ne bilim annem bembeyaz olmuş dedi teee küççük diline kadar :)
öksürük yok yutkunurken rahatsız ediyo kuruyo işte pastil aldım bugün bi de anam zencefillen balı karıştırdı onu ye dedi bi de şimcik yarım bardak suya zencefil attım onu içtim çok iğrenç oluyo ama mecbuuurrr handede alerjiktir belkim dedi o da dr olcakmış heral
küçük dile kadar beyazlık varsa aklıma gelen tek şey mantar enfeksiyonu canım :26:
o da antibiyotikle filan geçmez
mantarlara karşı olan bi ilaç kullanman lazım tabii mantarsa
doktora muayene oldun mu sen?
yok olmadım gittim rapor yazdırdım bizim doktor kırık azcık öle tip bi adam bakmadı hiç :) zaten ilaca başladımdı izinli olduğum gün gidim madem baksın bi
güzel menü cnmHerkese hayırlı gecelerr
bugün yediklerim
sabah:domates,salatalık,lor peyniri,2 d.kepek ekmeği
öğlen:2 kaşık makarna
akşam:2 kaşık nohut yemeği,1 kaşık bulgur pilavı,1 d.kepek ekmeği.
nzo tebrikler cnm17 MAYIS 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] nzo [/TD] [TD] 82,7 [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 69,3 [/TD] [TD] 1,600 [/TD] [TD] 13,4 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 78,2 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,9 [/TD] [TD] 72,8 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 3,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] gurbet [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] geveze9292 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] superisi33 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 12 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] oslew [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 80,5 [/TD] [TD] 79,6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 2,4 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 3,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] tolga_dyg [/TD] [TD] 82,9 [/TD] [TD] 67,3 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 15,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 8,9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,1 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 1,4 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,6 [/TD] [TD] 68,9 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 4,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] rosewind [/TD] [TD] 72,2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] +500 [/TD] [TD] 1,7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] neskuik [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 64,8 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 9,2 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 67 [/TD] [TD] +1,500 [/TD] [TD] 20 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi nzo olmuştur
kendisini tebrik ederiz
bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız nesijj, kedikız81 ve zerra
hoşgeldiniz
listenin gecikmesinden dolayı özür dilerim
bir eksik kusur olmamıştır inşallah
daha güzel listelerle görüşmek ümidiyle
tatlı rüyalaaarrr
inşallah sorun çıkmaz cnm 1yıl sabret bi sorun olmazsabu arada kızlar size haberlerim var
ev arkadaşlarım bana çok iyi davranmaya başladılar
babam da iyi işte yola getirmişsin daha ne istiyorsun dedi
ay hoş bi yorum değil ama işte..
düzeldik kısacası
ben de küslüğü uzatmak istemiyorum
ayrı eve çıkmayı çok istiyordum ama korkuyordum da biliyorsunuz
etrafımdakiler de çıkmamı istemiyorlar
kısacası 1 sene daha sabredicem sanırım
inşallah bir sorun çıkmaz
yek kelimeyle katılıyorumbir de liste konusunda bir arkadaşla durum olmuş onunla ilgili de bir şeyler yazmak istedim
kimseyi kırmak değil amacım böyle şeyleri de sevmem beni bilen bilir
bana garip gelen şey
pat diye sayfaya giriliyor ve bi anda kendi planları yazılıyor
burada ne yapılıyor diye sorulmuyor bile
sonra da kendine verilen cevaplara bile bakılmadan
o planlar uygulanıyor
listeyi birine verebileceğimi de söyledim zaten biliyorsunuz bunu
ama açıkcası sırf bu hareket yüzünden kendisine vermek istemedim
yeni katılıyorsan geçmişe bakmasan bile bi selam verirsin
neler yapılıyor öğrenirsin
ondan sonra eğer fikrin varsa söylersin kabul edilir ya da edilmez
burda kaptan filan yok sonuçta toplu veriyoruz kararları
en küçük şeyleri bile soruyoruz
bu şekilde yaklaşılsa her şey daha güzel olabilirdi..
