sabah güzel canim aksami öglen yesen daha güzel olurdun birde ara yapiyormussun ara yaparsan aksama fazla acikmasiniyi geceler kızlarrr
bugün yediklerim
sabah:domates,salatalık,yumurta,2d.kepek ekmeği
öğlen:nesfit
akşam:ızgara et,iki kaşık bulgur pilavı,ayran
yemekten sonra türk kahvesi,birde şu 60 kcal lik dondurmadan yedim
seninki ne dedi pekiyok bacim arabada unutmusum
öyle deme ömrümden ömür gitti ya yetisemeseydim
ben mikızlar ya ne kadar zamanda verdiniz kiloları??
ara ögünde yapsan iyi olur canim
benim 1 yildan fzal oldu uzun sürdü malesef ..
tamam teşekkürler :)
ara ögünde yapsan iyi olur canim
benim 1 yildan fzal oldu uzun sürdü malesef ..
bende tartilayimda yarin sonra ucusa gecek suzim :13: yarin sali hallederiz insallah
sabah güzel canim aksami öglen yesen daha güzel olurdun birde ara yapiyormussun ara yaparsan aksama fazla acikmasin
seninki ne dedi peki
ben miben diyeyim 2 sene sen de 1 sene hicde üstüme alinmadim
sabah güzel canim aksami öglen yesen daha güzel olurdun birde ara yapiyormussun ara yaparsan aksama fazla acikmasin
seninki ne dedi peki
ben miben diyeyim 2 sene sen de 1 sene hicde üstüme alinmadim
sen benim kutuma sey etsen bende sey ederim sanacumaya birseyler yapalim sence kilo aldinmi ben kendimi davul gibi hissetiyorum su an
ay suzim bir yandan yazismak istiyorum ama biryandanda kiyamiyom sana :26:
hadi kalk yat ben yarin calismiyorum ama sen calisican
sen benim kutuma sey etsen bende sey ederim sanacumaya birseyler yapalim sence kilo aldinmi ben kendimi davul gibi hissetiyorum su an
düsünceli arkadasimgideyim ballim saati duymuyorum yoksa benimki dürtüsleyip duruyor yatakdan atacak beni itecem diye iyi geceler tatlim
betülde gelmis istanbuldan ev arkadaslari artik iyilermis cok sevindimama gecmise yarin gideyim artik
dur birsey daha yapistirayim
Eki Görüntüle 716701
hadi ozaman kolay gele bizetamam.bende bakalım hamile kalıncaya (Allah nasip ederse) kadar vermeye çalışıcam
anam o benden berbat
o yavrum dayamiyacak korkusuyla kendine iki adana almis
ay dün survivor u izliyoruz dedimki cengiz icin
adama bak bee adam ac acina spor yapiyo tabi öyle vücudu olur
baktim benimki gece 12 de almis agirliklarini yerlerde yuvarlaniyo
sabahda ayni kalkar kalkmaz aldi agirliklari atti kendini yerlere
hadi yine senlen idaa ya girek kim daha fazla vercek diye cikart sumolari ortayasuzim hemen alinmaz aslinda kilo sislikdir o ama tabi hemen toparlanmak lazim yoksa bogazda aciliyor biliyosunhadi bu hafta verelim insallah :13:
hadi ozaman kolay gele bizesenin boyun kac canim :44:
alemsiniz a ikinizde
hadi yine senlen idaa ya girek kim daha fazla vercek diye cikart sumolari ortayasenlen iyi gaz a geliyorum ben hem ikimize kebaplari götürmüssüz
aslinda bu sefer yaparim diyordum da bi yerde takiliyorum tugbis insallah 6inci aya az kalmis oglumun dogum gününde diyeyim ozamanyaw suzim sen nerde hata yapıyosunda veremedin gitti şu kiloları,azcık tut kendini bacımyaa,en azından 2hafta sabret 70 kiloyu eminim görürsün sen,işte ozaman çok fazla istekli ve hırslı olursun ,,bana kulak ver nolur başar artık şu işiiii
yat canimmyat azicik bekle dalmis numarasi yap yapistir seninkine birtane
evet canim iyi oldu zaten bir yili kalmis
aman suzim gecmise bakmazsan bakma yorma kendini hic ardada sen bosver
hadi hayirli gecler canimmm
saat 1 etmissiz ballimay ne bileyim benim reglde tam gelmedi :26:
suzim hadi yat sonra konusuruz
aa bide ben yarin gelemiyebilirim isim cok ama bakalim
cümleten hayirli gecelerr
suzii yat artik
aslinda bu sefer yaparim diyordum da bi yerde takiliyorum tugbis insallah 6inci aya az kalmis oglumun dogum gününde diyeyim ozaman6lilari görecem diye bi hedef koyayim bakalim :18: 15.6. yani olurmu ki :26:
oda refleks yapar bana yapistirisa
betül liste yapmis ondan sey ettim burdan ona tesekkür edeyim ellerine saglik BETÜLÜM
hande zaten yazmis bende zaten artik secip alinti yapiyorum söylüyoruz söylüyoruz anlamiyorlar kafalarina göre ya yazip ya yazmiyorlar bazen yazdigimiz cevaplari görmüyorlar baska topiklerde bunu sart kostuklarini gördüm ballim yani paylasimda bulunacaksin hergün menü paylasacaksin gecmise gideceksin diye kurallar koymuslar kati kuralar bizde o yok ne güzel illa zorla mi olmazi lazim neyse bende yazmis oldum burdan
minecim sende seninde kizin olsun demissinhayirlisi olsun diyorum ama cocuk büyüdükce bidaha düsünmemeye basladim tatlim sen düsünmüyormusun kizina bir kardes
baska varmi ballim ya unuttugum :44:
saat 1 etmissiz ballimay been taklime bakmam lazim isyerine yazmisdim nezaman geliyor diye eger yaklasdiysa onun yüzündendir sismem bende persembe günü rahat yazabilcem yanimdaki izine cikiyor 1 hafta gerci kingkong gelmezse
iyi geceler ballim kaymagim
bence en güzeli o canim alinti yapani alintilamak
he var var hande test yapti bugün bos cikti bacim
ve ben niyeyse bu duruma cok üzüldümcocuk benden sanki
ay baskaa :44: hihh iki yeni citir adayi geldi aramiza
baska aklima gelmiyo suzim :26:
suziii yazmaaaaaa
kiz sen yazinca bende yazma geregi duyuyorum
yat artiiiiiiiiiiiikkkkkkkk Eki Görüntüle 716703
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?