Ababa canım ellerine sağlık canım, ev için de sevindim, iyi olmuş böylesi belki de.
Zerra tekrardan hoşgeldin, araban da hayırlı uğurlu olsun.
Balkaymak sana da günaydın canım.
Kilo veren tüm kızçelere tekrardan tebriklerr.
hosgeldinmerhaba bende 70 kiloyum...kahvaltıda bir kase çilekli mısır gevreği ve süt yedim 30 dakikada acıktım
sanada iyi haftalar canimgünaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum herkese
sen artık listeleri ezberledin canım kendi kendine yapamazmısın diyetisyene gitmeden:44:yazık o kadar paraya yahu..
öğleni bizim hayal gücümüzemi bıraktın rose
sevindim canım inş. böyle devam eder de huzurun bozulmaz
aaaammiiinnnnn canım günaydın
günaydınbende haftasonu kaçırdım maalesef:26:
anlamadimki canim nasil oldu kali verdi elimde :26: sagol canimBalkaymak sıkma canını olan olmuş, dedikleri gibi arkadaşların hayır yap biryerlere, belki de ayna gerçekten kırıktı, öyle tutturmuştu adam, sen o kadar çok zorladın mı ki? Üzme kendini, olan olmuş.
olmasi geleni yapmaya calisiyorum canimçok sağol canım inşallah sıkıntısız atlatırız :26:
istanbula gitmiştim tatlım
dikkat et canım son 3 haftadır artıdaydın yanlış hatırlamıyorsam :26:
çabuk gelen çabuk gider.. dikkat etsen hemen kurtulursun hadi
elinde olsa kaçırmazdın zaten adamı tatlım
senin bu dikkatli davranışlarını seviyorum
yalnız çıkmam da çok korkutuyordu beni
böyle davranmaları iyi oldu belki de
hayırlısı
inşallah iyi olmuştur bakalım bir sene daha sabretcem artık
amin amin huzur çok önemli
evet bana da ilginç geliyor böyle şeyler. normalde sesimi çıkartmam biliyorsun da garip yani böyle bi giriş yapılması..
gecmis olsun canimm:26:selamlarr iyisinizdir umarım benim yoğun bi haftasonu oldu gelemedim hiç bugün de evdeyim yarın işe başlıyorum boğazım hala geçmedi çok sinir oluyorumm
hosgeldiinSlm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.
hosgeldiiinkızlar bende yeni katıldım aranıza bende kilolarımdan şikayetçiyim ve zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin önerisi olan var mı ?
ben geldim ama uyuyup kalmışım gene ölü gibin kalkamadım ballı sana haberim var
valla 12 dikalktığımda
evini bereketi kacar yavruumm
yatilirmi hic o kadar
seyleriser üstüne töbee
vaktinde kalk isine gücüne bak
yemaani yap
hanim hanim otur
kız 2 gündür böle yoksa ben hep 10 en geç 10 buçuk dedinmmi kalkarım ama uyuduğumu anlamıyom
sabah körü kahvaltı yapmadan kalktım koşa koşa eczaneye gittim sana söz verdim die çok helecanlıydın
testi yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kizz test yaptinmi cikicam hadiii
kız accık heycan yaratayım dedim
2 dakka bekleyemedin patladın hemen
yaptım canım tek çizik çıktı malesef
ay ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam
sanata devam gene:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kız nie üzülüyon olsa üzülmen lazımdı söz kocamgitsin gelsin askere bitane yapacam senin için adınıda junior ballı koyacamay üzüldüm sanki kiz :26:
ay ben niye böyle oldum ki simdi
kız bu kaa üzülceni bilseydimçiziverirdimkırmızı kalemleay tek cizik icinmi bekledim bunca saat
neyse cikayim bari
hoşgeldin ..allah bebişini bağışlasınSlm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.
ben geldim ama uyuyup kalmışım gene ölü gibin kalkamadım ballı sana haberim var
kız accık heycan yaratayım dedim
2 dakka bekleyemedin patladın hemen
yaptım canım tek çizik çıktı malesef
ay ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam
sanata devam gene:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
güzel olmuş canımkeşke arada yapsanHerkese hayırlı gecelerr
bugün yediklerim
sabah:domates,salatalık,lor peyniri,2 d.kepek ekmeği
öğlen:2 kaşık makarna
akşam:2 kaşık nohut yemeği,1 kaşık bulgur pilavı,1 d.kepek ekmeği.