öyle işte..
hoş olmayan bir başlangıç olsa da hoşgeldin diyorum arkadaşım sana
aramızda sağlıklı zayıflamalar diliyorum
amiiiin..günaydın herkese..
güzel ,cıssız,herkesin hedefine ulaştığı bi hafta olsun...
amiiin cnm inşallah yaHerkese günaydınlarr,
Geçmişi okuyodum yarım kaldı, umarım herkesler iyidir, arada uğramaya çalışcam.
Hafta sonu şirket pikniğimiz vardı, gayet güzel geçti, bolcana yedik içtik ama protein türü olduğu için rahatım, akşam da yemedim zaten, cumaya inşallah eksili bir rakam görürüz hepimiz.
hoşgeldin cnm yenimi başlıyosun ilkgünler öle oluyormerhaba bende 70 kiloyum...kahvaltıda bir kase çilekli mısır gevreği ve süt yedim 30 dakikada acıktım
leslie ve pilates ten dolayıdır cnm şu pilatesi bende yapcamMerhaba kızlar,giremedm bayadır,herkesler iyidir inş.
Perşembeden sapıtmaya başladım,cuma en uçlardaydm,şekerpareden dondurmaya,sarmadan ekmeğe aklınıza ne gelirse,c.tesi börek ve poğçalarla kendimden geçtim,pazar günü pikniğe gittik orda ne yediğimi hiç söylemeyim bileSabah korkarak tartıya çıktım ve 70,5 çarşamba 71 çıkmıştım şok şok şok oldum yarım kilo vermişim ama bunları yerken her akşam leslile 2 mil ve 40 dk pilates yaptım onadan mı oldu dersiniz
hayal gücünüze güveniyom ben dedimki bakalım tahmin edebilecekmisinizgünaydın kızlar
iyi haftalar diliyorum herkese
sen artık listeleri ezberledin canım kendi kendine yapamazmısın diyetisyene gitmeden:44:yazık o kadar paraya yahu..
öğleni bizim hayal gücümüzemi bıraktın rose
sevindim canım inş. böyle devam eder de huzurun bozulmaz
aaaammiiinnnnn canım günaydın
günaydınbende haftasonu kaçırdım maalesef:26:
hoşgeldin cnmSlm ben de geldim aranıza. 10 ay önce doğum yaptım. Şu an 74 kiloyum. Hedefim 50 kilo. Boyum 1.68 Henüz yeniyim diyet konusunda, 2 gün oldu. Önce ısınma esneme hareketleriyle başlayıp ardından ip atlıyorum. Ne yazık ki bugun doktorum demir eksikliğimin olduğunu söyledi ve ilaç verdi. Sanırım kilo aldırıyormuş, iradeli olmalısın dedi. Elimden geleni yapıcam bakalım.
bol su günde 2bardak çay (yeşil cay veya 7 otlu veya 9otlu çay)kızlar bende yeni katıldım aranıza bende kilolarımdan şikayetçiyim ve zayıflamak istiyorum lütfen yardım edin önerisi olan var mı ?
çok merak etmiştim ya ben sevindim valla ne bilem seni şimdiden yollamak istemiyom hamileler topiğinekız accık heycan yaratayım dedim
2 dakka bekleyemedin patladın hemen
yaptım canım tek çizik çıktı malesef
ay ne üzüldüm ne üzüldüm anlatamam
sanata devam gene:124:
hoşgeldin...inşallah cnm hepbirlikte motive oluruzSelam kızlar bende takip ediyordum sizi izleyici olarak ama artık sizinle paylasımlarda bulunmak ve cıss yaptıgımda bana kızın ıstıyorum yanlız olmuyo bu işler motive olmak lazım sizi okuyunca bile motive oluyorum birde aranızda olursam daha faydalı olacagını düşündüm...
bu cuma bende bildirimde bulunurum müsadeniz olursa bu sabah tartıldım 73.4 kilocukum( 1 yıllık evliyim daha cocuk yok bişi yok ne olacak benım bu halım bilemiyorum ( iradesizim benim irademi yerine getirin lütfeeenn....
