası ağzını açıpta yapma demedi.mutfakta meyve şeklinde sabunlar var.bi gittim mutfağa sabunları mevye die ağzına sokuyor.köpürecek ağzı çektim hırsla aldım elinden.demezmi içeri gidip anne bana kızdı elime vurdu die.akşama kadar dövsem doymam o çocugu.
hoşgeldin
yok bunu değiştir bana çok kötü şeyler hatırlatıyor.yanlızlık,mutsuzluk,sessizlik,kimsesizlik,gözyaşı,hayalkırıklığı,özlem off bak bakamıyom gözüm doluyo dedim sana
kız senin içinde tutarım bir gün çişimi nolcek sorun değil
ne meşguliyetin var gece
demeöle hamilde değilim ben hasta olmadımhormonel değişiklik yüzündn böle
küsmicen dimi bana atarım bal camdan kendimi aşağı
küsmedin dimiuyyyy
zonklar o :26:bende sarimsagi iyi geliyor diye biliyorum canim
ay suzi link atmıştı bana ordan buldum o biliyor böle şeyleri kukuletalımı ne biri varmış o yapıyormuş gelince atar.küsmesin o melek psikolojimi bozdu.hoş geldin canım
mana bulma kız çocuğa gelir seni bulur bide
zaten hastalanmadın daha
çokta duygusalsın oto b... ağlayasın geliyo
avatardan bile neler çıkardın alt tarafı küsmüş melek
senin için kaldırıyom ama arayamaycam şimdi başka sen nerden buldun bu zıplayan kuşu
küsmedin dimi
ay suzi link atmıştı bana ordan buldum o biliyor böle şeyleri kukuletalımı ne biri varmış o yapıyormuş gelince atar.küsmesin o melek psikolojimi bozdu.
Eki Görüntüle 714852 Eki Görüntüle 714853 Eki Görüntüle 714854
bunlarıda beyendim ama birine karar vermek zorunda kalmıştım
kulita kız otamam canım küsmez üzülme sen senin ölü gelinde baya bi iç açıcıymış gerçekten
aaa ölü gelinmiymiş o ben gelin die koyayım demiştim dikkat etmemişim
sevenler keşke kavuşsa ama aşk felan eskide kaldı herhalsaol canımsevenler kavuşsun bu arada bende siyah kısa bi eldise giycem akşam denedim kötü durmadı çok
günaydın canım
ne demek istiyon ben ben ağırmıyım yani...bence böle zaten esir kampındaki açlar gibi duruyon belki kilo verme hızını azaltabilirin ama senin bilcen işyine
of şu kaynanalar bizimde bir tanıdık var öle elinde anahtaını almış 2 gelinin birden vakitli vakitsiz açıp giryor içeri mana buluncada onlar benim çocuklarımın karıları gizlileri olamz die.bi gün büyük oğlunu sanat yaparken yakalamışanlamıyorum acaba bende bi oğlan doğursam ilerde böle olurmuyum allah yardımcın olsun iyi yapmıssın taviz vermicen bunlara
güzel mi yağıyo r kız ben korktum şimşekten
vallah affetmezben geçen haftalardan biliyom en kötü dediğinde bilem 1kilo vermiş oluyo
siz nası suziylen kutuya şettirip eş oldunuz bende gurbetlen eş oldum ama sizede çok seviyom suziyle zaten 7 4 online çalışıyoz bura olsada olmasada
hayırlısı olsun kız düğün üstümasrafmı yaptın telden iyi oluyor
bendede gözükmüyor evet buranın uygulamasını indirdim ama anlayamadım bir türlü:44:
ız beceremediğin bişey duyduğuma çok sevindim
bizim tablomuz yapılacak zaten böle hevesim kırıldı sen önce yazınca
valla kocalar saymıyor onu bizzat onaylıyorum o 5 dakka dünya pespembe sonram herşey unutuluyor
anam hemen sattı beni kız sen demedinmi boşver gurbeti zaten şişkoydu o bize yer kalmıyordu topikte die
ona deki ben kilo verecem çıtır olacam kızlarla sözlestik laylaya gidecez
genemi çekirdek kız acıyorum size bu vayanada ot gişbi yaşıyorsunuz bir yiyecek ceryy domatizlen çekirdek var.eve bile atla gidiyorsunuz
tabikiporselen ama kaliteli makyaj malzemelriyle porselen olacak.benim tekirdağdaki kuaförüm çok ünlü bir markayı kullanıyordu bana bir porselen makyaj yaptı ne aktı ne bozuldu 10 saatlik yola bile dayandı.ben ertesi gece anca yıkancak fırsat bulabildimdüşün hiç bozulmamıştı.gerçi ben ağlamamıştımda amaburda bir kuaföre gittim düşmman başına 1 milyoncu malzemelri kullandı bir nemlendirici bilem sürmedi saç spreyini sıktı suratıma neymiş porselen makyajmış dahakuaförden çıktık kalem aktı minik çizgilerimkırıştı yüzümnemlenmedi die.o yüzden iyice git sor bak porselen die 2 katı para alıpta dandik makyaj yapmasınlatr
ay bende sevmiyorum öle kat kat perdeleri.yıkaması zoroluyor ben hafif insanım benimgibi hafifperde yaptırdım
ben geldim geçmişten çıkamadım birazdanda evi toplamaya başlarsam ordan çıkamıcam darmadağınık.
