- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Selam ara ara telefondan okuyorum tam anlayamadım da konuyu ama ne listesi yapmıştım ben? Sadece bildirim yapmıştımniye acele etmişim onuda anlamadım... Telefondan okuyorum cogu zaman kaçırdığım bişey varsa pardon arkadaslar...
o sana dememiş canım nesli diebir arkadaş var kendi kendine liste yapmışta ona yazmış
Tamam isimler karışmış o zaman :) son sayfaya geliyorum kaldığım yere kadar okumaya çalışıyorum 2 sayfa birden okumuş oluyorum tabi bu arada benim cadı teli elimden almazsa devam edebiliyorum acaba bişey mi kaçırdım dedim... Saolasın canım
nie küsüyozki
ne bilyim cevap yazmayınca daha önceki mesajınızda sitem etmişsiniz aşağıda okuyup cevap yazmıyorsunuz diye ondan dedim.ne bileyim ben daha yeni geldim ya buraya herkes birbirini tanıyor muhabbet ediyor bende ortaya atlayım demedim.
selam kızlarrr..
bugün yediklerim
sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,biber,1yumurta,2 d.kepek ekmeği
2 kuru kayısı
öğlen:nesfit
akşam:1 kaşık nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 d.kepek ekmeği.
KK da şunu buldum yarından itibaren yapıcam inşallah faydası olur
Bir iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir iki limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında asit vardır. Bu zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur. Elma çayı kilo sorunu olan kişilerin zayıflamasını sağlar. Mucize ilaç gibidir.
yok canım ya ben aradabi sayfayı yenileyip bakıyorum.çoğunlukla başında olmasamda hep açık bura o yüzden yeni gördüm yazdıklarını hemhafta sonu kimse olmaz burda
yemek az olmuş 1 kaşık az ki hem böle sulu yemekler yerken yemeğin suyunu yeme sadece kendini ye aklında bulunsun onun dışında güzel
acil
sağol ne bileyim biraz daha kısayım diyorum :)
bodrum derken bzim binanın bodrumuyok kız laf geldi aklıma öle yazdım eh ikimizde hafif sayılmazyızhangi damat o yav sen bodrumdamısın çok güze lora
sankim ekmekler çok olmuş
menü güzel olmuş....çocuklarda nie içiliyo :26:selam kızlarrr..
bugün yediklerim
sirkeli su
kahvaltı:domates,salatalık,biber,1yumurta,2 d.kepek ekmeği
2 kuru kayısı
öğlen:nesfit
akşam:1 kaşık nohut yemeği,2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 d.kepek ekmeği.
KK da şunu buldum yarından itibaren yapıcam inşallah faydası olur
Bir iki elmayı kesip haşlayın. İçine bir iki limon ya da portakal atın. Karanfil ve tarçın ekleyin. Çocuklara verecekseniz, bardağın içine bal koyup öyle verin. Elma suyunu hazırlarken içine koyacağınız limon ve portakalı sakın soymayın. Kabuklarıyla haşlayın. Bunların kabuklarında asit vardır. Bu zayıflama ilaçlarının içinde de bulunur. Elma çayı kilo sorunu olan kişilerin zayıflamasını sağlar. Mucize ilaç gibidir.
ne bilyim cevap yazmayınca daha önceki mesajınızda sitem etmişsiniz aşağıda okuyup cevap yazmıyorsunuz diye ondan dedim.ne bileyim ben daha yeni geldim ya buraya herkes birbirini tanıyor muhabbet ediyor bende ortaya atlayım demedim.
bodrum derken bzim binanın bodrumu
ekmek evet fazla aslında ama diyet yapamıyorum die alışana kadar böle yapmaya kara verdim
menü güzel olmuş....çocuklarda nie içiliyo :26:
yok canm burda küslük falan yok rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?