70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o sana dememiş canım nesli diebir arkadaş var kendi kendine liste yapmışta ona yazmış

o sana dememiş canım nesli diebir arkadaş var kendi kendine liste yapmışta ona yazmış

Tamam isimler karışmış o zaman :) son sayfaya geliyorum kaldığım yere kadar okumaya çalışıyorum 2 sayfa birden okumuş oluyorum tabi bu arada benim cadı teli elimden almazsa devam edebiliyorum acaba bişey mi kaçırdım dedim... Saolasın canım

no mühim

selam kızlarrr..

bugün yediklerim

sirkeli su

kahvaltı:domates,salatalık,biber,1yumurta,2 d.kepek ekmeği

2 kuru kayısı

öğlen:nesfit

akşam:1 kaşık nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 d.kepek ekmeği.

KK da şunu buldum yarından itibaren yapıcam inşallah faydası olur

Bir iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir iki limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında asit vardır. Bu zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur. Elma çayı kilo sorunu olan kişilerin zayıflamasını sağlar. Mucize ilaç gibidir.

yok canım ya ben aradabi sayfayı yenileyip bakıyorum.çoğunlukla başında olmasamda hep açık bura o yüzden yeni gördüm yazdıklarını hemhafta sonu kimse olmaz burda

yemek az olmuş 1 kaşık az ki hem böle sulu yemekler yerken yemeğin suyunu yeme sadece kendini ye aklında bulunsun onun dışında güzel
acil

of camdan sesler gelio 2 tane düğün var içim oynuyo evdeyken gidip düğünde döktüresim var içimkıpraşıyo

yok kız laf geldi aklıma öle yazdım eh ikimizde hafif sayılmazyızhangi damat o yav sen bodrumdamısın çok güze lora

sankim ekmekler çok olmuş
bodrum derken bzim binanın bodrumu
ekmek evet fazla aslında ama diyet yapamıyorum die alışana kadar böle yapmaya kara verdim
menü güzel olmuş....çocuklarda nie içiliyo :26:

yok canm burda küslük falan yok rahat ol

busabah kahvaltı 10:30

2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
1 yumurta
yeşil çay

ara 12:30
yok

öğlen 14:30
2dilim acı biber salçalı çavdar ekmeği
3dilim peynir
domates salatalık
ayran

ara 16:30
activia yoğurt

akşam 19:00
4ızgara köfte
biber
salata
2kızarmış patates

ara 21:00
1 kepekli galeta
1kuru üzüm
şekersiz çay

sonunda menümü yazabildim.....:18:

iyimyapmıssın canım benimki sızdı bende yatıyım hepinize yiyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…