Ababa canım ellerine sağlık canım, ev için de sevindim, iyi olmuş böylesi belki de.
Zerra tekrardan hoşgeldin, araban da hayırlı uğurlu olsun.
Balkaymak sana da günaydın canım.
Kilo veren tüm kızçelere tekrardan tebriklerr.
merhaba bende 70 kiloyum...kahvaltıda bir kase çilekli mısır gevreği ve süt yedim 30 dakikada acıktım
Sabahları kahvaltı en önemli öğün canım, 2 dilim tam buğday-çavdar- tahıllı ekmek, peynir- 5-6 zeytin, domates salatalık ve diğer yeşilliklerden istediğin kadar olmak kaydıyla güzel bir kahvaltı yaparsan, acıkmazsın canım.
Örnek Alınabilecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
sen artık listeleri ezberledin canım kendi kendine yapamazmısın diyetisyene gitmeden:44:yazık o kadar paraya yahu..yağ oranımı da kırmışım şükür ki;19 kılo yağa düşmüşümm.. 15'e çekelim şunu da bitsin gitsin yaa baydı artık haa.. para gıdıyor yaww.. bir de eylule kadar dedi kadın nerden bulcam artık o dadar parayı da yettı gitti artıkın..
akşam toplantı vardı kuzenlerle meze yemekten çatladım+1 deyım şu an
61'e kadar düşeyim dıyorm canım yaa..
kızım itiraf edıyorum o tamamen fotografın çekilme açısındanöyle olsam manyak mıyım leyn ben yemıım; Domınos Pizza yeriimm, burger kıng yerım :26::26:
neyse nıyetı bozmıım da
bende akşama kadar diyetimi yaptım ama akşam kocayla film izlerken çekirdek we tuzlu mısıra bi dalmışım..yediğimin farkında bile değilim..film bitti çekirdeekte bittii bende bittim :18::18: neyse dünü unutalım bugüne bakalım..benim problemimde akşama kadardikkat ederim akşam oturup yerim..bu sefer yapmıcam ama..kiloma çok bakıyordum ben.bu hafta bakmıcam..cumadan beride bakmadım..senin boyun war canım ya bende oda yok ondan şuanki kilo bana çok fazla..55 keser beni anca..ama 58 olayım bide oda yeter ..
Of telden girmek güzelde sarı kafaları koyAmıyom
öğleni bizim hayal gücümüzemi bıraktın rosebu arada inanmicaksınız amabugün gerçekten diyetteydim
sabah =2bardak su +yeşil çay
kahvaltı=nestle nesfit
ara=ananas
öğlen=fotograf
ara=yarım yeşil elma+1ç.bardaği kefir
akşam=çorba+5ızgara köfte+salata
ara=7otlu çay+kepekli galeta
su=2lt.
spor=yok
sevindim canım inş. böyle devam eder de huzurun bozulmazbu arada kızlar size haberlerim var
ev arkadaşlarım bana çok iyi davranmaya başladılar
babam da iyi işte yola getirmişsin daha ne istiyorsun dedi
ay hoş bi yorum değil ama işte..
düzeldik kısacası
ben de küslüğü uzatmak istemiyorum
ayrı eve çıkmayı çok istiyordum ama korkuyordum da biliyorsunuz
etrafımdakiler de çıkmamı istemiyorlar
kısacası 1 sene daha sabredicem sanırım
inşallah bir sorun çıkmaz
aaaammiiinnnnn canım günaydıngünaydiiiiiiiiiinn
güzel ve booll eksili bir hafta olsun insallahhh
Herkese günaydınlarr,
Geçmişi okuyodum yarım kaldı, umarım herkesler iyidir, arada uğramaya çalışcam.
Hafta sonu şirket pikniğimiz vardı, gayet güzel geçti, bolcana yedik içtik ama protein türü olduğu için rahatım, akşam da yemedim zaten, cumaya inşallah eksili bir rakam görürüz hepimiz.
Merhaba kızlar,giremedm bayadır,herkesler iyidir inş.
Perşembeden sapıtmaya başladım,cuma en uçlardaydm,şekerpareden dondurmaya,sarmadan ekmeğe aklınıza ne gelirse,c.tesi börek ve poğçalarla kendimden geçtim,pazar günü pikniğe gittik orda ne yediğimi hiç söylemeyim bileSabah korkarak tartıya çıktım ve 70,5 çarşamba 71 çıkmıştım şok şok şok oldum yarım kilo vermişim ama bunları yerken her akşam leslile 2 mil ve 40 dk pilates yaptım onadan mı oldu dersiniz
Merhaba kızlar,giremedm bayadır,herkesler iyidir inş.
Perşembeden sapıtmaya başladım,cuma en uçlardaydm,şekerpareden dondurmaya,sarmadan ekmeğe aklınıza ne gelirse,c.tesi börek ve poğçalarla kendimden geçtim,pazar günü pikniğe gittik orda ne yediğimi hiç söylemeyim bileSabah korkarak tartıya çıktım ve 70,5 çarşamba 71 çıkmıştım şok şok şok oldum yarım kilo vermişim ama bunları yerken her akşam leslile 2 mil ve 40 dk pilates yaptım onadan mı oldu dersiniz
sende bünyeyi şoklamışsın suziyle hande gibi
canım bende pilates topu aldım ama hareketleri bilmiyorum sen nasıl yapıyorsun?