................................ay evet ballı sağolsun hem korkuttu hemde meraktan ölecekti
döverim ben olmadı yatırıp üstene çıkarız sanat heykeli olur
kız bende ona kızdım ya zaten geldiğinden beri liste yapmasıda en son baardağımı taşırdık bi insan kendi kendine nası takılır ki
hem tabikiherkez gelsin zayıflasın hepimiz destek olalım birbirimize faydamız olsun
tabiki her zman özelliklede son zmanlarda diyetle alakalı paylaşımlardan çok günlük muhabbet ettik ama inan bunun bile faydası oldu
kendiadıma söylüyeyim topiğe yeni geldim sayılır.ama il kgeldiğimde herkez listesini paylaşır geyiğinide yapar yorumuda yapardı
fakat özelliklede şu son zmanlarda öle rahatsız olduğum şeyler oluyıor ki gerçekten sinirim bozuluyor.
çoğu arkadaşımı burda tanıdığıma çokçok mutlu oldum ve içimdeki sıkıntılarımı sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım destek olanlardan allah razı olsun
fakat son zmanlarda bazıları resmen cöö deyip kaçıyor.topiğin eski halini bilmiyorum.ama öle zman geliyor ki millet aşağıda ölece bakıp okuyor sadece.bazılarıda hande hadi bişey yazda gülelim diyebiliyorlar.ben bu durumdan çok rahatsızım.tabiki gülüncek makara yapılcak şeye hepimiz yapıyoruz.ama dalga geçer gibi yazda gülelim demek ne demek.benim yaptığım paylaşımlar kafa dağırtmak biraz olsun diyet stresinden kurtulmak için.
bazılarımız kendilerini tehlikeye atıp iş yerinden kaçaktaolsa yada teldende olsa takip edip birşeyleri alıntı yapıp katkıda bulunmaya çalışıyorlşar ellerine sağlık birlikten kuvvet doğar
ama nie bazılarımızda işine geldiğini alıntı yapıp yada cumaya yakın menü paylaşıp ne bilim bişiler yazıp sonra listeye giriyor anlamış değilim.tabiki herkesin işi olabilir.kimseye sözüm yok.ama sizce bu durum topiği stres altında kaçak takip etmeye çalışanlara haksızlık olmuyormu.
herkez elini vicdanına koyup bir sorsun bugun burdayım ama topik için yararlı ne yapıyorum.yada diyetle ilgili bişi paylaşmasada en azından günde yarım saatini ayırıp bi merhaba desin.sonra siz yazında biz bakalım gülelim demesin kimse...
ben sıkıntımı dile getirdim herkez okusun kendine bişey çıkartsın die.sonuçta bura babamızın topiği değil.ortak bi amaç içinde burdayız ve ölede hareket edilmeli bence ki kimseye haksızlık olmasın
ah şu kadınlar hep aynı korkudayız :18:ay bu arada ben sonunda regli oldum
hamile değilmişim
hoşgeldin cnm canan ben ....zor değilmi öle küçük 2bebişlemerhaba arkadaslar benide araniza Kabul edin
kisaca kendimi ve Kilo gecmisimi anlatayim
evliyim 2 kuzum var biri kiz biri erkek kizim ve oglumun arasinda 18ay var kizim 22 oglum 4 aylik
normalde hep zayif sayilirdim ama hamileliklerimde cok Kilo aldim kizimda 20kilo aldim ve daha once sizi takip ederek kilolarimdan kurtuldum oglumda 20kilodanda fazla aldim malesef ve veremedim suan 75.2kiloyum emzirdigim icin agir diyetler yapamam ama spor ve emzirme diyetiyle kilolarimdan kurtulcam tabi sizin tavsiyelerinizle simdiden tesekkurler
çok su böbreğe zarar verebiliyo die biliyorum bi doktor demişti....yanlışmı ki[/B][/B] SU ŞARTTT kızlar valla bi tanıdık 1.5 ayda 7 kg verdi nasıl mı?
günde 4 lt su içerek... ne kadar az yersek yiyelim suyu yeterince içemeyince emekler zayi oluyor...