telden giriyom uykum kaçınca bakıyom bakimkim napıyor die her an elim burda yani bi falso göreni yakarımkiz sen nezaman geldinuyumadinmi
ben geldiiiiiiimmmmm
ozamansa ne diyoruz Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
tamam bebeğim istediğin oldu
eline sağlık canım herkezleri tebrik ederim kilo verenleri öperim17 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 13,4 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 9,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] +1,500 [/TD] [TD] 20 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi nzo olmuştur
kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nesijj, kedikız81 ve zerra
hoşgeldiniz
listenin gecikmesinden dolayı özür dilerim
bir eksik kusur olmamıştır inşallah
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
tatlı rüyalaaarrr
çıkmaz çıkarsa buraya getir yolalımbu arada kızlar size haberlerim var
ev arkadaşlarım bana çok iyi davranmaya başladılar
babam da iyi işte yola getirmişsin daha ne istiyorsun dedi
ay hoş bi yorum değil ama işte..
düzeldik kısacası
ben de küslüğü uzatmak istemiyorum
ayrı eve çıkmayı çok istiyordum ama korkuyordum da biliyorsunuz
etrafımdakiler de çıkmamı istemiyorlar
kısacası 1 sene daha sabredicem sanırım
inşallah bir sorun çıkmaz
ben dedim yazdım ona seni ababaya söylücembir de liste konusunda bir arkadaşla durum olmuş onunla ilgili de bir şeyler yazmak istedim
kimseyi kırmak değil amacım böyle şeyleri de sevmem beni bilen bilir
bana garip gelen şey
pat diye sayfaya giriliyor ve bi anda kendi planları yazılıyor
burada ne yapılıyor diye sorulmuyor bile
sonra da kendine verilen cevaplara bile bakılmadan
o planlar uygulanıyor
listeyi birine verebileceğimi de söyledim zaten biliyorsunuz bunu
ama açıkcası sırf bu hareket yüzünden kendisine vermek istemedim
yeni katılıyorsan geçmişe bakmasan bile bi selam verirsin
neler yapılıyor öğrenirsin
ondan sonra eğer fikrin varsa söylersin kabul edilir ya da edilmez
burda kaptan filan yok sonuçta toplu veriyoruz kararları
en küçük şeyleri bile soruyoruz
bu şekilde yaklaşılsa her şey daha güzel olabilirdi..
öyle işte..
hoş olmayan bir başlangıç olsa da hoşgeldin diyorum arkadaşım sana
aramızda sağlıklı zayıflamalar diliyorum
ah keşkegünaydın herkese..
güzel ,cıssız,herkesin hedefine ulaştığı bi hafta olsun...
işallah aminnn olsunda don alalımgünaydiiiiiiiiiinn
güzel ve booll eksili bir hafta olsun insallahhh
oh sefan olsun arada olur o kaa onlar yicek senin bakcak halin yok yaHerkese günaydınlarr,
Geçmişi okuyodum yarım kaldı, umarım herkesler iyidir, arada uğramaya çalışcam.
Hafta sonu şirket pikniğimiz vardı, gayet güzel geçti, bolcana yedik içtik ama protein türü olduğu için rahatım, akşam da yemedim zaten, cumaya inşallah eksili bir rakam görürüz hepimiz.
üstüne çık yuvarln iştesende bünyeyi şoklamışsın suziyle hande gibi
canım bende pilates topu aldım ama hareketleri bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun?
çocuk kısmını geçiyorumhepsine amin diyorumAmin canım, evi olmayanlara ev, arabası olmayanlara araba, çocuığu olmayanlara çocuk, eşi olmayanalara hayırlı eş nasip etsin Yarabbim.
geçmiş olsun kız dondurmamı yedin annen izin vermedenselamlarr iyisinizdir umarım benim yoğun bi haftasonu oldu gelemedim hiç bugün de evdeyim yarın işe başlıyorum boğazım hala geçmedi çok sinir oluyorumm
hoşgeldinSlm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.
azcık şiş gene ya acıyor.ay evet üstümden yük kalktı çok korkmuştum:26:hoşgeldin ..allah bebişini bağışlasınhamilelikten önce kaç kiloydun?
1,68 boya 50 kilo çok az olur gibi geldi bana:44:
gözün aydın bacım..
gözün nasıl oldu bu arada?
Selam kızlar bende takip ediyordum sizi izleyici olarak ama artık sizinle paylasımlarda bulunmak ve cıss yaptıgımda bana kızın ıstıyorum yanlız olmuyo bu işler motive olmak lazım sizi okuyunca bile motive oluyorum birde aranızda olursam daha faydalı olacagını düşündüm...
bu cuma bende bildirimde bulunurum müsadeniz olursa bu sabah tartıldım 73.4 kilocukum( 1 yıllık evliyim daha cocuk yok bişi yok ne olacak benım bu halım bilemiyorum ( iradesizim benim irademi yerine getirin lütfeeenn....
geçmiş olsun kız dondurmamı yedin annen izin vermeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?