günaydın kızlar sol gözüm balon gibi şiş.arpacık çıkmışağrıyor çok.annem dedi ki nazar değdi.yada stresten oldu.kocacımla akşam sanat sonrası barıştık.çok özlemişim danamı.
yıkasam olmamıbende storda var silecen temiz benzle onları
bende katlamalıda var çok rahat eşimtakıp çıkartıyor benim
ay herkezler düğüne gidecek hava güzel bende gitmek istiom düğüne:99::99::99::99:
günaydınnnn canım ballı kaymaklı löp löp yağlı
burdayım
Kızlar merhaba 71 kiloyum sanırımsanırım çünkü artık 70 li rakam görmek istemediğim için tartılmıyorum kendimi iyi hissedene kadar Her seferinde başlıyorum diyete 3-5 gün gidiyo sonra bi bakmışım hoop salıvermişim bi tutturamadım hedefim 59 olmak artık bırakmak istemiyorum Eylüle kadar spor yapmyada başladım 30 day shred yapıyorum.Artık burda birbirimize destek olup verelim şu kilolarıııı
yok kız laf geldi aklıma öle yazdım eh ikimizde hafif sayılmazyızsevenler keşke kavuşsa ama aşk felan eskide kaldı herhal
bu damat adayını bodrumda birkaç hafta önce eşim görmüş başka kızla sanat yaparkenekameradan şimdi evleniyo 17 yaşında
ne demek istiyon ben ben ağırmıyım yani....
aslında ağır havalibir bayandım amma bu kk bozdu beni
yıkasam olmamı
inşallah canm ya az kaldı aslında çozutmamamız lazm ama gel görki hala göbekliyiz<
sankim ekmekler çok olmuşbusabah kahvaltı 10:30
2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
1 yumurta
yeşil çay
ara 12:30
yok
öğlen 14:30
2dilim acı biber salçalı çavdar ekmeği
3dilim peynir
domates salatalık
ayran
ara 16:30
(henüz bilmiyorum)
akşam 19:00
(henüz yok)
ara 21:00
(henüz yok)
akşam ne yesemki şimdiden yazayım dedim...iş.bu listeye bugün yüzkarartıcı bişi yazılmaz AMİİİİİİİİİİİİİİNN
kiz ben size ne dediiimmm
1 saatte anca cikdim gecmisdeeen
rosevind demis zaten yazalim diyehandede tastiklemis tabiki
suzimm beni sormus yine canimmmm
gurbet gelmis
handede gurbete hosgeldin sen yokken topik sessizdi demis nankörrr
iyi olmus iste misafirinde cocugu evi dagitmis öpücem cocugu
sonracimaaa rosevind tatile gidiyomus insallahh
minede istanbuka gitmey istiyo bakalim hayirlisi
suzimm kuzun okula baslamis yiriiiimmmm
yeni bir kizce gelmis catlak bizden sevdim kizceyi yasemen di galiba
sonracimaa
zerra ugramis
birde ptt ugramis kilo almis kizim gel buraya diyom sana
abababa (ay bir ba fazlami oldu ne :44: neyse ) yola cikti yanilmiyorsam Allaha emanet olsun
duygu resim eklemissinbencede iyisin canim
baskaaa
haa ay nzo ydu yanilmiyorsam liste yapmisay niye bukadar acele :26:
bende tartildim 70.1 kizlar
dur bakayim unuttugum varmiii Eki Görüntüle 714608
yok galiba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?