70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah güzel canim aksami öglen yesen daha güzel olurdun birde ara yapiyormussun ara yaparsan aksama fazla acikmasin
yok bacim arabada unutmusum

öyle deme ömrümden ömür gitti ya yetisemeseydim
seninki ne dedi peki
kızlar ya ne kadar zamanda verdiniz kiloları??
ben mi ben diyeyim 2 sene sen de 1 sene hicde üstüme alinmadim

ara ögünde yapsan iyi olur canim
benim 1 yildan fzal oldu uzun sürdü malesef ..

bende tartilayimda yarin sonra ucusa gecek suzim :13: yarin sali hallederiz insallah

sen benim kutuma sey etsen bende sey ederim sana cumaya birseyler yapalim sence kilo aldinmi ben kendimi davul gibi hissetiyorum su an

sabah güzel canim aksami öglen yesen daha güzel olurdun birde ara yapiyormussun ara yaparsan aksama fazla acikmasin

seninki ne dedi peki

ben mi ben diyeyim 2 sene sen de 1 sene hicde üstüme alinmadim

anam o benden berbat
o yavrum dayamiyacak korkusuyla kendine iki adana almis
ay dün survivor u izliyoruz dedimki cengiz icin
adama bak bee adam ac acina spor yapiyo tabi öyle vücudu olur
baktim benimki gece 12 de almis agirliklarini yerlerde yuvarlaniyo
sabahda ayni kalkar kalkmaz aldi agirliklari atti kendini yerlere

ay suzim bir yandan yazismak istiyorum ama biryandanda kiyamiyom sana :26:
hadi kalk yat ben yarin calismiyorum ama sen calisican

düsünceli arkadasim gideyim ballim saati duymuyorum yoksa benimki dürtüsleyip duruyor yatakdan atacak beni itecem diye iyi geceler tatlim
betülde gelmis istanbuldan ev arkadaslari artik iyilermis cok sevindim ama gecmise yarin gideyim artik

dur birsey daha yapistirayim

sen benim kutuma sey etsen bende sey ederim sana cumaya birseyler yapalim sence kilo aldinmi ben kendimi davul gibi hissetiyorum su an

yaw suzim sen nerde hata yapıyosunda veremedin gitti şu kiloları,azcık tut kendini bacımyaa,en azından 2hafta sabret 70 kiloyu eminim görürsün sen,işte ozaman çok fazla istekli ve hırslı olursun ,,bana kulak ver nolur başar artık şu işiiii

Son düzenleme:

yat canimm yat azicik bekle dalmis numarasi yap yapistir seninkine birtane

evet canim iyi oldu zaten bir yili kalmis

aman suzim gecmise bakmazsan bakma yorma kendini hic ardada sen bosver

hadi hayirli gecler canimmm

tamam.bende bakalım hamile kalıncaya (Allah nasip ederse) kadar vermeye çalışıcam
hadi ozaman kolay gele bize senin boyun kac canim :44:
alemsiniz a ikinizde
suzim hemen alinmaz aslinda kilo sislikdir o ama tabi hemen toparlanmak lazim yoksa bogazda aciliyor biliyosun hadi bu hafta verelim insallah :13:
hadi yine senlen idaa ya girek kim daha fazla vercek diye cikart sumolari ortaya senlen iyi gaz a geliyorum ben hem ikimize kebaplari götürmüssüz

hadi ozaman kolay gele bize senin boyun kac canim :44:

alemsiniz a ikinizde

hadi yine senlen idaa ya girek kim daha fazla vercek diye cikart sumolari ortaya senlen iyi gaz a geliyorum ben hem ikimize kebaplari götürmüssüz

ay ne bileyim benim reglde tam gelmedi :26:

suzim hadi yat sonra konusuruz

aa bide ben yarin gelemiyebilirim isim cok ama bakalim

aslinda bu sefer yaparim diyordum da bi yerde takiliyorum tugbis insallah 6inci aya az kalmis oglumun dogum gününde diyeyim ozaman 6lilari görecem diye bi hedef koyayim bakalim :18: 15.6. yani olurmu ki :26:
yat canimm yat azicik bekle dalmis numarasi yap yapistir seninkine birtane

evet canim iyi oldu zaten bir yili kalmis

aman suzim gecmise bakmazsan bakma yorma kendini hic ardada sen bosver

hadi hayirli gecler canimmm
oda refleks yapar bana yapistirisa

betül liste yapmis ondan sey ettim burdan ona tesekkür edeyim ellerine saglik BETÜLÜM
hande zaten yazmis bende zaten artik secip alinti yapiyorum söylüyoruz söylüyoruz anlamiyorlar kafalarina göre ya yazip ya yazmiyorlar bazen yazdigimiz cevaplari görmüyorlar baska topiklerde bunu sart kostuklarini gördüm ballim yani paylasimda bulunacaksin hergün menü paylasacaksin gecmise gideceksin diye kurallar koymuslar kati kuralar bizde o yok ne güzel illa zorla mi olmazi lazim neyse bende yazmis oldum burdan

minecim sende seninde kizin olsun demissin hayirlisi olsun diyorum ama cocuk büyüdükce bidaha düsünmemeye basladim tatlim sen düsünmüyormusun kizina bir kardes

baska varmi ballim ya unuttugum :44:

ay ne bileyim benim reglde tam gelmedi :26:

suzim hadi yat sonra konusuruz

aa bide ben yarin gelemiyebilirim isim cok ama bakalim
saat 1 etmissiz ballim ay been taklime bakmam lazim isyerine yazmisdim nezaman geliyor diye eger yaklasdiysa onun yüzündendir sismem bende persembe günü rahat yazabilcem yanimdaki izine cikiyor 1 hafta gerci kingkong gelmezse
cümleten hayirli gecelerr

suzii yat artik

iyi geceler ballim kaymagim

bence en güzeli o canim alinti yapani alintilamak

he var var hande test yapti bugün bos cikti bacim

ve ben niyeyse bu duruma cok üzüldüm cocuk benden sanki

ay baskaa :44: hihh iki yeni citir adayi geldi aramiza

baska aklima gelmiyo suzim :26:

iyi hadi gözün aydin azicik rahat nefes alirsin

ay kacinci iyigeceler neyse senimi kiricam hadi iyi geceler suzim

ondan haberim var okudum sizi sen baslamissin saymaya hamile topigine gidersin sonra cocugum oldu topige gidersin falan diye hem hande ye yazmisdim ilk benim haberim olsun diye sms gibi msjlasiyoruz onlan
onuda okudum bendende kacmiyor aslinda birsey ama arada unutkanligim oluyor tekinin adi merve aklimda kaldi bizim müstakbel gelinin adi hosuma gitti mervemisde oldu
hosgeldiniz diyorum yeni gelen kizlara
sagol ballim hadi yatalim tatlim sende uykunu al kizi okula götürcen dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…