70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

HOŞBULDUM CANIM..
Allah dileyen herkese araba nasipetsin

merhaba bende 70 kiloyum...kahvaltıda bir kase çilekli mısır gevreği ve süt yedim 30 dakikada acıktım

Sabahları kahvaltı en önemli öğün canım, 2 dilim tam buğday-çavdar- tahıllı ekmek, peynir- 5-6 zeytin, domates salatalık ve diğer yeşilliklerden istediğin kadar olmak kaydıyla güzel bir kahvaltı yaparsan, acıkmazsın canım.
Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Merhaba kızlar,giremedm bayadır,herkesler iyidir inş.

Perşembeden sapıtmaya başladım,cuma en uçlardaydm,şekerpareden dondurmaya,sarmadan ekmeğe aklınıza ne gelirse,c.tesi börek ve poğçalarla kendimden geçtim,pazar günü pikniğe gittik orda ne yediğimi hiç söylemeyim bile Sabah korkarak tartıya çıktım ve 70,5 çarşamba 71 çıkmıştım şok şok şok oldum yarım kilo vermişim ama bunları yerken her akşam leslile 2 mil ve 40 dk pilates yaptım onadan mı oldu dersiniz

canım çok teşekkürler..fakat ben bundan 1 ay önce:
2 sosis
2 poağaça
2 bardak çay bunları yesem bile acıkıyorum ne yersem doymuyorum..dediğini yarın yapıcam inşallah acıkmam canım... çok sağol tekrardan.

günaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum herkese

sen artık listeleri ezberledin canım kendi kendine yapamazmısın diyetisyene gitmeden:44:yazık o kadar paraya yahu..

Of telden girmek güzelde sarı kafaları koyAmıyom

öğleni bizim hayal gücümüzemi bıraktın rose
sevindim canım inş. böyle devam eder de huzurun bozulmaz
günaydiiiiiiiiiinn
güzel ve booll eksili bir hafta olsun insallahhh
aaaammiiinnnnn canım günaydın

günaydın bende haftasonu kaçırdım maalesef:26:

sende bünyeyi şoklamışsın suziyle hande gibi
canım bende pilates topu aldım ama hareketleri bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun?

bende istiyorum -.-

kızlar benim bacaklarım çok fena ya.bi oturuyorum böyle dağılıyor. üst bacak 57 cm çevresi. oturduğum zaman görünen yerin cm ise 40cm :O nasıl inceltebilirim...

Poğaça karbonhidrat ağılıklı canım, tok tutmaz tabii ki, ama çavdar veya tam buğday gibi ekmeklerden yersen, yanına da peynir ekle protein, muhakkak tok tutar, yeşillik de ekle yanına, zamanla alışırsın zaten.

Tamamen haklısın, nedense son zamanlarda böyle kişiler çıkmaya başladı, enterasan yani, neyse canım, onlar da öğrenmişlerdir herhalde doğrusunu.

evet canım yaaa nerdeyse 1.5 yıldır aynı yerde debeleniyorum..
cıss konusunda ben napıcam bilmiorum..
aylardır gece gündüz yiyorum..
Canım aynı yerde olmak da bir başarı, biliyosun ki verip de, verdiğini hemen geri alanlar da var, sen en azından korumayı başardın, çok almadın.

Balkaymak sıkma canını olan olmuş, dedikleri gibi arkadaşların hayır yap biryerlere, belki de ayna gerçekten kırıktı, öyle tutturmuştu adam, sen o kadar çok zorladın mı ki? Üzme kendini, olan olmuş.

Amin canım, evi olmayanlara ev, arabası olmayanlara araba, çocuığu olmayanlara çocuk, eşi olmayanalara hayırlı eş nasip etsin Yarabbim.
AMİNNNNNNNNN....
Canım aynı yerde olmak da bir başarı, biliyosun ki verip de, verdiğini hemen geri alanlar da var, sen en azından korumayı başardın, çok almadın.
evet oda iyi tabide artık sırtımda hafifden yağlar belli olmaya başladı..
alarmmmmmm......
merhaba bende 70 kiloyum...kahvaltıda bir kase çilekli mısır gevreği ve süt yedim 30 dakikada acıktım

hoş geldin canım..
gevrekler benide hiç tok tutmaz...
ftemiz arkadaşımız söylenmesi gerekeni söylemiş zaten iyecek başka bişey yok

eline sağlık betüşşş..
1. mizi tebrik ederim..
betüş senin içinde hayırlısı olur inşallah canım..
1 senen kalmış zaten sıkıntısız geçer oda umarım..

çok sağol canım inşallah sıkıntısız atlatırız :26:

istanbula gitmiştim tatlım
dikkat et canım son 3 haftadır artıdaydın yanlış hatırlamıyorsam :26:
çabuk gelen çabuk gider.. dikkat etsen hemen kurtulursun hadi

elinde olsa kaçırmazdın zaten adamı tatlım
senin bu dikkatli davranışlarını seviyorum
yalnız çıkmam da çok korkutuyordu beni
böyle davranmaları iyi oldu belki de
hayırlısı

inşallah iyi olmuştur bakalım bir sene daha sabretcem artık

sevindim canım inş. böyle devam eder de huzurun bozulmaz

amin amin huzur çok önemli

Tamamen haklısın, nedense son zamanlarda böyle kişiler çıkmaya başladı, enterasan yani, neyse canım, onlar da öğrenmişlerdir herhalde doğrusunu.

evet bana da ilginç geliyor böyle şeyler. normalde sesimi çıkartmam biliyorsun da garip yani böyle bi giriş yapılması..

selamlarr iyisinizdir umarım benim yoğun bi haftasonu oldu gelemedim hiç bugün de evdeyim yarın işe başlıyorum boğazım hala geçmedi çok sinir oluyorumm

buldum bende videolarını
pilates kilo verdirmeden inceltiyo gibi bişeyler duymuştum sende nasıl etkisi oldumu?

Cnm ben hem leslie hem de pilates yaptığm için bişey diyemem ama benm asıl amacım göbeğimin gitmesi ve bacaklarımın incelmesi yaptığm egzersizler gerçekten çok iyi karın için daha 4 gün oldu inş. iyi sonuçlar alırım.

istanbula gitmiştim tatlım
dikkat et canım son 3 haftadır artıdaydın yanlış hatırlamıyorsam :26:
çabuk gelen çabuk gider.. dikkat etsen hemen kurtulursun hadi

ewet 3 haftadır artılardayım.2 hafta 500gr aldım bu hafta 1.500 kilo..bakalım bu günden toparlanmaya başladım gibiya.bende 3 haftada yerleşti.çabukgidermi?dersin :18::18:

Slm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…