tuzlu ayran aldım oğlum içtiben yedim ya bir kaçgündür kaçt ıipin ucu gene gecen hafta çok azimliydim
valla canım sade sodanın içine limon sıkılıncaiyi gelio die biliyom ama tansiyonun düşükse nolur bilemem bi tansiyonuna baktırssana oranın hemşiresi vardır olmazsa tuzlu ayran iç
biaz kilo veriyimde artık öle başlıyım korkuyorum demir eksikliği için kullanırsam kilo veremem dieilaç içmeden düzelmeski ama :26:
yok geçen yıl oldu bu olay maalesef cahillikone kız nie intihar ediyon kaynandanmı eşine haber versene
çok sinir bozucu bişey basit ama uyuz ediyogeçmiş olsun canım ilk defa duydum bu hastalığı
uff aynen ya önüm arkam terledi yaof ya ne biçim sıkıntılı bi hava her yer esiyor ama fırın gibi sıcak esiyor camları açsam perdeler uçuşuyor ama hiç bir serinlik yok oturduğum yerde totom terliyor
önce motive ol snra devam et yoluna tatlım zor olabilir tabiki:26:kızlar ben yapamıcam sanırım.al akşama kadar diyet yaptım akşam oturup ekmeğe çikolata sürüp yedim durdum..benden bişey olmıcak sanırım bu wakitten sonra..17 hazirana 60 olmalıyım ama sanırım 70 olcam .çok üzgünüm motiwe olamıyorum..
Biri bana kızabilir mi
Sabah:1 kase nesfit
Öğlen:Karışık pide+sprite
Akşam:4 kaşık barbunya 3 kaşık makarna:26:
Şimdi sporumu yapıcam kızlar
Yarından itibarende 14 gün nesfit programın başlıyım diyorum deneyen var mı:26: Çünkü eylüle kadar 10 kilo vermem lazım artık
öyle gereksiz durumlarda antibiyotik kullanmayın ya çok zararlı
kendi kendine geçermiş işte canım.. normal yeme düzenini bozma yakında geçer inşallah
ah şu kadınlar hep aynı korkudayız :18:
bende pek taraftar değilim ama davul gibi oldudu ne konuşabiliyodum ne bişey yiyebiliyodum şimdi iyi şükür ama kaldı daha işte bi de benim bünyede zayıf hemen yamuluyom kendim olmuşum şişko bünye kalmış sıska
kız ben seni biliyodum nie öle yazmiışımki iyice saflaştım ben ya gidip yatıom ben ....geç saatlerde böleyim ben ya çarpıyo beni bu saatleryok kız benim korkum filan yok
hande korkuyo diye öyle dediydim ben
yoksa ben gariban sanattan anlamayan bi öğrenciyim
göbişi geliştireceğine bünyeni geliştireydin
ben yatar iyi geceler
ay ne bileyim niye üzüldüm ki ben sanki cocuk bendenkız nie üzülüyon olsa üzülmen lazımdı söz kocamgitsin gelsin askere bitane yapacam senin için adınıda junior ballı koyacam
kız bu kaa üzülceni bilseydimçiziverirdimkırmızı kalemle
iyi sen git bende bir geçmişi kontrol edeyim napmış dopiçler
görüşürük
hosgeldinSelam kızlar bende takip ediyordum sizi izleyici olarak ama artık sizinle paylasımlarda bulunmak ve cıss yaptıgımda bana kızın ıstıyorum yanlız olmuyo bu işler motive olmak lazım sizi okuyunca bile motive oluyorum birde aranızda olursam daha faydalı olacagını düşündüm...
bu cuma bende bildirimde bulunurum müsadeniz olursa bu sabah tartıldım 73.4 kilocukum( 1 yıllık evliyim daha cocuk yok bişi yok ne olacak benım bu halım bilemiyorum ( iradesizim benim irademi yerine getirin lütfeeenn....
ordanda yetiyon yanigüzel olmuş canımkeşke arada yapsan
telden giriyom uykum kaçınca bakıyom bakimkim napıyor die her an elim burda yani bi falso göreni yakarım
hoşgeldin nereleri gezdin
ozamansa ne diyoruz Ziynet Sali - A-Ba-Ba - YouTube
Eki Görüntüle 716256 Eki Görüntüle 716256
:124::124::124::124:
eline sağlık canım herkezleri tebrik ederim kilo verenleri öperim
vermeyenleri döverim
çıkmaz çıkarsa buraya getir yolalım
ben dedim yazdım ona seni ababaya söylücemdie bak sen görmüşün demkki
ah keşke
işallah aminnn olsunda don alalım
oh sefan olsun arada olur o kaa onlar yicek senin bakcak halin yok ya
üstüne çık yuvarln işte
çocuk kısmını geçiyorumhepsine amin diyorum
geçmiş olsun kız dondurmamı yedin annen izin vermeden
hoşgeldin
ay evet ballı sağolsun hem korkuttu hemde meraktan ölecekti
döverim ben olmadı yatırıp üstene çıkarız sanat heykeli olur
kız bende ona kızdım ya zaten geldiğinden beri liste yapmasıda en son baardağımı taşırdık bi insan kendi kendine nası takılır ki
hem tabikiherkez gelsin zayıflasın hepimiz destek olalım birbirimize faydamız olsun
tabiki her zman özelliklede son zmanlarda diyetle alakalı paylaşımlardan çok günlük muhabbet ettik ama inan bunun bile faydası oldu
kendiadıma söylüyeyim topiğe yeni geldim sayılır.ama il kgeldiğimde herkez listesini paylaşır geyiğinide yapar yorumuda yapardı
fakat özelliklede şu son zmanlarda öle rahatsız olduğum şeyler oluyıor ki gerçekten sinirim bozuluyor.