Amin canım, evi olmayanlara ev, arabası olmayanlara araba, çocuığu olmayanlara çocuk, eşi olmayanalara hayırlı eş nasip etsin Yarabbim.HOŞBULDUM CANIM..
Allah dileyen herkese araba nasipetsin
Poğaça karbonhidrat ağılıklı canım, tok tutmaz tabii ki, ama çavdar veya tam buğday gibi ekmeklerden yersen, yanına da peynir ekle protein, muhakkak tok tutar, yeşillik de ekle yanına, zamanla alışırsın zaten.canım çok teşekkürler..fakat ben bundan 1 ay önce:
2 sosis
2 poağaça
2 bardak çay bunları yesem bile acıkıyorum ne yersem doymuyorum..dediğini yarın yapıcam inşallah acıkmam canım... çok sağol tekrardan.
Tamamen haklısın, nedense son zamanlarda böyle kişiler çıkmaya başladı, enterasan yani, neyse canım, onlar da öğrenmişlerdir herhalde doğrusunu.bir de liste konusunda bir arkadaşla durum olmuş onunla ilgili de bir şeyler yazmak istedim
kimseyi kırmak değil amacım böyle şeyleri de sevmem beni bilen bilir
bana garip gelen şey
pat diye sayfaya giriliyor ve bi anda kendi planları yazılıyor
burada ne yapılıyor diye sorulmuyor bile
sonra da kendine verilen cevaplara bile bakılmadan
o planlar uygulanıyor
listeyi birine verebileceğimi de söyledim zaten biliyorsunuz bunu
ama açıkcası sırf bu hareket yüzünden kendisine vermek istemedim
yeni katılıyorsan geçmişe bakmasan bile bi selam verirsin
neler yapılıyor öğrenirsin
ondan sonra eğer fikrin varsa söylersin kabul edilir ya da edilmez
burda kaptan filan yok sonuçta toplu veriyoruz kararları
en küçük şeyleri bile soruyoruz
bu şekilde yaklaşılsa her şey daha güzel olabilirdi..
öyle işte..
hoş olmayan bir başlangıç olsa da hoşgeldin diyorum arkadaşım sana
aramızda sağlıklı zayıflamalar diliyorum
Canım aynı yerde olmak da bir başarı, biliyosun ki verip de, verdiğini hemen geri alanlar da var, sen en azından korumayı başardın, çok almadın.evet canım yaaa nerdeyse 1.5 yıldır aynı yerde debeleniyorum..
cıss konusunda ben napıcam bilmiorum..
aylardır gece gündüz yiyorum..
AMİNNNNNNNNN....Amin canım, evi olmayanlara ev, arabası olmayanlara araba, çocuığu olmayanlara çocuk, eşi olmayanalara hayırlı eş nasip etsin Yarabbim.
evet oda iyi tabide artık sırtımda hafifden yağlar belli olmaya başladı..Canım aynı yerde olmak da bir başarı, biliyosun ki verip de, verdiğini hemen geri alanlar da var, sen en azından korumayı başardın, çok almadın.
merhaba bende 70 kiloyum...kahvaltıda bir kase çilekli mısır gevreği ve süt yedim 30 dakikada acıktım
eline sağlık betüşşş..
1. mizi tebrik ederim..
betüş senin içinde hayırlısı olur inşallah canım..
1 senen kalmış zaten sıkıntısız geçer oda umarım..
hoşgeldin canım..ben pek sayfada olmadığım için nereye gitmiştin falan bilmiyorum canım..
ellerine sağlık canım..bu arada birinciyi tebrik ediyorum..sonuncu olan kendimide kınıyorum:18::18: gidişat kötü
hosgeldiin
bencede hassas konu canim ve en korktugum sey :26:
bende öyle yapmayi düsünüyorum bulamam malesef zannetmiyorumöyle ani gelistiki hersey
elerine saglik canimm
1.cimizi tebrik ediyoruummsonncumuzu yoluyoruum
vardir bundada bir hayir canim
amiiiiiinnn
Ababa canım ellerine sağlık canım, ev için de sevindim, iyi olmuş böylesi belki de.
Zerra tekrardan hoşgeldin, araban da hayırlı uğurlu olsun.
Balkaymak sana da günaydın canım.
Kilo veren tüm kızçelere tekrardan tebriklerr.
sevindim canım inş. böyle devam eder de huzurun bozulmaz
Tamamen haklısın, nedense son zamanlarda böyle kişiler çıkmaya başladı, enterasan yani, neyse canım, onlar da öğrenmişlerdir herhalde doğrusunu.
Canım beyaz tvde Ebru Şallı hergün prog. yapıyor ya indiriyorum evde ona bakarak yapıyorum 40 dk falan
buldum bende videolarını
pilates kilo verdirmeden inceltiyo gibi bişeyler duymuştum sende nasıl etkisi oldumu?
istanbula gitmiştim tatlım
dikkat et canım son 3 haftadır artıdaydın yanlış hatırlamıyorsam :26:
çabuk gelen çabuk gider.. dikkat etsen hemen kurtulursun hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?