çoğu arkadaşımı burda tanıdığıma çokçok mutlu oldum ve içimdeki sıkıntılarımı sevinçlerimi üzüntülerimi paylaştım destek olanlardan allah razı olsun
fakat son zmanlarda bazıları resmen cöö deyip kaçıyor.topiğin eski halini bilmiyorum.ama öle zman geliyor ki millet aşağıda ölece bakıp okuyor sadece.bazılarıda hande hadi bişey yazda gülelim diyebiliyorlar.ben bu durumdan çok rahatsızım.tabiki gülüncek makara yapılcak şeye hepimiz yapıyoruz.ama dalga geçer gibi yazda gülelim demek ne demek.benim yaptığım paylaşımlar kafa dağırtmak biraz olsun diyet stresinden kurtulmak için.
bazılarımız kendilerini tehlikeye atıp iş yerinden kaçaktaolsa yada teldende olsa takip edip birşeyleri alıntı yapıp katkıda bulunmaya çalışıyorlşar ellerine sağlık birlikten kuvvet doğar
ama nie bazılarımızda işine geldiğini alıntı yapıp yada cumaya yakın menü paylaşıp ne bilim bişiler yazıp sonra listeye giriyor anlamış değilim.tabiki herkesin işi olabilir.kimseye sözüm yok.ama sizce bu durum topiği stres altında kaçak takip etmeye çalışanlara haksızlık olmuyormu.
herkez elini vicdanına koyup bir sorsun bugun burdayım ama topik için yararlı ne yapıyorum.yada diyetle ilgili bişi paylaşmasada en azından günde yarım saatini ayırıp bi merhaba desin.sonra siz yazında biz bakalım gülelim demesin kimse...
ben sıkıntımı dile getirdim herkez okusun kendine bişey çıkartsın die.sonuçta bura babamızın topiği değil.ortak bi amaç içinde burdayız ve ölede hareket edilmeli bence ki kimseye haksızlık olmasın
bosu bosuna bir saat okuyum cevap yaziyoruz bakmaya bile tenezzür etmiyorlarolur böyle şeyler bebeğim zatn her zaman diyet konuşacak değiliz
burda olmak, vakit geçirmek bile diyet için faydalı gerçekten
çünkü ister istemez bi şekilde bu ortamda olunca insan dikkat ediyor
biz burda tanıştık kaynaştık
ben de sizin kadar gelemiyorum ama benim rahatsız olduğum konu bazı insanlar kendilerine yazılan cevaplara bile bakmıyor
uzun süre gelemediğim zamanlar oluyor benim de sayfalar birikiyor her şeyi okuyamayabiliyorum
ama en azından en son yazdığım zamana gidip bana verilen cevap var mı diye bakıyorum
insanlar bişey yazıp çıkıyor ona verilen cevaplar da ortada kalıyor
elbet herkesin aynı derecede vakti olmaz
ama en azından bunlara dikkat edilse iyi olur
biz burdan iyi, çıkar güdülmeyen arkadaşlıklar edinip ayrılırız,
onlar sadece zayıflamış olurlar
farkı bu
ay buda bos ciktiay bu arada ben sonunda regli oldum
hamile değilmişim
hosgeldiinmerhaba arkadaslar benide araniza Kabul edin
kisaca kendimi ve Kilo gecmisimi anlatayim
evliyim 2 kuzum var biri kiz biri erkek kizim ve oglumun arasinda 18ay var kizim 22 oglum 4 aylik
normalde hep zayif sayilirdim ama hamileliklerimde cok Kilo aldim kizimda 20kilo aldim ve daha once sizi takip ederek kilolarimdan kurtuldum oglumda 20kilodanda fazla aldim malesef ve veremedim suan 75.2kiloyum emzirdigim icin agir diyetler yapamam ama spor ve emzirme diyetiyle kilolarimdan kurtulcam tabi sizin tavsiyelerinizle simdiden tesekkurler
ay baolon dedindeben 2 ay kullandım o hapları ama yan etki yaptı midembulandı iştahımkapantı ateş bastı hep.sonra doktura gittik oda yeni evlisin kulanma uzun süreli sorun olur dedi şimdik balon kullanıyok
aslinda yedilerinde az degil ama neden basin dönüyor :26:Kizlar slm tel.dn giriyorum dsardayim.cok basim donuyo ya napcam ben bole simdi biyerde dusmeyeyim.esimi aradim ye biseyler dio.ama cok uzulurum yersem ozsutteyim kahve iciyrum.sekersiz ins.beni toparlar .canimda hic bisey cekmiyo bi basdonmesi icinde bozmak istemiyorum.canimin cektigi gunler olsa bidakka durmam tikinirim .ama simdi emegime aciyorum.
ablamla konustuk o da yaniyoruz diyoof ya ne biçim sıkıntılı bi hava her yer esiyor ama fırın gibi sıcak esiyor camları açsam perdeler uçuşuyor ama hiç bir serinlik yok oturduğum yerde totom terliyor
canim araba gecicekti adam o yüzden acele etti :26:
canım çok sağol
darısı başına inşallah güzel bir kızın olsun seninde
canım bence o ayna kırıktı zaten
sen kendinle kıyasla
biyerden gelsen ve aynanın kırık olduğunu görsen
tüh müh falan tepki vermezmsiin
yani hareketinden anlaşılır ama hiç tepki vermeyip takmaya çalıştıysa zaten kırıktır o ayna öyle tutturulmuştur oraya
içini ferah tut olabilir insanlık hali
allah içini biliyor sonuçta
bence birine yardım etsen o niyetle yeterlidir kötü niyetli değilsin sonuçta
üstüme alınmlaımıyım bilemedim :26:
kendi adıma canım isterse alıntı yapmıyorum vakit bulursam mutlaka alıntılıyorum ama bilinçli alıntılamadıklarım var
bence sende canım beklenti içinde olma
biara bende çok yazdım bu şekilde ama pes ettim
haklısın canım ama anne olmak çok farklı bişey
anne olunca anlayacaksın inşallah
liste için eline sağlık canım
çok sevindim canım senin adına
hakkında hayırlısı olsun
inşallah kullanırım canım
önce bialışayımda
canım çok haklısın
sen gelmeden önce eskiler bilir
bende çok ayzdım bu tür şeyler
hem menü paylaşılmıyordu hemde paylaşılan menülere yorum gelmiyordu
tamam yanlış yönlendirmek istemeyiz ama o şekildede bişeyler öğreneceğiz
belkide bildiğinin yanlış olduğunu öğrenecek yorum yazan
ama bişey değişmedi canım
hep aynı kişiler yazıyor kimse geçmişi okumuyor
birine bişey yazıyorsun cevap alamıyorsun
onun için ben herkese alıntı yapmıyorum artık
cevap yazsam ne olacakki okumayacak
sende öyle yap bence
alemsin kız
intiharmıı
aman kız allah korusun
kız öyle şaka mı yapılır yazık
hem seninki fenalık geçirmez kim bilir sevinçten ne hale gelir
ballı senin haberi aldı daha da gelmez
moralini bozdun hatunun
herkesler gitti
suziiiiiiiimmmm suziiiiiiiimmmmmmmmm
anam öyle cok sey ediyon ki doldurdunben geldim ballim kiz kutun yine dolu bi sey edemeiyorum su kutuna canim mail gelsin diye ayarliyabiliyonmu bilmiyorum ki ilk topige girdigimde öyle ayarlanmis :26:
saplak vurcakdim kutunu niye dolduruyon diye unuttumneyse sonradan vurmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?